Geniet optimaal van uw tv
Screen Mirroring

Breng content op het kleine scherm van uw smartphone, zoals foto's en video's, in een handomdraai over naar het grote scherm van BRAVIA. Dankzij Chromecast built-in kan BRAVIA foto's, video's, muziek en nog veel meer casten van uw smartphone naar BRAVIA.

U hoeft alleen maar uw smartphone en BRAVIA met hetzelfde Wi-Fi-network te verbinden en vervolgens op het pictogram Casten op uw smartphone te tikken.

* De smartphone-app moet Chromecast built-in ondersteunen.
* Als u de app "Google Foto's" gebruikt, kunt u ook casten vanaf uw iPhone-apparaat. (vanaf april 2021.)

De mogelijkheden van uw iPhone met Apple AirPlay 2

Foto's op uw iPhone op BRAVIA laten zien

Deel de foto's en video's op uw iPhone, iPad of MacBook met uw familie en vrienden en BRAVIA. U hoeft alleen maar uw BRAVIA en uw apparaat met hetzelfde Wi-Fi-netwerk te verbinden en op het AirPlay-pictogram op het scherm te klikken.Deel de foto's en video's op uw iPhone, iPad of MacBook met uw familie en vrienden en BRAVIA. U hoeft alleen maar uw BRAVIA en uw apparaat met hetzelfde Wi-Fi-netwerk te verbinden en op het AirPlay-pictogram op het scherm te klikken.


Praten tegen Siri

U kunt uw BRAVIA bijvoorbeeld in- en uitschakelen door "Hey Siri, zet de BRAVIA aan" te zeggen tegen uw iPhone. U kunt ook gemakkelijk de muziek op uw iPhone op BRAVIA afspelen door "Hey Siri, speel nummers van Apple Music af op uw "tv" te zeggen.

* Bravia-instellingen → Apple AirPlay en HomeKit → HomeKit-instellingen, volg de instructies op het scherm om de eerste instellingen op te geven.
* U moet BRAVIA en uw iPhone met hetzelfde Wi-Fi-netwerk verbinden.