SUBWOOFER VOOR HOME THEATRE-SYSTEEM

Volledige specificaties en kenmerken

SA-CS9

Voorste luidspreker

Voorste speakereenheden: Woofer
Mica Reinforced Cellular-woofer van 250 mm

Algemene functies

Middenspeaker
0
Frequentierespons
28-200 Hz
Voorste speaker
0
Surround
0

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (B x H x D)
295 x 345 x 400 mm
Gewicht
11,5 kg

Kleuropties

black

Inhoud van de verpakking

  • RCA-snoer
  • Handleiding
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van Subwoofer voor Home Theatre-systeem

Actieve subwoofer van 250 mm voor een dreunend basgeluid

Geniet van een diep, rijk basgeluid dankzij de krachtige, actieve subwoofer. Het 250 mm grote conusdiafragma kan een groter luchtvolume verplaatsen, waardoor krachtige lage resonantie ontstaat die het basgeluid rijk en authentiek maakt. De subwoofer versterkt geluiden met een lage frequentie in films en muziek voor een fantastische meerkanaals Home Theatre-ervaring.

Afbeelding van Subwoofer voor Home Theatre-systeem

Met mica versterkte cellulaire conus voor niet-vervormde audio

De perfecte partner voor de basmuziek van nu. Veel speakers worden gemaakt met papieren conussen die naar verloop van tijd verbuigen en slijten, waardoor het geluid vervormt. De wooferconussen van lichte en stevige MRC-vezel (Mica Reinforced Cellular) zijn stug. Ze behouden hun vorm, zelfs bij hoge druk en snelheid, waardoor u de bas nog harder kunt zetten zonder dat de geluidskwaliteit er onder lijdt.

Afbeelding van Subwoofer voor Home Theatre-systeem

Maak elke beat krachtiger met een ingebouwde versterker

Draai muziek met diepe bas en breng uw feest tot leven. Deze subwoofer is voorzien van een ingebouwde versterker met een uitgangsvermogen van maximaal 115 W. Elektrische circuits die gevoelig zijn voor trillingen bevinden zich buiten de kast, zodat hoge druk binnen de behuizing wordt vrijgelaten voor een helder en krachtig basgeluid.

Afbeelding van Subwoofer voor Home Theatre-systeem

Minimale trillingen voor strakke bas

Onderdrukking van trillingen in de kast is van vitaal belang voor een strak, nauwkeurig basgeluid. Ongewenste trillingen worden op twee manieren opgelost: door akoestische onderdrukking van de golven die aan de achterzijde van de unit worden gegenereerd en demping van trillingen binnen de kast zelf. Ontwerpers hebben het type en de lay-out van geluidsabsorberende materialen geoptimaliseerd zodat trillingen in de kast tot een minimum beperkt blijven.

Basreflex-systeem reproduceert diepe beats

De subwoofer heeft een sterke basis met een gesloten structuur, ontworpen om geluid puur en natuurlijk te houden. Basreflex-kanalen onderdrukken ongewenste ruis en verbeteren de weergave van laagfrequente geluiden, zodat u diepe, krachtige bas hoort bij muziek en films.

Eersteklas onderdelen, eersteklas geluid

Slechte onderdelen kunnen van grote invloed zijn op de geluidskwaliteit. Deze subwoofer maakt uitsluitend gebruikt van eersteklas onderdelen: een krachtige transformator die stabiel vermogen levert, een robuust elektrisch circuit en een grote koelplaat om temperatuurverschillen in het geval van een stroompiek te onderdrukken.

Afbeelding van Subwoofer voor Home Theatre-systeem

Strakke afwerking—sterk en stijlvol

Deze speaker heeft een strakke zwarte afwerking die perfect in de meeste moderne interieurs past. Het houtfineer behoudt zijn vorm ook goed, zodat het geluid niet wordt beïnvloed door veranderingen in temperatuur en vochtigheid.

Afbeelding van Subwoofer voor Home Theatre-systeem

Compact ontwerp voor kleine ruimten

Deze krachtige en compacte subwoofer is ideaal voor eenvoudige installatie in krappe ruimten. Vanwege de kleinere geleidingsplaatruimte minimaliseert de speaker geluidsveldvervorming voor optimale helderheid en precisie.