WF-1000XM4 

Your sound. Nothing else.

Een uitzonderlijke luisterervaring die op u wordt afgestemd. De WF-1000XM4 volledig draadloze oordopjes bieden toonaangevende Noise Cancelling en optimale geluidskwaliteit. Past in elk oor, voor een persoonlijke ervaring in elke situatie.

VOLLEDIG DRAADLOOS

WF-1000XM4 volledig draadloze oordopjes met toonaangevende Noise Cancelling

WF-1000XM4
WF-1000XM4-hoofdtelefoon in zwart, gezien van de voorkant en zijkant

silverblack

280,00 €

(inclusief btw)
Bekroond

Meld u nu aan om onze nieuwste updates en tijdelijke aanbiedingen te ontvangen. Klik op de onderstaande link zodat u niets mist.

Bekijk de WF-1000XM4 oordopjes van alle kanten
Ontdek de vrijheid

De WF-1000XM4 oordopjes combineren onze meest geavanceerde Noise Cancelling met uitstekende audioprestaties en gepersonaliseerde, slimme functies die zich aanpassen aan uw omgeving.

Logo digitale Noise Cancelling
Toonaangevende Wireless Noise Cancelling
Uitgebreide tekening van de oordopjes
Buitengewone geluidskwaliteit
Illustratie van twee mensen in gesprek
Speak-to-Chat
Pictogram overgaande telefoon
Uitmuntende gesprekskwaliteit
Close-up van de oordopjes in het oor
Past perfect
Pictogrammen waterbestendig en batterij
Waterbestendig & batterijduur
Toonaangevende Noise Cancelling — nu nog beter

Alles in de WF-1000XM4 is helemaal opnieuw ontworpen. Neem bijvoorbeeld onze nieuwe geïntegreerde V1-processor, die speciaal is ontwikkeld door Sony en die meer ruis onderdrukt dan ooit tevoren. Denk ook aan de nieuwe driverunit met verbeterde prestaties, de microfoons met geluidsherkenning, en innovatieve geluidsisolerende eartips voor een stabielere pasvorm.

Ervaar Noise Cancelling zelf
Vrouw die buiten hardloopt met de WF-1000XM4 oordopjes
Windruis minimaliseren

Zelfs op stormachtige dagen kunt u helemaal in het geluid opgaan. De modus voor automatische onderdrukking van windruis detecteert zelfs wanneer het hard waait en onderdrukt dit geluid automatisch.

Hoor meer van wat er om u heen gebeurt

In de Omgevingsgeluidsmodus vangt de WF-1000XM4 meer geluid om u heen op dan ooit tevoren. Dat betekent dat u een natuurlijkere luisterervaring hebt en toch verbonden blijft met uw omgeving.

Een man die op het station op een bankje zit te wachten met de WF-1000XM4 oordopjes
Buitengewone geluidskwaliteit

De WF-1000XM4 ondersteunt nu ook draadloze hi-res audio.Dankzij de speciaal ontworpen drivers van 6 mm produceren ze een dynamisch geluid, ondanks het kleine formaat. Het diafragma zorgt voor een rijke bas. De geïntegreerde V1-processor verbetert ook de geluidskwaliteit, vermindert vervorming en maakt LDAC-codec verwerking en DSEE Extreme mogelijk.

Logo van Hi-Res Audio Wireless
Geniet van hi-res audio, zonder kabels.

De WF-1000XM4 ondersteunt nu ook draadloze hi-res audio dankzij LDAC, onze audiocoderingstechnologie. Met LDAC worden er circa drie keer meer gegevens overgedragen (max. snelheid: 990 kbps) dan bij conventionele Bluetooth®-audio. Zo kunt u genieten van hi-res audiocontent met een geluidskwaliteit die de kwaliteit van een kabelverbinding zo dicht mogelijk benadert.

Logo van DSEE Extreme
Realtime herstel van al uw gecomprimeerde bestanden

Met Edge AI (kunstmatige intelligentie) schaalt DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) gecomprimeerde muziek in realtime op. Het herkent instrumenten, genres en individuele elementen (zoals zang of intermezzo's) op dynamische wijze en herstelt hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan. Zo geniet u van een rijkere, completere luisterervaring.

Een nog slimmere luisterervaring

Zodra u met iemand praat, pauzeert Speak-to-Chat automatisch de muziek om omgevingsgeluid door te laten, zodat u een gesprek kunt voeren — handig als u uw handen vol hebt. En zodra het gesprek voorbij is, wordt uw muziek weer afgespeeld. Speak-to-Chat herkent uw stem en reageert erop. Dit is gebaseerd op Precise Voice Pickup Technology een combinatie van vier microfoons en sensoren met geavanceerde verwerking van geluidssignalen.

Adaptive Sound Control stemt het geluid automatisch af op uw situatie

Adaptive Sound Control is een slimme functie die detecteert waar u bent en wat u doet en de instellingen voor omgevingsgeluid daar vervolgens op aanpast. Zo geniet u altijd van de beste luisterervaring.

Kaart in navigatiestijl laat belangrjike punten zien
Oordopjes afgestemd op uw levensstijl

U kunt instellen dat Adaptive Sound Control de plaatsen onthoudt die u regelmatig bezoekt, zoals uw kantoor, de sportschool of een favoriet café, en het geluid aan de omgeving aanpast.

Uitmuntende gesprekskwaliteit

De Precise Voice Pickup Technology gebruikt microfoons met beamforming en een Bone Conduction Sensor om ervoor te zorgen dat de WF-1000XM4 uw stem helder en nauwkeurig registreert, zodat u overal handsfree telefoongesprekken kunt voeren: thuis, in een café of waar u dan ook bent. Bovendien kunt u dankzij Noise Cancelling uw gesprekspartner beter horen, zelfs in lawaaierige omgevingen.

Illustratie van iemand die met een WF-1000XM4 oordopjes laat zien hoe microfoons met beamforming werken
Ontwikkeld om elk woord op te vangen

Microfoons met beamforming zijn zo gekalibreerd dat ze alleen geluiden uit uw mond registreren. Dankzij een verbeterde signaal-ruisverhouding wordt ieder woord opgemerkt, zelfs wanneer er veel geluid om u heen is.

Illustratie van iemand met de WF-1000XM4 oordopjes en de detectie van spraaktrillingen door de beengeleidingssensor
Detecteert spraaktrillingen

De Bone Conduction Sensor merkt alleen trillingen van uw stem op en registreert geen omgevingsgeluid, zodat spraak tijdens telefoongesprekken nog helderder klinkt.

Voice assistant

Het comfort van handsfree ondersteuning. Zeg "OK Google" of "Alexa" om uw voice assistant te activeren. Geniet van entertainment, blijf in contact, vind informatie, beluister muziek en meldingen, en stel herinneringen in. Bestuur zelfs functies van uw koptelefoon, zoals Noise Cancellation, met uw stem.

Man met de WF-1000XM4 oordopjes die handsfree belt met zijn smartphone
Fast Pair-logo
Vind uw oordopjes met Fast Pair (Snel koppelen)

De WF-1000XM4 oordopjes ondersteunen de handige nieuwe functie van Google: Fast Pair (Snel koppelen). U kunt met één tik de WF-1000XM4 snel en moeiteloos via Bluetooth laten koppelen met uw Android-apparaten. Daarnaast kunt u uw oordopjes eenvoudig terugvinden door ze te bellen of door de laatst bekende locatie ervan op uw smartphone op te zoeken. U krijgt zelfs een melding wanneer de batterij van uw oordopjes bijna leeg is, zodat u weet wanneer u deze moet opladen.

Illustratie van laptop met draadloze signalen
Eenvoudig koppelen met uw computer

Met Swift Pair (Snel koppelen) kunt u snel en eenvoudig uw WF-1000XM4 oordopjes koppelen met uw Windows 10-laptop, desktop-pc of tablet. Op Windows 10-apparaten in de buurt verschijnt een pop-upvenster met instructies wanneer de koppelmodus wordt geselecteerd.

Ergonomische vormgeving voor een betere pasvorm

Vanaf de introductie van 's werelds eerste oordopjes in 1982 (de MDR-E252) hebben we enorm veel informatie uit de hele wereld geanalyseerd over de vorm van oren. De WF-1000XM4 oordopjes zijn het resultaat van dat onderzoek, waarbij een vorm die overeenkomt met de oorholte, wordt gecombineerd met een nieuwe, ergonomische vormgeving, voor een stabielere pasvorm.

Gebruik de app om uw perfecte maat te vinden

Vind de juiste match voor uw oren met de Sony | Headphones Connect-app. U krijgt uitleg over eenvoudige meettechnieken om de juiste geluidsisolerende eartips voor uw oren te vinden, voor optimale geluidskwaliteit en minimale ruis.

Afbeelding met de gebruikersinterface van de Sony | Headphones Connect-app
Vrouw met WF-1000XM4 oordopjes die content bekijkt op haar smartphone
Perfect voor tv-programma’s, films en meer

Video's op uw smartphone of tablet bekijken? De geavanceerde draadloze verbinding van de WF-1000XM4 synchroniseert wat u op het scherm ziet nauwkeurig met wat u hoort.

Een beter, stabieler Bluetooth-signaal

Het geoptimaliseerde transmissie-algoritme met de geïntegreerde V1-processor zorgt voor een stabielere verbinding waarbij geluid minder vaak zal haperen, zelfs in een omgeving met storende factoren. Geluid kan tegelijk naar beide oordopjes worden verzonden met lage vertraging en met een betere signaalsterkte dan ooit tevoren.

Vergelijking tussen BT-transmissie met doorgave van L naar R op de WF-1000X en BT-transmissie L/R tegelijkertijd op de WF-1000XM4

(A) WF-1000X BT-transmissie met doorgave van L naar R.
(B) WF-1000XM4 BT-transmissie L/R tegelijkertijd

Waterbestendig voor dagelijks gebruik

De oordopjes hebben een IPX4-classificatie en zijn dus bestand tegen spetters en zweet, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten.

De hele dag luisteren, binnen enkele minuten opgeladen

Geniet van een batterijduur van 8 uur en laad ze op in de oplaadcase voor nog eens 16 uur. Dat betekent dat u 24 uur lang muziek kunt luisteren als u het huis uit gaat. Hebt u haast? Als u snel 5 minuten oplaadt, kunt u 60 minuten muziek luisteren en de Sony | Headphones Connect-app geeft een melding als het batterijniveau minder dan 30% is.

Illustratie van oplaadtijden
Objecten op een desktop, inclusief oplaaddoosje van de WF-1000XM4 op een draadloze oplaadpad.
Eenvoudig draadloos opladen met Qi-technologie

Geen kabels nodig — de WF-1000XM4 biedt Qi-technologie voor draadloos opladen. U kunt ook een smartphone gebruiken met Qi-technologie, zoals het nieuwste Xperia-model met batterijdeelfunctie, om uw oordopjes en oplaadcase op te laden.

Alles binnen handbereik

De WF-1000XM4 oordopjes bieden intuïtieve instellingen voor Touch Control. Tik bijvoorbeeld op het linkeroordopje om van Noise Cancelling naar omgevingsgeluid te schakelen en houd hem even ingedrukt voor Quick Attention. Ook kunt u zelf functies toewijzen aan elk oordopje met de Headphones Connect-app.

Direct op pauze. Direct afspelen.

Haal de oordopjes uit uw oren en de muziek stopt automatisch: de nabijheidssensor weet precies wanneer u één of beide oordopjes draagt. Doe de oordopjes weer in en de muziek wordt weer afgespeeld.

Vrouw op de bank met WF-1000XM4 oordopjes en haar smartphone
Hoe luistert u het liefst?

De Sony | Headphones Connect-app geeft u de mogelijkheid om met Ambient Sound Control het volume van achtergrondgeluiden in te stellen en om alleen stemmen te horen. Tegelijkertijd kunt u met de equalizer passende geluidsniveaus instellen voor uw muziek.

Kies uw kleur

De WF-1000XM4 is verkrijgbaar in zwart of zilver.

WF-1000XM4 oordopjes in oplaadcase in het zwart en een witte oplaadcase
Hand met een open oplaadcase met daarin de WF-1000XM4 oordopjes
Kleiner formaat, geen kwaliteitsverlies

We hebben de interne lay-out opnieuw vormgegeven, zodat de WF-1000XM4 oordopjes 10% kleiner zijn dan de vorige generatie, zonder in te boeten op de geluidskwaliteit of de batterijduur. De oordopjes wegen samen slechts 7,3 g en zijn dus licht genoeg om ze de hele dag te dragen. De oplaadcase is ook 40% kleiner, maar biedt toch een gebruikstijd van 16 uur voor onderweg.

Beter voor het milieu

De verpakking van de WF-1000XM4 bevat geen plastic en is ontworpen op basis van de ontwerpprincipes met lage toxiciteit en een maatschappelijk verantwoorde filosofie van "Gemaakt om opnieuw te worden gemaakt". 99% van het papieren verpakkingsmateriaal, behalve de labels, is gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen die specifiek voor Sony zijn ontwikkeld.

Afbeelding van de verpakking van de WF-1000XM4 en duurzame verpakkingsmaterialen
WF-1000XM4 oordopjes met oplaadcase, geluidsisolerende eartips in 3 maten en USB-C-oplaadkabel.
Inhoud van de verpakking

In de verpakking van uw WF-1000XM4 vindt u geluidsisolerende eartips in drie maten en een USB-C-oplaadkabel.

Zo overweldigend. Zo echt.

Laat u meevoeren door geluid om u heen. Zo echt dat het voelt alsof u bij een liveconcert bent of met de artiest in de studio staat. En dat iedere keer dat u uw koptelefoon opzet. Muziek is meeslepender dan ooit met 360 Reality Audio.

Logo Artist Connection-app
Download de Artist Connection-app en luister voorbeelden op de demospeler.

Specificaties en kenmerken

De WF-1000XM4 volledig draadloze oordopjes combineren toonaangevende Noise Cancelling en hoogwaardig geluid, slimme luisteropties, waterbestendigheid, langdurig luistercomfort en een batterij die de hele dag meegaat.
  • Geëvolueerde digitale Noise Cancelling met geïntegreerde V1-processor

  • Geluidskwaliteit met draadloze hi-res audio

  • Slim luisteren en een heldere gesprekskwaliteit

  • Ergonomische vormgeving voor een stabiele pasvorm

  • Waterbestendig en met een lange batterijduur voor dagelijks gebruik

Driverunit
6 mm
DSEE Extreme
Ja
Frequentierespons (Bluetooth®-communicatie)
20 – 20.000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20 – 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers