MP3-SPELERS

A100 Walkman® A-serie

NW-A100 SERIES

Afbeelding van A100 Walkman® A-serie

redorangegreenblueblack

16 GB

NW-A105

350,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A100 Walkman® A-serie

Kenmerken

Harmonieuze kleuren

De nieuwe h.ear-serie is verkrijgbaar in kleuren die perfect bij uw levensstijl passen. De tonen passen bij een spectrum van tinten en verschillende kleuren. Combineer de hoofdtelefoon met uw favoriete outfit en ontdek de moeiteloze harmonie.

De expressie van stijl, een feest van geluid.

De opvallende NW-A100, met ondersteuning door Android™ en functies voor direct downloaden en streamen, biedt u alles om van uw muziek te genieten, op uw eigen manier.

Compatibel met audio met hoge resolutie

Geniet met hi-res audio van verfijnd geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Draadloze hi-res audio

Stream muziek in hi-res audiokwaliteit dankzij LDAC, onze premium draadloze codec. Dankzij een bitsnelheid die drie keer zo hoog is als die van standaard BLUETOOTH®-technologie kunt u optimaal genieten van al uw muziek.

DSD afspelen

Ervaar het natuurlijke geluid en de intense details van DSD-audio-indelingen tot 11,2 MHz, dankzij de hoogwaardige PCM-omzetting van de NW-A100.

S-Master HX™ levert hi-res audio op maximale kwaliteit

Geniet van alle subtiele nuances in uw muziek met de Digitale S-Master HX™-versterker, die hi-res audio op maximale kwaliteit levert, met minder vervorming en ruis.

DSEE HX™

De audio-opschaling wordt nog verder verbeterd door onze DSEE HX™-processor, die instrumenten, stemmen en muziekgenres kan herkennen. Door deze muzikale kenmerken en de relatieve energie van de audio te identificeren, kan de processor de audio die tijdens de digitale compressie verloren is gegaan, nauwkeurig reconstrueren voor een volledige geluidservaring, zelfs bij gecomprimeerde indelingen. De DSEE HX-processor werkt zelfs wanneer u muziek streamt.

NFC™ One-touch en Bluetooth® bieden directe connectiviteit

Met NFC- (Near Field Communication) en Bluetooth®-technologie krijgt u snel en gemakkelijk toegang tot uw muziek. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen uw NW-A100 te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar om te streamen. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth en u bent er helemaal klaar voor. Compatibiliteit met LDAC en aptX™ HD-audio is mogelijk.

Stevig frame van gewalst aluminium voor verbeterde geluidskwaliteit

Het hoogwaardige frame van gewalst aluminium biedt superieure stijfheid voor lage impedantie, een helder en stabiel geluid en een stevige bas.

Filmcondensator

Het gebruik van hoogwaardige filmcondensatoren tijdens het versterkingsproces zorgt dat de NW-A100 transparante en indrukwekkende hoge tonen en een natuurlijk geluid kan leveren.

Fine sound resistor

De op het oppervlak gemonteerde Fine Sound Resistor zorgt voor een gelijkmatige, effectieve verdeling van energie over de circuitonderdelen, voor een consistente geluidskwaliteit.

Geoptimaliseerde printplaatlay-out

Door de scheiding van het audioblok (rood gemarkeerd) en het voedings-/digitale blok (blauw) is de printplaatlay-out geoptimaliseerd voor geluidskwaliteit die niet wordt beïnvloed door digitale ruis.

Geavanceerde soldeer met goud voor een helderder geluid

Het uitzonderlijke geleidingsvermogen van goud reduceert signaalverlies tot het absolute minimum. Hoogwaardige, loodvrije soldeer met een kleine hoeveelheid goud sluit het circuit van de NW-A100 aan op de batterij en zorgt voor helderder geluid en zang.

Ondersteund door Android™

De NW-A100 wordt ondersteund door Android™, zodat u gemakkelijk eindeloos veel media-apps en muziekdiensten kunt gebruiken.

Wi-Fi-compatibel voor direct downloaden en streamen

De NW-A100 word ondersteund door Android™ en is Wi-Fi-compatibel om u nog meer manieren te bieden om naar uw muziek te luisteren. Geniet van uw favoriete streaming- en muziekapps op uw Walkman of maak verbinding met een pc voor toegang tot uw muziekcollectie.

Gebruikersinterface met cassettebandje

De NW-A100 beschikt over een speciale gebruikersinterface en screensaver met het beeld van een cassettebandje, als een speelse knipoog naar de iconische TPS-L2, de originele Walkman® uit 1979. Het beeld van het cassettebandje dat op het scherm van uw Walkman® verschijnt, hangt af van de codec van de muziek waarnaar u luistert.

USB Type-C™-poort

De NW-A100 heeft een USB Type-C™-poort voor eenvoudige connectiviteit met een groot aantal apparaten.

Neem nog meer muziek mee dankzij de microSD-kaartsleuf

U kunt het grote geheugen van uw NW-A100 nog verder uitbreiden met een microSD-kaart. U hoeft de kaart alleen maar in de sleuf te steken om onderweg te genieten van eindeloze afspeellijsten en zelfs de grootste muziekcollecties.

Batterijlevensduur van maximaal 26 uur

Perfect voor onderweg of als u van uw muziek wilt genieten. Als de batterij volledig is opgeladen, hebt u tot wel 26 uur aan muziek bij het afspelen van mp3-bestanden van 128 kbps.

Vinyl Processor

Geef de warmte en de eigenschappen van vinyl terug aan uw digitale nummers en geniet opnieuw van de melodieuze rijkheid en dynamiek van uw favoriete albums. Geniet van de subtiele weergave van de lage resonantiefrequentie, de weerstand van de toonarm en de oppervlakteruis voor een authentieke luisterervaring.

Walkman 40th Anniversary

Dit jaar bestaat de Walkman® 40 jaar. De eerste Walkman TPS-L2 werd in 1979 geïntroduceerd en groeide uit tot een icoon van design en techniek. De manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderde voorgoed. Voor het eerst konden we genieten van onze favoriete nummers, albums en artiesten in geluid van hoge kwaliteit, altijd en overal, en sindsdien zijn we dat blijven doen.

Lees meer over de geschiedenis van de Walkman®

Walkman 40th Anniversary-verpakking

Om de 40e verjaardag van de baanbrekende TPS-L2 Walkman te vieren, hebben we een exclusieve Walkman 40th Anniversary-verpakking ontworpen. In de doos, die verwijst naar de originele verpakking van de TPS-L2, vindt u een NW-A100 Walkman, compleet met het 40th Anniversary-logo op de achterkant en een speciale zachte tas gebaseerd op het ontwerp van de iconische TPS-L2 zelf. Ook worden er twee Walkman 40th Anniversary-stickervellen meegeleverd.

Specificaties
Met de NW-A100, die beschikt over Android™ en hi-res audio, in kleuren die bij uw lifestyle passen, kunt u op uw Walkman® genieten van uw favoriete streaming- en muziekapps. Of u kunt verbinding maken met uw pc voor toegang tot uw muziekcollectie. Naar uw favoriete nummers luisteren was nog nooit zo eenvoudig.
  • Breng harmonie in uw leven met de kleuren van de h.ear-serie

  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Digitale S-Master HX™-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • De op kunstmatige intelligentie (AI) gebaseerde DSEE HX-technologie analyseert songtype en reconstrueert gecomprimeerde audiobestanden

  • Gebruik Wi-Fi om muziek te streamen en te downloaden met uw favoriete Android™-apps

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu