Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van Speakerpakket voor Home Theatre-systeem
Afbeeldingen van Speakerpakket voor Home Theatre-systeem
Afbeeldingen van Speakerpakket voor Home Theatre-systeem
Afbeeldingen van Speakerpakket voor Home Theatre-systeem
Afbeeldingen van Speakerpakket voor Home Theatre-systeem

Kenmerken

De perfecte partner voor uw Home Theatre-systeem

Ontdek overweldigend entertainment. Deze speakerset is een geweldige partner voor uw Home Theatre-systeem, met krachtige staande speakers die films en muziek tot leven brengen en discrete Surround-speakers voor een allesomvattend geluid.

Upgrade uw kijkervaring met 5-speaker Surround Sound

Hoor natuurlijke diepte en complete helderheid in al uw audio. Deze Home Theatre-speakerset beschikt over twee staande speakers, twee satellietspeakers en een kleine middenspeaker om uw kamer met geluid te vullen. De voorste speakers beschikken over twee MRC-woofers, een supertweeter en een soft dome-tweeter, waardoor ze ideaal zijn voor zowel films als muziek.

Supertweeter voor extra hoge tonen

Ervaar kristalheldere hoge tonen bij muziek of dialogen. De WD supertweeters op de voorste speakers creëren een breed geluidsveld dat zijn kwaliteit door de hele ruimte heen behoudt. Hoge tonen worden weergegeven met de helderheid en details van hi-res audio, zodat u kunt genieten van uitstekend geluid, waar u ook zit.

Met mica versterkte cellulaire conus voor niet-vervormde audio

Geniet van grotere, helderdere lage tonen. Veel speakers worden gemaakt met papieren conussen die naar verloop van tijd verbuigen en slijten, waardoor het geluid vervormt. De wooferconussen van lichte en stevige MRC-vezel (Mica Reinforced Cellular) zijn stug. Ze behouden hun vorm, zelfs bij hoge druk en snelheid, waardoor u de bas nog harder kunt zetten zonder dat de geluidskwaliteit er onder lijdt.

Hoogwaardige aansluitingen zorgen voor een puur geluid

Slechte aansluitingen kunnen van grote invloed zijn op de geluidskwaliteit. Onze Home Theatre-speakerset heeft hoogwaardige, vervormingsreducerende aansluitingen die u laten genieten van al uw audio met de details die het verdient.

Specificaties

  • Veelzijdig 5-kanaals Surround Sound-systeem

  • Voorste speakers met supertweeters met brede verspreiding

  • Basreflex-behuizingen voor low-end geluid zonder vervorming

  • Stevige constructie met hoogwaardige audiocomponent

  • 2x 145 W staand, 1x 145 W midden, 2x 100 W Surround

Frequentierespons
45 Hz-50 kHz
Voorste speaker
2
Middenspeaker
1
Surround
2
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers