107

4.4 gebaseerd op 107 klantbeoordelingen

65
31
7
2
2
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

107 klantbeoordelingen

0

Gewoon goed

123 cm (49 inch) 07/12/2021 door Helveet (Nederland)

Werkt prima. Ziet er goed uit. Bediening is simpel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kleuren en goed geluid

123 cm (49 inch) 15/04/2021 door John11972 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Tv is perfect, alleen jammer dat sony de android teweinig en/of niet upgrade naar volgende versie van android. Hierdoor kan je straks bepaalde apps die daar van afhankelijk zijn niet meer gebruiken

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede TV met wat softwarematige puntjes

123 cm (49 inch) 02/03/2021 door wilmarboer (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Qua mogelijkheden en beeldkwaliteit is dit een top TV. Wat vervelend is is dat sinds de laatste firmwareupdate compleet willekeurig met regelmaat tijdens het kijken via een extern aangesloten apparaat (receiver, AppleTV) de resolutiebanner vanaf boven in beeld komt. Ook is de menustructuur vaag. Zo blijkt na even zoeken de benaming van je HDMI ingangen bij "TV Kijken" te zitten, ik zou 'm verwachten bij systeem instellingen. En er zijn meerdere plekken waar je audio settings kan doen. En hoe ga je van het werken met SmartTV apps (via de Home button) weer terug naar je XBOX of AppleTV? Niet weer via de home button, maar dan moet je weer de HDMI ingang kiezen. Zo zijn er meer user interface dingetjes. Maar als je eenmaal aan het kijken bent is het genieten van perfect beeld. De behuizing is ook erg mooi. Minder plastic gevoel dan sommige andere merken. Geluid is matig, maar dat is bij alle platte LED TV's het geval, zo'n behuizing is acoustisch nou eenmaal heel slecht voor een speaker. Dat ligt niet aan Sony. Ik heb er externe een 5.1 receiver aan hangen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
04/03/2021

Hallo Wilmarboer,

Wij willen je vriendelijk bedanken voor jouw feedback en zullen deze ook doorzetten
naar de juiste afdeling. Voor het probleem wat je sinds de nieuwste software-update ervaart,
verzoeken wij je contact op te nemen met onze Customer Support.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Mooi toestel

123 cm (49 inch) 22/02/2021 door Tineke47 (Nederland)

Ik ben heel tevreden over dit toestel en ben blij dat ik weer voor Sony gekozen heb

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld maar bepaalde functies werken niet.

123 cm (49 inch) 04/12/2020 door Rare kwibus (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze televisie nu een klein jaar in ons bezit, erg tevreden over de beeldkwaliteit maar wel vaak problemen met de tuner( loopt vast bij het schakelen naar een ander kanaal) ook de voicecontrol op de afstandsbediening werkt niet optimaal.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
07/12/2020

Hallo Kwibus,

Wij vinden het vervelend om te horen dat u problemen ervaart met uw TV.
Wij willen u graag adviseren om de software op uw TV bij te werken middels onderstaande link.
http://bit.do/fLGif
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

review xg9005

123 cm (49 inch) 24/11/2020 door Giovanni132 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

1 jaar geleden gekocht en nu toch niet tevreden mee door slechte zwart en wit kleurweergave. Daarnaast is de kijkhoek wel erg klein om het beste uit de tv te halen qua kleur/beeldweergave.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
27/11/2020

Hallo,
Dank je wel voor je beoordeling.
Wij willen u verzoeken om contact op te nemen met onze technische afdeling.
U kunt ze bellen op 020-3469524 of emailen naar customersupport.nl@eu.sony.com
Met vriendelijke groet,
Customer Support Sony Nederland

0

Geweldige TV

123 cm (49 inch) 22/11/2020 door Jose61 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Wij hebben deze TV nu ruim een jaar en zijn er heel tevreden over!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Een geweldig en makelijk tv

123 cm (49 inch) 11/10/2020 door Wietske (Nederland)

Helemaal geweldig en goede bediening van de televisie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prachtig beeld!

123 cm (49 inch) 23/09/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Hadden hiervoor een Sony van 9 jaar oud en dit is in alle opzichten veel mooier. De techniek heeft niet stilgestaan tenslotte.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Zeer mooi rustig strak beeld

123 cm (49 inch) 12/09/2020 door Meyrem (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De kleuren zijn fantastisch, ook het installeren ging super snel. Ik ben zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld

123 cm (49 inch) 03/09/2020 door Coenenlia (Nederland)

tevreden over de beeldkwaliteit, helaas 1 week op internet daarna de melding, wel WIFI geen internet. De klok kan ook niet op de juiste tijd worden gezet. Van alles geprobeerd, op forum gelezen dat wij niet de enige zijn! Jammer............

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
07/09/2020

Goedendag,

Vervelend om te horen dat uw KD-49XG9005 niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Graag willen wij u verzoeken om de volgende stappen uit te voeren:

Zet de TV eens terug naar de fabrieksinstellingen en kies als regio "België". Hierna heeft u de mogelijkheid om de tijd handmatig in te stellen. Dit zou moeten werken tot het met een update opgelost wordt.

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Onvolfoende

123 cm (49 inch) 17/08/2020 door Telaat (Nederland)

Software problemen: wel WiFi maar geen internetverbinding. heel irritant

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

1

Reactie van Customer Support
19/08/2020

Hallo. bedankt voor je reactie.

Wij vinden het heel vervelend dat je TV problemen heeft met de software. Onze technische team gaat dit zo spoedig mogelijk oplossen. Kan je in de tussentijd de volgende stappen volgen zodat je alsnog kan genieten van internet op je TV?
Voer eerst een fabrieksherstel uit, de stappen hiervoor vind je in deze link http://bit.do/fHCqE (kopieer en plak deze link in een nieuw internet venster). Waneer je TV weer opstart kies je Belgie als land en taal en instaleer je de tijd handmatig. Daarna druk je op Home - Instellingen - Systeem Voorkeuren - Datum & Tijd - Netwerk Tijd.
Sony Klantenondersteuning

0

Goed genoeg voor mijn gebruikspatroon

123 cm (49 inch) 13/08/2020 door racanu (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Beeld met goed contrast en mooie gesatureerde kleuren, meer dan genoeg kijkhoek (kan echt niet zijn limiet vinden), een goed helder geluid (zonder soundbar), satellietonvtanger met CI ingebouwd - werkt goed en kon daardoor mijn satellietontvanger opzij zetten, opname van TV programma's (nog niet uitgevogeld of de opnames af te halen zijn - denk namelijk niet); ingebouwde Google Cast en Screen Mirroring Minpunten: lelijke voeten; wsl niet mogelijk om opnames af te halen en elders af te spelen; vaak de CI kaart initialiseerd niet goed (makkelijk te herstellen door naar een andere kanaal te gaan en dan terug); minder klassikaal menusysteem is even wennen (mss standaard Android TV, maar ik heb dat nooit eerder gezien); de speciale Netflix en Google Play knoppen hadden voor mijn niet gehoeven gezien dat dit soort diensten best wel vluchtig zijn; de TV maakt gebruik van netwerk diensten maar bied weinig diensten zelf - er is een mager API aanwezig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig toestel met vele mogelijkheden.

123 cm (49 inch) 12/08/2020 door Gerard en Jopie (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu 14 dagen in gebruik genieten steeds meer van beeldkwaliteit met zoveel details en schakering vooral bij natuurfilms.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top kwaliteit!!

123 cm (49 inch) 04/08/2020 door TMdr68 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Twee weken geleden gekocht in de aanbieding. Mooie strakke vormgeving, super scherp beeld. In combinatie met Sonos Beam mooi geluid. En met PlayStation mooie grafische beelden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch beeld en geluid

123 cm (49 inch) 29/07/2020 door Supernel (Nederland)

Begin deze maand gekocht en ben er tevreden over ga vandaag Android tv proberen te installeren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prijs/Kwaliteit TOP!!

123 cm (49 inch) 27/07/2020 door BartD (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze TV is ideaal voor mij. Een toestel met uitgebreide mogelijkheden en functies, zeer mooi beeld en goed geluid en dat voor een zeer goede prijs (<1 000€).

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een beeld

123 cm (49 inch) 20/07/2020 door Janneman66 (Nederland)

Ik heb na ruim 12 jaar mijn Sony bravia 32” HDReady ingeruild . Niet omdat hij kapot was . Maar was toe aan iets moderners. Dit model 4K, Smart , Cromecast . Goed geluid voor TV zonder soundbar.Heel mooi beeld . Installeren ging bijna vanzelf . Heb bewust voor weer Sony gekozen .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

super

123 cm (49 inch) 19/07/2020 door daanantwerp (België)

fantastisch beeld en geluid . ik ben zeer gelukkig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

pracht tv

123 cm (49 inch) 18/07/2020 door schuut (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

uitvoerig kunnen testen bij mijn zoon en overtuigd van de kwaliteit en instellingsmogelijkheden. supermooi beeld, prachtig contrast, diep zwart met voldoende tekening er in.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Realistisch beeld

123 cm (49 inch) 10/07/2020 door pdwl25 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb de televisie ongeveer anderhalve week. Door de vele instelmogelijkheden is het wel even zoeken om de juiste beeldinstelling te vinden, echter daardoor is het beeld perfect in te stellen en krijg je een perfect beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Een prima TV met veel mogelijkheden

123 cm (49 inch) 08/07/2020 door BenBem (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze TV nu ruim twee weken in gebruik en hij voldoet prima. Het is een prima moderne smart tv met als echt pluspunt dat hij Android tv als besturing heeft.Een minpunt vind ik niet in de tv maar in de afstandsbediening: de toetsen om de pijltoetsen in het midden zitten wel heel dicht op elkaar waardoor ik wel tig keer de toets tv indruk als de pijl naar beneden bedoeld wordt. Die zouden echt iets verder uit elkaar moeten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

Reactie van Customer Service
13/07/2020

Beste, bedankt voor uw reactie.

We vinden het erg fijn dat je tevreden bent over de TV. Over u aandachtspinten , we zullen het zeker meenemen.

Sony Customer Service

0

Mooie televisie, goede kwaliteit.. 1 minpuntje

123 cm (49 inch) 05/07/2020 door Gerbenkz (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Tv nu een kleine twee weken in gebruik en hij werkt goed. Mooi beeld om series/films te kijken en ook voor gaming erg mooi beeld. Enige nadeel is dat hij soms erg lang nodig heeft (1-2min) om op te starten. Geen idee waarom ie dat doet! Schijnt een probleem te zijn bij meerdere sony tv’s. Maar verder mooi ding!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

Reactie van Customer Service
10/07/2020

Beste, bedankt voor uw reactie.

We vinden het fijn dat je tevreden bent met de TV. Wat betreft het probleem met opstarten , vragen we je om deze stap uit te voeren.
Soft reboot
Druk de aan/uit knop op uw afstandsbediening gedurende 10 seconden in terwijl deze op de televisie gericht is. Het toestel zal opnieuw opstarten. Let op: u dient de 10 seconden vol te maken.

Sony Customer Service


0

Verrassende ervaring.

123 cm (49 inch) 02/07/2020 door Old John (Nederland)

Vorige maand gekocht, geïnstalleerd en bewonderd. Schitterend mooi rustig en zeer helder beeld. Wat een vooruitgang in techniek. Initiatieve bediening. Chromecast ingebouwd, scheelt weer wat draden, minder kwetsbaar, bedrijfszekerder. Kortom, heel tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

mooi beeld en goeie vorm.

123 cm (49 inch) 29/06/2020 door pnu 78 (Nederland)

Het beeld is scherp en de kleuren zijn mooi en duidelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Fantastisch

123 cm (49 inch) 23/06/2020 door eric6 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze tv verleden week gekocht , fantastisch toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld met perfecte kleuren

123 cm (49 inch) 22/06/2020 door drbob4ever (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Gekocht ter vervanging van een oudere top-kwaliteit 32"inch TV. Daarom was ik kritisch op de beeldkwaliteit van deze Sony 49" TV. De TV presteert echter zéér goed en we zijn echt tevreden met deze aankoop. Ook de bouwkwaliteit en het design is goed. De standaard instellingen geven al goed beeld maar met wat fijn-afstellingen is het werkelijk perfect. Jammer dat het veel moeite kost om informatie te vinden over de effecten van de verschillende instellingen. Dat is een verbeterpunt in de documentatie zou ik zeggen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

123 cm (49 inch) 05/06/2020 door Carel53 (Nederland)

Heb weer een Sony gekocht, heeft een mooi helder beeld. Installatie verliep prima

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig medium aan de wand!

123 cm (49 inch) 02/06/2020 door Rudolf7 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mijn nieuwe Sony biedt een prachtig beeld en heel mooi diep en fraaie kleuren. De aanbeveling via whats hifi is helemaal terecht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer snel mooi beeld en disgn

123 cm (49 inch) 01/06/2020 door huugie (Nederland)

sony altijd favoriet blijft in mijn audio hifi beleving

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld

123 cm (49 inch) 21/05/2020 door sietze85 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

zie boven..........................................................

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige heldere kleuren, ook het geluid is goed

123 cm (49 inch) 15/05/2020 door Bertie2 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De beoordeling is gemaakt na 4 weken ervaring, hopelijk blijf ik zo positiefo

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De beste 49 inch TV op de markt

123 cm (49 inch) 11/05/2020 door Os70 (Nederland)

Presteert boven verwachting. Het beeld en geluid is fantastisch.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige Televisie

123 cm (49 inch) 19/04/2020 door Terence237 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Tv sinds 3 maanden in bezit. Beeld is fantastisch. Helemaal tevreden, muv een software bug. Soms kan de televisie niet meer worden ingeschakeld en dient de stekker even uit stopcontact te worden gehaald. Sony meldt dat dit een bekend softwareprobeem is en dat een update in de maak is. Irritant probleempje, maar verder toptelevisie!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige televisie

123 cm (49 inch) 17/04/2020  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben zeer tevreden over de televisie en zeker de 100 hz is een pluspunt als je een tv van een ander merk koopt moet je soms al eens wat meer betalen zeker voor de beeldkwaliteit en het geluid valt ook nog best mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

123 cm (49 inch) 10/04/2020 door Hphilipsen (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We hebben deze tv vorige maand gekocht en zijn zeer tevreden over het scherpe beeld en de natuurlijke kleuren, het is wel jammer dat er geen goede Sony app is voor de iPhone

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding

123 cm (49 inch) 07/04/2020 door Dhoore Dirk (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het eerste dat mij opviel in de winkel was het zeer mooie beeld van de tv . Ook de geluidsweergave is buitengewoon . Ik was direct verkocht .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed beld

123 cm (49 inch) 06/04/2020 door milvadestro (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

prachtig beeld en geluid. maar ik kan de app niet downloaden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goed

123 cm (49 inch) 03/04/2020 door John rotjeknor (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Goed scherp beeld en geluid en makkelijk te bedienen Alleen jammer dat de android versie 8 nog niet geupgrade is naar nieuwere versie

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hij was geweldig tot de update kwam

123 cm (49 inch) 26/03/2020 door Buurtje (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooi tv mooi beeld bediening makkelijk was een makkelijk bedoening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Nog beter dan ik al dacht

123 cm (49 inch) 21/03/2020 door cronos42 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ruim een maand geleden gekocht, en hij is echt wel te gek. Hele fijne TV met goede specificaties en ook (dat was de belangrijkste reden voor de aanschaf) voldoende verschillende aansluitingen inclusief 4 HDMI. Bij aankoop niet echt gerealiseerd dat het een Android TV is, en dat is ook erg fijn. Als ik niet al Netflix had, dan zou ik Netflix nemen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi duidelijk helder beeld

123 cm (49 inch) 17/03/2020 door ehvanoorschot (Nederland)

Zeer tevreden. Een Tv met een duidelijk contrastrijk beeld met mooie kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede keuze

123 cm (49 inch) 17/03/2020 door Marijke1963 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Op zoek naar een nieuwe tv, omdat mijn Philips tv met ambilight na 10 jaar het had begeven. Weer een Philips tv? Nee dus, vond de helderheid niet mooi. In de winkel, MediaMarkt, werd ik op deze Sony tv geattendeerd. Wat een mooie kleuren en helder! Niet te scherp van kleuren, zodat je er hoofdpijn van krijgt. Gewoon mooi rustig beeld. Was wel even wennen, van een 37 inch naar een 49 inch. Maar na 1 dag helemaal gewend. Veel mogelijkheden om in te stellen. Nu 10 dagen in huis, ben er erg blij mee!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

slecht

123 cm (49 inch) 16/03/2020 door herman74 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

veel blokjes gezien dus heel slegt beeld vooral op sbs6vanhetbegin af ziggo erbij gehaald was niet hun schuld alles in orde daarna is er een nieuwe print plaat ingebracht toen af en toe nog storing vooral bij sbs 6 nog steeds storing dus wij zijn niet echt tevreden over deze t v

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Goede kwaliteit

123 cm (49 inch) 09/03/2020 door Puit46 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Dit is mijn eerste Sony TV, ik heb altijd Philips tv,s gehad. Ben erg tevreden met deze TV, scherp beeld, makkelijke bediening en een goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super Sony TV

123 cm (49 inch) 09/03/2020  (Nederland)

Super TV . Simpel te instaleren en prima beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

GEWELDIGE KENMERKEN

123 cm (49 inch) 08/03/2020 door Dannyjo (Nederland)

zeer goed en degelijk product, een aanrader voor iedereen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige tv

123 cm (49 inch) 05/03/2020 door Gaza 2 (België)

Ben zeer tevreden en zeer mooi beeld en klank prachtig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn toestel

123 cm (49 inch) 01/03/2020 door Demif (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ca 2 weken in gebruik mooi design en gebruikers vriendelijk toestel,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel mooi beeld, teveel basgeluid

123 cm (49 inch) 26/02/2020 door Pietbn (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na veel oriënteren bij deze tv terecht gekomen. We zijn op zich zeer tevreden, echter wij horen bij een flink basgeluid, bv bij zware mannenstemmen, een vervelend dreunend geluid in de kamer. We hebben de tv omgeruild maar dat heeft niet geholpen. Nu hebben we er een soundbar bij gekocht zodat we het basgeluid zelf kunnen regelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima TV

123 cm (49 inch) 23/02/2020 door JPH559 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu een maand in mijn bezit. Beeld is uitstekend, gebruik is onhandig. Android TV werkt wel goed, maar niet intuitief en reageert traag. Dus, als je éénmaal TV kijkt is het prima, maar het is lastig om alle mogelijkheden van de TV te vinden en te gebruiken. Ik gebruik een Sonos Soundbar en dus kan ik nik zeggen over de geluidskwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

beeldkwaliteit is top

123 cm (49 inch) 21/02/2020 door tonycobae (België)

na vele vergelijkingen gekozen voor Sony omwille van de beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gemakkelijke bediening

123 cm (49 inch) 18/02/2020 door Millingerwaard (Nederland)

Zeer tevreden over de beeldwalieit en het geluid en de bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige televisie

123 cm (49 inch) 18/02/2020 door 66Rigo (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Schitterend beeld en gebruiksvriendelijk en ontvang keurig update's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Schitterend beeld

123 cm (49 inch) 10/02/2020 door Carlos11 (Nederland)

We zijn erg tevreden over de kwaliteit van het beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super combinatie TV en Android

123 cm (49 inch) 05/02/2020 door AiKi (Nederland)

Android media speler niet meer nodig met dit toestel

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kleuren met fantastische scherpte

123 cm (49 inch) 03/02/2020 door daanvw16 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We hebben deze tv gekocht omdat het een 100Hz en fullarray LED betrof. Dat was een goede keus, de zwarte partijen in series is echt fantastisch en we hebben geen last van ghosting! Standaard waren de kleuren wat fel, maar even spelen met de instellingen kan je zo je eigen instelling vinden. Al met al zeer blij met onze aankoop!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie en goed functionerende tv

123 cm (49 inch) 02/02/2020 door EB23 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu anderhalve week in huis en de tv bevalt goed. Mooi beeld, mooie smalle tv (kast) rand. Toch nog wat beperkt in gewenste te installeren apps, zou wat meer NL apps mogen zijn. Maar dat is bij alle merken. Tv is ook weer prima op te hangen, aansluitingen zitten op de goede plek. Alleen een beetje korte voedingskabel, maar dat was snel op te lossen met een tv vl kabel. Aan het geluid moet je even wennen, maar de spraakgeluiden zijn prima. Indien de levensduur ook lang genoeg wordt ben ik zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig

123 cm (49 inch) 02/02/2020 door jantje65 (Nederland)

na lang zoeken toch eindelijk een gevonden in 49 inch 100 hz

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony bravia

123 cm (49 inch) 02/02/2020 door Cornelis 52 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is een waardeloos tv toestel Het duurt heel lang voordat je beeld hebt iets met Android Nu staat er weer op geen progamma informatie Het is iedere keer wat

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Mooie kleuren

123 cm (49 inch) 02/02/2020 door Chrisito (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand verkocht.. kleuren prima.. snelheid opstarten valt tegen. Zappen tussen de zenders is ook traag.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Veel mogelijlheden

123 cm (49 inch) 29/01/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik vind deze tv erg mooi beeld hebben en verder ken ik nog niet alle mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooi beeld

123 cm (49 inch) 27/01/2020 door bram11247 (Nederland)

Ziggo/afstandsbediening Horizon/en afstandsbediening Sony /Waarom twee ?

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
29/01/2020

Goedemorgen,

Wij begrijpen dat u ontevreden bent met uw KD-49XG9005 in het feit dat de Ziggo afstandsbediening niet werkt met de Sony TV.

Dit is helaas een probleem vanuit de providers en de settopboxen. Onze TV's voldoen aan het CEC protocol om andere apparaten met elkaar te laten werken, spijtig genoeg doen settopboxen dit tot nu toe (nog) niet en werken deze enkel met hun eigen afstandsbediening.

Wij verwijzen u dan ook door naar Ziggo voor verdere ondersteuning hierin.

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Prachtig toestel

123 cm (49 inch) 26/01/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Erg tevreden over zowel beeldkwaliteit als de overige functies. Minpunt is op dit moment de spotify-app die het toestel na een bepaalde tijd laat vastlopen! Hopelijk komt hier nog een update/patch voor.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klasse!

123 cm (49 inch) 26/01/2020 door Mailadres (Nederland)

Lijkt wel Oled, diepzwart met mooie kleuren. Details.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

leuke apps, heeeel mooi beeld en geluid.

123 cm (49 inch) 25/01/2020 door Peter en Greetje (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Beter als mijn vorige tv, veel meer mogelijk heden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv

123 cm (49 inch) 23/01/2020 door rwvisser (Nederland)

Heb hem net een aantal dagen in huis.super mooie tv ..mooi beeld en geluid .zijn er erg blij mee..wij zijn zo wie zo al fan van Sony..was daarom voor ons niet moeilijk om voor een Sony Bravia tv te gaan ..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige mooie TV

123 cm (49 inch) 14/01/2020 door zwaart62 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Sinds 1 week TV in huis is een fantastisch mooi beeld haar scherp en mooie zachte kleuren ben zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische TV.

123 cm (49 inch) 08/01/2020 door WilmaW (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Eind vorige maand hebben we, na het lezen van zoveel positieve recensies, besluiten om deze tv te kopen. Zijn niet zo handig met het aansluiten, maar we wilden de sprong wagen. Het aansluiten was een fluitje van een cent en we genieten sindsdien van prachtig, helder en super scherp beeld. Nog geen nano seconde spijt gehad van ons besluit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kernmeken

123 cm (49 inch) 05/01/2020 door pvvalburg (Nederland)

Ik heb deze tv nu een half jaar in huis en we zijn er als gezin super blij mee en voldoet volledige aan onze wensen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed toestelnu ongeveer 4 weken in gebruik

123 cm (49 inch) 02/01/2020 door Konert (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu ongeveer 4 weken in gebruik. Installatie ging erg vlot. De menu-structuur is erg duidelijk, maar ik mis toch soms een uitgebreide gebruikershandleiding. Beeldkwaliteit is uitstekend. Geluid is ook best goed, maar voor muziek heb ik toch een soundbar aangesloten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld en goed geluid

123 cm (49 inch) 02/01/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben zeer tevreden over de tv. Beeld en geluid voldoen uitstekend. Alleen de afstandsbediening is op sommige punten niet handig. Bijvoorbeeld bij het omlaag klikken in een menu wordt vaak de TV knop geraakt. Dit is ook het geval bij andere richtingen waarbij de nabij gelegen knop wordt geraakt. Er is nog geen ondersteuning voor Aplle Airplay 2 door SONY. Wacht op een update van Android TV 9.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0