Ontvang 3 maanden gratis TIDAL met Xperia

We combineren onze beste smartphones voor muziek met de beste muziek voor je telefoon. Nieuwe TIDAL-abonnees ontvangen 3 maanden gratis TIDAL HiFi bij aankoop van een Xperia om onder andere te genieten van 360 Reality Audio.

Wat is TIDAL?

TIDAL is een door artiesten beheerd wereldwijd muziek- en entertainmentplatform dat artiesten en fans dichter bij elkaar brengt door middel van unieke originele inhoud en exclusieve evenementen. De streamingdienst is beschikbaar in 54 landen en heeft meer dan 60 miljoen nummers en 250.000 video's van hoge kwaliteit in de catalogus - daarnaast biedt het originele videoseries, podcasts, duizenden vakkundig samengestelde afspeellijsten en het ontdekken van artiesten via TIDAL Rising.

Telefoon met de TIDAL-interface
Man luistert naar muziek met 360 Reality Audio
Ga helemaal op in het geluid om je heen

360 Reality Audio is een nieuwe manier om muziek te ervaren met individuele geluiden die in een 360-graden sferisch geluidsveld om je heen worden geplaatst. Hoor de drums van boven je, de zang recht vooruit en de strijkers van achteren. Het geeft muzikanten en makers een nieuwe manier om zichzelf te uiten, waarbij de luisteraar in de ervaring centraal staat.

Gemaakt voor en door muziekliefhebbers

Xperia is afgestemd in samenwerking met Sony Music Entertainment en gemaakt voor mensen die van muziek houden. Xperia 1 II is 's werelds eerste smartphone met 360 Reality Audio-decodering om muziek van TIDAL te optimaliseren. Met Xperia en TIDAL kun je genieten van muziek van hoge kwaliteit en 360 Reality Audio, voor een écht uitzonderlijke en meeslepende muziekervaring.

Logo's van Xperia en TIDAL
Ontvang 3 maanden TIDAL HiFi met uw Xperia

Als je voor een Xperia kiest, krijg je toegang tot het niveau TIDAL HiFi met een gratis proefperiode van 3 maanden als je een nieuwe TIDAL-klant bent.

Als je al TIDAL HiFi-abonnee bent, is een Xperia de perfecte manier om 360 Reality Audio-muziek te ervaren.

Hoe te activeren

1. Zoek naar het TIDAL-installatieprogramma met de naam 'TIDAL 3 maanden gratis' op het startscherm of in de app-lade.

2. Tik op het pictogram om het installatieprogramma te starten; je wordt doorgestuurd naar het proces om de aanbieding te verzilveren.

3. Volg de instructies om je nieuwe TIDAL-account te maken en verzilver je gratis TIDAL HiFi-proefabonnement van 3 maanden.

4. Nadat je je nieuwe TIDAL-account hebt gemaakt, tik je op de knop 'Download' (Downloaden).

5. Je wordt doorgestuurd naar de Google Play Store. Tik op de knop 'Installeren'.

6. Nadat de installatie is voltooid, volg je de instructies om je aan te melden bij TIDAL met je zojuist gemaakte TIDAL-account.

7. Je wordt gevraagd het TIDAL-installatieprogramma te verwijderen. Ga door.

8. Geniet van TIDAL HiFi en Sony 360 Reality Audio op je Xperia

Algemene voorwaarden

Deze TIDAL-aanbieding geldt alleen voor nieuwe TIDAL-gebruikers die nog geen TIDAL-account hebben. Als je de hierin vermelde TIDAL-aanbieding activeert, ontvang je een gratis proefperiode van drie (3) maanden met toegang tot het zogenaamde 'HiFi'-niveau van de TIDAL-muziekservice.

Aan het einde van de gratis proefperiode wordt je abonnement op de Service automatisch verlengd en moet je betalen voor het abonnement. De prijs voor het 'HiFi'-niveau bedraagt $ 19,99 (USD) per maand. Annuleer vóór het einde van de gratis proefperiode om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht.

ALS JE DE AUTOMATISCHE ABBONNEMENTSVERLENGING WILT ANNULEREN, ga je in je accountinstellingen (https://my.tidal.com/login) naar Abonnement en klik je vervolgens op Mijn abonnement annuleren. TIDAL streeft ernaar om annuleringsverzoeken binnen twee werkdagen na ontvangst van het annuleringsverzoek te verwerken.

De volledige algemene voorwaarden voor deze TIDAL-aanbieding kun je hier raadplegen: http://TIDAL.com/us/terms.