Verkrijgbaar vanaf

700,00 €

(inclusief btw)
122

4.3 gebaseerd op 122 klantbeoordelingen

60
51
6
1
4
Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Geweldige TV

123 cm (49 inch) 19/12/2019 door Oliver92

Na 13 jaar gedaan te hebben met onze oude TV, hebben we sinds kort dit model. Wat een verschil! En leuke opties en design.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Eén grote zoektocht, complex en slecht gedocumente

108 cm (43 inch) 27/08/2019 door Hugo 55

Ik probeer de smartfuncties onder de knie te krijgen maar het lukt me niet. De bij ingesloten gebruiksaanwijzing is waardeloos. Op de website van Sony vind ik ook geen heldere uitleg. Ik heb echt spijt van deze aankoop.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

122 klantbeoordelingen

Modellen

0

Goede beeldkwaliteit

108 cm (43 inch) 07/08/2020 door Roger Kumps

Pas gisteren gekocht. De afstandsbediening werkt niet altijd heel logisch. Ben overgestapt naar de afstandsbediening v/d decoder

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld.

123 cm (49 inch) 06/08/2020 door Hanvan

Deze TV geeft een mooi en natuurlijk beeld. De gebruiksaanwijzing zou m.i. beter kunnen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Duidelijk beeld, makkelijke afstandsbediening

123 cm (49 inch) 26/07/2020 door TVke11

Duidelijk beeld, makkelijke afstandsbediening, makkelijk de instructies te volgen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima televisie, mooie techniek en design.

108 cm (43 inch) 25/07/2020 door John Beele

Gisteren thuis gekregen en geïnstalleerd. Tot zover heel tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige kleuren.

123 cm (49 inch) 20/07/2020 door clasien41

Vorige maand gekocht heeft een goed geluid en een mooi scherp beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede televisie

108 cm (43 inch) 19/07/2020 door Cameraman 36 nl

Smakelijk in te stellen alleen het Wi-Fi is wel verbonden maar geen internet

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooi scherp beeld

123 cm (49 inch) 15/07/2020 door Drapenier

Ik ben er over het algemeen tevreden mee. moet nog uitgebreide bedieningsuitleg zoeken

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goed kwaliteit/prijs verhouding

108 cm (43 inch) 11/07/2020 door Hans Dupanier

In juni gekocht en na twee of drie week, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Blij met mijn Sony

164 cm (65 inch) 09/07/2020 door Pipo de kloon

Erg blij met mijn aankoop ben er zeer tevreden over.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel mooi beeld!

123 cm (49 inch) 09/07/2020

Heel mooi toestel, maar jammer dat de automatische setup niet werkt (Google connect). De afstandbediening laat ook niet toe om de kanalen van je telenet decoder te bedienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi beeld, goede combi met Android TV

164 cm (65 inch) 08/07/2020 door RyanH89

vorige week gekocht en heel tevreden mee. TV heeft mooie groot beeld, reageert vlot. 'Deep Blaks' zijn goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super Sony kwaliteit

108 cm (43 inch) 07/07/2020

Goede TV. Android TV werkt zalig, het scherm heeft een mooi kleurenpalet en het geluid is goed. Zeker de functie om spraak beter uit te lichten is fijn. Werkt perfect samen met mijn Sony mediacenter. Bij het starten van de TV koppelt de TV meteen met het audiosysteem en dit lever geweldig 5.1 geluid op.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede prijs kwaliteitverhouding

108 cm (43 inch) 01/07/2020 door Marc 1234

Dit is een mooi toestel aan een zeer betaalbare prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden

123 cm (49 inch) 30/06/2020 door Wiel1952

3 weken geleden gekocht zeer makkelijk te installeren beeld en geluid zeer goed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slecht apparaat

139 cm (55 inch) 28/06/2020 door Dat gaat je niks aan

Na een maand of 3 moederbord kapot na reparatie werkt de smart card niet meer

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima Kwaliteit prijs verhouding

139 cm (55 inch) 19/06/2020 door EkiEk

De sony-tv was ingepakt zoals ik gewend ben. De verpakking is eenvoudig verwijderbaar, dit is in mijn eentje goed gelukt. Het uitpakken inclusief het monteren van de poten en installatie was een activiteit van maximaal 2uur. Het gebruik van het menu en overige opties is vrij eenvoudig. De spraakbediening biedt een geweldig uitkomst. Daarnaast is het (vrij eenvoudig door voldoende USB poort ingangen) inpluggen van een bluetooth toetsenbord (zeker tijdens installatie) voor het invoeren en inrichten van online gegevens een aanrader. De aanwezigheid van Playstore biedt vrijheid aan de wensen voor installatie van applicaties. Beeldinstellingen zijn naar voorkeur aan te passen. Geluidsinstellingen idem. Dit is niet mijn eerste Sony Bravia tv die ik aangeschaft heb en zeker ook niet de laatste. Ik ben zeer tevreden met de Sony producten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Moeilijk

189 cm (75 inch) 16/06/2020 door ABBA04

Moeilijk geen goed beeld Geen wifi geen contacten met apparaten

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooie Android SmartTV

123 cm (49 inch) 07/06/2020 door Ramon0005

Mijn tweede Sony SmartTV en zeer tevreden. Werkt perfect, mooie kleur. Ook in bezit van een blu-ray speler van sony. Alles is verbonden met elkaar en een afstandsbediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ideale aankoop

108 cm (43 inch) 07/06/2020 door andremar

Deze tv vorige maand gekocht en bijna volledig tevreden.Het toestel voldoet qua kleuren en gebruiksvriendelijkheid aan mijn verwachtingen.Het enige , voor mij toch , nadeel is het bekomen van een gebruiksvriendelijke handleiding.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden

123 cm (49 inch) 04/06/2020 door Erico3

Twee weken geleden aangeschaft en geen spijt ervan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Makelijk te bedienen

139 cm (55 inch) 04/06/2020 door Delarue

fijn om te bedienen is al de 2 de wat heb zal niet snel overstappen naar een ander merk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Good picture too much reflection

108 cm (43 inch) 03/06/2020 door Makarious

Ik heb de tv een paar weken, het beeld is heel goed, maar het reflecteert behoorlijk, en dat is erg storend, mijn vorige tv was ook een Sony Bravia, maar die had weinig last van reflectie zelfs als de directe zonlicht daarop schijnt. Het geluid is aanzienlijk verbeterd t.ov Vorige model, maar je moet kiezen tussen tv speaker of audio installatie, bij de vorige model was het mogelijk om beide tegelijk te horen. Over de qualiteit van de tv kan alleen maar zeggen dat het zoals gewoonlijk bij Sony TOP. Al met al is het een top tv, ik heb altijd Sony tv gehad, het heeft het beste beeldkwaliteit, ik kan niks beters vinden in de markt. Conclusie: Sony is een geweldige tv, ik kan van harte aanbevelen voor iedereen die top kwaliteit wil hebben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Aantal - puntjes KD-49XG8096

123 cm (49 inch) 03/06/2020 door Kokaboy

Heb de TV twee weken in bezit en een paar puntje s vallen op Na een aantal dagen heb ik in standby stand een vreemde piep duurt een paar seconde en dan een kleine pauze en dan weer een korte piep ( zal dit met de leverancier opnemen) tevens wat me op valt is dat met via Audio digital ( optisch) niet altijd meer kanaals ( 5.1) naar mijn audio set stuurt Ziggo wel indien aangeboden Netflix Wel Youtube niet Video via Chromecast Niet TV is wat traag De sony app op Iphone kan beter als men een text moet invoegen op tv dat het ook met app gaat maar helaas bij de andriod tv app werkt dit wel

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Tv is goed, gebruiksaanwijzing matig.

139 cm (55 inch) 01/06/2020 door joop68

Om de tv aan het internet te koppelen geen hub gebruiken, maar rechtstreeks in de aansluiting voor internet,anders raak je het internet na een paar dagen kwijt, en moet de tv gereset worden, het opnemen van programma`s via usb is een probleem. Voor de rest een goede tv echt Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Nieuwe TV

108 cm (43 inch) 27/05/2020 door NicoH

na jaren een 32 inch platte tv , nu deze 43inch HD 4k android TV scherp beeld, makkelijk bedienbaar, geen oordeel over het geluid, dat loopt bij mij over de Denon Soundbar. TV zit met een beugel vlak op de muur gemonteerd , 2x hdmi aangesloten, maar waarom deze layout gekozen voor de connectors ? de hdmi met arc zit aan de linker zijkant, en poort hdmi 1 zit (midden) achterop. ook al Netflix via de tv gekeken, genoeg aansluitmogelijkheden na aanmelden op je eigen wifi., USB goed bereikbaar links youtubefilmpjes van laptop, zo te casten op het grote scherm met 1 klik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit

123 cm (49 inch) 26/05/2020 door vdbosch1

Wij zijn er blij mee en genieten er nog elke dag van

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mogelijkheden en gebruiksvriendelijk en zeer goed

108 cm (43 inch) 16/05/2020 door waylon m

ik heb dit product gekocht ter vervanging van mijn oude sony tv waar ik zeer tevreden over was. en om die reden heb heb ik weer voor sony gekozen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel mooi

123 cm (49 inch) 15/05/2020

Het is erg gemakklijke en duidlijk foto voor allemal

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische aankoop

123 cm (49 inch) 15/05/2020 door Welkenaamdanwel

mooie kleuren voor mijn appartement de mooie grote

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Verschrikkelijk strak beeld, mooie kleuren

164 cm (65 inch) 14/05/2020 door jacky003

Mijn nieuwe tv vorige week gekocht en er helemaal blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige TV!

139 cm (55 inch) 13/05/2020 door MortuusNL

Gekocht als upgrade en wat een goeie keuze was dat. Deze Smart TV is snel, heeft mooi beeld en zit er gewoon strak uit. Het enige minpunt is een beetje lightbleed aan de onderkant maar na de "druk en loslaat" techniek is het voor een groot deel weg.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

eenvoudig op starten

164 cm (65 inch) 12/05/2020 door valentino296

gemakkelijk uitpakken opstarten en voet insteken wel groot genoeg plaats hebben

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld en geluid

123 cm (49 inch) 11/05/2020 door Luce023

Had ik maar al vroeger zo een tv gekocht. Nu is het een mooi combinatie met de ps4

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

KAN NIET BETER

108 cm (43 inch) 30/04/2020 door RIKIRIK

NOG NOOIT ZULK BEELD GEZIEN ZAL MOEILIJK TE VERBETEREN ZIJN

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Nette TV tegen een prima prijs !!

108 cm (43 inch) 29/04/2020 door Loorb00

Super scherp beeld en geluid, ook als je er iets scheef voor staat/zit. Pootjes lijken wel iets iel, maar kan nog wel voor de 43. Dit type wordt als redelijk standaard aangeprezen, maar dat is het niet !! Installatie gaat eigenlijk vanzelf. TV pakt de signalen van Ziggo direct op en gaat er mee aan de slag.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Valt tegen.

123 cm (49 inch) 29/04/2020 door Frederico71

Half jaar geleden gekocht. Vanaf begin problemen. Moet regelmatig opnieuw opgestart worden omdat ie niet meer reageert. Zender wisselen duurt een eeuwigheid. Bij inschakelen soms zwart beeld en niet naar andere zender kunnen zappen. Aantal malen contact gehad met sony maar verder dan software update komen ze niet. Dikke tegenvaller. Volgende keer weer een Samsung.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Sony ! bekend merk

123 cm (49 inch) 29/04/2020 door DHZ69

Het was puzzelen voordat ik door had hoe ik de DvD speler aan de praat kreeg; m.b.v. een KPN afstandsbediening. En op de Sony afstandsbediening alleen maar hard of zacht hoef aan te klikken .... Je kan alles wel laten installeren. Maar ja, overal hangt er een prijskaartje aan vast.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kijkervaring

108 cm (43 inch) 29/04/2020 door Sonykijker

Gemakkelijk in te stellen via duidelijke menu's. Snelle verbinding en reactie, zowel via kabel als via wifi.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs/kwaliteit

164 cm (65 inch) 24/04/2020 door GunterDierickx

Knap beeld, geluid is niet fenomenaal maar wel heel goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beeld is prima, geluid is even wennen

108 cm (43 inch) 18/04/2020 door HanMaastricht

Televisie nu 1 week in huis, voldoet aan verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een visuele verrijking

108 cm (43 inch) 07/04/2020 door Boris The Haque

Ik heb de Sony Televisie KD-43XG8096 op 16-3-2020 bij de Media Markt Den Haag gekocht, laten thuisbezorgen en laten installeren.Bij de installatie is de al Aanwezige digitale Humax aangesloten maar toen ik op de afstandbediening op REC drukte nadat ik een externe HDD had aangesloten kwam een melding niet mogelijk maar nadat ik de plug van Ziggo rechtsreeks op de TV aansloot en opnieuw de digitale zenders liet zoeken heb ik handmatig de standaard zendercode 05555 veranderd naar de Ziggo zendercode 04444 .Nu drukte ik opnieuw op REC en kon ik b.v. NPO 1 gelijk opnemen. Geweldig mooi beeld en goed geluid. Zowel met en zonder opname. Mooie kleuren en goede afstandbediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv

108 cm (43 inch) 07/04/2020 door Hannes4k

Scherp beeld, goeie opties, mooi formaat en gebruiksvriendelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet volledig aan verwachtingen

108 cm (43 inch) 06/04/2020 door Jsteijns1807

We zijn erg tevreden over de kwaliteit van onze tv. Zowel over beeld, geluid, als bedieningsgemak.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed beeld

164 cm (65 inch) 03/04/2020 door Erikven

Heb tv twee weken geleden gekocht werkt goed maar menu is niet echt makkelijk en logisch ook nog steeds problemen met het het aansluiten van de sateliet antenne tv zoekt niet op astra 2 wat we ook proberen zelfs een vakman komt er niet uit ook bij Sony krijg ik verder geen gehoor

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Slecht

164 cm (65 inch) 03/04/2020 door Miene

Echt slecht al 2 maal defect geweest op 3 maand en werkt nog niet

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Wat een scherp beeld

108 cm (43 inch) 31/03/2020 door WimToos4953

Eind maart hebben wij een Sony Bravia 43XG8096 gekocht. Scherp beeld!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld en makkelijk te bedienen voor correcte

108 cm (43 inch) 23/03/2020 door Johan_S

Dit is mijn eerste "Smart TV". Na eerst wat zoeken gaat de bediening zeer vlot. Ook het beeld is zeer goed, zelfs zonder OLED of QLED. Ben zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld met af en toe een reset.

123 cm (49 inch) 22/03/2020 door Guido H

Mooie televisie, precies wat ik zocht. Helaas loopt o.a spotify soms vast en moet even de stekker er uit. Het zal vast opgelost worden met een update.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Net wat ik zocht

189 cm (75 inch) 11/03/2020 door Christian VdV

groot formaat en een prachtig beeld met alle android functionaliteiten, net wat ik zocht

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een top tv

108 cm (43 inch) 11/03/2020 door Meeuw1

Echt een top tv streamen via Google, 4k scherm goede audio

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs-kwaliteit

123 cm (49 inch) 09/03/2020 door Wim722

Tv heeft een mooi design en een beeld van zeer goede kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

vertrouwde kwaliteit

123 cm (49 inch) 28/02/2020 door louisauguust

na aankoop, jaaaaaaaaaaren geleden, van mijn eerste Sony triniton KTV altijd gebleven bij dit merk en daar nog nooit spijt van gekregen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klasse tv

108 cm (43 inch) 17/02/2020 door Mark22c

Prachtig beeld en gemakkelijke bediening en mooi vormgegeven

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld.

123 cm (49 inch) 14/02/2020 door Bart en Geta

Gemakkelijk te bedienen, snelle reactie en schitterend beeld. Zeer tevreden mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeldt

123 cm (49 inch) 13/02/2020 door Peterbrenda

Heb de tv nu paar weken. Zeer mooi beeld ook het ophangen is voor een leek makkelijk te doen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima

123 cm (49 inch) 08/02/2020

Het is onze 3e Sony TV is dit geen goede reden zekerp

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Verry happy with it

123 cm (49 inch) 08/02/2020 door Patricia_sny

Good image quality and nice streaming options (build in chromecast) very happy with stability and overall preformance. Some automatic settings are from time to time brightening too much so some personal settings is sometimes preferred over the automatic ones.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

SONY IS AMAZING

164 cm (65 inch) 01/02/2020 door Coolbanana

Altijd al blij geweest met Sony en ze gaan nooit stuk :-)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

123 cm (49 inch) 30/01/2020 door Joop1957

Ik ben tevreden en het ziet er goed uit. Mooi beeld!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super mooie tv

164 cm (65 inch) 30/01/2020 door Anneke53

2 weken geleden gekocht . Wat een prachtig mooi zuiver beeld , je ziet zelfs de pukkeltjes op iemands gezicht , zo zuiver . Mooie kleuren . Ben er erg blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie en goede tv

123 cm (49 inch) 28/01/2020 door Jbos69

Afgelopen week gekocht En tot nu toe te vreden er mee

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastische tv

123 cm (49 inch) 26/01/2020 door Ronneke

Geweldige tv.super mooi helder beeld vele smart opties. Wij hebben hem op draaibare voet geplaatst.(aanrader)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie kleuren

108 cm (43 inch) 25/01/2020

Mooie kleuren. Gebruiks vriendelijk, geluid in combi met soundbar is stukken beter. Mooi design.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig beeldscherm

108 cm (43 inch) 24/01/2020 door Danny en Greta

Ben heel tevreden met de aankoop van de televisie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Alleen gaat de tv soms van zelf uit??

123 cm (49 inch) 21/01/2020 door Ömer10

Soms gaat de tv van zelf uit?? En dan moet je de tv weer aan doen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig toestel

139 cm (55 inch) 18/01/2020 door Ichthuss

we hadden onze samsung vervangen door onze nieuwe sony,het beeld is verbluffend en ook het geluid.De diverse aansluitingen naar surround en naar een externehd of stick is ideaal.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hardware en.... Android

108 cm (43 inch) 17/01/2020 door GB71

Klank: niet mogelijk, zelfs via equaliser, om de hogere frequenties (groter dan 8000Hz) op te halen. Gevolg is dof geluid. Android OS : veel buitenlandse nutteloze apps beschikbaar, echter niet wat ik wil : Bijv. the Weather Channel, Feratel, Buienradar, verkeersinformatie etc... Browser laat niet toe apps te downloaden...

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

189 cm (75 inch) 15/01/2020 door Sanjai

Goed TV voor een mooi prijsje ben er blij mee. Zal dit zeker aan vrienden adviseren

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mis een functie

108 cm (43 inch) 14/01/2020

Ik heb de tv gekocht door aanraden van ander, ik heb er duur voor betaald omdat ik android wou. Beeld is prima en geluid ook, maar ik mis mijn handmatige functie om balken onder en boven weg te halen bij series en films, dus zit alles te kijken met grote balken onder en boven. beeldregeling Wide-modus kan er niks mee. Zoveel geld en zo'n merk, dan niet eens die functie. Heb een van 239 euro en die heeft het wel, als ik het van te voren had geweten, had ik deze tv niet gekocht. Nu ook weer Mandalorian met dikke balk onder en boven, plus ondertiteling tussen de twee dikke balken, heel jammer. De middelen voor een andere tv heb ik niet, heb maar een minimaal inkomen, geld gehad van vrienden en diep in mijn buidel tasten om deze te kunnen kopen. ERG JAMMER

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

FantastischA

164 cm (65 inch) 08/01/2020 door Ruddy C

Ben nu al aan mijn derde TV Sony BRAVIA toe en de kwaliteit is veel beter en zowel mijn echtgenote als ikzelf zijn uiterst tevreden met het nieuwe toestel. We kochten een 65 inch scherm omdat we nu een grotere woonkamer hebben en het toestel voldoet aan ALLE eisen en verwachtingen. De bediening is heel eenvoudig en duidelijk in stappen te volgen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige tv

164 cm (65 inch) 07/01/2020 door Paparico45

Ik heb dit vorige maand gekocht prachtige tv met Android besturingssysteem

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet helemaal aan onze verwachtingen

123 cm (49 inch) 06/01/2020 door Bernice24

Wij hebben deze tv vorige maand gekocht en hij voldoet helemaal aan wat we ervan verwachtten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0