#TravelByXperia

@SonyXperia op Instagram

#TravelByXperia @SonyXperia Instagram op een oranje achtergrond
Maak een virtuele wereldreis met Xperia

In onze 2020 is ons dagelijks leven enorm veranderd, onder andere in de manier waarop we ons van plek naar plek bewegen. In tijden dat fysiek reizen een verre droom lijkt, is #TravelByXperia ontworpen om mensen van over de hele wereld te helpen opnieuw met elkaar in contact te komen via hun liefde voor avontuur. Van het vastleggen van adembenemende stadszichten tot lokale delicatessen, ontdek de wereld met Xperia. U weet nooit wat u zult vinden. 

Ga naar het centrum van New York

Bekijk een kant van New York die de meeste mensen niet zien met de straatfotografie van Crissibeth Cooper.

© Crissibeth Cooper. Alle afbeeldingen zijn vastgelegd door professionele fotograaf Crissibeth Cooper. Alle afbeeldingen zijn gemaakt met een Xperia. 

Foto van Crissibeth Cooper
Maak kennis met Crissibeth Cooper — fotograaf in New York

Cooper is geboren en getogen in New York. Ze maakt bijzondere composities met veel precisie, waarbij ze balanceert tussen symmetrie en de gulden snede. Veelvoorkomende thema's bevatten leidende lijnen, reflecties, architectuur, verdwijnpunten en stadstaferelen. Haar werk is tentoongesteld op Highlane en Sony Square in NYC en haar creatieve fotografie staat op Getty Images. Ze is een oprichter van het Sony Alpha Imaging Collective.  

Luister naar Crissibeth's benadering van fotografie in NYC
Proef de sfeer van Parijs

Neem een kijkje in het Parijse leven met de nieuwste foto's van Laurent Derossi's thuisbasis.

© Laurent Derossi. Alle afbeeldingen zijn vastgelegd door professionele fotograaf Laurent Derossi. Alle afbeeldingen zijn gemaakt met een Xperia. 

Laurent Derossi voor de Eiffeltoren
Maak kennis met Laurent Derossi — Parijse fotograaf

Laurent Derossi (@Parisexplorer) is een fotograaf uit Metz die zich specialiseert in stads- en reisfotografie. Hij is van nature nieuwsgierig en een geboren avonturier. Hij ontdekt de straten van Parijs, altijd op zoek naar unieke perspectieven. Laurent deelt foto's op zijn website en sociale netwerken, waar hij wordt gevolgd door tienduizenden mensen.

Begin aan een Zweeds avontuur

Ga op reis door de prachtige bergen, meren en landschappen van Zweden in de winter met Tobias Hägg.

© Tobias Hägg. Alle afbeeldingen zijn vastgelegd door professionele fotograaf Tobias Hägg. Alle afbeeldingen zijn gemaakt met een Xperia. 

Lengtefoto van Tobias Hägg
Maak kennis met Tobias Hägg — Zweedse fotograaf

Tobias Hägg (Airpixels op sociale media) is fotograaf en videograaf. Hij woont net buiten Stockholm, Zweden. Hij heeft een passie voor landschap, avonturen en het buitenleven. Tobias reist naar de verste uithoeken van de aarde, waar hij unieke momenten vanuit unieke perspectieven vastlegt op foto en film. Hij is uitgeroepen als 1 van de 14 fotografen die zichzelf Masters of Drone Photography mogen noemen. Hij jureert ook bij Cewephotoworld, één van 's werelds grootste fotowedstrijden.

Ontdek de beste tips van Tiffany Nguyen #TravelByXperia
Tiffany Nguyen op een weg
Maak kennis met Tiffany Nguyen

Tiffany is een avontuur- en reisfotograaf uit Zuid-Californië. Ze heeft een jaloersmakend divers portfolio. Ze was een van de eerste leden van het Sony Alpha Imaging Collective. Ze haalt haar inspiratie uit reizen. Ze ontdekt graag nieuwe plekken en gaat helemaal op in onbekende culturen.

Doe mee met #TravelByXperia

Om met ons mee te gaan op deze reis hoeft u alleen maar de mooie omgeving, het lekkere voedsel of de cultuur van uw land vast te leggen met uw Xperia-toestel en deze foto's op Instagram te plaatsen met de hashtag #TravelByXperia. Ons officiële Sony Mobile Instagram-account, @SonyXperia, selecteert vervolgens de beste foto's om te delen op onze feed en onze Story.

 Als u wilt dat @SonyXperia uw foto deelt, moet u:

De algemene voorwaarden lezen en accepteren voor u meedoet aan deze campagne

Plaats met de volgende hashtag: #TravelByXperia
Voeg de naam van uw land of regio toe, bijv. #Frankrijk
De naam van uw Xperia-toestel, bijv. #Xperia 5II

Het model van uw smartphone doet er niet toe, zolang u maar foto's neemt met een Xperia. Als we uw foto gebruiken nemen we eerst contact met u op via Instagram Direct Message. 

Om de Algemene voorwaarden door te nemen