MUZIEKRECORDERS

A10 lineaire PCM-recorder A-serie

PCM-A10
Afbeelding van A10 lineaire PCM-recorder A-serie

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van A10 lineaire PCM-recorder A-serie
Afbeeldingen van A10 lineaire PCM-recorder A-serie
Afbeeldingen van A10 lineaire PCM-recorder A-serie
Afbeeldingen van A10 lineaire PCM-recorder A-serie
Afbeeldingen van A10 lineaire PCM-recorder A-serie
Afbeeldingen van A10 lineaire PCM-recorder A-serie
Afbeeldingen van A10 lineaire PCM-recorder A-serie
Afbeeldingen van A10 lineaire PCM-recorder A-serie
Leg jouw beste optreden vast

Maak opnamen in hoge kwaliteit met verstelbare microfoons

Of het nu gaat om een repetitie of optreden, met de PCM-A10 kun je opnamen in hoge resolutie maken en ze draadloos afspelen met kristalheldere precisie. Perfect voor aanstormende muzikanten.

Volop bewegingsvrijheid
Maak opnamen waar en wanneer je maar wilt.

Met deze compacte, lichte recorder kun je overal opnamen van hoge kwaliteit maken. Leg bandrepetities, live evenementen of inspirerende momenten vast. Met een batterijlevensduur van 15 uur (in de hoogwaardige 96-kHz/24-bits LPCM-modus) mis je niets.

Bedien opnamen draadloos 

Eenvoudig te bedienen met de smartphone dankzij REC Remote

Start en stop opnamen, pas niveaus en instellingen aan, en voeg zelfs track marks toe met je smartphone. Door de REC Remote-app, beschikbaar bij Google Play voor Android of de App Store voor iOS-apparaten, kun je de recorder draadloos bedienen met BLUETOOTH®-technologie.

Draadloos afspelen 

Luister via je koptelefoon en speakers met BLUETOOTH®

Luister je opnamen in hoge kwaliteit terug op je BLUETOOTH®-apparaten. Dankzij het eenvoudige verbindingsproces met NFC-technologie is één aanraking al genoeg om de apparaten te koppelen.

Bluetooth
NFC
Fantastisch geluid, superieure opnamen

Neem geluid op en speel het af met absolute precisie. Leg nummers en sessies vast in betere kwaliteit dan van cd's en geniet van al je opnamen in hi-res audio. 

PCM-A10
Zoom voor zakelijke gelegenheden

Voor kleine groepen mensen, zoals bij vergaderingen of lessen, legt de zoominstelling gesprekken met optimale helderheid vast zodat je niets mist. 

PCM-A10
XY voor muziek

Voor solo-optredens of sessies met kleine bands kies je de XY-instelling en houd je de microfoon dicht bij de artiesten. Zo krijg je een natuurlijk gevoel van geluid en diepte. 

PCM-A10
Brede stereo voor buiten

Bij open ruimten, evenementen in de buitenlucht en conferenties legt de instelling brede stereo vele verschillende geluiden vast. Hierdoor wordt de opname realistischer en krijg je meer diepte.

Geniet van verbluffende geluidskwaliteit

Hi-res audionummers zijn kwalitatief veel beter dan mp3's of zelfs cd's, alsof je van Standard Definition naar HD-video gaat. Je hoort elke ademhaling, elke slag, elke noot, waardoor je de luisterervaring beleeft die in de studio is opgenomen.

Audio met hoge resolutie

3,2 keer zo veel verzonden gegevens

96 kHz
Lineaire PCM-opname 

Leg geluid vast met een snelheid tot 96 kHz/24-bits, een grote stap vooruit van de 44,1 kHz-frequentie en 16-bitsnelheid van cd's.

Flac
FLAC-audio zonder kwaliteitsverlies

Geniet van audio zonder kwaliteitsverlies met de helderheid en dynamiek die de artiest voor ogen had, dankzij FLAC-afspeelondersteuning.

Optimale geluidsniveaus
Optimale geluidsniveaus met een druk op de knop

Het is net alsof je een geluidstechnicus bij je hebt: activeer de Rehearsal-functie (Repetitie) terwijl je je voorbereidt en de recorder stemt automatisch de opnameniveaus af op wat je speelt — vooraf ingesteld en klaar om je optreden perfect vast te leggen zodra je de opname start. Met de REC Remote-app kan dit ook draadloos.

Breid je opslagruimte uit met een microSD

Breid het interne geheugen van 16 GB uit met een microSDHC- of microSDXC-kaart om meer opnamen op te slaan.

microSD
Directe USB
Plug & Play via USB Direct 

Dankzij een ingebouwde USB-connector kun je je recorder rechtstreeks aansluiten op een pc, zodat je je opnamen eenvoudig draadloos kunt overdragen en opladen heel gemakkelijk is.

Opnemen vanuit de beste posities

Bevestig een statief met de geïntegreerde statiefopening voor meer flexibiliteit, ondersteuning en controle bij het positioneren van je recorder.

Opnameposities

Specificaties en kenmerken

Het vastleggen van geluid van professionele kwaliteit is nu eenvoudiger dan ooit. Bedien de recorder met je smartphone en maak automatisch opnamen met optimale niveaus, en dat alles in hi-res audio voor kristalhelder geluid.
  • Verstelbare microfoons voor uiteenlopende opnamesituaties

  • Klein en licht ontwerp

  • Draadloos afspelen — Luister naar je opnamen via je BLUETOOTH®-koptelefoons of -speakers

  • Maak opnamen en pas instellingen aan met je BLUETOOTH®-smartphone-app

  • Maak opnamen met uitstekende hi-res audiokwaliteit

Ingebouwd geheugen
16 GB
Max. Opnametijd LPCM 96 kHz, 24-bits
6 uur en 35 min.
Batterijlevensduur voor opnamen LPCM 96 kHz, 24-bits
Circa 15 uur
NFC
Ja
Bluetooth®
Communicatiemethode: Bluetooth standaard versie 4.0 Maximaal communicatiebereik: ca. 10 m (33 ft) Frequentieband: 2,4-GHz band (2,4000 GHz - 2,4835 GHz) Compatibele Bluetooth-profielen: A2DP/AVRCP/SPP Ondersteunde codec: SBC
Aansluitingen in/uit
Microfoon-/externe ingangsstekker (ministekker, stereo) Koptelefoonaansluiting (ministekker, stereo) USB-connector (type-A) High-Speed met USB compatibele microSD-geheugenkaartsleuf
Gewicht
Circa 82 g

Inhoud van de verpakking

Pc-toepassingssoftware (Sound Organizer2/opgeslagen in geïntegreerd geheugen), windscherm, draagtas

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu