Verkrijgbaar vanaf

1.200,00 €

(inclusief btw)
28

4.6 gebaseerd op 28 klantbeoordelingen

17
11
0
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

53 klantbeoordelingen

15 Modellen

Modellen

0

Goede televisie

139 cm (55 inch) 12/11/2019

Ik ben zeer tevreden over deze televisie voor deze prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kenmerken

139 cm (55 inch) 05/11/2019 door Joepson

Zeer slimme software, geweldig product. Ik ben zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

grote kijkhoek

139 cm (55 inch) 04/11/2019 door Gezinus1

Deze TV gekocht om zijn mogelijkheden en om de grote kijkhoek

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

perfect toestel

164 cm (65 inch) 04/11/2019 door Gerard99

ik ben heel tevreden met dit toestel. Perfect beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig beeld, leuke apps, gebruiks vriendelijk

139 cm (55 inch) 30/10/2019 door Labritt01

sinds een maand zijn wij de eigenaren van deze TV. wat een beeld... prachtig gewoon.. en 55" leek in de winkel zo groot.. maar de 65" had ook prima gepast hier! ;-) Kunnen deze TV iedereen aanbevelen! Hebben er wel een surround systeem bij staan voor het ultieme geluid bij films. maar voor 'gewone' TV programma's zijn de eigen tv speakers prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed

164 cm (65 inch) 26/10/2019 door Maikie27

Goed geluid en super beeld. Heb de televisie nog geen week. Ik heb altijd een Samsung gehad. Kan dus weinig zeggen over de levensduur. Heeft heel veel mogelijkheden, die ik nog moet uitproberen. Dus voorlopig zeg ik met voorzichtigheid dat ik blij ben met deze aankoop.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top aankoop makkelijk in gebruik en wat een beeld!

189 cm (75 inch) 24/10/2019

Heerlijke tv over gestapt van Panasonic maar dit is echt gebruiksvriendelijk en zit zoveel op beeld is ook top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie tv

139 cm (55 inch) 24/10/2019 door Mitchell1610

Erg mooie tv erg tevreden met deze aankoop een echte aanrader voor iedereen, niet te duur en goede kwaliteit

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prachtig en mooi apparaat

139 cm (55 inch) 20/10/2019 door Opelomega30i

Ik ben blij dat ik hem heb schitterend in een woord

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prachtbeeld

139 cm (55 inch) 20/10/2019 door Dicky1017

Mooi beeld, geluid alles heel mooi, fijne afstandsbediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooie prijs kwaliteit verhouding

139 cm (55 inch) 13/10/2019 door Ralph 1988

Ontzettend tevreden. Althans tot gisteravond. Na amper 1 maand kwam er ineens geen geluid meer uit de tv. Lang gezocht, allerlei dingen geprobeerd tot dat ik hem van de stroom af haalden. Daarna deed die het weer zoals voorheen. Gelukkig. Maar wel jammer want na zo'n korte aankoop en dan dit probleem. Dat geeft niet veel vertrouwen voor de toekomst

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Super tv

139 cm (55 inch) 11/10/2019 door Micky20

Precies zoals t moet zijn voor een mooie prijs. Degelijk,praktisch en natuurlijk wat je van sony gewent bent .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De kleuren zijn geweldig

139 cm (55 inch) 11/10/2019 door Namtroov15

Vorige week gekocht , en alweer een Sony de derde op rij kwam voor ons als beste eruit meerdere merken gezien en kwamen toch weer op Sony wij zijn dik tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super

139 cm (55 inch) 10/10/2019 door conebar

in Augustes en ben heel tevreden zoals gewoonlijk.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig toestel.

139 cm (55 inch) 08/10/2019

Vorige maand gekocht maar had het veel eerder moeten doen !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs-kwaliteitverhouding

139 cm (55 inch) 08/10/2019 door IR92

Afgelopen maand de televisie gekocht. De aansluiting en installatie sprak voor zichzelf, erg eenvoudig. De bediening werkt erg vlot, waardoor de tv makkelijk te bedienen is. De kwaliteit van het scherm is haarscherp! Zeer tevreden over dit product!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekend

139 cm (55 inch) 07/10/2019

We hebben deze tv nu 3 weken in gebruik en zijn erg tevreden alleen voor het geluid hebben we een soundbar gekocht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 05/10/2019

Ik heb deze tv gekocht mede omdat de prijs kwaliteit verhouding erg goed was. En ook dat er nog eens 20% af ging.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede TV

139 cm (55 inch) 02/10/2019 door Bohdan

Twee weken in bezit. Niet alle software werkt naar behoren, maar ik denk dat in de toekomst met een update wordt verbeterd. Perfecte beeld, goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldig beeld

215 cm (85 inch) 01/10/2019 door Cathy024

Vorige maand gekocht en supertevreden! Mooie grootte, mooi beeld, perfect gewoon!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fantastisch veel plezier

215 cm (85 inch) 01/10/2019 door JacoTV

We hebben deze TV vorige maand gekocht en aan de muur gehangen (Met Vogels WALL 3450 Draaibare tv-beugel) en aan de bestaande Marantz NR1508 versterker gekoppeld. Het werkt fantastisch. Dit is onze eerste smart TV dus geen ervaring met andere smart TV's, wel met Chromecast maar dit werkt zoveel beter. Alles gaat via de afstandsbediening van de TV, de versterker gaat vanzelf aan als de TV wordt aangezet, het geluid en de HDMI ingangen van de versterker regel je ook gewoon met de afstandsbediening alsof het de TV zelf is. We keken heel weinig TV meer en hebben de kabel opgezegd voor een glasvezel verbinding zonder TV maar met NetFlix. We gebruiken de TV voor NetFlix en YouTube, (web) krant lezen en Spotifi als apps op de TV zelf en PlayStation aangesloten via de versterker. Het werkt heel makkelijk en het beeld is heel mooi en vooral heel groot.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed produckt

139 cm (55 inch) 30/09/2019 door opakyra

zeer goed product van Sony ik heb hem pas een maand in huis en bevalt mij prima mooi strak beed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon goed

164 cm (65 inch) 29/09/2019 door 19Andre54

Mooie televisie kwa beeld en geluid rustige beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beeld

139 cm (55 inch) 29/09/2019 door Huub1

Heb dit 1 week in mijn bezit. Prettig om te kijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Snelle installatie

164 cm (65 inch) 29/09/2019 door potatohead 25

Na levering van de bezorger binnen 10 minuten aangesloten en ingestald.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een schilderij in je huiskamer

139 cm (55 inch) 28/09/2019

Helemaal bij met mijn nieuwe tv. De kleuren en het haarscherpe beeld. Het is alsof je een venster in je kamer hebt waarmee je in de wereld kunt kijken. Natuurlijk is dat ook de opzet van een tv maar nu kijk ik met een grijns op mijn gezicht. Iedere dag opnieuw.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zoals ik het verwacht van Sony producten. Perfect!

139 cm (55 inch) 27/09/2019 door samola

Gisteren gekocht speelt als de beste aan alle verwachtingen voldaan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi groot beeld

139 cm (55 inch) 26/09/2019 door bernard24031949

te vreden ,mooi groot beeld en goed geluid.leuke tv

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige tv

164 cm (65 inch) 24/09/2019 door Hyperchef1969

Mooie grootte tv, prachtig beeld zowel 4k als hd. Advies is via netwerk kabel aan te sluiten, daar wifi verbinding vaak wegvalt op de tv. Daar mag Sony wel aan werken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top kwaliteit

139 cm (55 inch) 20/09/2019

Super goed beeld met een mooi geluid en goed afgewerkt design, beetje jammer dat het nagenoeg maar een meter lang is maar dat mag de kwaliteit verder niet bedrukken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv

164 cm (65 inch) 20/09/2019 door flelivel

Het beeld van deze TV is geweldig een klein minpuntje is dat bij gebruik van de bluetooth koptelefoon het geluid niet synchroon loopt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede tv

139 cm (55 inch) 19/09/2019 door Patrick1992

Mooi beeld. En tegenover de vorige tv (40 inch) een stuk beter om films te kijken door het 55 inch beeld.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top

139 cm (55 inch) 19/09/2019

zeer tevreden mooie tv prima kwaliteit prijs verhouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed

139 cm (55 inch) 18/09/2019 door 1954 is goed

prima toestel /////////////////////////////////////

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goeie TV. Geluid valt zeker niet tegen.

139 cm (55 inch) 17/09/2019 door Appie49

Twee weken geleden gekocht doet wat ie moet doen. Het geluid van de TV zelf is nog niet eens zo heel slecht

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige ervaring

139 cm (55 inch) 11/09/2019 door Dirk0410

Het is waar Sony voor staat. Prachtige vloeiende beelden ook met externe apparaten. Ben er zeer tevreden over. Het enige waar ik steeds problemen mee heb, is dat er geen papieren handleiding is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

139 cm (55 inch) 07/09/2019 door Alamettin

Ik heb vorige week gekocht en ben ik tevreden over Sony producten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kenmerken

139 cm (55 inch) 04/09/2019 door Jancon

Een aanrader voor volgende product van Sony tv meerdere tv’s van Sony gehad altijd goed tevreden geweest

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie TV, goede prijs/kwaliteit verhouding

139 cm (55 inch) 02/09/2019 door HenkM

Vervanging van oude TV. Werkt goed, ook met Android TV en ingebouwde Chromecast. Gekoppeld aan Sony Surround set en deze schakeld automatisch aan bij activeren van de TV. Dus maar 1 afstandsbediening nodig.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed

139 cm (55 inch) 31/08/2019 door mache35

gisteren gekocht en matig te vreden.kan afstandbediening niet koppelen aan mijn sonos installatie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bijna perfect

139 cm (55 inch) 30/08/2019 door billi56

Het beeld is geweldig haarscherp en levendig van kleuren, super. Een minpunt is het gebruik van de hoofdtelefoon, ik heb van Sennheiser draadloze oortjes als die wil gebruiken en het systeem op de hoofdtelefoon uitgang aansluit is het geluid van de TV over de soundbar weg, geeft Sony ook aan, jammer. Moet nu het geluid direct van de Ziggobox halen en dat is minder omdat er een kleine vertraging zit tussen TV geleid en Ziggo. Maar voor de rest heel veel plezier met onze nieuwe TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

164 cm (65 inch) 30/08/2019 door Zweden005

2 weken geleden gekocht super tevreden. Snelle processor.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede smart tv met backlight bleeding

189 cm (75 inch) 30/08/2019 door Sydney0101

Mooie vormgeving en beeldkwaliteit. Bij zwart scherm zie je duidelijk de backlight Bleeding. Als dat iets is wat je kan storen, kies dan voor een duurder type. Android draait heel soepel en snel, aansluiting met surroundsysteem gaat ook makkelijk. Let wel op dat er via CEC met de ziggo mediabox next wat issues kunnen ontstaan met geluid passtrough.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Smart tv

139 cm (55 inch) 30/08/2019 door Poki

Keuze viel op meerdere merken/modellen. Uiteindelijk gekozen voor de Sony. Deze draait op Android en naar zeggen bied dit OS de beste en langste ondersteuning voor apps. Daarnaast heb ik gekozen om hem aan te sluiten op de Ziggo mediabox Next. Dit werkt prima!! Deze tv/mediabox ondersteunen 4K. Op dit moment zijn er nog niet veel uitzendingen/films in 4K maar je bent wel voorbereid. Overigens bied deze TV een goede kijkhoek tov andere merken /modellen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Waanzinnig mooi beeld

189 cm (75 inch) 28/08/2019 door DaBont

Twee weken geleden mijn KD-75XG8596 geleverd gekregen.en na het uitpakken en aansluiten(wat heel makkelijk ging) meteen tv gekeken. Prachtig beeld en haarscherp. Ik hoefde niks meer in te stellen echt plug and play. De kleuren spetteren van het scherm af . Ook apps zoals you tube enz. Werken prima op dit grote scherm . Kortom een aanrader eerste klasse.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

The best TV ever

139 cm (55 inch) 27/08/2019 door Neseem

This TV is the best TV ever. Contain the best OS of Android TV this give you to install many of important apps like KODI for example also contain inside the Google Cast. When you get Sony Android TV then you don't need to have any of another extra devices like receivers, Firestick & Google cast etc... Processor X1: High quality & very speed

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig toestel

139 cm (55 inch) 24/08/2019 door Londa

Na uitgebreid vergelijken van de vele toestellen hebben we besloten de sony 55XG8577 te kopen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 16/08/2019 door Rovari51

Vorige maand gekocht en zeer tevreden. Aan te bevelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Strakbeeld en een mooi geluid ivm 4 speakers

139 cm (55 inch) 11/08/2019 door Harry8071

Zeer te vreden ,een fantasie,s apparaat goed geluid ivm 4 speakers 100 ha 4k supper

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

164 cm (65 inch) 10/08/2019 door Zweden

Wij hebben de TV 1 dag en super blij er mee de mogelijkheden zijn top.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel mooi beeld

139 cm (55 inch) 22/07/2019 door Johan81

Ik heb deze tv al enkele weken in mijn bezit en is heel gemakkelijk te installeren voor de extra toestellen mits aansluiten, beeld kom heel goed over en het geluid maak het nog extra interessant met de soundbar 3.1 en de rear speakers maak het nog eens helemaal echt , een aanrader voor degene die thuis bioscoop kijkers zijn!!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

139 cm (55 inch) 12/07/2019 door Commandotje

Geweldig mooi beeld en koppelt automatisch met soundbar en mediabox

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super tv

139 cm (55 inch) 07/06/2019 door Pd1wwp

Ik heb deze tv gekocht na goed overleg Dit is zeker een goede tv echte aanrader Super tv

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0