Verkrijgbaar vanaf

850,00 €

(inclusief btw)
387

4.3 gebaseerd op 387 klantbeoordelingen

187
157
22
10
11
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Makkelijk casten vanaf een tablet of smartphone

108 cm (43 inch) 13/04/2020 door Paul36 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb ook een smart lg tv Maar de Sony is erg eenvoudig te bedienen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Slechte kwaliteit

123 cm (49 inch) 21/11/2020 door Bastri (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nooit meer een Sony voor mij, geeft een irritante tikgeluid. Na melding hiervan monteur van Sony lsngsgeweest, die vertelde het probleem te herkennen. Komt vanuit het fabriek waar niks tegen te doen valt. Als ze mij dit in de winkel hadden verteld had ik het product nooit gekocht

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

387 klantbeoordelingen

Modellen

0

Na 4 omwisselingen blijft de tv werken

108 cm (43 inch) 20/12/2021 door DickatDeMuy (Nederland)

Zoals gezegd 4 omwisselingen, eindelijk een werkende tv. Echter wifi valt soms uit.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
22/12/2021

Hallo DickatDeMuy,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt met de wifi op jouw TV.
Door middel van de onderstaande link willen wij je vragen de Tv te updaten.
https://bit.ly/3mmoTqE
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

prima

123 cm (49 inch) 23/11/2021 door moerbwacht (België)

prima tv, tevreden goede service van verkoper, BEKATEL in Ertvelde

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Intuïtieve bediening

123 cm (49 inch) 11/10/2021 door Gudauld Badger (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Enige tijd in gebruik. Kwaliteitstoestel, jammer van de lompe afstandsbediening.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kleuren

123 cm (49 inch) 25/06/2021 door Mirjam68 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Jaar geleden gekocht, mooie kleuren. Maar start ontzettend vaak opnieuw op. Ook na reset.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
28/06/2021

Hallo Mirjam68,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend om te horen dat je problemen ervaart met jouw TV.
Wij willen je graag adviseren om de software op jouw TV bij te werken middels onderstaande link.
https://bit.ly/3y3tpho
Voor verdere ondersteuning kan je contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Goed beeld, vreselijke software

108 cm (43 inch) 13/06/2021 door Riboyama (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na anderhalf jaar is de TV nog trager dan een overstekend oma'tje. Elke nieuwe softwareupdate is twee stappen terug, en één vooruit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

BeeldVervorming bij bewegende beelden

108 cm (43 inch) 26/04/2021 door Jwb2021 (Nederland)

Had meer info over instellen willen hebben en afstand bediening matig.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

koppeling sub woofer werkt niet, software pribleem

123 cm (49 inch) 12/04/2021 door de ton (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Sony service krijgt software probleem nog niet opgelost. Wanneer wel is niet duidelijk . tot dab werkt mijn bose sound system niet. waardeloos.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

geweldig beeld, zeker nu met glasvezel in deurne

123 cm (49 inch) 20/03/2021 door Sirty (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

wat een geweldig beeld, wat een mooie KTV,smalle lijst en leuk uiterlijk. Ik ben blij dat ik deze Sony heb gekocht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

verliest continu verbinding met internet

108 cm (43 inch) 08/03/2021  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Helaas verliest TV continu verbinding met internet. Software update leek te helpen, echter probleem blijft zich voordoen. Hierdoor is even snel de TV aan zetten er helaas niet bij....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
10/03/2021

Hallo petervrolijk,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij vinden het vervelend te horen dat u problemen ervaart met uw Sony TV.
Wij willen u graag verzoeken middels onderstaande link uw TV te resetten:
http://bit.do/fMj9y
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Prachtig beeld, goed geluid

123 cm (49 inch) 05/03/2021 door Ingrid4567 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een jaar geleden dit toestel gekocht en ben zeer tevreden. Prachtig beeld, goed geluid. Heel jammer van de weerspiegeling in het scherm overdag vooral wanneer de zon schijnt. Complimenten aan Sony voor het sturen van een monteur toen er een akkefietje was aan het toestel dat niet direct kon worden opgelost. De monteur deed het perfect.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Te veel problemen

108 cm (43 inch) 05/03/2021 door ShawnC (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze TV ongeveer anderhalf jaar. De beeldkwaliteit is prima, zo ook het geluid en de user interface. Ook de bouwkwaliteit (aan de buitenkant) is hoog. Toch hebben we over het algemeen veel irritatie beleefd met deze TV. We moeten 'm heel vaak opnieuw opstarten omdat ie opeens niet meer bij is qua datum en tijd en daardoor geen verbinding meer maakt met het internet. De enige oplossing is dan herstarten. Nu schakelt ie na een tijdje standby niet meer vanzelf aan. We moeten de stroomkabel er uit halen en dan weer aansluiten om 'm vervolgens weer aan te schakelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
08/03/2021

Hallo ShawnC,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend om te horen dat je problemen ervaart met jouw TV.
Wij willen je graag adviseren om de software op jouw TV bij te werken middels onderstaande link.
http://bit.do/fPokW
Voor verdere ondersteuning kan je contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

goed

123 cm (49 inch) 13/02/2021 door 2024 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

december 2020 , fabrieks instellingen moeten gebruiken om te herstarten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie tv, mega slechte software

123 cm (49 inch) 28/01/2021 door MerelF (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu een jaar geleden gekocht en heb hem al zeker 6 keer bijna uit het raam willen gooien! Wat een ellende met de internet verbinding, zodra de tijd niet goed staat weet je dat er weer een fout in zit en na mega lang zoeken op internet kom je er achter dat je de fabrieksinstellingen terug moet zetten. Dat betekend dat je dus ook alles, maar dan ook alles eraf moet gooien en alles er weer op moet zetten. Neemt zo ongeveer 1,5 uur in beslag voordat je weer tv kunt kijken. Nu stuitte ik 1 maand geleden op een goede hulp via een andere website, want ik moet de 'automatische update bijwerken' uitschakelen, dus dus nu gedaan en kwam er achter dat ik een oude versie had. Nu hoop je dat je na het downloaden van de juiste versie geen problemen meer tegen komt. En ja hoooor, de tv valt nu gewoon uit en start vanzelf weer op. Je merkt het wanneer het geluid weg valt, kort daarna staat het beeld stil, valt de tv helemaal uit en herstart vanzelf waarna je weer tv kunt kijken.. vreselijk als je een programma hebt gepauzeerd en dus dat nu weer vervalt.. en het moet niet bij een televisie van 900€!! Dus KOOP DEZE NIET, tenzij je je dood wil ergeren.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

1

0

Reactie van Customer Support
01/02/2021

Hallo Merel,

Wij vinden het vervelend om te horen dat je problemen ervaart met jouw televisie.
Wij willen je graag vragen om de software op de televisie te controleren of deze
overeenkomt met versie PKG6.7140. In de volgende link vind je hoe je de software kan controleren
en hoe je deze zo nodig kan bijwerken.
http://bit.do/fNfyo (kopieer en plak in webbrowser)
Voor technische ondersteuning vragen wij je contact op te nemen met onze Customer Support.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Prachtig beeld

123 cm (49 inch) 27/01/2021 door WJG Amsterdam (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze TV heb ik een jaar in bezit. Het beeld is in deze prijsklasse naar mijn mening het beste wat er te koop is; dat is de reden dat ik hem gekocht. Het besturingssysteem is ietwat traag maar je kan er alles mee. Af en toe was het probleem dat de internet verbinding weg was. Geluid uit de speakers is voldoende.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
31/01/2021

Hallo WJG,

Wij vinden het vervelend om te horen dat je problemen hebt ervaren met de internetverbinding.
Wij willen je graag vragen om de software op de TV te controleren en deze
zo nodig bij te werken. In onderstaande link vind je hoe je de software kan controleren en bijwerken.
http://bit.do/fNdXt (kopieer en plak in webbrowser)
Voor technische ondersteuning vragen wij je contact op te nemen met onze Customer Support.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Erg mooi beeld, maar slecht geluid

108 cm (43 inch) 27/01/2021  (Nederland)

Ben er erg mee in mijn sas, maar dat dankzij het toevoegen van een Samsung soundbar. Het geluid van de Sony is namelijk bedroevend slecht. Het beeld daarentegen is fantastisch!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

goede schermpresentatie/beeldkwaliteit

108 cm (43 inch) 21/01/2021 door Verkuijl (Nederland)

Ik ben over het algemeen tevreden met de aankoop eind vorig jaar

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Slecht ervaring. Ondeugdelijke onderdelen

123 cm (49 inch) 25/12/2020 door Noud67 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Slechte ervaring. 'Printplaat' kapot (gelukkig binnen garantie termijn) Wordt volgende maand omgeruild voor een Samsung televisie. Google televisie is ook een ruk besturingssysteem voor televisies

1

0

0

Wel verbinding met WIFI, Geen internet

123 cm (49 inch) 13/12/2020 door Ikke90 (Nederland)

Een bekend probleem als je op verschillende sites lees. Verder wel mooi beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

Reactie van Customer Support
17/12/2020

Hallo Ikke90,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw TV.
Om je probleem op te lossen willen wij je graag adviseren om de software op jouw TV bij te werken middels onderstaande link.
http://bit.do/fLWNG
Voor verdere ondersteuning kan je contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

goed

123 cm (49 inch) 11/12/2020 door adapet (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit product al langer alleen was het niet goed geïnstalleerd jammer

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer support
14/12/2020

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij vinden het vervelend dat uw TV niet goed geïnstalleerd was.
Door middel van de onderstaande link kunt u uw TV opnieuw installeren:
http://bit.do/fLRHJ
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Geweldig toestel

108 cm (43 inch) 10/12/2020 door Daluw20 (België)

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop van onze Smart TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Slechte kwaliteit

123 cm (49 inch) 21/11/2020 door Bastri (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nooit meer een Sony voor mij, geeft een irritante tikgeluid. Na melding hiervan monteur van Sony lsngsgeweest, die vertelde het probleem te herkennen. Komt vanuit het fabriek waar niks tegen te doen valt. Als ze mij dit in de winkel hadden verteld had ik het product nooit gekocht

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

Reactie van Customer Support
25/11/2020

Hallo,
Dank je wel voor je beoordeling.
Wij willen u verzoeken om contact op te nemen met onze technische afdeling.
U kunt ze bellen op 020-3469524 of emailen naar customersupport.nl@eu.sony.com
Met vriendelijke groet,
Customer Support Sony Nederland

0

Fijne TV

108 cm (43 inch) 18/11/2020 door Mhnl (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fijne TV, maar erg slechte Android TV support. Android TV 8. Wel 100hz dat is echt een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Mooie tv voor deze prijs

108 cm (43 inch) 16/11/2020 door Zwarte piet (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Top tv aangaande bediening, kleur en geluid. Heb één dingetje, maar dat zal eerder aan mij liggen :-(

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig scherp beeld

108 cm (43 inch) 16/11/2020 door RLam (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer tevreden met de uitstekende beeldkwaliteit. Helaas valt de kwaliteit van het geluid tegen bij muziekprogramma's. Een soundbar compenseert dit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima beeldkwaliteit

123 cm (49 inch) 11/11/2020 door Wikke (België)

I februari gekocht en ben zeer tevreden van mijn aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

XG83 4K Ultra HDR KD-43XG8399 een aanrader

108 cm (43 inch) 10/11/2020 door milke m (Nederland)

Ultra HDR KD-43XG8399 * Al enkele maanden in huis, en daarover kan ik kort zijn, die is geweldig in beeld & audioweergave, ook de audio v.d. Tv via de hoofdtelefoon Sennheiser URBANITE XL Wireless & sonyWF-1000XM3 in schooltaal 10 punten voor het geluid. Instellingen TV.*Weergave-instellingen, Clar Audio aan, Bioscoop-pro, geluid modus bios-coop, Geluisd audiosysteem Denon -AVR -1400H Receiver, digitale-uitgang PCM, Verbin-ding, HDM3, ARC-verbindingskabel, Monster HDMI kabel UHD/4K Black Platinum 27GB/s, uitgang-audio Monster kabel Fiber Optic. Speakers audiolab cresto, centerspeaker Klipsch Synergy Black Label C-200 Center, verder/ alle kabel/verbindingen Monster kabel. Ook wordt de TV gebruikt als monitor voor de PC. Beeld modus grafisch, geluid modus bioscoop, beeldmodus HDM4, verbinding, Monster HDMI kabel UHD 4K Platinum (1,5 m) 22gbp/s, beeld resolutie 4096x2160/60HZ dankzij Nvidia GeForce GTX 9060 1GB kaart De TV is ook in gebruikt als [voorversterker] Receiver/ TV eindversterker [En die twee kun-nen het uitstekend met elkaar vinden] voor de platenspeer Sony PS-3750 2-Speed Direct-Drive Turntable (1976) voeding Twisted pair 230v kabel, een centraal voor alle aansluitin-gen en een rechtstreeks op de voeding v.d. Denon receiver Dat gaat zo, ik zet de voorversterker aan voor de platenspeler op analoog 1/ Receiver, en schakel de TV in, en selecteren in het menu v.d. Receiver, en zet de tv-instelling nar analoog /1 en zet een plaat op, het signaal gaat nu via de HDMI3/ARC naar de TV/ eva de Monster kabel Fiber Optic terug naar de receiver, en dan is er de keuze Dolby, Matrix of Stereo, signaal. Met een LP van goede kwaliteit is mijn voorkeur dolby atmos b.v. een orkest klinkt dan geweldig. Ook matrix & stereo klinken ook zeer goed, het ligt er beetje aan de soort muziek die je opzet, even uitproberen dus. Installatie TV dankzij de zeer goede begeleiding, de menu’s, de stap voor stap informatie, het uitstekende helpbestand en de website v.d. TV, als laatste de tiptop afstandsbediening, was de installatie zo kant en klaar voor gebruik, 10 punten op het rapport v.d. Ontwikkelaars.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geklooi

123 cm (49 inch) 05/11/2020  (Nederland)

De WiFi werkt niet goed. Daardoor niets mogelijk behalve tv kijken. Geen Netflix, you tube, thuisnetwerk etc. Daardoor ook geen tijd. Geen updates enz

0

0

Reactie van Customer Support
09/11/2020

Hallo,
Dank je wel voor je beoordeling.
Het is vervelend te horen dat je problemen hebt met je KD-49XG8377.
Ik wil je verzoeken om contact op te nemen met onze technische support afdeling.
Je kunt ze bellen op 020-3469524 of emailen naar customersupport.nl@eu.sony.com
Met vriendelijke groet,
Customer Support Sony Nederland

0

Geweldige TV , genieten

123 cm (49 inch) 28/10/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

TV heeft geweldig beeld in 4k. Android TV is alleen erg gevoelig voor wijzigingen aan netwerk, waardoor een reset van Android nodig is. Erg jammer. Hoeft niet perse aan Sony te liggen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slechte kwaliteit

108 cm (43 inch) 28/10/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Er zit nu al een beschadiging in het scherm. De kwaliteit was goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
30/10/2020

Hallo,
Dank je wel voor je beoordeling.
Het is vervelend te horen dat je problemen hebt met je KD-43XG8305.
Ik wil je verzoeken om contact op te nemen met onze technische support afdeling.
Je kunt ze bellen op 020-3469524 of emailen naar customersupport.nl@eu.sony.com
Met vriendelijke groet,
Customer Support Sony Nederland

0

Fantastische TV met alle gewenste toepassingen

123 cm (49 inch) 23/10/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

2 maanden geleden heb ik dit toestel gekocht en ben heel tevreden over zowel de beeldkwaliteit als de toepassingen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima beeld, trage software

123 cm (49 inch) 16/10/2020 door Vincent 1982 u (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het toestel geeft prima beeld en er valt een hoop in de stellen om het naar je smaak te maken. Ik vind de software (ondanks dat de tv een snelle chip heeft) aan de trage kant. Het ARC kanaal is slecht. Houdt er rekening mee dat als je geen sony soundbar hebt er waarschijnlijk storingen gaan optreden. Dit is bij mij ook het geval

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
18/10/2020

Hallo,
Naar aanleiding van uw feedback willen wij je verzoeken om contact met ons op te nemen.
Onze agenten zullen je zo goed mogelijk helpen om uw ARC werkend te krijgen.
U kunt ze bellen op 020-3469524 of emailen naar customersupport.nl@eu.sony.com
Met vriendelijke groet,
Ronald

0

mooi beeld

108 cm (43 inch) 14/10/2020 door Henk39 (Nederland)

ik ben zeer tevreden met dit apparaat en mooie kleuren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Redelijk

123 cm (49 inch) 14/10/2020 door tini tactor (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

In december 2019, een sony tv gekocht type KD49XG8399 bij EP , ik heb vanaf het begin met vele regelmaat een schokkkend trillend, Ziggo gedaan wat te kan doen, zoals kabels vervangen, de contact doos vervangen =, opnieuw ingeregeld, maar t probleem is nog steeds het zelfde, de monteur verwijst naar ziggo en ziggo naar de tv, kortom zeer ontevreden, ik zou nog een mail krijgen wat de monteur die terplekke is geweest exact heeft gedaan???

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
16/10/2020

Hallo,
Naar aanleiding van uw feedback willen wij je verzoeken om contact met ons op te nemen.
Onze agenten zullen je zo goed mogelijk helpen.
U kunt ze bellen op 020-3469524 of emailen naar customersupport.nl@eu.sony.com
Met vriendelijke groet,
Ronald

0

Mooie tv

108 cm (43 inch) 14/10/2020 door Bert boe (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Maand geleden gekocht en een mooi design en goede aanbieding

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Keurige frisse TV

108 cm (43 inch) 13/10/2020 door tjabeleheier (Nederland)

Na twee dagen is de Sony XG83 al vertrouwd en is zij een prettige aanvulling op mijn leven!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede aankoop gedaan

123 cm (49 inch) 11/10/2020 door Wandeljan (Nederland)

Ik ben vooral erg tevreden over de mooie kleuren en het stabiele beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer mooi beel

108 cm (43 inch) 09/10/2020 door Giof (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bijna één maan in bezit en ben er zeer tevreden over. Wél twee minpunten: 1) Wi-fi werkt niet dus met Lan-kabel moeten aansluiten 2) Als je de modem of elektra uitzet moet je je Tv via fabriekinstellingen resetten alles herinstelken en apps weer downloaden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
12/10/2020

Hallo, bedankt voor de feedback.
Wij willen u vragen om de TV te updaten met de laatse software.
Deze staat in deze link http://bit.do/fKdis (kopieer en plak de link in uw browser)

0

Matige prestaties, wel mooi beeld

123 cm (49 inch) 08/10/2020 door Tvtoestanden (Nederland)

Problemen met tijd en datuminstellingen en weergave youtube

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
12/10/2020

Hallo, bedankt voor je feedback.
Graag willen wij je adviseren om je TV te updaten met deze software.
http://bit.do/fKdcb (kopieer en plak de link in een nieuw browservenster)
Dit zal het probleem met de datum en tijd oplossen.

0

haarscherp beeld en fantastische kleuren

108 cm (43 inch) 05/10/2020 door frec (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

heb deze nu een maand in bezit en ben er erg tevreden mee. Mooi beeld en heldere kleuren. Ook handig zo'n smart tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne televisie

123 cm (49 inch) 30/09/2020 door Bachreik (Nederland)

Heb de televisie nu een maand in gebruik en ben tevreden over het beeld en de mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer mooie beeldkwaliteit

108 cm (43 inch) 29/09/2020 door RutgerDOW (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer tevreden mee. Ik wilde een tv van max 43 inch grootte. Bij de mediamarkt een samsung qled 43" naar deze sony gezien met op beide een samsung demonstratie video. De sony vond ik daarbij een veel prettiger beeld hebben. Thuis vind ik dat sportwedstrijden (voetbal, F1) en ook films erg overtuigend worden weergegeven. Geluid uit deze platte tv is prima, maar ik denk er wel over een soundbar aan te schaffen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig scherm

108 cm (43 inch) 29/09/2020 door Evertprak13 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb de tv nu 3 maanden en ben er dik tevreden mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kenmerken

108 cm (43 inch) 25/09/2020 door Gerardvdb (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb deze TV gekocht omdat het 1 van de weinige is waar het geluid van de hoofdtelefoon en speakers tegelijk werken. Het geluid van de speaker is zeer matig en het scherm reflecteert nogal bij licht inval.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtig beeld, installatie ingewikkeld

108 cm (43 inch) 22/09/2020 door Roelie (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Er is niets mis met de kwaliteit van deze TV, maar bij de installatie moet je bepaalde vragen met "ja" beantwoorden, anders werkt internet niet! En dat staat niet in de handleiding.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Gemiste kans

123 cm (49 inch) 21/09/2020 door Halima (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb de tv in februari 20 gekocht Update werkt niet automatisch Terug maar fabrieksinstellingen en daarna kiezen voor Vlaamse taal?! Internetverbinding werkt lastig Soundbar en tv Sony zijn niet te koppelen, 2 afstandsbedieningen

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

zeer eenvoudig om in te stellen

123 cm (49 inch) 20/09/2020 door jaantje 4 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

ik heb het toestel vorige maand gekocht en ben er heel blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie kleuren

108 cm (43 inch) 19/09/2020  (België)

Op 09/09/20 gekocht, dus nog weinig ervaring met het toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed

123 cm (49 inch) 19/09/2020 door Karamel tv Beyza (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Goed mijn kinderen is blij om te kijken dat is belengerijk

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Helemaal geweldig

108 cm (43 inch) 16/09/2020 door Cor71 (Nederland)

Ik heb dit product vorige week gekocht In de winkel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld, in begin moeite met internet

108 cm (43 inch) 16/09/2020 door Chantal89 (Nederland)

Mijn internet insluiting kwam later dan de tv, uit nieuwsgierigheid heb ik de tv toen wel vast aangezet en een aantal stappen doorlopen. Toen de monteur van internet en tv kwam, kon ik via mijn mediabox apps openen. Ik kwam er daardoor pas later achter dat het internet op de tv zelf niet werkte. Ondanks bekabelde aansluiting. Wifi geprobeerd en toen stond er : Verbonden, geen internet. Vaag! Ik heb het internet afgestruind en zag tig klachten over geen internet op de tv. Uiteindelijk heb ik de tv terug naar fabrieksinstellingen gedaan en de installatie weer doorlopen, dit keer met mijn Google account! Geen idee of dat het verschil gemaakt heeft (installatie met telefoon was geen optie voor mij omdat ik een iPhone heb), maar hij deed het! Sindsdien pas echt tevreden met de tv omdat ik nu ook kan streamen en andere apps kan gebruiken die niet bij mijn mediabox zaten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
18/09/2020

Hallo Chantal, bedankt voor je reactie.
We weten dat dit momenteel een bekend probleem is, maar wij hebben hier al een oplossing voor. We willen je graag vragen contact op te nemen met Sony Klantenondersteuning zodat wij de oplossing kunnen doorgeven. De contact gegevens vind je hier; http://bit.do/fJArZ (kopieer en plak deze link in een nieuw internet venster)
Sony Klantenondersteuning

0

matig

108 cm (43 inch) 15/09/2020 door Geert40 (Nederland)

Geluid is zeer matig van deze SONY TV LED KD-43XG8399

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Beter dan verwacht

108 cm (43 inch) 10/09/2020 door gtec01 (Nederland)

Een week in gebruik met veel kijkplezier en super goed beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Slechte service

123 cm (49 inch) 10/09/2020 door Bertenjol63 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

TV is 6 weken oud en vanaf begin geconfronteerd met omschreven probleem .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
14/09/2020

Goedendag,

Vervelend om te horen dat uw KD-49XG8399 niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Wij willen u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice zodat we met u na kunnen gaan wat er precies mis is.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Goed beeld, waardeloze internetverbinding

108 cm (43 inch) 09/09/2020 door Jan vr (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb het toestel drie weken geleden gekocht en wacht thans op opruiming van het toestel.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
11/09/2020

Hallo Jan,
Bedankt voor je reactie.
Wij vinden het vervelend te horen dat je een slechte internetverbinding hebt op je TV. Mogen wij je vragen heel even contact met ons op te nemen zodat we hier verder mee kunnen ondersteunen? De contactgegevens vind je hier; http://bit.do/fJmSb (kopieer en plak deze link in een nieuw internet venster)
Sony Klantenondersteuning

0

Prachtig beeld

108 cm (43 inch) 08/09/2020 door Dadeke63 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze nu 14 dagen en bevalt me prima tv op alle vlakken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel

108 cm (43 inch) 04/09/2020 door Petervander80 (Nederland)

Ik wil nog even wachten met een oordeel. Pas een dag in bezit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs/kwaliteit voor een TV van dit formaat.

108 cm (43 inch) 03/09/2020 door Wiebren (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Recentelijk deze tv gekocht. Ben zeer tevreden over het formaat en de beeldkwaliteit. Oude series zijn qua kleur wel wat scherp, maar dat is meer een gevolg van de leeftijd van de opname (denk ik). Daarnaast is de TV makkelijk te installeren en te gebruiken. Voor mij logisch en overzichtelijk. Het geluid is ook meer dan voldoende als je voor de TV zit. Mijn enige puntje van kritiek is dat het geluid niet optimaal is voor als je naast de TV zit. Iets wat bij mij alleen maar voorkomt als ik de radio via de TV afspeel. Dat is bij mij incidenteel, vandaar dat het wat mij betreft geen effect heeft op de score. Score is wat mij betreft 4,5 ster, maar kan helaas geen halve sterren geven.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi toestel

123 cm (49 inch) 03/09/2020 door Lida 62 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb de tv nu een maand bevalt uitstekend. Mooie kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld

123 cm (49 inch) 31/08/2020 door Pedro3 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb wel WiFi maar geen internet je leest het dat bijna iedereen dit probleem heeft. Sony geeft niet thuis om dit op te lossen. Niet erg respectvol naar klanten.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Lastig te bedienen buiten standaard gebruik.

123 cm (49 inch) 30/08/2020 door klavis (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De TV bevalt prima, mooi beeld, geluid valt mee. Als men iets meer wil dan standaard gebruik is dat vaak lastig te doen. Het android menu is niet altijd even duidelijk. Mogelijkheden zijn soms lastig te vinden. Instellen van de satelliet ontvangst heeft me de nodige tijd gekost. Daarbij komt dat een duidelijke handleiding ontbreekt. Je moet het doen met diverse online verwijzingen. Probleem wat niet opgelost kan worden; als je een niet gecodeerd kanaal opneemt werkt de cam-module niet meer en kan je op dat moment dus geen gecodeerd kanaal bekijken.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Prima TV

123 cm (49 inch) 29/08/2020 door Zonnebloem (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We hebben deze TV nu ruim een week. Mooi beeld, alle apps kunnen erop, Eigen knop voor netflix, mooi van uiterlijk door aluminium kleur rand.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi meubel

123 cm (49 inch) 28/08/2020 door Madigo (België)

Uitstekend beeld. Past perfect in woning. Mogelijkheid om te verbinden met iMac nog niet gevonden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima prijs kwaliteit verhouding uding

123 cm (49 inch) 27/08/2020 door Lpmdejong (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We hebben deze TV enkele maanden geleden gekocht en zijn er nog steeds zeer tevreden over. Mooi scherp beeld en prachtige kleuren. Klein hikje is dat af en toe geluid een paar tellen weg valt en er een menu bovenin het scherm dan zichtbaar is. Raar maar ook niet heel erg storend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne televisie

108 cm (43 inch) 26/08/2020 door Trompert (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Haarscherp beeld, goeie smart-tv functies en gemakkelijke bediening. Connectiviteit met Sony soundbar ook top.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende TV

123 cm (49 inch) 25/08/2020 door Albert12345 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Smart TV die doet wat hij moet doen. Helder beeld, en goed internet mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld

108 cm (43 inch) 24/08/2020 door Fabian2426278272525262828 (Nederland)

Ik vind de graphics van het beeld tijdens het gamen hartstikke mooi.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De beeldkwaliteit is zeer goed.

123 cm (49 inch) 24/08/2020 door Spy7 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze maand aangekocht en ben zeer tevreden over het toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld kwaliteit zeer goed

108 cm (43 inch) 22/08/2020 door EP klant (Nederland)

Zo compleet deze tv , met al zijn apps Mooie zwarte uitvoering , smalle randen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede aankoop

108 cm (43 inch) 19/08/2020 door kate500 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

algemeen tevreden over het toestel. Gemakkelijk in gebruik.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie TV

123 cm (49 inch) 17/08/2020 door Albert Theunis (België)

Ik heb dit product gekocht daar het een goede score had in meerdere beoordelingen

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fraai uiterlijk

108 cm (43 inch) 17/08/2020 door Cees2305 (Nederland)

Vrij moeilijk op te starten voor de eerste keer vanwege het inregelen van de TV op internet en ontvangst van de TV zenders.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
19/08/2020

Hallo Cees, bedankt voor je reactie.

Jammer dat het opstarten van je TV zo lastig ging. Om je TV met het internet te verbinden kan je de stappen in deze link volgen; http://bit.do/fHCpJ (kopieer en plak deze link in een nieuw internet venster). Via de volgende link kan je ook heel gemakkelijk zien hoe je de zenders kan afstemmen http://bit.do/fHCpP
Sony Klantenondersteuning

0

Geweldig

108 cm (43 inch) 16/08/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het beeld geluid alles is perfect hij reageert snel de beelden zijn heel scherp nier normaal

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0