418

4.6 gebaseerd op 418 klantbeoordelingen

276
125
11
2
4
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

een openbaring

123 cm (49 inch) 24/01/2019

fantastische kleur weergave en onwijs veel mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Freezes

164 cm (65 inch) 30/07/2019 door Strike

Fantastisch beeld voor de prijs. Helaas loopt de tv erg vaak vast of geeft n zwart beeld waardoor de stroom er meerdere keren per dag af moet en wij uitzendingen en opnames missen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

418 klantbeoordelingen

Modellen

0

Fijne tv met veel mogelijkheden.

139 cm (55 inch) 03/08/2020 door Piet Friet 123

Mooi beeld met goed contrast. Enzzzzzźzzzzźzźzzzzzzzz.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige tv ervaring met de Sony betrouwbaarheid

164 cm (65 inch) 03/08/2020 door Kremdelakrem87

Ik heb deze Bravia smart tv gekocht 3 maanden geleden ter vervanging van de oude 14 jaar oude Bravia. Ik vond het een geweldige upgrade. Geweldige kleuren. Haar scherpe beeld. Echt diep zwart. Goede software van Android. Duidelijk ingedeelde apps. Paar kleine minpuntjes, het instellen van de kleuren best wel ingewikkeld is. En het scherm soms het licht reflecteert waardoor het schittering het beeld belemmerd. Soms reflecteert het zelfs als een spiegel vooral met donkere beelden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top tv, prachtig beeld,

164 cm (65 inch) 01/08/2020 door Melissa37

heb de tv nu maand en ben er zeer tevreden mee. Echt een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Updates

139 cm (55 inch) 27/07/2020 door Koka42

Hi Updates veranderen nog wel eens de standaard moet dan weer zoeken hoe en waar alles staat en werkt

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony bravia

139 cm (55 inch) 26/07/2020 door BB50

Prijs/kwaliteit is top! Zeker een aanrader. Kan het aanbodevelen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top tv

139 cm (55 inch) 24/07/2020 door Jann700

Zeer tevreden over de tv prachtig beeld goed geluid gemakkelijk aan sluiten en bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld met zeer slechte software

164 cm (65 inch) 21/07/2020 door HUE1

Voor een LCD paneel is het beeld zeer mooi. Echter hebben wij zoveel software en misschien ook wel hardware problemen dat het afbreuk doet op de beleving en het plezier. Voor een TV van 2000+ euro (destijds) mag je naast goede beeldkwaliteit ook een enige kwaliteit verwachten van de software. Buiten dat het traag is, loopt het vast, schakelt tv niet meer in, verliest heel vaak de internet verbinding zowel bekabeld als WiFi. Het geluid van de afgesloten applicatie loopt nog door in de nieuwe applicatie. Bijvoorbeeld YouTube geluid loopt nog even door in Netflix...

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Veel voor een gunstige prijs

139 cm (55 inch) 21/07/2020 door Luuk83

Nu een paar weken in huis, 100hz i.v.m. epilepsie met lichtgevoeligheid van ons zoontje. Maar ook voor ons een verademing: mooi en groot beeld, snelle werking, geluid is prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima tv

139 cm (55 inch) 20/07/2020 door Marque

Prima tv, mooi beeld en helder geluid. Eenvoudig in te stellen en eenvoudig in gebruik. Echt een aanrader. Het krijgt echter geen vijf sterren vanwege het feit dat het moederbord het na zeven maanden begaf! Sony heeft dit echter keurig opgelost.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 13/07/2020 door Rudy19

Goede beeldkwaliteit, contrast zwart/wit, instelmogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig

139 cm (55 inch) 11/07/2020 door hairos2

heb hem nu 2 weken gewldigge kleren en met een booster gewelldig geluid alleen de gebruiksaanwijzing van de afstandbediening kan ik niet vinden en doet vrij weing

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een geweldige televisie.

164 cm (65 inch) 08/07/2020

Ik heb deze televisie nu bijna 3 weken staan. Daarbij ook een soundbar (HT-G700) en een blu-ray 4K speler (UBP-X700) aangeschaft. Geweldige combinatie. Inmiddels ook mijn Ziggo Next kastje omgewisseld voor CI+ module. Hierdoor kan ik met 1 Afstandsbediening alles bedienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super Beeld

164 cm (65 inch) 08/07/2020 door Sloot

super beeld ! Veel mogelijkheden, hdr en 4k,hopelijk krijgt hij update voor ps5 welke ik gepreorderd heb

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi product

139 cm (55 inch) 07/07/2020 door HansBank

Goed toestel, gekocht om de RCA aansluiten en beeld kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super 4K TV

164 cm (65 inch) 06/07/2020 door thesun47

al een jaar in gebruik, zeer tevreden. Super beeld en geluid (Dolby ATMOS), makkelijk te bedienen en goed afgewerkt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 04/07/2020 door SempraBoy

Na een aantal maanden kan ik mededelen dat wij zeer tevreden zijn met onze nieuw televisie, zowel qua beeld en bedieningsgemak

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede TV

139 cm (55 inch) 30/06/2020 door Hanzzl01

Een mooie goede tv. Ik heb hem laten calibreren en doet nu niet onder voor veel duurdere oled tv’s.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony 4K

164 cm (65 inch) 29/06/2020 door Rfennis

De beeldstelling (kleuren) van alle Sony apparatuur hebben mij altijd al overtuigd, zowel van video camera's als foto camera's, maar ook de tv's blijken uit te blinken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top TV

139 cm (55 inch) 22/06/2020 door gdejong

Zeee scherp beeld, snelle interface. Goede smart tv en krijgt regelmatig updates. 1 extra ARC hdmi zou wel fijn zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeld

139 cm (55 inch) 21/06/2020 door DJVerboom

Sinds twee weken in bezit en wat een beeld, veel problemen gehad met een ander merk. Deze is fantastisch!!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig TV!

164 cm (65 inch) 17/06/2020

Ik heb de tv vorige maand gekocht en ik ben heel blij mee. Helder scherm, mooi contrast, diep zwart kleur ,redelijk goed geluid , in algemeen heel tevreden over mijn aankop!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gewoon doen wat het moet doen

139 cm (55 inch) 15/06/2020 door Grijze Plaag

Heb de TV 3 weken geleden gekocht. Aangesloten m.b.v. Een KPN-er. Zonder problemen heerlijk genieten.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beeld met natuurlijke kleuren.

139 cm (55 inch) 11/06/2020 door Sjansdo

zeer mooi beeld met warme natuurlijke kleuren. Gebruikers gemak android is prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede eigenschappen

139 cm (55 inch) 10/06/2020 door Wimduitsland

Ik heb deze tv vorige week gekocht en meteen geinstallerd. Snell installatie. Zeer mooi beeld. Mooie uitstraling.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV!!

164 cm (65 inch) 09/06/2020 door Margriet59

TV nu bijna 3 weken in huis dus de ervaring is nog maar kort maar kunnen nu al wel zeggen dat we heel tevreden zijn over de beeldkwaliteit en het bedieningsgemak. Veel reviews gelezen van verschillende tv merken maar deze sprong er voor ons wel echt uit.en dat is ook echt zo. Een aanrader. Geluid is wat minder maar we hebben onze soundbar er aan gekoppeld dus dat probleem is opgelost.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede beeld kwaliteit

164 cm (65 inch) 05/06/2020 door Frelu

Wij hebben nu al onze 5de Sony tv tot volle tevredenheid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste LCD tv op de markt

164 cm (65 inch) 04/06/2020 door Dirkjuh1986

Ik heb deze tv vorige maand aangeschaft en ben er zo tevreden over omdat de kleuren echt van het scherm spatten met de juiste kalibratie. Android werkt echt geweldig beetje traag soms maar is goed mee te leven. Op een Oled tv na is dit echt het beste wat er te koop is

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kan geen q-led tegenop

164 cm (65 inch) 03/06/2020 door Markie40

Tevreden over de aankoop,doet wat er beschreven wordt.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goed formaat 4K LCD TV

123 cm (49 inch) 03/06/2020 door Smitjuh82

Heb de TV inmiddles een jaar in bezit en ben tevreden met de werking en de beeldkwaliteit van de TV. Het geluid is minder, maar dit is een bekend fenomeen bij de platte TV's van tegenwoordig. Sony heeft prima soundbars die dit geluidsprobleem compenseren. Wanneer er een 50" OLED variant was geweest had ik die gekocht, maar dit was de beste keus voor dit formaat.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch beeld, OS heeft wat issues. Aanrader!

164 cm (65 inch) 03/06/2020 door MrMarcie

Ik heb lang gezocht naar een 65" scherm met een goede beeldkwaliteit tegen een scherpe prijs. Deze Sony stond uiteindelijk op nr. 1 op mijn verlanglijstje. De eerste dagen was even wennen zo'n groot scherm. Vooral als die uitstaat is dat een groot zwart vlak in de kamer maar dat went snel. Ik heb de TV aangesloten op mijn audiosysteem dus gebruik de speakers van de TV niet. Dus de ervaring qua beeld en geluid is fantastisch. Het beeld heb ik helemaal niks op aan te merken. Werkelijk fantastisch. En ik kom vanaf een hele goede Panasonic plasmascherm. Vooral bij sporten en films/docu's is het net alsof je in de bioscoop zit. Ik ben dan ook superhappy met mijn aankoop. Weliswaar valt de snelheid van het systeem me wat tegen, herkend de TV soms de HD niet meer zodat ik moet herstarten voordat ik weer kan opnemen. De volumeaanduiding in het scherm valt vaak weg dus moet ik geluid dan afstellen op gehoor. Dat hele app gebeuren is niet supervloeiend maar het beeld maakt alles weer goed. Dan soms maar even wat geduld. Kijken doe je tenslotte langer dan even wat instellen. En het stroomverbruik is veel lager als mijn oude 42" plasmascherm dus dat is ook weer een voordeel. Ik kijk tegenwoordig ook regelmatig TV via de apps (KIJK en Netflix bijvoorbeeld) en dat werkt prima. Netflix is dan qua navigatie e.d. wel een stuk sneller dan de apps. Maar als je eenmaal de programma's bekijkt is daarin ook het beeld fantastisch. Ik heb de tv wel aangesloten via een netwerkkabel en gebruik de wifi niet. Dus kan over de wifi niks zeggen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende SDR/HDR kwaliteit

139 cm (55 inch) 02/06/2020 door Nadoes

Ik ben zeer tevreden over deze tv. Enige minpuntje is de mediatek chip (SoC) Die mocht wel iets sneller zijn maar dat is in de tv's van 2019/2020 wel het geval. Voor de prijs is die zeker nog de moeite waard.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne TV

164 cm (65 inch) 01/06/2020 door GJanvG

Goed beeld, goed gelukt, handig menu, etc. Alleen de afstandsbediening vinden we minder, we hadden graag 1 gehad met een toetsenbord erop, dat is bij een smart-tv toch wel veel handiger.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

machtige TV

139 cm (55 inch) 31/05/2020 door nordin74

hebben de tv anderhalf jaar geleden aangeschaft en zijn nog dagelijks blij van onze aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super TV , maar....

139 cm (55 inch) 26/05/2020 door Almeida

Zeker tevreden met het beeldkwaliteit, het jammere is geen ondersteuning Apple TV App en geen AirPlay...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

wauw! wat een vooruitgang!

164 cm (65 inch) 20/05/2020 door MircoCayetano

Heb deze tv 30 dagen op proef in huis genomen, maar meteen de eerste avond al besloten om te houden. Na 10 jaar te hebben genoten van mijn vorige Bravia, door het prettige beeld, mooie kleuren en details wederom een Sony Bravia uitgekozen. Eerst even twijfel over het formaat, vorige was 40 inch, deze is 65. We zitten ongeveer 3,5 MTR van het scherm af maar het is een geweldige ervaring. Binnen een uur ben je gewend aan het formaat en wil.je niet meer terug. De kleuren zijn natuurgetrouw en de details zijn fantastisch. Je ziet nu zoveel meer wat er op het scherm gebeurd, met een kleine tv ben je gefocust op de hoofdpersoon maar nu zie je zoveel meer gebeuren op de achtergrond. Ook de normale full HD content is prima aan te gluren, al zijn de 4k uitzendingen helemaal smullen natuurlijk. Het geluid van de tv zelf klinkt in eerste instantie redelijk, gesprekken zijn goed verstaanbaar, maar kan ik niet goed beoordelen omdat ik bijna altijd het geluid via de versterker heb lopen. De ingebouwde apps zijn heel makkelijk en de losse Chromecast kan de deur uit. Via de app store kan je apps installeren en updaten. Werkt naadloos samen met de rest van mijn Sony apparatuur zoals mijn Blu ray speler en versterker. Alles is via de ab van de tv te bedienen (Bravia sync) Enige minpunt vind ik dat overdag bij zonlicht het beeld soms te donker is bij een HDR / Dolby Vision uitzending. Bij donkere scènes mis je dan een hoop dus ik moet op zoek naar zonwering ;) verder draait de tv op Google Android en wordt dus helemaal opgenomen in je Google home omgeving. Ik heb de tv opgehangen met een platte beugel. Minpunt is, dat je het netsnoer niet los kan halen aan de achterkant. Bij mijn vorige tv had ik alle snoeren netjes in de wand zitten zodat er niets zichtbaar is, nu heb ik toch een los stroom snoertje lopen en dat is een beetje jammer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld kwaliteit, haarscherp!

139 cm (55 inch) 19/05/2020 door Manon91

Mooie tv, haarscherp en heel rustig kijkend! Kan iedereen deze tv aanraden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Erg gebruiksvriendelijk

139 cm (55 inch) 18/05/2020 door vaneekelen

Tevreden klant, ee r der moeten doen. Bluetooth werkt ook fijn

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeldkwaliteit

123 cm (49 inch) 15/05/2020 door Anton_1

Het VA beeldschermtype in combinatie met de echte 10 bits kleurdiepte geeft een indrukwekkend realistisch beeld. De wat beperktere horizontale beeldhoek is in de praktijk geen probleem, want je gaat bij voorkeur toch al redelijk centraal voor het beeld zitten om van de mooie films te genieten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kwaliteit

164 cm (65 inch) 12/05/2020 door Sammy1

ik heb deze tv sinds 2 weken en ben uitermate verrast door de veelzijdigheid en bedieningsgemak

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige kenmerken

139 cm (55 inch) 08/05/2020 door garf84

prima prijs kwaliteit verhouding en mooi scherp beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slechtse TV ooit

123 cm (49 inch) 03/05/2020 door solero

De TV is 1 1/2 jaar oud en nu al kapot. De TV reageert niet op de afstand bediening. Geluid valt weg, blokjes in beeld. Hulp gevraagd bij Sony nooit een reactie gekregen. Ook de leverancier doet niets.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Prima beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 03/05/2020 door jbat

Dit toestel vervangt een oudere Sony Bravia FULL HD LCD. Beeldkwaliteit is uiteraard super in vergelijking met het vorige toestel, al vind ik de menu-sturing nu wel wat verwarrender. Ook mis ik wel de verlichte toetsen op de afstandsbediening. Voor een beter geluid kochten we bijkomend de Sony soundbar xf9000. Het toestel heeft prima specificaties, een ruime set aan aansluitpoorten, en een prachtig design uiteraard.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Haarscherp beeld

139 cm (55 inch) 30/04/2020 door Jack de Laat

Prima TV met fijne bediening. Haarscherp beeld. Mooi design.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima TV, mooie kleuren en redelijk goed geluid

139 cm (55 inch) 22/04/2020 door Vandervander

Deze TV kwam in plaats van een andere Sony TV, die na jaren trouwe dienst vervangen moest worden. De nieuwe TV heeft veel aansluitingen. Alleen is het zappen soms wat traag.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi beeld, Android loopt achter

139 cm (55 inch) 09/04/2020 door RB20

Erg mooi beeld, zwart is zwart en wit is wit. Nadeel is dat terwijl het een scherm van 2019 er toch maar Android 8 op zit, met een beveiliging van meer dan een half jaar oud.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld

164 cm (65 inch) 04/04/2020

Mooi beeld en makkelijk in gebruik mooie tv gewoon wat je van een Sony tv verwacht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld

139 cm (55 inch) 30/03/2020 door hannie 65

Ik ben blij met deze grote televisie, het juiste formaat voor mijn woonkamer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een heerlijke mooie tv

139 cm (55 inch) 28/03/2020 door Williewaly

Super blij met deze tv . Prachtig beeld en heel fijne bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed beeld, slecht geluid

139 cm (55 inch) 27/03/2020 door Kiellanden8

Het toestel biedt scherp en rustig beeld, hoewel de beeldverwerking enigszins tegenvalt. Het geluid is zonder meer abominabel, zonder soundbar is het geen doen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie smarttv

139 cm (55 inch) 26/03/2020 door janmo6

Geweldige smarttv, ben uiterst tevreden heb wel een soundbar erbij gekocht voor een toch wel betere geluidservaring, dus een mooie combinatie. Heb het nu 2 weken in huis,veel kijk en luister plezier.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend

139 cm (55 inch) 25/03/2020 door ronmiami

Zeer tevreden. Voldoet aan alle verwachtingen en beter.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige tv

164 cm (65 inch) 24/03/2020 door leny 13

ik heb al meerdere keren sony tv gekocht, deze is werderom qua beeld en geluid geweldig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

SONYKD55XF9005

139 cm (55 inch) 23/03/2020 door sabur

goede beeld geluid is niet zo goed als je verwacht en je moet toch een sound bar gebruiken.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Voldoet aan mijn verwachtingen

139 cm (55 inch) 21/03/2020 door rickypedia

Goede tv met ingebouwde chromecast. Geweldig apparaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top tv

139 cm (55 inch) 13/03/2020 door Ton67

wat een prachtig beeld en goed geluid en makkelijk te bedienen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

139 cm (55 inch) 09/03/2020 door Melinaa

Ik heb net gekocht maar hij onduidelijk Ik weet het niet wat moet ik er mee

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Super tv

139 cm (55 inch) 09/03/2020 door Cliff36

Hebben de tv nu al een tijdje en is gewoon geweldig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon erg mooi

164 cm (65 inch) 08/03/2020 door Dannytv

Wij hebben 2 maten groter gekocht. Maar exact de zelfde tv als de kleine. Wij zijn niet zo van die specifieke uitzoek mensen qua beeld. We hebben de led 4K tv en het bevalt ons uitstekend. Leuke tv voor een leuk bedrag.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig kwaliteit

139 cm (55 inch) 07/03/2020 door Tabdel

Ik heb de gekochte en ik ben tevreden met de en ik vind het mooi

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig apparaat

164 cm (65 inch) 05/03/2020 door Ezra777

Hij staat nu twee weken. Bevalt zeer goed. Prachtig beeld!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede TV, mooi groot en helder beeld

139 cm (55 inch) 27/02/2020 door Benpaul

Deze maand aangeschaft als vervanger van 1e serie smart tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Binnen enkele maanden al diverse vreemde problemen

139 cm (55 inch) 11/02/2020 door Jackie67

Div. vreemde issue's zoals Netflix welke wekenlang niet wil doorstarten, na selecteren willekeurige serie of film laadt het tot 25% of 99%, na 2 weken was probleem wel spontaan verholpen. Op andere apparaten geen probleem gehad in de tussentijd met Netflix. Daarna blijft de beeldkwaliteit in Dolby Vision waardeloos, nadeel is dat dit niet uit te schakelen is. Flets beeld, ondertiteling doet zeer aan je ogen en beïnvloed ook de algehele helderheid van het beeld. Dus alleen via DV wat juist zo geweldig zou moeten zijn...... De koppeling naar mijn versterker via HDMI zorgt ervoor dat deze helemaal flipt en niet meer te bedienen is. Bluetooth audio via Netflix is niet om aan te horen (en ja, met ca 97 Mbit voldoende bandbreedte). "Uw toestel is niet volledig CI+ geschikt .....", serieus!!! Hij is nieuw en voorzien van de nieuwste firmware. Dagenlang spontaan geen geluid via HDMI 3 en 4, heeft zich uiteindelijk ook weer spontaan opgelost. Reparateur kon dit niet verhelpen, Netflix geeft aan hier niets in te kunnen betekenen en geeft aan dat het in de TV mis gaat. Kortom, veel vreemde problemen die voor veel ergernis zorgen, ben ik niet gewend van Sony.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

fantastische tv

139 cm (55 inch) 07/02/2020 door 01jb

na vergelijken van verschillende merken kwam sony er toch telkens bovenuit ,vooral op gebied van beeldkwaliteit, zeer tevreden van onze aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Prachtig beeld

164 cm (65 inch) 04/02/2020 door Sonybravia76

Super tv! Alles werkt prima. Alleen de aansluiting voor dolby surround set lijkt niet goed, geluid valt soms weg, als ik het stekkertje dan aandruk doet hij het weer, kan een fabrieksfouten zijn. Ik kijk het even aan en anders ga ik terug naar mediamarkt. Verder geen klachten over deze tv! Werkt allemaal prima. Mijn vorige tv stond op een voet zodat ik het scherm kon draaien, dat kan deze jammer genoeg niet. Dat mis ik wel heel erg!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtige kleuren

139 cm (55 inch) 30/01/2020 door Aantsje

Mooi toestel met fantastische kleuren! Beter dan mijn vorige Samsung, geen Samsung meer voor mij.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super beeld

139 cm (55 inch) 29/01/2020 door jwta

De TV werkt naar behoren, de kleuren zijn uitstekend en de vertrouwde Sony kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top Toestel

139 cm (55 inch) 24/01/2020

Veel dingen die ik niet gedacht had in dit toestel zitten er in zeker Android 9.0 de ultieme

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig toestel

123 cm (49 inch) 23/01/2020 door BJenTJ

Zeer tevreden over uitvoering, kleuren en bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie kleuren. Overzichtelijke user-interface

139 cm (55 inch) 20/01/2020 door Menzo

Mooie kleuren. Overzichtelijke user-interface =======================================================

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top beeld

139 cm (55 inch) 19/01/2020 door Willeke58

Ik ben zeer tevreden, zou hem zeker aanbevelen!!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Haarscherp!

139 cm (55 inch) 14/01/2020 door white65

Haarscherp beeld en mooi design! Gemakkelijke installatie en duidelijke handleiding.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima beeldkwaliteit en snelle processor

164 cm (65 inch) 12/01/2020 door Soedje

Na 2 maanden gebruikt, ben ik zeer tevreden over de tv.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0