WF-SP800N

Een hoofdtelefoon voor uw work-out

De draadloze sporthoofdtelefoon WF-SP800N combineert een lange levensduur met diep basgeluid met digitale Wireless Noise Cancelling en is bestand tegen water en zweet. Deze hoofdtelefoon kan dus alles aan.

HOOFDTELEFOON

WF-SP800N: draadloze hoofdtelefoon met Noise Cancelling voor tijdens het sporten

WF-SP800N
Afbeelding van WF-SP800N: draadloze hoofdtelefoon met Noise Cancelling voor tijdens het sporten

bluewhiteblack

200,00 €

(inclusief btw)
Ontworpen voor een actieve levensstijl

Dankzij de IP55-rating zijn spetters, zweet en stof geen probleem voor deze waterbestendige hoofdtelefoon en dus ook niet voor uw work-out. U kunt de hoofdtelefoon zelfs schoonspoelen na een zware training.

Beschikbaarheid van kleuren verschilt per regio.

18hr batterij logo
Lange batterijduur — 9 uur (oordopjes) + 9 uur (oplaaddoos) en snel opladen

Als de hoofdtelefoon volledig is opgeladen, gaat de batterij 9 uur mee. Met de handige oplaaddoos kunt u 9 uur langer van muziek genieten. Dat is tot 18 uur ruisvrij luistergenot. Als u Noise Cancelling uitschakelt, is de levensduur langer — 13 uur indien volledig opgeladen en nog eens 13 uur extra dankzij het oplaaddoosje. Tot 26 uur speeltijd. Hebt u haast? Met slechts tien minuten opladen kunt u een uur lang van muziek genieten met noise cancelling.

IP55-logo
Waterdicht en stofbestendig

De hoofdtelefoon WF-SP800N heeft een IP55-classificatie voor water- en stofbestendigheid, dus de hoofdtelefoon kan zelfs worden afgespoeld. Hierdoor is hij ideaal voor een actieve lifestyle- en outdooractiviteiten.

Oordopjes met een goede pasvorm
Goede pasvorm

De ondersteuning met zachte kussentjes en het gebogen ontwerp zorgen voor een goede, comfortabele pasvorm. Uw hoofdtelefoon blijft dus goed zitten terwijl u beweegt.

Illustratie van betrouwbare Bluetooth-connectiviteit

(A) OUD: BT-transmissie met doorgave L naar R.
(B) NIEUW: BT-transmissie L/R tegelijkertijd

Stabiele, betrouwbare Bluetooth®-connectiviteit

De Bluetooth-chip zendt geluid tegelijk naar het linker- en rechteroor en zorgt met het geoptimaliseerde antenneontwerp voor een stabiele verbinding en een uitzonderlijke luisterervaring. Dankzij de lage audiolatentie kunt u ook van video's genieten.

Kies de perfecte maat

Met boogondersteuning in 2 maten wordt een goede pasvorm gegarandeerd, zelfs tijdens intensieve sportsessies. De bijgevoegde lange hybride siliconen oordopjes van rubber in 4 maten garanderen de perfecte pasvorm voor uw oren. Geniet van maximale geluidskwaliteit en minimale ruis.

Boogondersteuningen in diverse maten en lange hybride siliconen oordopjes van rubber
Draagbaar en beschermd, met voldoende stroom

Het compacte oplaaddoosje beschermt niet alleen uw WF-SP800N, maar dient ook als oplader. Het doosje biedt één volledige oplaadbeurt, waarmee u tot 18 uur kunt genieten van muziek met Noise Cancelling en tot 26 uur zonder Noise Cancelling. Snel opladen is ook mogelijk. 

Zet uw beste prestaties neer met EXTRA BASS™

Boost uw beats én uw prestaties. Geniet met EXTRA BASS van dreunende beats met krachtige lage tonen.

Sony I Logo van Headphones Connect
Meer basgeluid nodig?

Of u nu meer of minder basgeluid wilt, u kunt geluidsniveaus van uw muziek zelf afstemmen met de equalizer in de Sony | Headphones Connect-app.

Geen afleiding met Digital Noise Cancelling

Als u die speciale afspeellijst nodig hebt om uw work-out naar een hoger niveau te tillen, blokkeert Wireless Noise Cancelling het geluid van de sportschool of lawaai, zodat alleen de beat overblijft.

Blijf op de hoogte met de omgevingsgeluidsmodus

De omgevingsgeluidsmodus houdt u geconcentreerd terwijl u beweegt. Mix uw favoriete muziek met de geluiden van uw omgeving, geniet van uw favoriete nummers en hoor nog steeds de stem van uw work-outpartner.

Adaptieve geluidsbediening past geluid automatisch aan uw omgeving aan

Adaptieve geluidsbediening is een slimme functie die automatisch uw activiteit detecteert — zoals hardlopen, wandelen of reizen — en de omgevingsgeluidsmodus aanpast aan uw omgeving. U kunt instellingen ook personaliseren in de Sony | Headphones Connect-app — uw hoofdtelefoon kan zelfs onthouden wat uw favoriete plaatsen zijn, zoals de sportschool of het park.

Uitleg over adaptieve geluidsbediening
Spreek na één aanraking met de Quick Attention Modus

Door uw vinger over de oordopjes te plaatsen, zet u het volume zacht en laat u omgevingsgeluiden binnen. Zo kunt u meteen met iemand praten, zonder uw hoofdtelefoon af te zetten.

Aanraakbedieningsicoon
Bediening binnen handbereik

Gebruik de instellingen voor intuïtieve aanraakbediening om nummers te starten, stoppen of over te slaan en het volume te wijzigen. Met de Sony | Headphones Connect-app kunt u zelf uw opties voor aanraakbediening instellen.

Logo van ingebouwde Google Assistent en Alexa
Slimme spraakassistent — Google Assistent, Amazon Alexa en Siri

Plan uw dag met vragen aan uw assistent. Geniet van entertainment, blijf in contact met vrienden, krijg informatie, luister naar muziek, ontvang meldingen, stel herinneringen in, en meer.

Pictogram handsfree bellen
Helderder handsfree bellen

De WF-SP800N biedt een betere stemkwaliteit voor handsfree bellen en de mogelijkheid om gesprekken aan te nemen met één of beide oordopjes. Daardoor kunt u altijd één oordopje opladen of gesprekken beter horen in een rumoerige omgeving.

Beschikbaarheid van kleuren verschilt per regio.

Zo overweldigend. Zo echt.

Laat u meevoeren door geluid. Zo echt dat het voelt alsof u bij een liveconcert bent of met de artiest in een opnamestudio staat. Met 360 Reality Audio wordt muziek meeslepender dan ooit. Met deze hoofdtelefoon kunt u genieten van 360 Reality Audio.

Specificaties en kenmerken

Concentreer u volledig op uw doelen met de volledig draadloze WF-SP800N-hoofdtelefoon met Noise Cancelling voor het sporten. Met IP55-classificatie zijn ze bestand tegen water en zweet. Ze hebben ook een lange batterijlevensduur, stabiele Bluetooth®-connectiviteit en EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid.
  • Volledig draadloos ontwerp met stabiele draadloze BLUETOOTH®-verbinding

  • IP55-classificatie voor gebruik buiten en eenvoudig reinigen

  • Batterijlevensduur tot 18 uur met oplaaddoosje

  • EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid

  • Met digitale Wireless Noise Cancelling geniet u zonder afleidingen

Driverunit
6 mm (dometype)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers