Denk groot.
Het maakt verschil.

Als u meeslepend entertainment zoekt, overweeg dan een tv met groot scherm. U zult meer dan ooit genieten van een realistische ervaring, adembenemende diepte en prachtige details, net als in de bioscoop of in het stadion. Dankzij de nieuwste technologieën passen onze tv’s met groot beeld ook in kleinere woonkamers.

Dit is waarom u een groot scherm nodig hebt

Voel de magie van films en de spanning van live sportwedstrijden in uw eigen huis. Een groter scherm betekent groter beeld en zorgt voor een zeer meeslepende ervaring voor meer mensen in de kamer. Met grotere beelden en ondertiteling kunt u alles zelfs van veraf goed zien.

Kies voor een optimale kijkervaring

Alleen een groot scherm met groot beeld en meeslepend geluid kan de ervaring van een bioscoop of stadion goed weergeven. Maar hoe groter het scherm, hoe meer problemen met ruis en contrast er ontstaan. Omdat de speakers aan de zijkant steeds verder van elkaar staan, kan het geluid ver van de plek komen waar de actie plaatsvindt. De unieke beeld- en geluidstechnologie van Sony corrigeert deze problemen en biedt een zeer realistische ervaring.

Beeld op gesplitst scherm met galopperende paarden voor en na beeldverwerking.
Levensechte beelden

Onze X1-processors analyseren en verwerken nauwkeurig informatie, verminderen ruis en optimaliseren de beeldkwaliteit met verbeterde kleuren en contrast. Het resultaat? Ontzettend realistische beelden die een ongelofelijk meeslepende kijkervaring bieden.   

Afbeelding van dinosaurussen op een tv met groot scherm, waarin te zien is hoe het geluid de actie volgt.
Het geluid volgt de actie

Het geluid op veel van onze tv's met groot scherm komt vanaf het scherm en volgt de actie op realistische wijze. U hoort het geluid extra realistisch vanaf de plaats waar de actie plaatsvindt, zoals een stem vanaf de plek waar een personage staat.

U denkt dat uw kamer te klein is? Misschien toch niet.

Dankzij de ontwikkelingen in beeldtechnologie en ontwerp kunt u zelfs in een kleine kamer van een groot scherm genieten. Schermen met hoge resolutie maken het mogelijk om dichter bij het scherm te zitten en met de dunnere frames is het scherm zelf nog groter, zonder dat de tv groter hoeft te zijn.

Afbeelding die de kijkafstand illustreert.
Alles komt dichterbij 

Moderne 4K-tv's met verbeterde resolutie zorgen voor scherp en vloeiend beeld, zelfs wanneer u dichtbij zit of naar een groter scherm kijkt. Wij raden aan de hoogte van de tv als uitgangspunt te nemen: die moet twee derde van de afstand tussen u en de tv zijn.

Kijkafstand: ①55": 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Afbeelding die laat zien dat er meer scherm beschikbaar is dankzij de dunnere frames.
Meer scherm bij dezelfde afmetingen

Dankzij de dunnere frames van onze nieuwste televisies kunt u voor een groter scherm kiezen zonder daadwerkelijk een grotere tv aan te hoeven schaffen. Dit zorgt ook voor een meeslependere kijkervaring, omdat u alleen de actie ziet en niet het frame.

Kies een tv met groot scherm van 55" (100 cm) of meer