Verkrijgbaar vanaf

700,00 €

(inclusief btw)
164

4.3 gebaseerd op 164 klantbeoordelingen

82
65
9
2
6
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Prima Smart TV

108 cm (43 inch) 27/12/2020

Prijs kwaliteit top. Zeer tevreden. Mooi beeld en goed geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

Meest handig (kritisch)
0

Eén grote zoektocht, complex en slecht gedocumente

108 cm (43 inch) 27/08/2019 door Hugo 55

Ik probeer de smartfuncties onder de knie te krijgen maar het lukt me niet. De bij ingesloten gebruiksaanwijzing is waardeloos. Op de website van Sony vind ik ook geen heldere uitleg. Ik heb echt spijt van deze aankoop.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

164 klantbeoordelingen

Modellen

0

Prima Sony Bravia tv niks mis mee

123 cm (49 inch) 08/09/2021 door JohnyQ80

Ik heb de tv vorige jaar gekocht hij doet het nog prima

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Start steeds opnieuw op

139 cm (55 inch) 02/09/2021 door Capricorn

Als de stroom eraf is geweest werkt de wifi niet en moet ik de tv resetten en alles weer opnieuw installeren,dus veel spijt dat ik deze gekocht heb

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
06/09/2021

Hallo Capricorn,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wij vinden het vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw TV.
Wij willen u graag adviseren om de software op uw TV bij te werken middels onderstaande link.
https://bit.ly/3thR4t0
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Mooi beeld, makkelijke bediening.

123 cm (49 inch) 09/08/2021 door Janvanbeek1966

Al een poosje in bezit maar er nog erg tevreden over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top TV

189 cm (75 inch) 24/06/2021 door Arni69

Ik ben zeer tevreden, ik beschik over veel meer Sony artikelen en ben super tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony Android

123 cm (49 inch) 22/06/2021 door Atasoy

Ik heb nu meer dan een jaar gebruikt... Nog steeds populair... Mijn toekomst tv wordt weer Sony...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi kenmerk

108 cm (43 inch) 25/05/2021 door Suso5

Ik ben nog geen tevreden met die model. Mischien zoek ik andere merk.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Vresselijk

164 cm (65 inch) 08/05/2021 door Hay16

Ik heb deze een paar maanden geleden gekocht,iedere keer als we de tv uitzetten moeten we de volgende dag weer vanaf fabrieksinstellingen alles opnieuw instaleren.!

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
12/05/2021

Hallo Hay16.

Bedankt voor uw beoordeling.
Wij vinden het vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw TV.
Wij willen u graag adviseren om de software op uw TV bij te werken middels onderstaande link.
http://bit.do/fQMXG
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Goede tv

123 cm (49 inch) 21/04/2021 door Tinie54

Ben er tevreden mee maar hij is al een keer gerepareerd.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony topkwaliteit

164 cm (65 inch) 18/04/2021 door Kieketje

Goeie kwaliteit van beeld, zoals we van sony gewend zijn

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige kwaliteit

189 cm (75 inch) 28/02/2021 door gcreffier

Ik Ben zeer reversed. Gemakkelijke opzet en prachtig beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima Smart TV

108 cm (43 inch) 27/12/2020

Prijs kwaliteit top. Zeer tevreden. Mooi beeld en goed geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prachtig beeld en geluid

108 cm (43 inch) 24/12/2020 door Leon P

We zijn er zeer tevreden mee, onze vorige televisies waren ook van Sony die het ook uitstekend gedaan hebben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

De kleuren zijn geweldig en een goed geluid

123 cm (49 inch) 03/12/2020 door Mart42

Mooie TV MET geweldige kleuren en ook een goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed, maar met verbeterpunten

123 cm (49 inch) 22/11/2020 door FreddyMurcery

Beeld is goed. Aansluiting voor muurbeugel zit helaas niet in het midden, mijn universele muurbeugel die van 20 x 20cm tot 40 x 40 cm gaat, steekt daardoor onder de tv uit. Bluetooth audio werkt niet automatisch. Dat dit niet standaard als werkend is geprogrammeerd is een gemiste kans. Via een aparte Bluetooth app, die wel kan worden gedownload uit de Android-tv app store, kon ik uiteindelijk wel mijn Bluetooth speakers en headset verbinden. Het volgende probleem was echter dat Netflix niet in 4K streamt als de speakers via Bluetooth zijn verbonden. Dit probleem schijnt te worden opgelost met een nieuwe firmware upgrade, die reeds uit is in Latijns Amerika, maar nog niet in Europa. Helaas speelt het probleem al een tijdje. Vooralsnog verbind ik mijn speakers maar even via de koptelefoonuitgang. Al met al is het beeld, de prijs en de Android-functionaliteit goed. Ook stembediening valt niet tegen (alleen in het Engels uitgeprobeerd).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
25/11/2020

Hallo,
Dank je wel voor je beoordeling.
Graag willen wij u informeren dat wanneer u sofware op de TV heeft gezet, die niet voor de TV bestemd is, u buiten de garantie valt.
Over toekomstige updates hebben wij helaas geen informatie.
Met vriendelijke groet,
Customer Support Sony Nederland

0

Goed maar kan beter

123 cm (49 inch) 20/11/2020 door addertje

Goed, maar voor verbetering vatbaar. Vol van streamingsdiensten maar de eigen VRT NU kan je niet afspelen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
23/11/2020

Hallo,
Dank je wel voor je beoordeling.
Wanneer de app niet beschikbaar is in de Google Play Store voor uw TV, dan heeft de ontwikkelaar van de app deze niet vrijgegeven.
Wij willen u verzoeken om contact te leggen met de ontwikkelaar van de app en verzoeken deze vrij te geven in de Google Play Store.
Met vriendelijke groet,
Customer Support Sony Nederland

0

Geweldige service

123 cm (49 inch) 19/11/2020 door Dishwasher Chico

Deze televisie gekocht bij Mediamarkt in november 2019. Na twee maanden zat er een dood spinnetje tussen het scherm. Op internet gelezen dat dit in het algemeen niet onder garantie valt, en na enige tijd vanzelf verdwijnt. Met een zuignapje en elektrische tandenborstel en voorzichtig kloppen hielp niks. Acht maanden later toch maar eens gebeld met Mediamarkt. Sony werd door hun ingeschakeld, een monteur afspraak werd gemaakt. Kwam deze meteen een nieuwe televisie afleveren! Duidelijk nieuw, met cellofaan er nog op. Met opnieuw 2 jaar garantie! Echt super! Ook Mediamarkt hield de voortgang goed bij. Verder een goede tv, we wilden al bij voorbaat persé een Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima toestel

108 cm (43 inch) 10/11/2020 door landyv

Het android systeem is soms wat moeilijker te doorgronden maar als je eenmaal weet hoe het werkt is het een prima systeem. Alle apps die interessant zijn zijn te downloaden. Chromecast is ingebouwd dus ook de overige apps op andere devices zijn makkelijk op de tv te bekijken. Wij KIJKEN ook heel vaak naar de radiouitzending wat soms handig is. Alleen surfen op het net via de TV moet je niet willen want het invoeren van tekst is zonder toetsenbord eigenlijk niet te doen. En doen we dus ook niet. Het beeld is schitterend vinden wij en we zijn dan ook een tevreden gebruiker

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi beeld

123 cm (49 inch) 09/11/2020

ik ben tevreden over de aankoop, het is zijn geld waard.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitgebreide mogelijkheden pracht beeld en geluid

139 cm (55 inch) 30/10/2020

Deze tv gekocht in Duitsland. Voor heen Sharp tv met veel problemen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ik ben een Sonyfan!

123 cm (49 inch) 29/10/2020 door Ria7

Toen ik 18 jaar was, is mijn 1e tv een SONY geweest "die bakbeest". Heb ik meer dan 20j gehad. Een ander mee blij gemaakt. Mijn 2e een platte tv en die is nu na 24 jaar verruild voor een ander. Die platte tv leeft nog en mijn kleinkinderen genieten met hun games in de slaapkamer wanneer ze bij oma komen logeren. Nu heeft oma een tv voor haar alleen. Alleen het geluidskwaliteit is ietsje minder maar met een Sony soundbar heb ik dit opgelost. Heb natuurlijk op de aanbieding gewacht. Waarom Sony; ik vind de beeldkwaliteit uitstekend en nooit problemen gehad. Mijn vroegere stereoinstallaties waren ook van het merk Sony. Mijn mobiele telefoon is ook van Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Fantastisch mooie TV met Android

123 cm (49 inch) 28/10/2020 door rscholte31

De TV draait op Android en dat doet hij perfect, alle apps zijn beschikbaar en zelfs de Ziggo app draait perfect. Wat we opgenomen hebben op de Ziggo box kunnen we nu ook op deze tv terugkijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld

139 cm (55 inch) 24/10/2020

Zeer tevreden over het scherpe beeld en alle mogelijkheden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klasse tv!

139 cm (55 inch) 16/10/2020 door Eruiten

Deze tv draait op Android. Een stuk fijner dan de eigen firmware van fabrikanten. Over de beeldkwaliteit geen klagen. 4k is prachtig!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi design

164 cm (65 inch) 11/10/2020 door Marja1960

Vandaag gekocht en prachtige kleuren en beeld en 164 cm groot

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kleuren beeldkwaliteit, moelijkheden van inspreken

139 cm (55 inch) 11/10/2020 door Gerard 68

Wij hebben dit toestel een halfjaar en wij zijn heel tevreden met de tv ik zal hem ook aan iedereen aanbevelen. Service is ook uitstekend direct feedback en keurig geholpen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top TV

139 cm (55 inch) 01/10/2020 door Toekomst

Na de aankopen van een Sharp en Hitachti 55 inch TV.s die allebei defect waren. deze TV gekocht. Wat een prachtig beeld en wat een mooie geluid! echt een aanrader!Q!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gescheiden geluidscircuits werkt goed

164 cm (65 inch) 30/09/2020 door Piet48

TV heeft goed beeld. Geluid is - zoals bij vrijwel alle TV's - niet spectaculair maar acceptabel. Het gescheiden geluidscircuit - koptelefoon en TV-luidsprekers apart maar wel ieder voor zich te regelen - werkt goed maar wordt in de handleiding niet erg goed omschreven. Kostte wel de nodige moeite. Heb nu een Sony draadloze koptelefoon aangesloten op de luidsprekeruitgang en de geluidsinstellingen als volgt: TV-speakers aan, Hoofdtelefoon/Audio uit op Audio uit (vast) en de draadloze koptelefoon werkt prima, evenals de TV-luidsprekers. We zijn tevreden over deze TV.

0

0

0

Top tv

139 cm (55 inch) 30/09/2020

Ik ben heel tevreden met Sony en Uitstekende tv, zeer goed beeld en goed geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

189 cm (75 inch) 19/09/2020 door Bi 27

Echt tevreden mee makkelijk in te stellen zelfs ik met geen kennis kon hem installeren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Na dag 1 geen beeld meer op de tv te krijgen.

164 cm (65 inch) 15/09/2020 door BBBBBuitenhuis

Na 1 dag prettig tv kijken, sprong het beeld op zwart/grijs. Alles geprobeerd, maar niks hielp. Dus weer terug in de doos en omgeruild voor een ander merk. Krefel heeft wel goed geholpen, die krijgen 5 sterren.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Groot met mooi beeld

164 cm (65 inch) 03/09/2020 door Drie

Mooi tv Mooi beeld voor die prijs Jammer dat je de tv niet kan draairn

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Tevreden klant

164 cm (65 inch) 02/09/2020 door Peter4700

Recent aangekocht, Iets te weinig informatie over hoe de tv werkt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitstekend merk

123 cm (49 inch) 01/09/2020 door Basimaz

Ik heb de tv in februari gekocht, super leuk beeld en geluid, ben erg blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Super tv

189 cm (75 inch) 25/08/2020 door Kathleen1973

Mooi beeld Gemakkelijk te installeren Staat perfect in ons zwarte interieur

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig mooi beeld

123 cm (49 inch) 25/08/2020 door Bos44

Prima toestel ,moet alleen nog uitvinden waarom geen internet toegang te krijgen is

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Frisse uitvoering

123 cm (49 inch) 17/08/2020 door Korneel

Heb toestel net geïnstalleerd zonder handleiding. Is dus gebruiksvriendelijk. Beelden en geluid prima.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie kleuren

108 cm (43 inch) 14/08/2020 door perro1

Te kort in mijn bezit om een beoordeling te geven.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Strak beeld

123 cm (49 inch) 12/08/2020 door Minke

Heb 10 dagen geleden deze tv gekocht, en geïnstalleerd, geweldig beeld, en wat erg leuk was het internet op je tv te hebben. Maar helaas 2 dagen later een nieuwe update, en weg was her internet, en de tijd in tv. Kreeg gisteren van de verkoper te horen, jammer foutje, hopen zelf ook op een nieuwe update. Daar ben je dan al die dagen als huisvrouw van 71 mee bezig om te bedenken wat je fout hebt gedaan. Sony bedankt, heb allerlei berichten in jullie app staan behalve dat er in deze update een fout zit. Hoop dat het snel word opgelost.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Service
14/08/2020

Beste, bedankt voor de reactie.

Fijn dat u tevreden bent over de TV. Wilt u de onderstaande stappen uitvoeren om het internet probleem op te lossen.

- Fabrieksinstellingen uit voeren en Belgie kiezen.
- Na het uitvoeren van de Fabrieksinstellingen de tijd instellen.
- U gaat naar Tijd en datum en Netwerktijd kiezen
- Automatische tijd en en Netwerktijd kiezen anders komt het terug.

Sony Customer Service

0

Mooi beeld

123 cm (49 inch) 11/08/2020 door fjtak

Makkelijk te installeren en een scherp beeld alleen het geluid kan beter

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Service
14/08/2020

Beset, bedankt voor de reactie.

We vinden het erg fijn dat u tevreden bent over de beeldkwaliteit en het gemak waarmee u de TV installeert. We zullen zeker uw feedback over het geluid doorgeven.

Sony Customer Service
Sont Customer Support

0

Mwah

123 cm (49 inch) 09/08/2020 door Thijs53

Ik kocht deze tv en heb die na een week weer teruggebracht, omdat ie continue van de wifi wegviel. Gedacht aan een "maandagmorgen"-toestel weer dezelfde meegenomen. (De tv doet het prima!) Ook deze heeft hetzelfde probleem, alleen begon die pas na 4 weken met de kuren. Sony heeft 'm gerepareerd, er is een nieuw moederbord geplaatst, en tot nu - 2 weken later - geen problemen. Blijft nog elke avond spannend als ik naar Netflix, NPO-start of zelfs de digitale gids schakel.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Service
12/08/2020

Beset, bedankt voor de reactie.

We zijn erg blij dat u uiteindelijk voor Sony product gekozen heeft. We wensen u veel kijkplezier ermee.

Sony Customer Service

0

Mooie tv

189 cm (75 inch) 09/08/2020 door Rodajc

Mooi beeld handige smart TV, echt aanbevelings waardig

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima TV Android minder

164 cm (65 inch) 08/08/2020 door Gerrit1946

Sinds kort nieuwe Sony TV, dit is mijn 2e Sony TV deze heeft mooier beeld en 65 inch is het einde. Mijn oude 47 was wat gebruik van thuisnetwerk een stuk beter dan de nieuwe tv. TV beeld krijgt van mij een 10 maar bij gebruik thuisnetwerk een 3.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Service
12/08/2020

Beste, bedankt voor de reactie.

We zijn erg blij dat u tevreden over de beeldkwaliteit bent . Over het netwerkprobleem verzoeken we u om de deze stappen uit te voeren.

Clear cash
Home, Instellingen, Opslag en Herstel, Interne gedeelde opslag, Gegevens in het cashgeheugen, OK

Soft reboot
Druk de aan/uit knop op uw afstandsbediening gedurende 10 seconden in terwijl deze op de televisie gericht is. Het toestel zal opnieuw opstarten. Let op: u dient de 10 seconden vol te maken.

Sony Customer Srvice

0

Goede beeldkwaliteit

108 cm (43 inch) 07/08/2020 door Roger Kumps

Pas gisteren gekocht. De afstandsbediening werkt niet altijd heel logisch. Ben overgestapt naar de afstandsbediening v/d decoder

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Service
10/08/2020

Beste, bedankt voor de reactie.
We zijn erg blij dat u tevreden bent over de beeldkwaliteit. Veel plezier ermee.

Sony Customer Service

0

Prachtig beeld.

123 cm (49 inch) 06/08/2020 door Hanvan

Deze TV geeft een mooi en natuurlijk beeld. De gebruiksaanwijzing zou m.i. beter kunnen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Duidelijk beeld, makkelijke afstandsbediening

123 cm (49 inch) 26/07/2020 door TVke11

Duidelijk beeld, makkelijke afstandsbediening, makkelijk de instructies te volgen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima televisie, mooie techniek en design.

108 cm (43 inch) 25/07/2020 door John Beele

Gisteren thuis gekregen en geïnstalleerd. Tot zover heel tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige kleuren.

123 cm (49 inch) 20/07/2020 door clasien41

Vorige maand gekocht heeft een goed geluid en een mooi scherp beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede televisie

108 cm (43 inch) 19/07/2020 door Cameraman 36 nl

Smakelijk in te stellen alleen het Wi-Fi is wel verbonden maar geen internet

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooi scherp beeld

123 cm (49 inch) 15/07/2020 door Drapenier

Ik ben er over het algemeen tevreden mee. moet nog uitgebreide bedieningsuitleg zoeken

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Service
17/07/2020

Beste, bedankt voor uw reactie.

We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw TV, veel plezier ermee.

Sony Customer Service

0

Goed kwaliteit/prijs verhouding

108 cm (43 inch) 11/07/2020 door Hans Dupanier

In juni gekocht en na twee of drie week, ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Blij met mijn Sony

164 cm (65 inch) 09/07/2020 door Pipo de kloon

Erg blij met mijn aankoop ben er zeer tevreden over.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel mooi beeld!

123 cm (49 inch) 09/07/2020

Heel mooi toestel, maar jammer dat de automatische setup niet werkt (Google connect). De afstandbediening laat ook niet toe om de kanalen van je telenet decoder te bedienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi beeld, goede combi met Android TV

164 cm (65 inch) 08/07/2020 door RyanH89

vorige week gekocht en heel tevreden mee. TV heeft mooie groot beeld, reageert vlot. 'Deep Blaks' zijn goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Service
13/07/2020

Beste, bedankt voor uw reactie.

We zijn blij dat u geniet van de beeldkwaliteit van uw TV.

Sony Customer Service

0

Super Sony kwaliteit

108 cm (43 inch) 07/07/2020

Goede TV. Android TV werkt zalig, het scherm heeft een mooi kleurenpalet en het geluid is goed. Zeker de functie om spraak beter uit te lichten is fijn. Werkt perfect samen met mijn Sony mediacenter. Bij het starten van de TV koppelt de TV meteen met het audiosysteem en dit lever geweldig 5.1 geluid op.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Service
13/07/2020

Beste, bedankt voor uw reactie.

We vinden het erg fijn dat je tevreden bent met de TV, veel plezier ermee.


Sony Customer Service

0

Goede prijs kwaliteitverhouding

108 cm (43 inch) 01/07/2020 door Marc 1234

Dit is een mooi toestel aan een zeer betaalbare prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden

123 cm (49 inch) 30/06/2020 door Wiel1952

3 weken geleden gekocht zeer makkelijk te installeren beeld en geluid zeer goed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slecht apparaat

139 cm (55 inch) 28/06/2020 door Dat gaat je niks aan

Na een maand of 3 moederbord kapot na reparatie werkt de smart card niet meer

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima Kwaliteit prijs verhouding

139 cm (55 inch) 19/06/2020 door EkiEk

De sony-tv was ingepakt zoals ik gewend ben. De verpakking is eenvoudig verwijderbaar, dit is in mijn eentje goed gelukt. Het uitpakken inclusief het monteren van de poten en installatie was een activiteit van maximaal 2uur. Het gebruik van het menu en overige opties is vrij eenvoudig. De spraakbediening biedt een geweldig uitkomst. Daarnaast is het (vrij eenvoudig door voldoende USB poort ingangen) inpluggen van een bluetooth toetsenbord (zeker tijdens installatie) voor het invoeren en inrichten van online gegevens een aanrader. De aanwezigheid van Playstore biedt vrijheid aan de wensen voor installatie van applicaties. Beeldinstellingen zijn naar voorkeur aan te passen. Geluidsinstellingen idem. Dit is niet mijn eerste Sony Bravia tv die ik aangeschaft heb en zeker ook niet de laatste. Ik ben zeer tevreden met de Sony producten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Moeilijk

189 cm (75 inch) 16/06/2020 door ABBA04

Moeilijk geen goed beeld Geen wifi geen contacten met apparaten

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
18/06/2020

Goedendag,

Vervelend om te horen dat uw KD-75XG8096 niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Graag willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice om vast te stellen wat er precies mis is en wat wij voor u kunnen doen. Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.

Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Mooie Android SmartTV

123 cm (49 inch) 07/06/2020 door Ramon0005

Mijn tweede Sony SmartTV en zeer tevreden. Werkt perfect, mooie kleur. Ook in bezit van een blu-ray speler van sony. Alles is verbonden met elkaar en een afstandsbediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ideale aankoop

108 cm (43 inch) 07/06/2020 door andremar

Deze tv vorige maand gekocht en bijna volledig tevreden.Het toestel voldoet qua kleuren en gebruiksvriendelijkheid aan mijn verwachtingen.Het enige , voor mij toch , nadeel is het bekomen van een gebruiksvriendelijke handleiding.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden

123 cm (49 inch) 04/06/2020 door Erico3

Twee weken geleden aangeschaft en geen spijt ervan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Makelijk te bedienen

139 cm (55 inch) 04/06/2020 door Delarue

fijn om te bedienen is al de 2 de wat heb zal niet snel overstappen naar een ander merk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Good picture too much reflection

108 cm (43 inch) 03/06/2020 door Makarious

Ik heb de tv een paar weken, het beeld is heel goed, maar het reflecteert behoorlijk, en dat is erg storend, mijn vorige tv was ook een Sony Bravia, maar die had weinig last van reflectie zelfs als de directe zonlicht daarop schijnt. Het geluid is aanzienlijk verbeterd t.ov Vorige model, maar je moet kiezen tussen tv speaker of audio installatie, bij de vorige model was het mogelijk om beide tegelijk te horen. Over de qualiteit van de tv kan alleen maar zeggen dat het zoals gewoonlijk bij Sony TOP. Al met al is het een top tv, ik heb altijd Sony tv gehad, het heeft het beste beeldkwaliteit, ik kan niks beters vinden in de markt. Conclusie: Sony is een geweldige tv, ik kan van harte aanbevelen voor iedereen die top kwaliteit wil hebben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Aantal - puntjes KD-49XG8096

123 cm (49 inch) 03/06/2020 door Kokaboy

Heb de TV twee weken in bezit en een paar puntje s vallen op Na een aantal dagen heb ik in standby stand een vreemde piep duurt een paar seconde en dan een kleine pauze en dan weer een korte piep ( zal dit met de leverancier opnemen) tevens wat me op valt is dat met via Audio digital ( optisch) niet altijd meer kanaals ( 5.1) naar mijn audio set stuurt Ziggo wel indien aangeboden Netflix Wel Youtube niet Video via Chromecast Niet TV is wat traag De sony app op Iphone kan beter als men een text moet invoegen op tv dat het ook met app gaat maar helaas bij de andriod tv app werkt dit wel

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
08/06/2020

Goedendag,

Bedankt voor de punten die u aangeeft van uw KD-49XG8096.

De piep hoort inderdaad niet, daarvoor is het goed dat u contact opneemt met uw leverancier.

De 5.1 is afhankelijk van de bron. YouTube is per definitie van alle bronnen stereo en geen 5.1. Chromecast ondersteunt dit enkel wanneer je het direct aan de Chromecast zelf koppelt en niet via de TV.

Het typen van de app is helaas een beperking vanuit Google op Android apparaten en raden we je aan de Android app te gebruiken.

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Tv is goed, gebruiksaanwijzing matig.

139 cm (55 inch) 01/06/2020 door joop68

Om de tv aan het internet te koppelen geen hub gebruiken, maar rechtstreeks in de aansluiting voor internet,anders raak je het internet na een paar dagen kwijt, en moet de tv gereset worden, het opnemen van programma`s via usb is een probleem. Voor de rest een goede tv echt Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Nieuwe TV

108 cm (43 inch) 27/05/2020 door NicoH

na jaren een 32 inch platte tv , nu deze 43inch HD 4k android TV scherp beeld, makkelijk bedienbaar, geen oordeel over het geluid, dat loopt bij mij over de Denon Soundbar. TV zit met een beugel vlak op de muur gemonteerd , 2x hdmi aangesloten, maar waarom deze layout gekozen voor de connectors ? de hdmi met arc zit aan de linker zijkant, en poort hdmi 1 zit (midden) achterop. ook al Netflix via de tv gekeken, genoeg aansluitmogelijkheden na aanmelden op je eigen wifi., USB goed bereikbaar links youtubefilmpjes van laptop, zo te casten op het grote scherm met 1 klik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit

123 cm (49 inch) 26/05/2020 door vdbosch1

Wij zijn er blij mee en genieten er nog elke dag van

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mogelijkheden en gebruiksvriendelijk en zeer goed

108 cm (43 inch) 16/05/2020 door waylon m

ik heb dit product gekocht ter vervanging van mijn oude sony tv waar ik zeer tevreden over was. en om die reden heb heb ik weer voor sony gekozen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel mooi

123 cm (49 inch) 15/05/2020

Het is erg gemakklijke en duidlijk foto voor allemal

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische aankoop

123 cm (49 inch) 15/05/2020 door Welkenaamdanwel

mooie kleuren voor mijn appartement de mooie grote

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Verschrikkelijk strak beeld, mooie kleuren

164 cm (65 inch) 14/05/2020 door jacky003

Mijn nieuwe tv vorige week gekocht en er helemaal blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0