272

4.3 gebaseerd op 272 klantbeoordelingen

159
75
21
5
12
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Geweldig tv

164 cm (65 inch) 27/01/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik vindt het een heel mooi tv kijk maar naar de foto’s

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

Meest handig (kritisch)
0

goed beeld

139 cm (55 inch) 10/10/2019 door wimme (Nederland)

goede service word goed geholpen boj platte tv in breda

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

272 klantbeoordelingen

Modellen

0

Mooi beeld, schokkerig bij beeldverschuiving

139 cm (55 inch) 29/11/2021 door Eric Gebruiker (Nederland)

Plus: Deze TV heeft een prachtig en natuurlijk beeld. Mensen hebben ook echt de kleur van mensen. Niet onnatuurlijk. Echt fantastisch. Door full array is zwart ook best goed zwart. Achterliggende leds hadden er wel meer mogen zijn. Min: bij verschuiving van grote delen van het beeld (grote auto/vliegtuig o.i.d.of de totale achtergrond) wordt het beeld schokkerig.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
03/12/2021

Hallo Eric Gebruiker,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je last hebt van schokkerig beeld op jouw televisie.
Door middel van de onderstaande link willen wij je graag vragen om de televisie te updaten.
https://bit.ly/3xL7axI
Tevens willen wij je bedanken voor je feedback met betrekking tot de achterliggende leds.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Slechte geluid kwaliteit

164 cm (65 inch) 29/10/2021 door Ertan1 (Nederland)

Jammer dat er met de nieuwe technologie nog steeds niet gewerkt word aan betere geluidskwaliteit.we hebben IP tv en tv herkend dat niet en geeft om de haver klap aan dat hij uit gaat.heel vervelend.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
02/11/2021

Hallo Ertan1,

Bedankt voor je bericht
Wij vinden het vervelend om te horen dat je problemen ervaart met jouw TV.
Wij willen je graag adviseren om de software op jouw TV bij te werken middels onderstaande link.
https://bit.ly/3jXPSYw

Groeten,
Dalia
Sony Customer Support

Groeten,

0

Android App's vrij instaleerbaar

139 cm (55 inch) 26/09/2021 door Kleine Gert (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze Smart TV werkt zoals beloofd. De ingebouwde Chromecast, Apple TV, geïnstalleerde App's, FLIX, Netflix, Videoland alles werkt zoals het beloofd is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

164 cm (65 inch) 10/07/2021 door ThePower1970 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb hem pas en ben zeer tevreden. Zeer uitgebreid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Valt tegen

164 cm (65 inch) 25/06/2021 door RR22 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb dagelijks problemen met de tv. Valt uit, loopt vast en start regelmatig opnieuw op.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
28/06/2021

Hallo RR22
d7b9df1a43b01869827fb902829c2ddd005ef966,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend om te horen dat je problemen ervaart met jouw TV.
Wij willen je graag adviseren om de software op jouw TV bij te werken middels onderstaande link.
https://bit.ly/3djY4iw
Voor verdere ondersteuning kan je contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Mijn televisie doet het niet en kan niet worden he

139 cm (55 inch) 15/06/2021  (Nederland)

Ik ben al een aantal maanden bezig met mijn nieuwe tv, die vanaf het begin al af en toe niet aan gaat of zomaar opnieuw opstart. Nu krijg ik van de reparateur het bericht dat ze hem niet kunnen herstellen. Nu zit ik met een nieuwe tv die niet goed is....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
18/06/2021

Hallo Bram kemp,

Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend te horen dat je deze ervaring hebt meegemaakt.
Kan je even contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens? Dan helpen wij je hier graag verder mee.

020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Mooi product

164 cm (65 inch) 03/05/2021 door Nanne de Bruin (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De televisie gebruiken wij alle dagen met veel plezier.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel heel blij mee

139 cm (55 inch) 09/04/2021 door Valk0115 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze televisie heeft prachtig beeld, makkelijk te bedienen, uitstekend en zuiver geluid en makkelijk te koppelen aan internet. Heel heel blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top toestel, geweldig beeld, beter dan verwacht!

164 cm (65 inch) 31/03/2021 door MarienG (Nederland)

Toestel inmiddels 3 mnd, prachtig strak en zuiver HDR 4K beeld, zeer tevreden, fraaier dan verwacht zelfs, aanrader!, Geluid is ook zeer goed, vol en duidelijk. Top toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gewoon heel mooi product

139 cm (55 inch) 20/03/2021 door Bennie22 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Goed product mooi beeld en makkelijk mee om te gaan .

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prijs kwaliteit verhouding is dik in orde.

139 cm (55 inch) 14/03/2021 door Remco 1 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze televisie 5 maanden geleden gekocht. Over Er het algemeen werkt deze tv uitstekend. Enige minpunt, de beeld verversing hapert zo nu en dan.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel tevreden

139 cm (55 inch) 05/03/2021 door Luc en Ann (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prachtig beeld en gemakkelijk te bedienen. Veel mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Slechtste aankoop ooit

139 cm (55 inch) 16/02/2021 door Panningen (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Sinds aankoop alleen maar problemen met tv. Problemen helaas nog steeds niet verholpen.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
18/02/2021

Hallo Panningen,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend dat je problemen ondervindt met jouw TV.
Voor verdere ondersteuning willen wij je graag verzoeken om contact op te nemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Goeie TV verschrikkelijk besturingssysteem

164 cm (65 inch) 08/02/2021 door Melvinvdheijden (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb de tv inmiddels al een tijdje, kwa film kijken gamen etc werkt hij perfect. Maar wat een verschrikkelijk besturingssysteem... Android op een TV is een leuk concept maar het werkt niet. Minimaal 1x per week moet ik hem weer volledig opstarten omdat er weer is wat niet goed werkt. En na reset gaat het ook wel weer even goed, maar niet voor lang.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

Reactie van Customer Support
11/02/2021

Hallo Melvinvdheijden,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend om te horen dat je problemen ervaart met jouw TV.
Wij willen je graag adviseren om de software op jouw TV bij te werken middels onderstaande link.
http://bit.do/fNz3y
Voor verdere ondersteuning kan je contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Mooi TV

139 cm (55 inch) 04/02/2021 door Pilow (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu 7 maanden in gebruik. Weinig op aan te merken. Behalve de volume van het geluid, op 5 meter afstand is niet alles altijd duidelijk en de geheugen. Deze is wel erg karig, uitbreiding middels een USB-STICK is wel noodzakelijk als je programma's opneemt. Voor de rest genoeg aansluiting.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede alleskunner

139 cm (55 inch) 03/02/2021 door Jeroen78 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze tv nu zo'n klein half jaartje denk ik. Maar elke keer weer genot om na te kijken en te bedienen. Hij is vlot met opstarten van bv netflix YouTube. Het beeld is echt keurig. Heb er zelf voor het geluid een denon receiver en teufel ultima op aangesloten. Bijna elke tv vallen tegen qua geluid maar deze setups werkt magnifiek. Ook de xbox x serie zit erop en super mooi beeld. Geen vervormingen vertragingen etc . Het design is mooi. Erg dun. Mooie geborstelt metaal op de randen. Keurig afgewerkt.Hij hangt bij mij aan de muur met dr. vogel standaard. Doet naar mijn weten weinig onder voor qled of oled. Goedkoop was tie niet maar je weet na onderzoek wel wat je in huis haalt. Sony stays

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed beeld!

139 cm (55 inch) 27/01/2021 door Roachy1967 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

ben in algemeen tevreden, maar, WiFi connectie valt vaak uit, alleen en reset helpt dan...

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top tv

215 cm (85 inch) 25/01/2021 door Toer69 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima tv, alles aan boord ! Beeld is uitsteken, geluid met soundbar erbij uitstekend

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een uitstekende TV met perfecte specs!

139 cm (55 inch) 11/01/2021 door Richard_ (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu een aantal maanden in huis en zeer tevreden over deze TV. Netflix, Youtube vloeiend films afspelen met de Motion Clarity. Volledig in een Smart Home te integreren, werkt uitstekend met Google Assistant

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldidige tv, mooi formaat en een prachtig beeld

139 cm (55 inch) 11/01/2021 door pv100 (Nederland)

Nu TV een maand of 6 in huis en erg tevreden, prachtig scherp beeld, afstandbediening werkt goed, al met al zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

TV met gebruiksaanwijzing

164 cm (65 inch) 29/12/2020 door Japio308713 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze TV sinds enkele weken in huis. Hij is gekoppeld aan Caiway IPTV ontvanger (AMINO) op HDMI1 , SONOS ARC soundbar op HDMI3. Aansluiting op LAN/internet gaat via WiFi, waarbij daarvoor van TP-link deco M9 mesh router met 3 deco's gebruik wordt gemaakt. Via de TV maak ik gebruik van mijn streaming apps/abonnementen van Netflix, videoland, spotify, NPO plus en sinds enkele dagen NLZIET. Youtube wordt zonder abonnement gebuikt. De laatste updates zijn geïnstalleerd. De gebruikers zijn 3 kinderen (8, 11 en 13), mijn partner en ik. De visuele weergave is afhankelijk van de bron goed tot uitstekend, voor zover ik dat als gebruiker kan beoordelen. Het ziet er scherp uit en zwart is voor mij zwart genoeg. De kleurweergave vind ik duidelijk, maar heb hiervoor geen professionele tuning laten doen. Wel heb ik de help van de TV hiervoor geraadpleegd, die geeft goede ondersteuning. De audio weergave is, als hij het doet, goed. Zoals aangegeven luister ik via de sonos arc soundbar. hiervoor heb ik de geluidsoutput op earc auto gezet en auto1 voor doorgifte van audiosignaal. Dat is de enige instelling waarmee ik Dolby Atmos signaal vanuit netflix bij de soundbar krijg. Helaas zit er een bug in app of tv, waardoor geluid weg valt. Door de instelling aan te passen naar earc uit / doorgifte PCM komt het geluid wel terug, maar dat ga ik de andere gebruikers niet kunnen uitleggen. Dit is een groot minpunt van de TV, ongeacht of de leverancier daar zelf iets aan kan doen of dat hij afhankelijk is van de appfabrikanten. De internetverbinding is een aandachtspunt. Het is me al gebeurd dat de datum/tijd van de TV verschoven was. Oorzaak hiervan heb ik niet kunnen achterhalen. Gevolg van de datum/tijd verplaatsing is dat de TV wel wifi verbinding heeft, maar weigert om internetverkeer toe te laten (m.u.v. netflix). Sony verwacht dat ik TV ontvang via kabel en kan daar blijkbaar de tijd mee synchroniseren. In mijn setup is dat niet het geval. gevolg was factory reset met alle instelgevolgen van dien. Als netflix internet verbinding kan houden, zou Sony dat toch ook moeten kunnen. Op internet zijn "tijdservers" publiek beschikbaar, waardoor afhankelijkheid van kabel leverancier voorkomen kan worden. Naast dat Sony issues heeft met tijdverschil hebben ook andere appleveranciers dat. Als netflix wel blijft draaien, zit er waarschijnlijk iets in de android TV settings fout en heeft netflix zijn eigen "middleware" omdat die, naar nu blijkt terecht, de middleware van sony/google niet voldoende betrouwbaar vind. de gebreken van internet en audio zorgen voor de lage score, immers had ik verwacht dat deze basisfuncties altijd zouden werken. Ik hoop dat Sony ze nog gaat repareren. Voor nu dus workarounds en daarom de term gebruiksaanwijzing in de titel. Sinds enkele dagen TV via NLZIET aan het proberen, omdat caiway de interactieve TV app niet voor android TV beschikbaar stelt. Als dit naar wens werkt, dan scheelt me voor de toekomst een afstandsbediening, HDMI poort van de TV en financieel, door terugschroeven van dienstafname caiway en mogelijk NPO plus. De beperking in zenders is voor mijn situatie acceptabel. De beeld en geluidskwaliteit zullen doorslaggevend zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Goed beeld, veel mogelijkheden, kijkhoek beperkt,

139 cm (55 inch) 27/12/2020 door piet60 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze TV inmiddels een aantal maanden en ben super tevreden over deze TV. Het beeld en geluid zijn zonder meer erg goed. De kijkhoek is enigszins beperkt, maar dat valt niet op als je niet te veel uit de kijkhoek van de TV zit. Het is in elk geval niet storend!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super Smart TV

164 cm (65 inch) 20/12/2020 door Janjan567 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer levendig en heel scherp en mooi beeld, perfect geluid met apart aangekochte soundbar

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig apparaat

164 cm (65 inch) 10/12/2020 door Herman1943 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Voor drie maanden gekocht en ben nog zeer tevreden mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie TV die voldoet aan onze eisen

164 cm (65 inch) 07/12/2020 door Hennie01 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze TV sinds vorige week in huis. Installatie was zo gebeurd. Na het uitpakken zaten we 10 minuten later naar deze TV te kijken. Mooi beeld, heldere kleuren en een goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Nice futures

164 cm (65 inch) 07/12/2020 door AlbenY (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought 3 months ago. So far so good!!! Very good picture quality and sound. New user friendly remote control.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele mooie tv

164 cm (65 inch) 02/12/2020 door Albertha (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Hebben deze tv nu 3 weken en kijken met veel plezier

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie Smart TV - Begrijpelijke instellingen

164 cm (65 inch) 24/11/2020 door Gerard Baris (Nederland)

We wilden een grotere TV hebben en deze XG9505 voldoet daar prima aan. De instellingen zijn duidelijk en niet moeilijk. Standaard geluid van de TV voldoet aan wat wij willen en is snel te wijzigen naar eigen voorkeur. Met een extra bluetooth toetsenbord werk internet ook goed. Het beeld is prima. Een TV waar we heel tevreden over zijn.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld

139 cm (55 inch) 19/11/2020 door Breukelen63 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

goede beoordeling, mooi beeld vooral bij natuur films

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne tv

189 cm (75 inch) 16/11/2020 door Funzz (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb hem nu een half jaar en bevalt goed,had alleen wat problemen dat mijn WiFi geen toegang kreeg tot de tv,dat schijnt een bekend probleem te zijn bij sony van dit type tv,maar dat is inmiddels opgelost.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel erg tevreden

139 cm (55 inch) 15/11/2020 door Mesfin (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit product twee manden in Mijn Hui's ik Ben San het genieten zeer teveredn topie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een mooie tv

164 cm (65 inch) 14/11/2020 door Jackie38 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooie zwartwaardes, natuurlijke kleuren het zwart is minder zwart dan bij een oled, de kleuren zijn minder heftig als bij een qled, maar ik zie dat niet als een nadeel in tegendeel, veel natuurlijker. Weinig reflectie in het scherm ook zeer prettig. Ik heb alleen opnemen op een usb stick nog niet goed gekregen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi scherm en design - mindere software

164 cm (65 inch) 29/10/2020 door LordIv27 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De tv heeft een prachtig scherp beeld. Design zoals je kan verwachten van een Sony. Minder tevreden ben ik over de Android software. Ik heb de tv meerdere keren terug moeten zetten naar de fabrieksinstellingen door issues met de internetverbinding. De bekabelde LAN heeft vaak aangegeven wel verbonden te zijn, maar geen toegang tot het internet te hebben. De Wifi werkt überhaupt niet, waardoor ik niets kan casten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
02/11/2020

Hallo,
Dank je wel voor je beoordeling.
Het is vervelend te horen dat je problemen hebt met je KD-65XG9505.
Ik wil je verzoeken om contact op te nemen met onze technische support afdeling.
Je kunt ze bellen op 020-3469524 of emailen naar customersupport.nl@eu.sony.com
Met vriendelijke groet,
Customer Support Sony Nederland

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 28/10/2020 door 360Joop (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Sinds 3 maanden in bezit van deze tv. Super scherp beeld met zeer realistische kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Valt tegen

189 cm (75 inch) 26/10/2020 door Jancee (Nederland)

Toestel is goed maar zou perfect kunnen zijn als het niet meer uit valt tijden een programma

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
28/10/2020

Hallo,
Dank je wel voor je beoordeling.
Het is vervelend te horen dat je problemen hebt met je KD-75XG9505.
Ik wil je verzoeken om contact op te nemen met onze technische support afdeling.
Je kunt ze bellen op 020-3469524 of emailen naar customersupport.nl@eu.sony.com
Met vriendelijke groet,
Customer Support Sony Nederland

0

Sony geeft de mooiste beeldbeleving

189 cm (75 inch) 25/10/2020  (Nederland)

Plug and play, standard instellingen zijn al best goed maar met een tuning van settings in Expert-mode komt er een geweldig beeld te voorschijn Kom van 60-inch Pioneer KURO plasma wat de referentie is, deze 75-inch Sony laat een zeker zo goed beeld zien, geweldige weergave van alle bewegingen, en zeer energie zuinig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Satisfied With the tv

139 cm (55 inch) 12/10/2020 door EsSeeeeee (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought it 5 months ago. Pretty happy with it. Would suggest to others too

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi beeld en veel gebruiksmogelijkheden

139 cm (55 inch) 12/10/2020 door 6543pensioen (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

5 maanden geleden gekocht. Combinatie met een Onkyo versterker loopt niet altijd soepel. Onlangs gehele reset nodig.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi Beeld

139 cm (55 inch) 05/10/2020 door tvthuis (Nederland)

Toestel vorige maand gekocht en geniet al een maand van het grote mooie beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld,veel mogenlijkheden.

164 cm (65 inch) 05/10/2020 door Peter030 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Televisie bied veel mogenlijkheden veel app.s en de beeldkwaliteit is geweldig,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top TV

139 cm (55 inch) 03/10/2020 door Pophey (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Voldoet aan alle eisen van deze tijd. 1 minpuntje, je kan zelf de tijd niet bijzetten. Als deze teveel afwijkt omdat je bv de TV een tijdje spanningsloos last staan dan geeft YouTube problemen...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony waardig, maar

139 cm (55 inch) 03/10/2020 door VKJR 25 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Direct een verkeerde update waardoor je alles op België moet instellen anders kun je alleen maar tv kijken en is internetten onmogelijk. Als je vraagt aan Sony wanneer er een herstel update komt, geeft men aan dat zij dit niet weten. Dat vind ik Sony onwaardig.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Good Image Quality and excellent stabilisation

139 cm (55 inch) 02/10/2020 door Bhuppi (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this TV last month and I am quite satisfied with it so far. The sound is ok (Not best) needs an external sound system to make it better (If you are a music lover). Also, when more than 2 devices are connected then apparently your remote starts working in a weird manner (a bit less responsive). Else everything is the best quality and price-wise.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld

139 cm (55 inch) 30/09/2020 door Blokjes56 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fantastische weergave! Kleuren zijn echt prachtig en zwart is echt zwart.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede TV, maar beperkt door de software

139 cm (55 inch) 30/09/2020 door jacalben (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

TV is goed, maar het is jammer dat software de mogelijkheden van de tv beperkt. Deze TV heeft dezelfde hardware als de nieuwe XH950, maar Sony is niet bereid om deze bij te werken om bij het nieuwere model te passen, terwijl dat in feite wel zou kunnen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geen internet

139 cm (55 inch) 25/09/2020 door teetje (Nederland)

Dure tv gekocht en na 1 maand staat de datum verkeerd en geen internet. beeld tv is uitstekend. deze tv is afhankelijk van internet ,apps werken niet meer

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
28/09/2020

Goedendag,

Vervelend om te horen dat uw KD-55XG9505 niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Graag willen wij u verzoeken om de volgende stappen uit te voeren.

Zou u eens na kunnen gaan of de tijd en datum op uw TV goed staan?
Indien dit niet het geval is, zet de TV dan eens terug naar de fabrieksinstellingen en kies als regio 'België': https://bit.ly/33avhIA

Hierna kunt u de datum en tijd handmatig aanpassen en goed zetten; dit zou het probleem tijdelijk op moeten lossen tot het met een update opgelost wordt.

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Tja IT'S een SONY ;)

139 cm (55 inch) 24/09/2020 door Eibborvs (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik had een andere op het oog(terwijl ik Sony heel goed vind, maar eigenlijk niet aan gedacht had) maar toen ik deze zag was ik verkocht.Voor heen had ik meerder sony tv gehad.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 22/09/2020 door Toemba (Nederland)

tevreden met de aankoop mooi helder beelden en makkelijke afstanbediening

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima tv

139 cm (55 inch) 14/09/2020 door Sdew (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben tevreden met de TV. Nadelen vind ik, is dat de er toch nog wel relatief veel bleeding is en dat het beeld beduidend minder is als je er niet recht voor zit

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed product

139 cm (55 inch) 13/09/2020 door Mar4 (Nederland)

Binnen de garantietijd is het oudere type toestel wegens de software omgeruild voor een hogere type-klasse en we zijn zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi helder beeld

164 cm (65 inch) 08/09/2020 door Linapoma (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fijne tv Geeft alleen veel warmte af, Ook stinkt het naar aangebrand plastic bij de ventilatie openingen aan de boven achterkant. Moet waarschijnlijk meer ventilatie openingen krijgen voor een betere warmte afgifte van de electronica puntje van aandacht

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
11/09/2020

Hallo Linapoma,
Bedankt voor je reactie.
We willen je vragen graag contact met ons op te nemen. Het is niet de bedoeling dat het ruikt naar aangebrand plastic en willen dit graag verder behandelen. Je kan onze contactgegevens hier vinden; http://bit.do/fJmUi (kopieer en plak deze link in een nieuw internet venster)
Sony Klantenondersteuning

0

Super beeld en geluid

139 cm (55 inch) 08/09/2020 door Rihum (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Hij voldoet aan alle verwachtingen zowel beeld als geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig Merk SONY

139 cm (55 inch) 05/09/2020 door Gerard A (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na jarenlang ( 14 jr. en nooit geen problemen ) een Sony TV te hebben gehad hebben wij maar weer besloten een Sony TV maar dan de nieuwste te kopen. Wij hebben hem nu een maand en hij bevalt uitstekend en alles zit er op en aan SUPER dus dik tevreden met dit type Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Strakke tv

139 cm (55 inch) 05/09/2020 door Bakkj00 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een maand in huis geweldig beeld presteert boven verwachting

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima formaat

139 cm (55 inch) 04/09/2020 door Scho (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Loopt wel vaak vast en dat is niet erg prettig wanneer je wilt kijken

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
08/09/2020

Hallo Scho,
Wij vinden het vervelend dat de TV vaak vast loopt. We willen je graag vragen contact met ons op te nemen zodat wij je hiermee verder kunnen helpen.
Sony Klantenondersteuning

0

prima TV

139 cm (55 inch) 04/09/2020 door Charlie Deventer (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De televisie doet zijn werk goed,prachtige beelden zowel in HD als wel 4K beeld. Enige min punt vind ik het vrij zijn in de keuze van Apps, dit wordt bepaald door Sony en Google.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top service!

164 cm (65 inch) 04/09/2020 door Jack123423 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb mijn tv nu al een maandje of 2 en had hier en daar wat instellen maar gaat allemaal van zelfsprekend. Had 1 dingetje en dat was per telefoon zo opgelost Sony top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi realistische beelden, gebruikersgemak

139 cm (55 inch) 01/09/2020 door MD62 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Dik tevreden diverse TV-beelden bekeken wat natuurlijk persoonlijk. Uiteindelijk zijn er twee TV's overgebleven nl, Qled en de Led van Sony die ons qua beelden het meeste aanspraken en hebben we toch gekozen voor Sony omdat en net iets rustiger was dan een Qled. Maar blijft uiteindelijk iets persoonlijks. De bose 123 cinemaset aansluiten was nog wel een puzzeltje maar goed gekomen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld, goed geluid

139 cm (55 inch) 29/08/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prachtige tv. Eenvoudige installatie. Beeld heel scherp en goede interne speakers. Voor de echte beleving wel soundbar aanschaffen. Heb voor de tv 970 euro betaald na flink onderhandelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Toppertje

139 cm (55 inch) 24/08/2020 door J_laheij (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Schitterend beeld aansluiten makkelijk mooi design

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Niet zo perfect als gehoopt, maar nog steeds goed!

139 cm (55 inch) 24/08/2020 door Hedwig165 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze tv zo'n 3 maanden terug gekocht. Android tv = fijn! De tv heeft af en toe wel een eigen willetje.. reageert soms niet, zet het geluid ineens harder, verliest de connectie met soundbar (htzf 9 sony soundbar plus speakers). Zonder soundbar trouwens ook prima geluid! Ook is de helderheid bij een lichte kamer iets minder dan gehoopt. Heb je niet veel (zon)licht in je kamer, dan is ie nagenoeg perfect. Design is prachtig!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed beeld

139 cm (55 inch) 20/08/2020 door Mariokellen (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Goed beeld soms probleem met het geluid via de sony soundbar

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prijs kwaliteit prima

139 cm (55 inch) 20/08/2020 door DitIsHenk (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima tv voor de prijs/kwaliteit verhouding. Goede keus geweest om deze te kopen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed merk

139 cm (55 inch) 17/08/2020 door max redbull (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

mooie televisie ziet er goed uit jammer alleen dat er geen teletekst op zit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Moeilijke start

139 cm (55 inch) 16/08/2020 door bumkens (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vanaf het begin wilde de tv niet opstarten ,via ziggo nieuwe module aangevraagd. Doch de problemen bleven , eerst de stekker eruit dan ging het wel. Na enkele weken heeft Sony er een nieuw moederbord ingezet. Nu de problemen verholpen zijn doet de tv het uitstekend echt Sony waardig

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

fijn televisietoestel

139 cm (55 inch) 11/08/2020 door Leon81 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Aantal weken geleden dit toestel gekocht bij de mediamarkt. Zeer tevreden en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

Reactie van Customer Service
14/08/2020

Beste, bedankt voor de reactie.

We vinden het erg fijn dat u tevreden bent over de Tv. We wensen u veel kijkplezier ermee.

Sony Customer Service

0

Geweldige Tv

164 cm (65 inch) 11/08/2020 door Agaam (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

heb altijd panasonic gehad maar deze Sony is veel beter, ook de kijkhoek is veel beter als panasonic

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kraakhelder beeld

164 cm (65 inch) 05/08/2020 door Wimo1964 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik kwam in de winkel voor een Philips ,maar de verkoper zei voor 200 euro meer heb je de beste tv in deze prijsklasse.en jawel hoor iedere dag genieten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Service
10/08/2020

Beste, bedankt voor de reactie.

We vinden het erg fijn dat uw keuze op Sony is gevallen en dat u tevreden bent over de TV. We wensen u veel plezier ermee.

Sony customer Service

0

Great TV

189 cm (75 inch) 04/08/2020 door mikkererajesh (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this TV last month and past 4 weeks has been great experience. Picture quality is great and sound quality is ok as we dont need to buy separate wofers. Installation was pretty easy to do and we got it wall mounted by Cool Blue. Only issue we encountered is setting WIFI for TV as it seems not working and we are using wired internet connection. We surely recommend this TV to everyone. 75 inches picture quality is very good and equivalent with OLED in market.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

TV

164 cm (65 inch) 03/08/2020 door wieb (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima tv, alleen jammer dat ik hem met een half jaar al een keer naar de fabrieks instellingen moest resetten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Service
06/08/2020

Beste, bedankt voor de reactie.

We zijn erg blij dat u tevreden bent over de TV. Het is af en toe handig om de TV naar Fabrieksinstellingen terug te zetten zodat de TV optimaal kan functioneren.

Sony Customer Support

0

perfect

139 cm (55 inch) 03/08/2020 door ccof (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

perfecte tv met een schitterend beeld zoals ik van sony gewend ben

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top tv

139 cm (55 inch) 30/07/2020 door Badr070 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Sony bravia altijd goed. Voor de rest is dit alles

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0