ZH8

Prachtig, levensecht 8K met meeslepend geluid

Betreed de adembenemende wereld van gedetailleerde 8K op een groot scherm, met geluid vanaf de juiste plek, op precies het juiste moment. Het elegante One Slate-ontwerp brengt de actie naar u toe.

TELEVISIES

ZH8 | Full Array LED | 8K | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Android TV)

ZH8 Series
Afbeelding van ZH8 | Full Array LED | 8K | Groot dynamisch bereik (HDR) | Smart TV (Android TV)

189 cm (75 inch)

KD-75ZH8

7.000,00 €

(inclusief btw)

215 cm (85 inch)

KD-85ZH8

10.000,00 €

(inclusief btw)
CENERGIELABEL EN PRODUCTKAART

2modellen

Perfect voor PlayStation®

Met geavanceerde technologieën op het gebied van beeld en geluid brengt Sony BRAVIA®-games tot leven met levendige beelden en driedimensionaal, atmosferisch geluid.

Top 3 kenmerken
#beeld
Meer scherm. Meer 8K-details. Meer schoonheid.

Onze krachtige processor zorgt voor intense scherpte en details op deze 8K-tv, waar u ook naar kijkt. Op het Full Array LED-scherm met lokale dimfunctionaliteit geniet u van diepere zwarttinten en helderdere lichte tinten.

Concert waarbij beeld en geluid in perfecte harmonie worden getoond
Beeld en geluid in harmonie: het frame is de speaker 

Hoor het geluid uit de juiste plaats in de scène dankzij speakers die in het frame zijn geïntegreerd. Doordat de speakers dichter bij het midden van het scherm zijn geplaatst, zijn beeld en geluid in harmonie.

Minimalistisch One Slate-ontwerpconcept
Een groot scherm om uzelf in te verliezen 

Met het minimalistische One Slate-design en het dunne frame creëert deze 8K LED-tv een 8K-bioscoopervaring bij u thuis. Ga volledig op in uw entertainment zonder afleidingen.

OVERIGE FUNCTIES

Sneller naar uw favoriete entertainment
Meer scherm. Meer 8K-details. Meer schoonheid.

Onze krachtige processor zorgt voor intense scherpte en details op deze 8K-tv, waar u ook naar kijkt. Op het Full Array LED-scherm met lokale dimfunctionaliteit geniet u van diepere zwarttinten en helderdere lichte tinten.

Uitzonderlijke resolutie, bij alles wat u kijkt

Elke content kan worden opgeschaald naar een levensechte resolutie die 8K dicht benadert, met de unieke functies van Sony. Onze X1™ Ultimate die twee keer zo snel is als de X1™ Extreme, analyseert en verwerkt nauwkeurig informatie ter ondersteuning van 8K-beelden met een vier keer zo hoge resolutie als 4K, voor scènes met volop diepte, textuur en details. Zelfs beelden die zijn gefilmd in 4K en 2K worden opgeschaald naar bijna 8K door 8K X-Reality™ PRO met behulp van een unieke 8K-database. De resolutie van elk object wordt vervolgens geoptimaliseerd door Object-based Super Resolution om levensechte texturen weer te geven. 

Ga voor echt contrast dat met grote precisie wordt afgesteld

Helderheid genereren op een 8K-scherm kan moeilijk zijn door de lage overdrachtssnelheid. Deze 8K-tv balanceert de lichtuitvoer nauwkeurig over het hele scherm zodat scènes worden weergegeven met verbluffend contrast. Met de afzonderlijk oplichtende led-zones biedt Full Array LED-technologie realistischer contrast door lichte gebieden lichter te maken en donkere gebieden donkerder. Het contrast wordt nóg intenser dankzij de functie 8K X-tended Dynamic Range™ PRO, die de helderheid aanpast voor fellere highlights en diepere zwarttinten.

Achterpaneel en scherm van edge-led-lcd
Edge-led-lcd
Achterpaneel en scherm van conventionele Full Array LED
Conventionele Full Array LED
Achterpaneel en scherm van Sony Full Array LED met X-tended Dynamic Range PRO
Sony's Full Array LED met 8K X-tended Dynamic Range PROLinks: achtergrondverlichting, rechts: tv-scherm

Twee kano's op een meer bij zonsopkomst
Kleuren en contrast zijn levensechter dan ooit

Object-based HDR remaster

Bij veel tv's wordt het contrast afgestemd via één zwart-wit-contrastcurve. Maar met Object-based HDR remaster worden de kleuren van objecten geanalyseerd en wordt het contrast daarop aangepast om de weergave van de objecten afzonderlijk te verbeteren. Zo biedt de tv meer diepte en structuur, en realistischere beelden.

Breder, nauwkeuriger kleurenspectrum

Door het kleurenspectrum uit te breiden, reproduceert TRILUMINOS met onze X1-processors meer kleuren dan een conventionele televisie. Gegevens in elk beeld worden geanalyseerd en verwerkt om kleuren nog natuurlijker en nauwkeuriger te maken. Zo krijgt u natuurgetrouwer beeld.

Ballonnen die het grote kleurbereik van TRILUMINOS laten zien
Zo zorgt X-Wide Angle voor kleurechtheid als u schuin voor de tv zit
Prachtige kleuren van alle kanten

Of u nu schuin of recht voor de tv zit, de beeldkwaliteit blijft even hoog. Het X-Wide Angle-scherm, dat door Sony is ontwikkeld om het tegenlicht te regelen, zorgt ervoor dat de kleuren levensecht blijven, vanuit welke hoek u ook kijkt.

Hoe scènes met snelle bewegingen helder en duidelijk worden met X-Motion Clarity
Scènes met snelle bewegingen worden helder en duidelijk weergegeven

Op sommige schermen worden sportverslagen en snelle actiescènes wazig. Onze nieuwste X-Motion Clarity™-technologie zorgt ervoor dat alles vloeiend, helder en duidelijk blijft. Elke 'flikkering' wordt afzonderlijk gestuurd en de duur ervan geoptimaliseerd, terwijl de helderheid wanneer nodig wordt verhoogd, zodat u niets zult missen.

Terug naar de belangrijkste kenmerken

Beeld en geluid in harmonie: het frame is de speaker 

Hoor geluiden uit de juiste plaats in de scène dankzij speakers die in het frame zijn geïntegreerd. Doordat de speakers dicht bij het midden van het scherm zijn geplaatst, zijn beeld en geluid in harmonie.

Hoor het geluid vanaf de juiste plek in de scène

Bij conventionele tv's, met de speaker onder het scherm, is het geluid vaak niet goed gesynchroniseerd met het beeld. Onze Acoustic Multi-Audio™-technologie gebruikt een vibrerende frame-tweeter: een speaker die ervoor zorgt dat het geluid de actie volgt, voor een echt overweldigende ervaring. De onafhankelijke versterkers worden afzonderlijk bediend om de geluidspositionering van deze speaker precies te regelen op gebieden met hoge tonen. Zo worden de geluidsdruk en stabiliteit verbeterd, met ongekend realisme tot resultaat.

Middenspeakermodus voor helderdere dialogen, zang en instrumenten
Het middelpunt van adembenemend geluid

Gebruik uw BRAVIA als middenspeaker voor een uitzonderlijk helder geluid bij dialogen, zang en instrumenten. Sluit uw Home Theatre-systeem erop aan en geniet van een meeslepende bioscoopervaring.

Het geluid van Dolby Atmos® vult de ruimte om u heen 

Laat u omringen door geluid alsof u midden in de scène staat. Dankzij Dolby Atmos komt het geluid van boven én van opzij, zodat u voorwerpen boven uw hoofd hoort bewegen voor een echt realistische, multidimensionale ervaring.

Het geluid omringt u met Dolby Atmos
S-Force Front Surround bootst een systeem met meerdere Surround-speakers na
Helder multidimensionaal geluid met S-Force Front Surround

Hoor geluid dat u bij meerdere Surround-speakers zou verwachten. S-Force Front Surround schaalt de invoer op, waardoor er een systeem met meerdere Surround-speakers virtueel wordt nagebootst in uw tv. U geniet dus volop van meeslepender geluid.

Versta iedereen luid en duidelijk

Met Voice Zoom kunt u iedere spreker duidelijk verstaan zonder het volume harder te zetten: ideaal voor het journaal en documentaires.

Versta iedereen luid en duidelijk met Voice Zoom

Terug naar de belangrijkste kenmerken

Fantastisch beeld en geluid, in elke omgeving

Ga zitten en geniet van een optimale kijkervaring. De unieke omgevingsoptimalisatietechnologie van Sony past beeld en geluid automatisch aan uw omgeving aan.

Helderheid afgestemd op uw woonruimte

Op conventionele tv's blijft de helderheid gelijk, ongeacht de hoeveelheid licht in een ruimte, waardoor beelden vaak te donker of te helder zijn. Deze 8K-tv heeft een geïntegreerde lichtsensor die de helderheid verhoogt in lichte ruimten en verlaagt in donkere, zodat u altijd het perfecte beeld hebt.

Een lichtsensor vermindert de helderheid in donkere ruimten
MINDER HELDERHEID IN DONKERE RUIMTEN
Een lichtsensor verhoogt de helderheid in lichte ruimten
MEER HELDERHEID IN LICHTERE RUIMTEN
Geluid afgestemd op uw omgeving

De omgeving kan invloed hebben op de geluidservaring. Zo absorberen gordijnen geluid en kunnen objecten voor de tv de geluidskwaliteit verminderen. Deze tv detecteert objecten en optimaliseert het geluid op basis van de ruimte.

Terug naar de belangrijkste kenmerken

Een groot scherm om uzelf in te verliezen 

Met het minimalistische One Slate-design en dunne frame creëert deze 8K LED-tv een 8K-bioscoopervaring bij u thuis. Ga volledig op in uw entertainment zonder afleidingen.

Ontdek hoe u dankzij ons prachtige design helemaal opgaat in de actie
Slepen
Zijaanzicht van de tv dat het slanke frame laat zien
Slank aluminium frame

Zodat de televisie u niet afleidt van het beeld. 

Close-up van onopvallende standaard
Subtiele standaard, twee posities

De onopvallende standaard leidt u niet af van uw kijkervaring. De standaard heeft twee posities, voor brede en smalle planken.

Kabelbeheer nader in beeld
Kabels netjes weggewerkt

Kabelhouders houden kabels uit het zicht, zodat uw tv er goed uitziet van voren, van achteren en vanaf de zijkanten.

Terug naar de belangrijkste kenmerken

Eenvoudige toegang, eenvoudig leven

Onze Android Smart TV's maken het leven een stuk gemakkelijker met snelle toegang tot uw favoriete content, diensten en apparaten.

U hebt alleen uw stem nodig
Gezin dat door entertainment op hun Android TV bladert
Ontdek handsfree nieuwe werelden met uw stem 

Vind met enkel uw stem de entertainment die uw hart begeert. Door de geavanceerde spraakbediening van deze Android Smart TV kunt u in een oogwenk films en series kijken via apps en beelden uitzenden — allemaal zonder afstandsbediening.  

Meer apps dan welke andere Smart TV dan ook
Ruim 5000 apps, meer dan enige andere Smart TV

Onze Android Smart TV heeft een onovertroffen appaanbod. Kies de apps die uw leven leuker maken.

Nooit meer wachten dankzij de krachtige chipset
Niet meer wachten

Apps starten sneller op en u hoeft nooit meer te wachten wanneer u tussen apps wisselt: Netflix start bijvoorbeeld drie keer zo snel als eerst.

  • Netflix Recommended TV
  • Netflix Calibrated Mode
  • Netflix-knop
Maak eenvoudig verbinding met uw favoriete compatibele apparaten
Maak verbinding met uw Alexa
Maak verbinding met uw Alexa

Verbind uw compatibele Alexa-apparaten en bedien uw tv van Sony moeiteloos handsfree. Met Alexa kunt u uw tv inschakelen, van zender veranderen, het volume bedienen en nog meer.

Werkt met uw Google Assistent
Werkt met Google Home

Verbind Google Home en bedien uw Sony-tv moeiteloos handsfree. Met Google Home vindt en cast u uw favoriete video's naar uw Sony-tv zonder maar een vinger te hoeven uitsteken.

Werkt met Apple AirPlay / Apple HomeKit

Met Apple AirPlay kun je rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac video en audio naar je televisie streamen. Bekijk films en shows vanuit de Apple TV-app, je favoriete apps of zelfs Safari. Deel je foto's met iedereen in de kamer.

Bravia TV met Apple AirPlay / Apple HomeKit
Uw nieuwe, slimme leven

Cast naar een groter, beter scherm met Chromecast 

Met Chromecast kunt u uw favoriete video's, games en apps met volledige kwaliteit van uw mobiele apparaat naar uw tv casten. Gewoon even op de cast-knop op uw Android- of iOS-scherm tikken en u ziet uw favoriete content in het groot. Cast uw content en blader vervolgens gewoon verder op uw telefoon of tablet.

Logo Chromecast ingebouwd
Een luxe afstandsbediening die de klok rond handig in het gebruik is
Stijlvolle afstandsbediening met ergonomische vormgeving
Prachtige vormgeving

De luxe afstandsbediening van geborsteld aluminium met fijn-gestreepte afwerking ligt goed in de hand en is een aanvulling op uw interieur. Dankzij Bluetooth-connectiviteit bedient u uw tv zelfs met objecten in de weg. De belangrijkste functies opent u met één druk op de knop.

Premium afstandsbediening met tegenlicht
Kijken in het donker met afstandsbediening met tegenlicht 

De afstandsbediening heeft achtergrondverlichting zodat u ook in het donker de zender en het volume eenvoudig kunt aanpassen.

Bedien meerdere apparaten eenvoudig met de slimme afstandsbediening
Eenvoudig te bedienen met een smart afstandsbediening

Sluit decoders en andere apparaten aan op uw tv via HDMI en bedien ze via één slimme afstandsbediening. Dankzij een slanker, afgerond design met geïntegreerde spraakbesturingsmicrofoon en een verbeterde knoppenlay-out is de bediening simpel.

Terug naar de belangrijkste kenmerken

Ervaar content zoals de maker het bedoelde 

Als beelden digitaal worden gecomprimeerd, treedt er kwaliteitsverlies op en ervaart u ze niet meer zoals de regisseur ze in de studio bedoelde. Een keur aan unieke functies maakt het weer mogelijk om te genieten van entertainment in studiokwaliteit in uw eigen huis.

Netflix Calibrated Mode
Geniet van studiokwaliteit met de Netflix Calibrated Mode

Deze modus is speciaal ontwikkeld om te genieten van Netflix Originals en dezelfde beeldkwaliteit te reproduceren op een tv als op een studiomaster. In de Netflix Calibrated Mode blijft de intentie van de maker behouden.

Alsof u in de bioscoop zit

Geniet thuis van bioscoopkwaliteit. Dolby Vision™ brengt scènes tot leven voor een authentieke kijkervaring, terwijl Dolby Atmos™ de kamer vult met meeslepende Surround Sound.

Gezin dat van films geniet
Logo van CalMAN Ready
Respect voor de passie van de makers

Om te compenseren voor kleurverschillen in het productieproces, is deze tv geschikt voor de CalMAN-autokalibratiesoftware van Portrait Displays. Hierdoor is een ongeëvenaard kalibratieniveau mogelijk en kunt u aanpassingen verfijnen die niet mogelijk zijn met doorsnee beeldinstellingen. Dit levert een kleurweergave op die trouw is aan het originele tv-signaal en zich aanpast aan subtiele kleurveranderingen die zich na verloop van tijd kunnen voordoen. Deze tv is geschikt voor CalMAN, zodat klanten kunnen profiteren van software die wordt gebruikt door visuele ontwerpers tijdens postproductie en workflows voor kwaliteitscontrole. Zo kunt u thuis genieten van kleurprecisie op professioneel kalibratieniveau.

Terug naar de belangrijkste kenmerken

Specificaties en kenmerken

Ontwikkeld met het oog op het milieu

MEER OVER SONY EN HET MILIEU

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren.

Meer informatie

MILIEUVRIENDELIJKE EIGENSCHAPPEN VAN DIT PRODUCT

  • De dynamische tegenlichtregeling, of belichting op pixelniveau, zorgt ervoor dat de helderheid van het display wordt aangepast als de schermweergave verandert, waardoor het product energie efficiënter gebruikt

  • In de Power Saving Mode (Energiebesparingsstand) wordt er minder energie verbruikt doordat de helderheid van het display wordt aangepast

  • In de stand Display Off (Display uit) wordt er energie bespaard maar kunt u nog steeds van audio genieten, doordat het display wordt uitgeschakeld zonder dat u de tv in stand-by hoeft te zetten