PREMIUM

A30 Walkman® A-serie

NW-A30 SERIES
Afbeelding van A30 Walkman® A-serie

redpinkyellowblueblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

16 GB

NW-A35

Prijs niet beschikbaar

16 GB met hoofdtelefoon

NW-A35HN

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van A30 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A30 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A30 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A30 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A30 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A30 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A30 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A30 Walkman® A-serie

Kenmerken

Minimalistisch ontwerp

De NW-A30 series is geïnspireerd door eenvoud en een prachtig voorbeeld van 'hoe minder, hoe beter'. Met heldere lijnen en een eenvoudige vorm wordt dit ontwerp deel van uw persoonlijke stijl. 

Iconische kleuren

De NW-A30-serie is in verschillende stijlvolle kleuren verkrijgbaar. — elke kleur is gekozen voor een specifieke persoonlijkheid.

Een intuïtief aanraakscherm

Het hoogwaardige scherm van 3,1 inch (7,9 cm) is aanraakgevoelig, zodat u functies kunt gebruiken door op het pictogram te tikken. Het is zo intuïtief dat het gebruik ervan heel natuurlijk voelt. 

Hoor alleen het geluid waar het om gaat

Dompel uzelf onder in geluid met de exclusieve, meegeleverde hoofdtelefoon met geluidsonderdrukking uit de NW-A30-serie. Blokkeer geluiden van buitenaf en focus alleen op muziek. *Afhankelijk van het aangeschafte model. Hoofdtelefoon niet bij de NW-A35 inbegrepen.

Haal het beste uit elk nummer

Geniet met hi-res audio van verfijnd geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het voelt alsof de artiest recht voor u staat.

DSD afspelen

Ervaar een hoge afspeelkwaliteit van door PCM (Pulse Code Modulation) geconverteerde inhoud met hetzelfde warme geluid als het origineel in DSD.

S-Master HX

De nieuwe digitale S-Master HX-versterker vermindert vervorming en ruis over een groot frequentiebereik voor een rijk en vol geluid.

DSEE HX 

Hoor wat u vroeger niet hoorde. DSEE HX schaalt uw bestaande muziek op naar een audiokwaliteit die hoge resolutie benadert.

Bluetooth-streaming op zijn best

Dankzij LDAC, onze eersteklas draadloze codec, is uw gestreamde muziek van geweldige kwaliteit. Met een bitsnelheid die drie keer zo snel is als normale Bluetooth® wordt muziek luisteren een echte belevenis.

Duurzame batterij

Geniet van een speelduur tot wel 45 uur met een verbeterde batterijlevensduur. Besteed minder tijd aan het opladen en meer tijd aan het luisteren naar uw favoriete muziek

Oneindige afspeellijsten

De NW-A30-serie heeft een uitbreidbare opslagcapaciteit. Voeg gewoon een microSD-kaart toe en u hebt nooit te weinig muziek.

Specificaties

Geniet met de nieuwste Walkman® van eindeloze afspeellijsten met uw favoriete nummers. Door hi-res audio en een opvallend design ziet de NW-A30-serie er net zo goed uit als die klinkt.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Opschalen met DSEE HX herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-Touch

  • Inclusief hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers