115

4.5 gebaseerd op 115 klantbeoordelingen

74
29
7
1
4
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Meest handig (positief)
0

Top LCD

139 cm (55 inch) 29/10/2019 door Jaap D

Het was mijn bedoeling een oled tv te kopen maar deze Sony lcd is veel helderder.Contrast van een oled tv vind ik persoonlijk tegen vallen,beeld is enigzins bruin/grijzig.Conclusie,deze lcd is een goeie keus.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

Meest handig (kritisch)
0

goed beeld

139 cm (55 inch) 10/10/2019 door wimme

goede service word goed geholpen boj platte tv in breda

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

115 klantbeoordelingen

4 Modellen

Modellen

0

Een mooi toestel met wat bugs

139 cm (55 inch) 22/01/2020 door Alex3210

Het beeld is super, de apps zijn ook goed. We hebben een fout in de software gevonden die software matig verholpen moet worden: als je de radio app installeert en deze een aantal uren laat draaien valt na verloop van tijd het geluid uit. De enigste oplossing om dit te verhelpen is de tv hard te laten restarten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Cashback

189 cm (75 inch) 21/01/2020 door Niels1233456

Prima product maar als je een week te laat bent met cashback dan krijg je niks. Staat in de voorwaarden, maar dan nog. Beetje jammer.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Helder en vooral snel

164 cm (65 inch) 21/01/2020 door Dam54

2 weken in bezit. Mijn 1e Sony. GEWELDIG. Prachtig beeld. Mooie contrasten. Zeer snelle processor. Vloeiend beeld, fijn bij voetbal. En niet te vergeten.... goed geluid. Veel beter dan bv. Samsung. Handige AB. Kan hem van harte aanbevelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super Mooi Beeld !!

164 cm (65 inch) 20/01/2020 door toocoolkunal

OP moment ik deze TV bij Showroom Gezien had, vanaf dat moment wist ik dat mijn selectie is Niet Telurstellend. Dus , Erg Happy met mijn beslissing. Mooi Beeld, super scherp en kleurlijk !!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi beeld en natuurlijke kleuren

139 cm (55 inch) 19/01/2020 door hans13

mooi beeld en de kleuren zijn natuur getrouw. gemakkelijk om te installeren , zeker geen spijt van.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kenmerken

139 cm (55 inch) 19/01/2020 door theo64

In november vorig jaar gekocht we genieten er van zo mooi

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg tevreden, mooi beeld en goed geluid

164 cm (65 inch) 18/01/2020 door Blagger

Speel voornamelijk games op PlayStation 4, HDR weergave is schitterend, geluid is goed, heb niet hoeven overwegen voor de soundbar. Bediening door het menu is eenvoudig. Ingebouwde Chromecast.... Kortom perfect! Er schijnt ook Airplay functie te komen via de software update. Als dat eenmaal zover is, is dit toch echt een sublieme aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi design, goed beeld

139 cm (55 inch) 18/01/2020 door Jvdwoning

Mooie tv met een goed beeld. Mooi design en goed afgewerkt. Ook alle nodige functies aanwezig

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Echt goed

139 cm (55 inch) 15/01/2020 door Dries2803

Tv kijken is nu een beleving Ook bij niet 4K mooi beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

164 cm (65 inch) 13/01/2020 door Mars2000

Oudjaarsdag op de valreep nog aangeschaft voor een mooie prijs bij BCC. Een aanrader! Een week later de Bose soundbar 700 met subwoofer erbij aangeschaft. GEWELDIG!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig!

164 cm (65 inch) 13/01/2020 door Dennie371246

Een geweldig toestel, echt super ideaal en makkelijk te instaleren!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Werkt niet naar behoren met ZIggo next Box.

215 cm (85 inch) 10/01/2020 door Pieke

Ik heb deze tv in november 2019 gekocht en ben niet tevreden. Werkt niet naar behoren met de Ziggo Next box en moet nog minstens twee maanden wachten op een update. Dan is het nog maar de vraag of de update de problemen oplost. Het is een dure tv dus daar mag je ook iets van verwachten maar niets is minder waar.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Koopje

164 cm (65 inch) 10/01/2020 door Hhhhh

Gekocht met korting bij Smits in Arnhem. Prima TV Hij heeft wel vaak problemen met het schakelen van het geluid naar de soundbar.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top

189 cm (75 inch) 10/01/2020 door Fedstratum

Gekocht nov 2019 icm sonos playbase een nadeel 2 afstand bedieningen! Top apparaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top kwaliteit.

164 cm (65 inch) 10/01/2020 door Richard 1979

Erg tevreden mee, makkelijk in bediening, en top kwaliteit, ben er erg blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tve in de topklasse van led tv

164 cm (65 inch) 07/01/2020 door Misteregypt

Gekocht in december en is zeker een aanrader. Nu veel films en series kijken in 4 k kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige beeldkwaliteit

139 cm (55 inch) 07/01/2020 door Sylvia5

Vorige maand gekocht super tevreden ook geluid super

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super tv

139 cm (55 inch) 05/01/2020 door Snoopy37

Hele mooie tv En makkelijke bediening. Super beeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid

139 cm (55 inch) 05/01/2020 door Klu327

Onlangs aangeschaft en beeld en geluid bevallen goed. Enige waar ik tegenaan loop zijn de steunen. Kan de tv niet ver genoeg naar achteren, naar de muur schuiven. Overweeg nu ophangen aan de muur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooie en snelle tv

164 cm (65 inch) 05/01/2020

mooi scherp beeld, vloeiend beeld, sluit mooi aan op mijn pc.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect beeld in lichter ruimtes

164 cm (65 inch) 04/01/2020 door CITROEN19681

Vorige maand bij smits foto en video, de tv gekocht. Mooie en goede winkel met prima service. Mooie tv met helder beeld en perfect geluid top sony

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs kwaliteitsverhouding

164 cm (65 inch) 03/01/2020 door Wal69

Vorige maand gekocht en zeer tevreden over beeld en geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed

164 cm (65 inch) 03/01/2020 door geeve112

Elke dag is een ontdekkingsreis met deze televisie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn toestel

139 cm (55 inch) 02/01/2020 door Bobey

Mooi beeld, gebruiksgemak is OK. Stevige prijs, zeker als je naar de concurrentie kijkt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige kenmerken

164 cm (65 inch) 01/01/2020 door 5 Js en I

Nu een aantal weken in ons bezit. We hebben een grote woonkamer en hij komt zeker tot zijn recht. We hadden ook interesse in de nieuwste techniek, maar gezien vele zonlicht in onze woonkamer hebben we voor deze techniek gekozen. Het is zeker raadzaam indien je een grotere woonkamer hebt ook een soundbar te koppelen aan deze TV. Scherp en zuiver beeld. Diverse andere opties m.b.t. aps. Jammer blijft dat de TV afstandsbediening niet werkt indien je een mediabox hebt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kenmerken

139 cm (55 inch) 31/12/2019 door Baumgarten1963

Afgelopen maand heb ik dit toestel gekocht, tot nu toe ben ik tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top LCD-TV

139 cm (55 inch) 31/12/2019 door ElBaelos

Top toestel. Prachtig beeld, strak design en zeer handig in gebruik. Stembesturing is ook zeer handig. Ik heb lang getwijfeld tussen OLED en LCD, en heb zeker geen spijt van de keuze voor LCD.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Good TV with average sound quality

164 cm (65 inch) 31/12/2019

XG95 has really good picture quality and with higher RAM and powerful processor, operation is really very smooth without almost no lag. Sucks big time with audio quality. Eventhough it has 4 speakers, it's beow par.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super fijne televisie

164 cm (65 inch) 30/12/2019 door MP17091975

Heb de televisie nu een dikke maand in bezit en ben meer dan tevreden. Dit maakt televisie kijken leuk.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super

139 cm (55 inch) 30/12/2019 door Sjapara

Vorige maand gekocht en uiterst tevreden mee. Toppie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch

189 cm (75 inch) 29/12/2019 door Ruskiman

Ik heb dit vorige maand gekocht en is nog steeds fantastisch. Een van de beste televisies

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv

164 cm (65 inch) 29/12/2019 door Haridhall

Ik ben erg blij met de tv. Mooi beeld, goed geluid , handig om te gebruiken vooral de apps.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Buiten verwachting

139 cm (55 inch) 28/12/2019

Goede prijs kwaliteit verhouding. Geweldig beeld kwaliteit en kleur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig beeld en gebruiksvriendelijke bediening

164 cm (65 inch) 28/12/2019 door MarioW56

Ik heb dit vorige week gekocht en ik ben onder de indruk van het geweldige beeld en het android gebeuren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld vooral met 4k hdr

215 cm (85 inch) 23/12/2019 door RickyZZ

Nu 3 weken in huis de 85 inch Bravia xg95. Is bijna de hele tijd aan als de kids thuis zijn. Erg groot beeld en de kleuren spatten er vanaf. Heb express geen oled genomen maar deze en geen moment spijt van gehad.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

prima, wat kleine aanmerkingen

139 cm (55 inch) 20/12/2019

in de basis is het een super tv. enige twee potjes die ik heb gaan over de extra's. de koppeling via hdmi(arc) met mijn jbl soundbar doet soms raar en de connectie met de ci+ module wordt niet altijd gelijk gedetecteerd. verder geen aanmerkingen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede aankoop

164 cm (65 inch) 17/12/2019

Ik heb deze TV nu ruim een maand in bezit. Heb getwijfeld tussen een OLED en deze TV. Ik ben blij dat ik voor deze TV gekozen heb. Hij is lekker groot met een voor mij perfect scherp en helder beeld met een mooie kleurenweergave. Het is een genot om in een film of een serie naar een Skyline van een stad te kijken of naar een natuurdocumentaire. Het geluid is ook een genot en je hebt verschillende instellingen. Een voetbalwedstrijd of een concert krijgt hierdoor meer beleving. Er zitten verschillende aansluitmogelijkheden op voor oa. playstation DVD of USB. Het projecteren van je telefoon naar de TV is ook een makkie. Als je niet zo van de gadgets bent zou het voor mij handig zijn de gebruiksaanwijzing wat uitgebreider te maken. Ik heb niet het idee dat ik alle mogelijkheden helder heb. Het installeren was zelfs voor mij een makkie. Ik ben blij met mijn aankoop en hoop hier nog heel veel plezier aan te beleven.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitmuntend mooi!

164 cm (65 inch) 16/12/2019 door Tjeerd_

Nu meer dan 30 dagen in bezit. 4K content vanaf YouTube bekeken, schitterend !!! In een showroom komt het beeld niet tot zijn recht door de vele andere tv's die er omheen staan. Thuis merk je de beleving! ! ! Zwart is echt Zwart.. Nog mooier dan Oled in mijn beleving. Ook overdag geweldig beeld. De Flow van het beeld is ook echt schitterend 100HZ een must voor de video kijker. Playstation 4 Pro geeft het beeld ook schitterend door. Android tv werkt prettig en snel. Streamen naar de tv kan direct vanaf telefoon, zonder dat de tv eerst aangezet moet worden. Full Array Led komt over met de Qled van Samsung. Van SONY heb ik in het verleden al goede en fijne ervaringen. Daar waar Samsung problemen heeft met het aansturen van de achtergrond led panelen en deze uitvallen loopt SONY hier op en top mee voorop. Tevens omdat Android op SONY net even ruimer is dan de dichtgetimmerde van andere merken, kies je hiervoor sneller voor SONY. Geluid dient verder bijgesteld te worden. De optie bioscoop is wat ruimtelijk en bij nederlandse spraak niet altijd duidelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Super

164 cm (65 inch) 15/12/2019 door Dennis 1970

IK heb eze tv 2 maanden en geleden gekocht en ik raad hem iedereen aan om te kopen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie tv met gebreken

164 cm (65 inch) 13/12/2019 door juudjee6

Wij hebben de tv een paar maanden geleden gekocht alleen pakt hij de Wi-Fi niet. Hij pakt alleen de netwerkkabel maar als de stroom eruit is geweest dan vindt hij helemaal geen netwerkverbinding en moeten wij de gehele tv opnieuw starten. Voor de rest is het een super mooie tv met erg mooi scherm, de kwaliteit van het geluid is ook goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische TV, Airplay veel later dan toegezegd

215 cm (85 inch) 13/12/2019 door Willem12345

Een fantastische 85 inch televisie. Mooie kleuren, helder, en prachtig voor sport kijken. Ik wacht echter nog steeds op de update Airplay 2 mogelijk maakt. Deze was toegezegd voor zomer 2019. Nu inmiddels december.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Why should you buy this TV?

164 cm (65 inch) 12/12/2019 door Amador44

I cannot find a good reason for not buying this TV.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig toestel

139 cm (55 inch) 12/12/2019 door eddy59

Enkele weken in huis en niet meer weg te denken - vooral prijs/kwaliteit perfect toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig beeld, veel mogelijkheden

164 cm (65 inch) 11/12/2019 door CarineBo

Nu ruim een maand in bezit. Ben zeer tevreden; eenvoudige bediening, prachtig beeld. Ook het geluid van de ingebouwde versterker is heel goed. Afwerking kwalitatief van hoog niveau. De Google luidspreker wil nog weleens vanzelf aangaan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top televisie voor een medium prijs!

164 cm (65 inch) 10/12/2019 door ReneT

Het enige minpunt van de televisie is dat de microfoon op de televisie steeds uit gaat (rode led) en je de google assistent dan alleen kunt bedienen met de afstandsbediening. De televisie 2x gereset maar het houdt een keer op om alles steeds op nieuw in te stellen. Ondanks dit een aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld en snelle smarttoepassingen

139 cm (55 inch) 09/12/2019

Televisie nu 2 weken in huis. Prachtig helder scherp beeld. Ledtechnology met hoge refreshrate geeft mooie scherpe beeldovergangen. Smarttoepassingen zoals Netflix en Youtube zijn door de snelle processor goed te kijken. Televisie is makkelijk in te stellen. Zelfs het geluid uit de speakers is best goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen airplay

139 cm (55 inch) 09/12/2019

Het is niet helemaal wat ik verwacht had, airplay is nog niet beschikbaar en het beeld is wat flets kan niet de calibrator krijgen die ik zou willen

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

PRIMA BEELD EN GELUID

139 cm (55 inch) 08/12/2019 door ARIEHAPPY

PERFECT BEELD EN GELUID,IK KIJK AL SINDS 1974 NAAR SONY TV EN DIT BEVALT MIJ NOG STEEDS .GA ZO DOOR.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch mooi beeld

139 cm (55 inch) 08/12/2019 door Yvonne09

Ik geniet iedere avond van het mooie scherp en groot beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

139 cm (55 inch) 06/12/2019 door Bruintje1991

Zeer tevreden over het beeld. Makkelijke bediening. Het afspelen vanaf een telefoon werkt zeer goed

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goeie kwaliteit

215 cm (85 inch) 06/12/2019 door Ob123

Afgelopen maand met de btw korting actie gekocht en verwacht de €500 cashback nog. Mooi formaat indienen je veel ruimte in de woonkamer hebt ! Even wennen van 55” naar 85” maar zeker het geld waard! Makkelijk menu een aansluiting aan domotica systeem! Ook voor het gamen een aanrader! Wel een tv om met 3 personen op te hangen !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super beeld, diepe zwarte kleuren.

164 cm (65 inch) 05/12/2019 door leeroy76

Nu 2 weken in bezit. Echt een pronkstuk. Ondanks dat we er redelijk dicht bijzitten is het formaat precies goed. Android is lekker snel, en het beeld is een plaatje. Diepe zwart, fel rood allemaal super mooi. Snelle beelden zonder vervaging. En een breede kijk hoek. Enig minpuntje, nederlands talige google assistent wordt nog niet 100% ondersteund.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig beeld

164 cm (65 inch) 03/12/2019 door Eljoco

Gekocht en laten leveren. Gelijk overtuigd. Hoge helderheid, realistisch beeld, diep zwart.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top

164 cm (65 inch) 03/12/2019 door Dlanor

Heb deze nu een aantal dagen in huis en het is heerlijk om naar te kijken. Heel scherp beeld en fantastische kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tevreden

139 cm (55 inch) 30/11/2019 door Mart t

Sinds een paar weken in bezit, en ben tevreden met deze tv

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bijna perfecte TV

139 cm (55 inch) 28/11/2019

Ik heb een maand geleden deze TV gekocht. Tot op heden ben ik er erg tevreden mee. Mooi beeld, helder, scherp. Dit type speciaal gekocht i.v.m. de zeer goede weergave van beeldmateriaal met een lage kwaliteit (SD) Bij aanschaf leek 55 inch best wel groot. Maar sinds de tv aan de muur hangt, raar je heel snel gewend aan het grote formaat. Bijna perfect, maar er zijn uiteraard ook verbeter punten: Er zijn veel instellingen, maar sommige kunnen alleen op AUTO of UIT. De TV is aangesloten op een versterker, maar zonder versterker, is het geluid dat uit de TV komt net voldoende. Het mist vooral midden en lage tonen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi ontwerp

164 cm (65 inch) 26/11/2019 door Theo70

Tv heeft mooie kleuren en helderheid. Geluid is redelijk klnkt wat te licht equelizer lost dat niet op. Menubediening is iets te gecompliceerd vooral bij kiezen van zenders. Probleem met wifi welke soms wegvalt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Zeer goed

139 cm (55 inch) 25/11/2019 door Arrie

Ik heb dit product net in huis en ben er zeer blij mee mooi beeld zeer duidelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super groot

139 cm (55 inch) 25/11/2019 door annie 43

tevreden ,maar de handleiding voor de bediening is erg summier

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prima!

139 cm (55 inch) 23/11/2019

Top product , mooie vormgeving. Prachtig geluid. Prima prijs

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Spijt van onze aankoop

139 cm (55 inch) 22/11/2019 door MikeP2019

We hebben deze tv nu bijna 2 maanden in huis en al twee keer storingen ondervonden. Haperend beeld, geen info, geen gids en youtube werkt tijdelijk niet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goed beeld

215 cm (85 inch) 20/11/2019

Was liefde op het eerste gezicht. Fijn beeld goed geluid

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top TV

139 cm (55 inch) 19/11/2019

Beeldkwaliteit is echt super! Durfde het niet aan om een O-led tv te kopen aangezien deze kunnen inbranden. Mijn XG95 bevalt uitstekend. Eén klein minpuntje: Het komt regelmatig voor dat ik de youtube of netflix app niet kan starten. Dit schijnt een probleem te zijn met automatische tijdzone bepaling. Hier kon ik weinig informatie over vinden. Cache geheugen van deze app wissen helpt, maar is helaas tijdelijk. Ik wens hier graag een oplossing voor, dit is best vervelend. Al met al een super TV!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige beeldkwaliteit

215 cm (85 inch) 18/11/2019 door Dirk Sony

Ongelooflijke beeldkwaliteit. Geluidskwaliteit is iets minder. Scherpe tonen ok maar geen mogelijkheid meer bass te geven.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Luxe afwerking

164 cm (65 inch) 18/11/2019 door Jozef99

Het beeld is prima, wat ik verwachte, maar de afwering is echt van top niveau. De voet, en ook de randjes zijn perfect afgewerkt, niet dat plastic gevoel. Ook de afstandbediening is erg prettig in de hand en voelt degelijk aan.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

geweldige mooie kleuren

139 cm (55 inch) 16/11/2019 door Janneman4

heb deze maand gekocht verrassing van de vrouw de andere was een beetje versleten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend beeld

189 cm (75 inch) 15/11/2019 door Boudje

Ik heb deze vorige maand gekocht; laten ophangen en heeft prachtig beeld

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

te fragiel

215 cm (85 inch) 13/11/2019 door Gtwee

Product gekocht omdat ik altijd een sony tv heb gehad. Echter met deze tv slaat Sony de plank volledig mis. Probleem is het akoestische scherm. Dit is geen glasplaat o.i.d. maar een dun plastic materiaal dat je absoluut niet mag aanraken. Deze aanwijzing zit in de verpakking, echter er staat niet bij dat je een tv van dit type beter niet in huis kunt hebben omdat het zo fragiel is. De tv in mijn geval een groot formaat en behoorlijk zwaar (zelfs zonder glasplaat al 41 kg), heeft geen handvatten of anderszins grip om aanraking met het scherm te voorkomen! Ik heb een aangetekende brief hierover gezonden aan Sony Benelux en je hoort vervolgens helemaal niks!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Prachtige televisie

164 cm (65 inch) 12/11/2019

Heb hem 2 weken terug gekocht, blijft je verbazen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super

139 cm (55 inch) 10/11/2019 door Feyenoord1

geweldig toestel, mooi beeld goed geluid. prima aanwinst in de woonkamer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi beeld

164 cm (65 inch) 10/11/2019

Vorige maand deze tv gekocht In de winkel gezien hoe mooi het beeld is Thuis viel dat ook zeker niet tegen De bediening is makkelijk Wat dat betreft zeker geen klagen Had ook meer sterren gegeven als er niet wat anders aan de hand was Waar ik na 3weken en een hoop irriteren Is dat mijn sonos systeem stoort met de tv Daar wordt je echt niet blij van Als tv in stand-by staat valt sonos elke keer weg Ik moet nu de stroom er helemaal afhalen Dat is natuurlijk niet de bedoelingen Dit word nergens verteld Als ik dit wist had ik deze tv zeker niet gekocht Mvg Tano

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heerlijke diepte schitterend beeld

139 cm (55 inch) 09/11/2019

prima tv mooi groot beeld ben er blij 00000000000mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0