93

4.5 gebaseerd op 93 klantbeoordelingen

59
28
3
2
1
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

93 klantbeoordelingen

0

Top kwaliteit!!

123 cm (49 inch) 04/08/2020 door TMdr68

Twee weken geleden gekocht in de aanbieding. Mooie strakke vormgeving, super scherp beeld. In combinatie met Sonos Beam mooi geluid. En met PlayStation mooie grafische beelden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch beeld en geluid

123 cm (49 inch) 29/07/2020 door Supernel

Begin deze maand gekocht en ben er tevreden over ga vandaag Android tv proberen te installeren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prijs/Kwaliteit TOP!!

123 cm (49 inch) 27/07/2020 door BartD

Deze TV is ideaal voor mij. Een toestel met uitgebreide mogelijkheden en functies, zeer mooi beeld en goed geluid en dat voor een zeer goede prijs (<1 000€).

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een beeld

123 cm (49 inch) 20/07/2020 door Janneman66

Ik heb na ruim 12 jaar mijn Sony bravia 32” HDReady ingeruild . Niet omdat hij kapot was . Maar was toe aan iets moderners. Dit model 4K, Smart , Cromecast . Goed geluid voor TV zonder soundbar.Heel mooi beeld . Installeren ging bijna vanzelf . Heb bewust voor weer Sony gekozen .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

super

123 cm (49 inch) 19/07/2020 door daanantwerp

fantastisch beeld en geluid . ik ben zeer gelukkig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

pracht tv

123 cm (49 inch) 18/07/2020 door schuut

uitvoerig kunnen testen bij mijn zoon en overtuigd van de kwaliteit en instellingsmogelijkheden. supermooi beeld, prachtig contrast, diep zwart met voldoende tekening er in.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Realistisch beeld

123 cm (49 inch) 10/07/2020 door pdwl25

Heb de televisie ongeveer anderhalve week. Door de vele instelmogelijkheden is het wel even zoeken om de juiste beeldinstelling te vinden, echter daardoor is het beeld perfect in te stellen en krijg je een perfect beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Een prima TV met veel mogelijkheden

123 cm (49 inch) 08/07/2020 door BenBem

Ik heb deze TV nu ruim twee weken in gebruik en hij voldoet prima. Het is een prima moderne smart tv met als echt pluspunt dat hij Android tv als besturing heeft.Een minpunt vind ik niet in de tv maar in de afstandsbediening: de toetsen om de pijltoetsen in het midden zitten wel heel dicht op elkaar waardoor ik wel tig keer de toets tv indruk als de pijl naar beneden bedoeld wordt. Die zouden echt iets verder uit elkaar moeten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooie televisie, goede kwaliteit.. 1 minpuntje

123 cm (49 inch) 05/07/2020 door Gerbenkz

Tv nu een kleine twee weken in gebruik en hij werkt goed. Mooi beeld om series/films te kijken en ook voor gaming erg mooi beeld. Enige nadeel is dat hij soms erg lang nodig heeft (1-2min) om op te starten. Geen idee waarom ie dat doet! Schijnt een probleem te zijn bij meerdere sony tv’s. Maar verder mooi ding!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Verrassende ervaring.

123 cm (49 inch) 02/07/2020 door Old John

Vorige maand gekocht, geïnstalleerd en bewonderd. Schitterend mooi rustig en zeer helder beeld. Wat een vooruitgang in techniek. Initiatieve bediening. Chromecast ingebouwd, scheelt weer wat draden, minder kwetsbaar, bedrijfszekerder. Kortom, heel tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

mooi beeld en goeie vorm.

123 cm (49 inch) 29/06/2020 door pnu 78

Het beeld is scherp en de kleuren zijn mooi en duidelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Fantastisch

123 cm (49 inch) 23/06/2020 door eric6

Ik heb deze tv verleden week gekocht , fantastisch toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld met perfecte kleuren

123 cm (49 inch) 22/06/2020 door drbob4ever

Gekocht ter vervanging van een oudere top-kwaliteit 32"inch TV. Daarom was ik kritisch op de beeldkwaliteit van deze Sony 49" TV. De TV presteert echter zéér goed en we zijn echt tevreden met deze aankoop. Ook de bouwkwaliteit en het design is goed. De standaard instellingen geven al goed beeld maar met wat fijn-afstellingen is het werkelijk perfect. Jammer dat het veel moeite kost om informatie te vinden over de effecten van de verschillende instellingen. Dat is een verbeterpunt in de documentatie zou ik zeggen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

123 cm (49 inch) 05/06/2020 door Carel53

Heb weer een Sony gekocht, heeft een mooi helder beeld. Installatie verliep prima

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig medium aan de wand!

123 cm (49 inch) 02/06/2020 door Rudolf7

Mijn nieuwe Sony biedt een prachtig beeld en heel mooi diep en fraaie kleuren. De aanbeveling via whats hifi is helemaal terecht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer snel mooi beeld en disgn

123 cm (49 inch) 01/06/2020 door huugie

sony altijd favoriet blijft in mijn audio hifi beleving

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld

123 cm (49 inch) 21/05/2020 door sietze85

zie boven..........................................................

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige heldere kleuren, ook het geluid is goed

123 cm (49 inch) 15/05/2020 door Bertie2

De beoordeling is gemaakt na 4 weken ervaring, hopelijk blijf ik zo positiefo

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De beste 49 inch TV op de markt

123 cm (49 inch) 11/05/2020 door Os70

Presteert boven verwachting. Het beeld en geluid is fantastisch.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige Televisie

123 cm (49 inch) 19/04/2020 door Terence237

Tv sinds 3 maanden in bezit. Beeld is fantastisch. Helemaal tevreden, muv een software bug. Soms kan de televisie niet meer worden ingeschakeld en dient de stekker even uit stopcontact te worden gehaald. Sony meldt dat dit een bekend softwareprobeem is en dat een update in de maak is. Irritant probleempje, maar verder toptelevisie!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige televisie

123 cm (49 inch) 17/04/2020

Ik ben zeer tevreden over de televisie en zeker de 100 hz is een pluspunt als je een tv van een ander merk koopt moet je soms al eens wat meer betalen zeker voor de beeldkwaliteit en het geluid valt ook nog best mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

123 cm (49 inch) 10/04/2020 door Hphilipsen

We hebben deze tv vorige maand gekocht en zijn zeer tevreden over het scherpe beeld en de natuurlijke kleuren, het is wel jammer dat er geen goede Sony app is voor de iPhone

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding

123 cm (49 inch) 07/04/2020 door Dhoore Dirk

Het eerste dat mij opviel in de winkel was het zeer mooie beeld van de tv . Ook de geluidsweergave is buitengewoon . Ik was direct verkocht .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed beld

123 cm (49 inch) 06/04/2020 door milvadestro

prachtig beeld en geluid. maar ik kan de app niet downloaden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goed

123 cm (49 inch) 03/04/2020 door John rotjeknor

Goed scherp beeld en geluid en makkelijk te bedienen Alleen jammer dat de android versie 8 nog niet geupgrade is naar nieuwere versie

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hij was geweldig tot de update kwam

123 cm (49 inch) 26/03/2020 door Buurtje

Mooi tv mooi beeld bediening makkelijk was een makkelijk bedoening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Nog beter dan ik al dacht

123 cm (49 inch) 21/03/2020 door cronos42

Ruim een maand geleden gekocht, en hij is echt wel te gek. Hele fijne TV met goede specificaties en ook (dat was de belangrijkste reden voor de aanschaf) voldoende verschillende aansluitingen inclusief 4 HDMI. Bij aankoop niet echt gerealiseerd dat het een Android TV is, en dat is ook erg fijn. Als ik niet al Netflix had, dan zou ik Netflix nemen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi duidelijk helder beeld

123 cm (49 inch) 17/03/2020 door ehvanoorschot

Zeer tevreden. Een Tv met een duidelijk contrastrijk beeld met mooie kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede keuze

123 cm (49 inch) 17/03/2020 door Marijke1963

Op zoek naar een nieuwe tv, omdat mijn Philips tv met ambilight na 10 jaar het had begeven. Weer een Philips tv? Nee dus, vond de helderheid niet mooi. In de winkel, MediaMarkt, werd ik op deze Sony tv geattendeerd. Wat een mooie kleuren en helder! Niet te scherp van kleuren, zodat je er hoofdpijn van krijgt. Gewoon mooi rustig beeld. Was wel even wennen, van een 37 inch naar een 49 inch. Maar na 1 dag helemaal gewend. Veel mogelijkheden om in te stellen. Nu 10 dagen in huis, ben er erg blij mee!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

slecht

123 cm (49 inch) 16/03/2020 door herman74

veel blokjes gezien dus heel slegt beeld vooral op sbs6vanhetbegin af ziggo erbij gehaald was niet hun schuld alles in orde daarna is er een nieuwe print plaat ingebracht toen af en toe nog storing vooral bij sbs 6 nog steeds storing dus wij zijn niet echt tevreden over deze t v

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Goede kwaliteit

123 cm (49 inch) 09/03/2020 door Puit46

Dit is mijn eerste Sony TV, ik heb altijd Philips tv,s gehad. Ben erg tevreden met deze TV, scherp beeld, makkelijke bediening en een goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super Sony TV

123 cm (49 inch) 09/03/2020

Super TV . Simpel te instaleren en prima beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

GEWELDIGE KENMERKEN

123 cm (49 inch) 08/03/2020 door Dannyjo

zeer goed en degelijk product, een aanrader voor iedereen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige tv

123 cm (49 inch) 05/03/2020 door Gaza 2

Ben zeer tevreden en zeer mooi beeld en klank prachtig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn toestel

123 cm (49 inch) 01/03/2020 door Demif

Ca 2 weken in gebruik mooi design en gebruikers vriendelijk toestel,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel mooi beeld, teveel basgeluid

123 cm (49 inch) 26/02/2020 door Pietbn

Na veel oriënteren bij deze tv terecht gekomen. We zijn op zich zeer tevreden, echter wij horen bij een flink basgeluid, bv bij zware mannenstemmen, een vervelend dreunend geluid in de kamer. We hebben de tv omgeruild maar dat heeft niet geholpen. Nu hebben we er een soundbar bij gekocht zodat we het basgeluid zelf kunnen regelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima TV

123 cm (49 inch) 23/02/2020 door JPH559

Nu een maand in mijn bezit. Beeld is uitstekend, gebruik is onhandig. Android TV werkt wel goed, maar niet intuitief en reageert traag. Dus, als je éénmaal TV kijkt is het prima, maar het is lastig om alle mogelijkheden van de TV te vinden en te gebruiken. Ik gebruik een Sonos Soundbar en dus kan ik nik zeggen over de geluidskwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

beeldkwaliteit is top

123 cm (49 inch) 21/02/2020 door tonycobae

na vele vergelijkingen gekozen voor Sony omwille van de beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gemakkelijke bediening

123 cm (49 inch) 18/02/2020 door Millingerwaard

Zeer tevreden over de beeldwalieit en het geluid en de bediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige televisie

123 cm (49 inch) 18/02/2020 door 66Rigo

Schitterend beeld en gebruiksvriendelijk en ontvang keurig update's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Schitterend beeld

123 cm (49 inch) 10/02/2020 door Carlos11

We zijn erg tevreden over de kwaliteit van het beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super combinatie TV en Android

123 cm (49 inch) 05/02/2020 door AiKi

Android media speler niet meer nodig met dit toestel

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie kleuren met fantastische scherpte

123 cm (49 inch) 03/02/2020 door daanvw16

We hebben deze tv gekocht omdat het een 100Hz en fullarray LED betrof. Dat was een goede keus, de zwarte partijen in series is echt fantastisch en we hebben geen last van ghosting! Standaard waren de kleuren wat fel, maar even spelen met de instellingen kan je zo je eigen instelling vinden. Al met al zeer blij met onze aankoop!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie en goed functionerende tv

123 cm (49 inch) 02/02/2020 door EB23

Nu anderhalve week in huis en de tv bevalt goed. Mooi beeld, mooie smalle tv (kast) rand. Toch nog wat beperkt in gewenste te installeren apps, zou wat meer NL apps mogen zijn. Maar dat is bij alle merken. Tv is ook weer prima op te hangen, aansluitingen zitten op de goede plek. Alleen een beetje korte voedingskabel, maar dat was snel op te lossen met een tv vl kabel. Aan het geluid moet je even wennen, maar de spraakgeluiden zijn prima. Indien de levensduur ook lang genoeg wordt ben ik zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig

123 cm (49 inch) 02/02/2020 door jantje65

na lang zoeken toch eindelijk een gevonden in 49 inch 100 hz

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony bravia

123 cm (49 inch) 02/02/2020 door Cornelis 52

Het is een waardeloos tv toestel Het duurt heel lang voordat je beeld hebt iets met Android Nu staat er weer op geen progamma informatie Het is iedere keer wat

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Mooie kleuren

123 cm (49 inch) 02/02/2020 door Chrisito

Vorige maand verkocht.. kleuren prima.. snelheid opstarten valt tegen. Zappen tussen de zenders is ook traag.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Veel mogelijlheden

123 cm (49 inch) 29/01/2020

Ik vind deze tv erg mooi beeld hebben en verder ken ik nog niet alle mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooi beeld

123 cm (49 inch) 27/01/2020 door bram11247

Ziggo/afstandsbediening Horizon/en afstandsbediening Sony /Waarom twee ?

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtig toestel

123 cm (49 inch) 26/01/2020

Erg tevreden over zowel beeldkwaliteit als de overige functies. Minpunt is op dit moment de spotify-app die het toestel na een bepaalde tijd laat vastlopen! Hopelijk komt hier nog een update/patch voor.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klasse!

123 cm (49 inch) 26/01/2020 door Mailadres

Lijkt wel Oled, diepzwart met mooie kleuren. Details.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

leuke apps, heeeel mooi beeld en geluid.

123 cm (49 inch) 25/01/2020 door Peter en Greetje

Beter als mijn vorige tv, veel meer mogelijk heden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv

123 cm (49 inch) 23/01/2020 door rwvisser

Heb hem net een aantal dagen in huis.super mooie tv ..mooi beeld en geluid .zijn er erg blij mee..wij zijn zo wie zo al fan van Sony..was daarom voor ons niet moeilijk om voor een Sony Bravia tv te gaan ..

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige mooie TV

123 cm (49 inch) 14/01/2020 door zwaart62

Sinds 1 week TV in huis is een fantastisch mooi beeld haar scherp en mooie zachte kleuren ben zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische TV.

123 cm (49 inch) 08/01/2020 door WilmaW

Eind vorige maand hebben we, na het lezen van zoveel positieve recensies, besluiten om deze tv te kopen. Zijn niet zo handig met het aansluiten, maar we wilden de sprong wagen. Het aansluiten was een fluitje van een cent en we genieten sindsdien van prachtig, helder en super scherp beeld. Nog geen nano seconde spijt gehad van ons besluit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kernmeken

123 cm (49 inch) 05/01/2020 door pvvalburg

Ik heb deze tv nu een half jaar in huis en we zijn er als gezin super blij mee en voldoet volledige aan onze wensen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed toestelnu ongeveer 4 weken in gebruik

123 cm (49 inch) 02/01/2020 door Konert

Nu ongeveer 4 weken in gebruik. Installatie ging erg vlot. De menu-structuur is erg duidelijk, maar ik mis toch soms een uitgebreide gebruikershandleiding. Beeldkwaliteit is uitstekend. Geluid is ook best goed, maar voor muziek heb ik toch een soundbar aangesloten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig beeld en goed geluid

123 cm (49 inch) 02/01/2020

Ik ben zeer tevreden over de tv. Beeld en geluid voldoen uitstekend. Alleen de afstandsbediening is op sommige punten niet handig. Bijvoorbeeld bij het omlaag klikken in een menu wordt vaak de TV knop geraakt. Dit is ook het geval bij andere richtingen waarbij de nabij gelegen knop wordt geraakt. Er is nog geen ondersteuning voor Aplle Airplay 2 door SONY. Wacht op een update van Android TV 9.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden!

123 cm (49 inch) 25/12/2019 door Ric1977

Vorige maand gekocht en zeer tevreden supermooie beeldkwaliteit en alles werkt goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch

123 cm (49 inch) 19/12/2019

Nu deze tv 2 weken in huis. Fantastisch beeld, super helder. 4K ontvanger van KPN werkt perfect. Geluid met behulp van een kleine soundbar(58 cm) van Sony verbeterd. Een aanrader

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

123 cm (49 inch) 18/12/2019 door Speedy7202

Ik heb deze vorige maand gekocht en voldoet aan de verwachtingen, enkel de update lukte me niet zo direct.Met de juiste USB stick is het me fan toch wel gelukt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende kleuren. Diepte in het beeld.

123 cm (49 inch) 17/12/2019 door Geelvleugel amazone

Vorige maand gekocht. Heel tevreden. Nog 14 tekens invoeren? Bij deze.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super scherp beeld

123 cm (49 inch) 14/12/2019 door Madretsma

Ik heb deze televisie nu 2 weken in bezit en hij voldoet perfect. Super scherp beeld, geen vertraging bij gebruik van apps. Tot nu toe super tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer mooi

123 cm (49 inch) 13/12/2019 door 0292

Ik liep al lang te zoeken naar een speciale tv, dacht het goed uitgeplozen had totdat de verkoper mij attent maakte op deze Sony, en ja duurder dan ik feitelijk wilde besteden maar dan heb je ook wat, voorlopig denk ik “bij” te zijn....en wat een beeld, geweldig scherp......pffff

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld ook vanaf de zijkant

123 cm (49 inch) 13/12/2019 door Hartwig A

mooi beeld en mooie vormgeving afstandsbediening niet erg eenvoudig

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Prima TV

123 cm (49 inch) 10/12/2019 door Amu88

Prima TV, scherp beeld, afstandsbediening apps minder logisch

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed

123 cm (49 inch) 09/12/2019 door A1R2

gemakkelijke bediening ook voor een hobbyist met 2 linkerhanden te doen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

123 cm (49 inch) 09/12/2019 door ShadyAngel

Vorige maand gekocht ter vervanging van Sony Bravia KDL-43WD759. Hoge resolutie (dubbel van de eerdere) geeft beeld zonder artefacten bij streaming.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig toestel!

123 cm (49 inch) 04/12/2019 door jaap52

Prachtig beeld en goed geluid. Blij dat we dit toestel gekocht hebben.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

scherp toestel

123 cm (49 inch) 04/12/2019 door 46anton

Heb tv gekocht alles is top, vooral beeldkwaliteit. 2 zaken om rekening mee te houden. De poot van tv gaat wijdt uit, dus zeer onvoordelig bij neerzetten. Er moet een behoorlijke kast of plank onder. Volgorde van zender is alleen zeer lastig te veranderen, je moet behoorlijk kennis van zaken hebben.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Nog even wennen

123 cm (49 inch) 28/11/2019 door Cgen

Ik heb het toestel nu 14 dagen, en bevalt goed. Ben er blij mee. Maar moet me nog verder verdiepen van hoe het allemaal werkt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel mogelijkheden lees apjes

123 cm (49 inch) 12/11/2019 door Fotograaf2

Ik heb hem twee weken in huis en geniet van het heldere beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0