Afbeeldingen van Staande stereospeaker

Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Geniet van een concertzaalervaring in uw eigen woonkamer

De SS-NA2ES is voor liefhebbers van de beste geluidskwaliteit en geweldig vakmanschap. Het is een verfijnde luisterervaring die muziek en films echt tot leven brengt.

Gemaakt voor natuurlijk geluid

Europees berkenhout is een materiaal dat bekend staat om zijn akoestische resonantie. Deze houtsoort, die is vervaardigd met traditionele technieken, biedt een klank die zowel zuiver als warm is.

Scandinavisch hout

Europees hout

De fijne nerf van het Europese berkenhout zorgt voor ideale reverberatie.

Japans vakmanschap

Japans vakmanschap

Robuuste behuizing dankzij de toepassing van traditionele Japanse houtbewerkingstechnieken.

Hoor elk individueel instrument

Het I-Array™-systeem maakt gebruik van een unieke vormgeving en opstelling van tweeters die meerdere geluidsbronnen met elkaar combineert zonder ze in elkaar over te laten lopen.

I-Array™-systeem
Tweedelige behuizing

Scheiding van de hoge en de lage tonen

Binnen in de luidspreker isoleert een tweedelige behuizing de woofer van de andere drivers. Dit voorkomt dat vibraties gaan overlopen en garandeert een helder en natuurlijk geluid.

Geluid van de vloer tot aan het plafond

Elke vloerluidspreker beschikt over zes drivers, van een soft-dome-tweeter van 25 mm voor de hoge frequenties tot twee double-drive-woofers van 165 mm voor diepe bassen.

Geschikt voor Home Theatre-systemen

De SS-NA2ES werkt probleemloos samen met de speaker uit de ES-lijn van Sony voor een krachtige en levensechte weergave van muziek en filmsoundtracks.

Geluidsweergave met een breed frequentiebereik

U mist geen enkele noot meer. Met de SS-NA2ES hoort u kristalheldere hoge en diepe lage tonen met een frequentiebereik van 45Hz tot 45kHz.

Specificaties en kenmerken
  • 3-weg staande speaker met zes drivers en basreflex

  • I-Array™-tweetersysteem voor natuurlijk geluid

  • Handgemaakte, robuuste behuizing van Europees hout

  • Tweedelige behuizing om woofers te isoleren

  • Frequentiebereik van 45 Hz tot 45 kHz

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu