307

4.6 gebaseerd op 307 klantbeoordelingen

212
84
8
1
2
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

een openbaring

123 cm (49 inch) 24/01/2019

fantastische kleur weergave en onwijs veel mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Freezes

164 cm (65 inch) 30/07/2019 door Strike

Fantastisch beeld voor de prijs. Helaas loopt de tv erg vaak vast of geeft n zwart beeld waardoor de stroom er meerdere keren per dag af moet en wij uitzendingen en opnames missen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

309 klantbeoordelingen

4 Modellen

Modellen

0

Groot en mooi

139 cm (55 inch) 15/10/2019 door GJMb

afgelopen maand aangeschaft. Was op zoek naar een grotere TV na 12 jaar en na veel zoeken en advies en met een budget van 1000 euro op deze tv uitgekomen. Model 2018 maar toen als één van de beste beoordeeld. Mooie aanbieding dus gekocht. EN ja makkelijk, mooi, groot en mooi. Maar doordat de uitzendingen niet in 4K zijn is het mooi maar de mogelijkheden die de tv heeft zie je pas bij een filmpje van 4K. Maar voor mij in prijs/kwaliteit een prima keus.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een goede TV voor een redelijke prijs

139 cm (55 inch) 07/10/2019 door Leendert77

Zeer tevreden met deze TV, prachtige kleuren, het geluid moet je wat inregelen naar eigen voorkeur, veelmogelijkheden daarvoor. De ingebouwde chromecast werkt perfect

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige T.V. met een paar minpuntjes

139 cm (55 inch) 13/09/2019 door SDWillems

Deze T.V. heeft een prachtig, slim en indrukwekkend uiterlijk. 100 Hz is top voor films en sport, Full array local dimming is prachtig voor zwart waardes en hij kan ook nog eens perfect fel worden. Er zijn jammer genoeg ook een paar nadelen - Met sommige instellingen kan het beeld schokken (zoals wanneer de camera langzaam draait) en als er snelle bewegingen zijn dan kan de ondertiteling blurry worden. - De afstandsbediening is zeer onhandig in gebruik - de T.V. is LANGZAAM, het Android systeem kan soms ZO langzaam reageren.. - Gamen kan max op 1080p 60Hz, de technologie op dit moment kan gewoon niet hoger aan blijkbaar

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Zonder wow effect

164 cm (65 inch) 07/09/2019 door Yankes85

Ik verwacht meer als ik kreeg. Ik ben niet tevreden van beeld kwaliteit

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Kei mooi Beeld

164 cm (65 inch) 30/08/2019 door Peewee6633

Beeldkwaliteit voor de prijs is erg goed en mooi ook

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie tv, slechte updates

139 cm (55 inch) 27/08/2019 door Donenzonen

Ik heb deze tv sinds oktober 2018 en lange tijd met veel plezier gebruikt. Echter sinds Juli heeft de tv een update gekregen welke flink roet in het eten gooit. De tv loopt constant vast bij het afspelen van films, en heeft vaker moeite met 4k bestanden. Daarnaast krijg ik geen reactie van Sony op mijn storingsmelding. Wanneer dit niet opgelost wordt, zal dit mijn laatste Sony tv zijn. Erg zonde.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

super mooi beeld

139 cm (55 inch) 26/08/2019 door michel1412

ik heb deze tv nu ruim een week en bevalt super goed heel tevreden mee beeld is super scherp en geluid best ok. voor zo'n platte tv lekker makkelijk in te stellen alles duidelijk dus heel blij met de aankoop tot nu toe geen nadelen gevonden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super fijn in gebruik

139 cm (55 inch) 25/08/2019 door Alice81

Vorige maand gekocht en zelfs onze dochter van 9 gaat er zo handig mee om. Top tv! Mooi beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige beeldkwaliteit

164 cm (65 inch) 01/08/2019

Wij zijn eigenlijk van de Samsung, tot we deze tv zagen staan met het prachtige beeldkwaliteit. We waren meteen verkocht. Zouden geen andere willen hebben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 01/08/2019 door hyundai

TV KD-55XF9005 is een prima product.Prachtig beeld .Een aanrader om aan te schaffen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 31/07/2019 door Teurmie

Ik heb de tv vorige maand gekocht en heb het aan de muur hangen met een beweegbare beugel. Het beeld is fantastisch en ben heel tevreden qua prijskwaliteit.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Freezes

164 cm (65 inch) 30/07/2019 door Strike

Fantastisch beeld voor de prijs. Helaas loopt de tv erg vaak vast of geeft n zwart beeld waardoor de stroom er meerdere keren per dag af moet en wij uitzendingen en opnames missen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Matig

164 cm (65 inch) 24/07/2019 door Beatrix271

Blijft regelmatig hangen. Kan soms niet zappen. Panel heeft ghosting in de hoeken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super TV

123 cm (49 inch) 22/07/2019 door Wilma48

Voldoet aan alle wensen super beeld en alle mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld met een afstand bediening

123 cm (49 inch) 20/07/2019 door Antoon JN

Wij zijn bijzonder tevreden over onze Sony XF 90 Ik kan hem iedereen aanbevelen prijs kwaliteit geweldig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed product

139 cm (55 inch) 16/07/2019

veelzijdig mooie vormgeving en goed te bedienen tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top product

164 cm (65 inch) 13/07/2019 door Wim206

Fantastiche beeldkwaliteit! Scherp geluid. Zwartwaarde op dit toestel zijn geweldig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch! Slechts kleine minpuntjes

164 cm (65 inch) 13/07/2019 door Mdep

Twee weken geleden gekocht en hij is gewoon fantastisch. Android TV zorgt er voor dat ik geen chromecast of mediacenter meer moet aansluiten dus een pak kabels bespaard in stopcontact, hdmi en op de switch. Het beeld is ronduit geweldig, je waant je echt in een bioscoop. Het enige minpuntje vind ik de snelheid waarmee de menu's tevoorschijn komen. Die laten soms wel eens op zich wachten. Dit is natuurlijk een luxeprobleem maar voor die prijs had dat wel iets sneller gemogen. Maar qua functionaliteiten en beeld sowieso heel tevreden van.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

0

Kwaliteit

139 cm (55 inch) 11/07/2019 door Massada1

Prachtige kleuren , geluid erg goed , eenvoudige handleiding

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top-tv voor scherpe prijs

139 cm (55 inch) 11/07/2019 door Gert25

De Sony levert snel een prachtig scherp beeld op. 4k van bijvoorbeeld Netflix komt volkomen tot zijn recht. Voor geluid wel n soundbar of hifi-speakers gebruiken. En dat alles voor een scherpe prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super mooie tv met geweldige kwaliteiten

164 cm (65 inch) 10/07/2019 door Jcky

Vorige maand gekocht en zeer tevreden over. Hij is lekker snel en makkelijk in gebruik. Echter vinden wij dat er een te grote bass in de tv zit en ondanks dat we deze volledig hebben uitgezet blijft deze aanwezig. Voor iemand die hyper sensitief is zoals ik is dit niet altijd even prettig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede eigenschappen en eenvoudige bediening.

139 cm (55 inch) 09/07/2019

Ik heb het toestel nu zo'n week of drie en heb allen maar positieve ervaring met het toestel het toestel is ook eenvoudig te integreren met mijn andere Sony apparatuur. Het toestel beschikt over een uitermate hoge beeldkwaliteit je kunt bij wijze van sperke de baardharen tellen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig apparaat

139 cm (55 inch) 09/07/2019 door Berno61

kort geleden deze tv gekocht, kreeg keurig alle updates en even zoeken hoe alle nieuwe snufjes werken. fantastisch beeld en het apparaat is ook nog zo slim dat hij ziet wanneer je gamede of een goede film aan het kijken bent. geluid is goed, maar uiteraard beter met mijn Bose set.zeer zeker een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

perfect beeld

139 cm (55 inch) 09/07/2019 door wim1952

omdat mijn andere 2 Sony TV's zo goed bevallen zijn heb ik nu weer een Sony gekocht

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima toestel

139 cm (55 inch) 06/07/2019 door pradsma

Ik ben zeer tevreden met deze mooie vorm gegeven smart tv .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend beeld

164 cm (65 inch) 06/07/2019 door HugoBishop

Pro's: Goed helder beeld, snelle navigatie in de menu's, Android software werkt perfect met allerlei Apps. Con's: TV werkt storend op het WiFi signaal, ik heb de router moeten verplaatsen met +/- 20 cm van de TV af. Maar dit zou eigenlijk op het forum moeten staan, we kwamen er met geluk achter waarom de WiFi het niet meer deed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtige televisie

139 cm (55 inch) 30/06/2019 door Leon1980

Super scherp beeld Goede prijs/kwaliteit verhouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer te vrede over deze aankoop

139 cm (55 inch) 29/06/2019

Uitermate scherp en mooi beeld onbegrensde mogelijkheden waarbij ik mij afvraag of ik deze alle zal gebruiken dat zal de tijd leren. Dit TV toestel is een aanrader voor een ieder die van televisie kijken houd en in het bijzonder films van welke aard dan ook.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bioscoop in je Woonkamer

139 cm (55 inch) 26/06/2019

Deze TV staat nu 3 weken in de woonkamer en wat een pracht! schitterend, helder super scherp beeld. Enorm veel mogelijkheden en heb ze niet allemaal gebruikt / ontdekt :-) Sonos aangesloten en super geluid. systemen herkennen elkaar en geen gezoek en geinstaleer etc. Handige "directe" knoppen op afstandsbediening. Internet/WIFI werkt perfect. Kan nog wel tijdje doorgaan, maar als je de middelen hebt zou ik zeggen KOOP DEZE TV en geniet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige tv

139 cm (55 inch) 23/06/2019 door supermug36

ik heb hem nu 11 dagen en ik zou niet een andere in de winkel hebben uitkozen voor dit geld ..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch beeld en geluid

164 cm (65 inch) 23/06/2019 door Globalstoop

Tv is geweldig en makkelijk te installeren, Plus+++++++++

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kenmerken en makkel;ijk in gebruik

139 cm (55 inch) 23/06/2019 door HPTH

Deze tv hebben we vorige maand gekocht en de gebruikers ervaringen zijn optimaal. Standy is uit, opstarten van tv media, of HDMI is werkelijk zo eenvoudig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld en geluid, maar de zenderafstelling!

139 cm (55 inch) 22/06/2019 door Geengebruikersnaam

Ik heb het product drie weken geleden gekocht en ben met beeld en geluid super tevreden. Alleen de zenderindeling blijft niet op de pklaats staan, maar daarvoor verwacht ik minstens een mail van Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

It's a Sony zoals we het gewend zijn! Top!

139 cm (55 inch) 22/06/2019

Paar weken terug aangeschaft en tot nu toe is het super. Maar we zijn sowieso een Sony minded gezin. Ik heb mijn man aangestoken met het merk en nu hebben we alle beeld en geluid van Sony!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Schitterend beeld

139 cm (55 inch) 22/06/2019 door Nvt123

Kan er weinig nog over zeggen. Ze komen veel te snel om een goede beoordeling te kunnen geven, maar de eerste indrukken zijn heel goed

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische TV

164 cm (65 inch) 20/06/2019 door Jelle1956

Nu twee weken in gebruik. Goed beeld met hele goede zwartdekking. eenvoudige bediening en vele mogelijkheden met Wifi en Bkluetooth

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige beeld

139 cm (55 inch) 15/06/2019 door Greuter

Sinds februari in het bezit van deze televisie. Hiervoor de XE9005 gehad, deze had helaas defecten waardoor ik een upgrade aangeboden kreeg. Dankzij de upgrade kan ik nu genieten van dolby vision, geweldig! Gemakkelijk in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kenmerken

123 cm (49 inch) 15/06/2019 door nh48

Ik heb op 1 juni jongstleden het apparaat aangeschaft en binnen no time zelf geinstalleerd en afgesteld. Het beeld is magnifique. Door de Full Array technologie wordt de helderheid van het beeld constant aangepast, hierdoor zijn delen van het beeld die zwart moeten zijn echt zwart. Daarmee heb jij het meest optimale contrast. De tv heb ik via mijn 5.1 Surroud Sound receiver aangesloten. Het geluid is daarom ook geweldig. Kortom, een geweldige tv voor een redelijke prijs. Van Samsung overgestapt naar Sony. Geen spijt van gehad.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische 4K beleving voor een betaalbare prijs

139 cm (55 inch) 13/06/2019 door TheFunzz

De KD-55XF9005 is voor mij de vervanger van de KDL-37V5500. De overgang van FHD naar Ultra HD is fenomenaal. Het beeld is prima, ook de zwarte beelden zijn ook echt zwart.... Het geluid is voor mij te karig en daarom zit hierop een soundbar van Sony. De HT-Z9F met extra remote speakers maken het kijken naar content op deze televisie een belevenis. Voornamelijk de demo's van Dolby Atmos is fantastisch om te zien op deze set. Een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld!

139 cm (55 inch) 09/06/2019 door LaSandre

Ik heb deze tv nu 2 weken en ben er erg blij mee. Prachtige kleuren en geweldige zwart waarden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie mid-range TV

139 cm (55 inch) 09/06/2019 door zouaaf

Mooie tv, geen OLED, maar wel weer zoveel beter dan onze Sony van 10 jaar geleden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi design

164 cm (65 inch) 04/06/2019

Tevreden met de aankoop uitvoering en gebruikersgemak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi tv met goed scherp beeld.

139 cm (55 inch) 02/06/2019 door lammertsm

De 'oude' 46HX850 was toch wel wat klein om naar te kijken inmiddels, dus zodoende opzoek naar een nieuwe, grotere en betere TV. Tot nu geen spijt van de 55" XF90. OLED/QLED overwogen, maar toch gekozen voor FALD TV. Goede zwart waarden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 30/05/2019 door Theov

Heb deze tv ongeveer 2 weken in huis, geweldig beeld met veel mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

4K LED TV met Android

139 cm (55 inch) 26/05/2019 door Spartaan84

De tv heeft geweldig scherp en helder beeld Mooi zwart contrast Upscaling is geweldig van 1080p naar 4K Hij hangt aan de m uur en ben elke keer weer verbaasd wat een kijk plezier je er van hebt TOP product

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie natuurlijk beeld

189 cm (75 inch) 25/05/2019 door Jambi

Ik wilde graag een “bioscoop” thuis creeëren dus gekozen voor een groot scherm. Tegenwoordig schijnen de kleuren van het scherm af te moeten spatten dat het beeld daardoor erg onnatuurlijk overkomt. Dit vind ik zeer vermoeiend kijken. De Sony vond ik natuurgetrouw overkomen en het is een tv waar je omspannen een film op kan kijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele fijne tv

164 cm (65 inch) 22/05/2019 door Petersas

1 nadel hij is niet snel verder en fijne tv mooi beeld

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

GOEDE PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

139 cm (55 inch) 22/05/2019

Uitpakken: Het uitpakken van de TV uit de doos ging prima. Doos had handige plastic klemmen die je kon verwijderen waarna je de doos van de TV kon halen. De TV bleef in de tempex staan en kon makkelijk 'getilt' worden om de poten te monteren Aansluiten: TV was makkelijk en snel aan te sluiten. Het is duidelijk aangegeven wat welke poort is. Koppeling met decoder en soundsysteem werkte in 1x. ARC zorgt ervoor dat het soundsysteem ook aangaat wanneer de tv aangezet wordt. Installeren: Bij het opstarten van de TV voor de eerste keer werk je door een duidelijk menu heen. Omdat het een Android TV is, kan je je Google Account koppelen aan je TV. Dit is makkelijk met bijvoorbeeld YouTube. TV werd ook snel herkend door Google Home als zijnde smartdevice zodat je vanaf de telefoon kan casten. Na alle instellingen gedaan te hebben werkt de TV meer dan prima Minpunten: Ik vind het zelf jammer dat er rond de centrale knop op de afstandbediening nog meer knoppen zitten. Hierdoor druk je snel op de verkeerde knop waardoor je uit je app bent en soms opnieuw moet laden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 21/05/2019 door Biety

Vorige week gekocht, prachtig beeld met nieuwe Ziggo next box.Jammer dat er niet veel apps zoals bij Samsung geïnstalleerd kunnen worden ivm licentie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig middenmodel voor belachelijke prijs

164 cm (65 inch) 21/05/2019 door Christophertje

De XF9005 is een prima Full Array Led voor een belachelijk lage prijs gezien de prestaties. De local dimming doet z'n werk MEER dan goed en dat levert een prachtig beeld op met een uitstekende zwartwaarde. Aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld

139 cm (55 inch) 20/05/2019 door Lady2017

Ik heb hem nog niet zo lang om een goede beoordeling te maken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

139 cm (55 inch) 18/05/2019 door Mdvmijdrecht

Scherp en vloeiend beeld dankzij het 4K en 100hz beeldpaneel. Voor de prijsklasse een zeer fijne TV!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Duidelijk beeld, veel mogelijkheden

139 cm (55 inch) 17/05/2019 door Koosgus

Na een maandje kijken en uitproberen ben ik zeer tevreden over de tv. Het instellen via een smartphone ging binnen 30 sec ! Even wennen aan een andere indeling en werking van de diverse app’s.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een aanrader

139 cm (55 inch) 14/05/2019 door Marc987654321

Zeker een aanrader ,prijs kwaliteit,prachtig beeld niet gevoelig voor zonlicht inval.geluid beter met soundbar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tot nu toe zeer tevreden!

139 cm (55 inch) 13/05/2019 door Platt18

TV nu drie weken in bezit en nog steeds blij. Had hiervoor een 42inch Panasonic plasma waar ik zeer tevreden mee was. Helaas kapot na 9 jaar. Veel recensies gelezen over 4K tv's onder de 1000 euro. En dus kwam ik wederom bij Correct in Rotterdam uit waar deze Sony 55inch mijn keuze werd. Zeer tevreden over het beeld. Lees wel wat zorgen in verschillende forums over de laatste Android Oreo update maar ik heb niets te klagen over de huidige versie tot nu toe. Het streamen van Youtube vanaf mijn iPhone werkt prima. Het geluid van de tv vind ik echt prima! Zelfs het laag valt mij niet tegen. Equalizer helpt echt. Netflix ook prima alleen jammer dat je extra moet betalen voor 4K content. Ik heb trouwens alles via WiFi lopen en dit werkt bij mij perfect, ook 4K streamen vanaf Netflix.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een verschrikkelijk goed toestel.

123 cm (49 inch) 12/05/2019 door Nelis

Ben verschrikkelijk blij met de tv. Mooi en scherp beeld vele mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekend bedieningsgemak

139 cm (55 inch) 10/05/2019 door frans49

binnen een half uur speelklaar zeer goede en overzichtelijke instelmogelijkheden, resultaat uitstekend beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Formidabel toestel

139 cm (55 inch) 10/05/2019 door Smartr452

Sinds 2 weken mijn nieuwe tv. Nog steeds verwonderd van het scherpe beeld en levendige kleuren. Ook alle rand apperatuur o.a. draadloos toetsenbord met touchpad en smartphone van ander merk werken perfect samen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld

139 cm (55 inch) 05/05/2019 door sabiernohar

Er tevreden over deze aanschaf ondanks dit een 2018 model is ben ik er tevreden mee en al mijn aangesloten gear werkt fantastisch en dan geld ook voor de afstandsbediening welke ik kan gebruiken voor Mn andere gear.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv

139 cm (55 inch) 03/05/2019

Heb het nu 3 weken en ben er zeer tevreden mee! Top kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie tv, scherp beeld, geluid flink verbeterd

139 cm (55 inch) 29/04/2019 door Robanne

Ik ging eigenlijk voor de Samsung Qled Q7. Alleen al voor het mooie design van de afstandsbediening en het dunne draadje naar het scherm. Uiteindelijk toch gezwicht voor de Sony. Dit is onze derde Sony tv. We hebben besloten om alle draden ook weg te werken in de muur. De muur wordt binnenkort opnieuw gestuct. Niettemin, de ingebouwde chromecast is erg makkelijk. Youtube kijken gaat ook snel. Erg scherp beeld met 4K of hoger via YouTube . Aanrader. Enige nadeel is de verschrikkelijk smerige afstandsbediening met de lelijke knoppen van Google Play en Netflix. Anders 5 sterren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Snel stuk

189 cm (75 inch) 26/04/2019 door Richard09

De tv had na tien weken gebruik geen beeld meer krijg nu een andere moet afwachten hoe lang die het doet

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig

189 cm (75 inch) 25/04/2019 door Rachidzine

zooooo tevreden zeker als je een spelcomputer dagelijks gebruikt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 22/04/2019 door Rien56

We zijn tevreden over deze tv. Makkelijk te installeren en snel verbonden met de WiFi en Bluetooth. Enige minpuntje is de geluidskwaliteit, dus oude soundbar met enige improvisatie hond er de tv gezet (pootjes moesten worden verhoogd)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super mooi beeld

139 cm (55 inch) 21/04/2019 door Lars3218

Ik heb dit vorige week gekocht en ben tevreden over deze tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige tv

123 cm (49 inch) 19/04/2019 door avdp

zeer tevreden over de kleuren en helderheid van deze prachtige sony tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

139 cm (55 inch) 14/04/2019 door Harry76355

Goede keuze goed beeld en makkelijk te installeren voor een leek

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Helder scherm / beeld

164 cm (65 inch) 13/04/2019

Ik heb dit product nu 3 maanden en ben nog steeds zeer blij ermee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 13/04/2019 door Rien59

Het beeld is prachtig, ziet er strak en mooi uit. Het geluid is jammer genoeg minder.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend beeld, magere user interface

139 cm (55 inch) 09/04/2019 door Fritz21

Een prima televisie met uitstekende beeldkwaliteit. Jammer dat zo'n toestel dan vergezeld gaat van een minimale handleiding en een incomplete online Help applicatie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Tv

139 cm (55 inch) 07/04/2019 door Elske60

Ik heb dit vorige maand gekocht en ben er zeer tevreden over

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super TV met super kleuren

123 cm (49 inch) 07/04/2019 door Bourne1948

Paar weken terug gekocht. Zeer tevreden en de KPN moet niet de 4K aansluiting maken dus het wordt alleen maar beter

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0