Perfect for PlayStation®5

BRAVIA XR™-TV's zijn ontworpen als goede combi met PlayStation®5-consoles. Samen creëren de BRAVIA XR en PS5™ een geweldige ervaring dankzij meeslepend beeld en geluid dat u het gevoel geeft dat u er zelf bij bent.  

PERFECT VOOR PLAYSTATIONTM5
Exclusieve BRAVIA-functies voor PS5TM-consoles
100 € tegoed van ons

Ontdek waarom BRAVIA XR goed samengaat met PS5™ 

Alleen BRAVIA XR-TV's kunnen het beeld automatisch aanpassen en optimaliseren op basis van de beste instellingen voor uw PlayStation®5, of u nu spellen speelt of een film kijkt.   

Gesplitst scherm van een racegame met het verschil tussen met en zonder Auto HDR Mapping van tinten
Meer details in scènes met hoog contrast

Auto HDR Mapping van tinten

Met Auto HDR Mapping van tinten worden de HDR-instellingen geoptimaliseerd tijdens de eerste installatie van uw PS5™-console. Uw PS5™ herkent individuele BRAVIA XR-TV's en selecteert de beste HDR-instellingen voor uw tv. Dus zelfs in scènes met hoog contrast ziet u de cruciale details en kleuren in de best en minst belichte plekken op het scherm   

Software-updates op zowel PlayStation®5-consoles als BRAVIA zijn vereist en zullen tegen het einde van 2021 beschikbaar zijn.

Twee BRAVIA-TV's met een PS5™ in het midden. Links ziet u Gamemodus AAN. Rechts ziet u Gamemodus UIT.
Geniet van games en meer met uw PS5™-console

Automatische beeldmodus per genre

BRAVIA XR schakelt automatisch over op de Gamemodus voor minimale inputvertraging en responsieve actie. Als u tv kijkt, schakelt hij weer over naar de Standaardmodus, zodat de scènes mooier worden weergegeven.     

Software-updates op zowel PlayStation®5-consoles als BRAVIA zijn vereist en zullen tegen het einde van 2021 beschikbaar zijn.

De overwinning ligt voor het oprapen met 4K/120 fps

Onze tv's met HDMI-invoer voor 4K/120 fps bieden vloeiend en helder beeld voor responsieve gameplay.

Vergelijkingsbeeld van het verschil in het aantal frames tussen 4K 60 fps (boven) en 4K 120 fps (onder)
Vloeiend en responsief gamen in 4K met 120 fps en 120 Hz

HDMI 2.1 biedt een framesnelheid van 120 fps voor compatibele games, zodat u in het voordeel bent bij schiet-, sport- en prestatiesgames doordat de actie direct op uw scherm verschijnt. Bovendien kunt u supersoepel gamen met een invoervertraging van maar 8,5 ms met 4K/120 fps en de gamemodus.

Responsief gamen, moeiteloze bediening

Direct aan de slag. BRAVIA merkt dat er een console wordt aangesloten als u de HDMI-kabel insteekt en schakelt direct over op gamemodus. Geniet van soepele en responsieve gameplay. 

Vind de BRAVIA XR die bij uw gamestijl past