PREMIUM

A100 Walkman® A-serie

NW-A100 SERIES
Afbeelding van A100 Walkman® A-serie

redorangegreenblueblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

16 GB

NW-A105

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
h.ear logo
Kenmerkend ontwerp
Logo's van Hi-Res Audio en Hi-Res Audio Wireless
Hoge geluidskwaliteit
Afbeelding van een printplaat
Hoogwaardig staaltje techniek
NW-A100 Walkman met downloaden en streamen via Wi-Fi
Downloaden en streamen via Wi-Fi
NW-A100 Walkman met bedieningsknoppen aan de zijkant
Ontwerp en gebruiksvriendelijkheid
h.ear logo
Onze verschillen verenigen ons

De nieuwe h.ear-serie brengt verschillende kleuren in harmonie, zodat er onverwachte combinaties ontstaan waarin ieder element opvalt en het geheel complementeert.

Harmonieuze kleuren

De nieuwe h.ear-serie is verkrijgbaar in kleuren die perfect bij je levensstijl passen. De tonen passen bij een spectrum van tinten en verschillende kleuren. Combineer de koptelefoon met je favoriete outfit en ontdek de moeiteloze harmonie.

Hoge geluidskwaliteit

Van compatibiliteit voor audio met hoge resolutie tot geavanceerd digitaal opschalen, de NW-A100-serie is ontworpen om het beste uit je muziek te halen.

Hi-res audiologo
Geschikt voor audio met hoge resolutie

Geniet met hi-res audio van verfijnd geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Logo van S-Master HX™
S-Master HX™ 

Geniet van alle subtiele nuances in je muziek met de Digitale S-Master HX™-versterker, die hi-res audio op maximale kwaliteit levert, met minder vervorming en ruis.

Logo van DSEE Ultimate
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ maakt gebruik van AI-technologie om de kleinste akoestische details en heldere, hoge geluiden te reproduceren die vaak tijdens de digitale compressie verloren gaan.

DSD-logo
DSD afspelen

Ervaar het natuurlijke geluid en de intense details van DSD-audio-indelingen tot 11,2 MHz, dankzij de hoogwaardige PCM-omzetting van de NW-A100-serie.

Draadloze hi-res audio 

Geniet van muziek in hi-res audiokwaliteit dankzij LDAC, onze premium draadloze codec. Dankzij een bitsnelheid die drie keer zo hoog is als die van standaard BLUETOOTH®-technologie kun je optimaal genieten van al je muziek.

De logo's voor Bluetooth®, NFC™ en Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ One-touch en Bluetooth® bieden directe connectiviteit

Met de draadloze NFC- en Bluetooth-technologie krijg je snel en gemakkelijk toegang tot je muziek. Houd je apparaat met NFC tegen je NW-A100 en je streamt met een snelle, naadloze verbinding. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth en je bent er klaar voor. Compatibiliteit met LDAC en aptX™ HD-audio is beschikbaar.

Hoogwaardig staaltje techniek

Ieder materiaal en onderdeel van de NW-A100-serie is uitgekozen met één enkel doel voor ogen: een echt uitzonderlijke luisterervaring creëren.

Stevig frame van gewalst aluminium voor verbeterde geluidskwaliteit

Het hoogwaardige frame van gewalst aluminium biedt superieure stijfheid voor lage impedantie, een helder en stabiel geluid en een stevige bas.

Printplaat met filmcondensator
Filmcondensator

Het gebruik van hoogwaardige filmcondensatoren tijdens het versterkingsproces zorgt dat de NW-A100-serie transparante, indrukwekkende hoge tonen en een natuurlijk geluid kan leveren.

Printplaat met Fine Sound Resistor
Fine sound resistor

De op het oppervlak gemonteerde Fine Sound Resistor zorgt voor een gelijkmatige, effectieve verdeling van energie over de circuitonderdelen, voor een consistente geluidskwaliteit.

Geoptimaliseerde printplaatlay-out
Geoptimaliseerde printplaatlay-out

Door de scheiding van het audioblok (rood gemarkeerd) en het voedingsblok/digitale blok (blauw) is de printplaatlay-out geoptimaliseerd voor geluidskwaliteit die niet wordt beïnvloed door digitale ruis.

Geavanceerde soldeer met goud voor een helderder geluid

Het uitstekende geleidingsvermogen van goud reduceert signaalverlies tot het minimum. Hoogwaardige, loodvrije soldeer met een kleine hoeveelheid goud sluit het circuit van de NW-A100-serie aan op de batterij en zorgt voor helderder geluid en zang.

Geavanceerde soldeer met goud
Wi-Fi-compatibel voor direct downloaden/muziek streamen

De NW-A100 serie heeft Android™-ondersteuning en is Wi-Fi-compatibel voor meer manieren om naar je muziek te luisteren. Geniet van je favoriete streaming- en muziekapps op je Walkman of maak verbinding met een pc voor toegang tot je muziekcollectie.

Ontworpen om ongehinderd van muziek te genieten

De NW-A100-serie is ergonomisch en gebruiksvriendelijk, waardoor onderweg naar muziek luisteren nog meer genieten is dan ooit tevoren.

Voor comfort vervaardigd

De NW-A100 is met de slanke lijnen en matte afwerking ontworpen om comfortabel in uw handpalm te liggen.

Groter scherm, compact formaat

De NW-A100-serie heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de NW-A50, maar de behuizing is nagenoeg even groot. Je hebt dus eenvoudiger toegang tot je muziek zonder aan comfort te hoeven inboeten.

Handige bediening aan de zijkant

Door de slim ontworpen bediening aan de zijkant kiest je je favoriete nummers en het volume zonder de walkman uit je broekzak te halen.

USB Type-C™-poort

De NW-A100-serie heeft een USB Type-C ™-poort voor eenvoudige connectiviteit met een groot aantal apparaten.

Pictogram microSD-kaart
Uitbreidbaar geheugen

Je kunt het grote geheugen van je NW-A100-serie nog verder uitbreiden met een microSD-kaart. Je hoeft de kaart alleen maar in de sleuf te steken om onderweg te genieten van eindeloze afspeellijsten en de grootste muziekcollecties.

Pictogram batterij
Batterijlevensduur tot 26 uur

Als de NW-A100 volledig is opgeladen, kun je tot wel 26 uur lang muziek afspelen met mp3-bestanden (128 kbps). Perfect voor je dagelijkse reis van en naar het werk of gewoon als je eropuit trekt.

Pictogram lp-processor
Vinyl Processor

Geef je digitale nummers weer de warmte en het karakter van vinyl. Geniet van de subtiele weergave van de lage resonantiefrequentie, de weerstand van de toonarm en de oppervlakteruis voor een authentieke luisterervaring.

Logo van MQA™
MQA™-bestanden worden gedecodeerd en afgespeeld

Met de NW-A100-serie kun je MQA™-bestanden afspelen en decoderen, zodat je nog meer muziek zonder kwaliteitsverlies kunt luisteren.

Walkman 40th Anniversary-verpakking

Ter ere van het 40-jarig bestaan van de eerste draagbare cassettespeler van Sony, de baanbrekende TPS-L2 Walkman, hebben wij een exclusieve Walkman 40th Anniversary-verpakking ontworpen.

Ga terug in de tijd met het hoesje van de TPS-L2

Het speciale hoesje is een leuke toevoeging aan de Walkman 40th Anniversary-verpakking. Zo is je Walkman uit de NW-A100-serie niet alleen tegen stof en krassen beschermd, maar hij lijkt erdoor op de originele Walkman® uit 1979, de TPS-L2. Al helemaal met de cassettebandjeslook.

NW-A100 Walkman in het hoesje van de TPS-L2
Inhoud van de Walkman 40th Anniversary-verpakking
Inhoud van de verpakking

In de doos, gebaseerd op de originele verpakking van de TPS-L2, vind je een Walkman uit de NW-A100-serie met op de achterkant het 40th Anniversary-logo en een speciaal hoesje naar het ontwerp van de iconische TPS-L2 zelf. Inclusief 2 Walkman 40th Anniversary-stickervellen.

Gebruikersinterface met cassettebandje 

De NW-A100-serie beschikt als knipoog naar de TPS-L2 over een gebruikersinterface en screensaver met de look van een cassettebandje. Het weergegeven cassettebandje op het scherm van je Walkman® hangt af van de codec van de muziek waarnaar je luistert.

NW-A100 Walkman met gebruikersinterface met cassettebandje
Zo overweldigend. Zo echt.

Laat je meevoeren door geluid om je heen. Zo echt dat het voelt alsof je bij een liveconcert bent of met de artiest in de studio staat. 360 Reality Audio maakt muziek meeslepender dan ooit. Ontdek het zelf met de NW-A100-serie.


SAT: 0,9 W/kg (categorie C)

Denk aan uw gezondheid – gebruik uw mobiele telefoon met mate, bel met een oortje en kies voor een toestel met een lagere SAT-waarde (SAR-waarde)

Categorie A: SAT-waarde kleiner dan 0,4 W/kg,
Categorie B: SAT-waarde gelijk aan of groter dan 0,4 W/kg, maar kleiner dan 0,8 W/kg,
Categorie C: SAT-waarde gelijk aan of groter dan 0,8 W/kg, maar kleiner dan 1,2 W/kg,
Categorie D: SAT-waarde gelijk aan of groter dan 1,2 W/kg, maar kleiner dan 1,6 W/kg,
Categorie E: SAT-waarde gelijk of groter dan 1,6 W/kg, maar kleiner dan of gelijk aan 2 W/kg;

Specificaties en kenmerken

Met de NW-A100-serie, die beschikt over Android™ en hi-res audio, in kleuren die bij je lifestyle passen, kun je op je Walkman® genieten van je favoriete streaming- en muziekapps. Of je kunt verbinding maken met je pc voor toegang tot je muziekcollectie. Naar je favoriete nummers luisteren was nog nooit zo eenvoudig.
  • Breng harmonie in je leven met de kleuren van de h.ear-serie

  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Digitale S-Master HX™-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • De op kunstmatige intelligentie (AI) gebaseerde DSEE HX-technologie analyseert songtype en reconstrueert gecomprimeerde audiobestanden

  • Gebruik Wi-Fi om muziek te streamen en te downloaden met je favoriete Android™-apps

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers