MP3-SPELERS

A50 Walkman® A-serie

NW-A50 SERIES
Afbeelding van A50 Walkman® A-serie

redgoldgreenblueblack

16 GB

NW-A55L

200,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van A50 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A50 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A50 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A50 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A50 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A50 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A50 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A50 Walkman® A-serie
Afbeeldingen van A50 Walkman® A-serie
h.ear logo
Hear Your Colour

De h.ear-serie heeft harmonieuze kleuren en is verkrijgbaar in vijf unieke kleuren die allemaal naadloos bij uw stijl en in uw wereld passen.

Geniet van geluid in stijl.

Met een handig design van premium kwaliteit levert de NW-A50 het ongelooflijke geluid van hi-res audio. Bovendien schaalt hij audio op met verbeterde DSEE HX- en lp-processoren.

Harmonieuze kleuren

De nieuwe h.ear-serie wordt geleverd in verschillende kleuren. U kunt dus zelf uw favoriet kiezen. Combineer de hoofdtelefoon met uw favoriete outfit en ontdek de moeiteloze harmonie.

Hoor het verschil
Logo hi-res audio met pictogrammen van 24 bits en 16 bits

3,2 keer zo veel verzonden gegevens

Echt authentiek geluid met hi-res audio

Ervaar de muziek alsof de artiest recht voor uw neus staat met de hi-res audio van geweldige kwaliteit — beter dan cd. Hi-res audio reproduceert zelfs de meest subtiele nuances van geluid op studiokwaliteit.

Pictogram DSD
 DSD afspelen

Ervaar het natuurlijke geluid en de intense details van DSD-audio-indelingen dankzij de hoogwaardige PCM-conversie van de NW-A50-serie.

DSEE HX-logo
Audio opschalen met de nieuwe DSEE HX 

Breng zelfs zeer gecomprimeerde audio-indelingen op het niveau van een volledige geluidservaring met onze geavanceerde DSEE HX-processor. Deze gebruikt AI (kunstmatige intelligentie) om muzieksoort, instrumenten en muziekgenre te analyseren. 

Pictogram S-Master HX™
S-Master HX™ geoptimaliseerd voor hi-res audio 

Geniet van alle subtiele nuances in uw muziek met S-Master HX™, die hi-res audio op maximale kwaliteit levert, met minder vervorming en ruis.

Nauwkeurig ontworpen voor superieur geluid
Stevig frame van gewalst aluminium voor verbeterde geluidskwaliteit

Het hoogwaardige frame van gewalst aluminium biedt superieure stijfheid voor lage impedantie, een helder en stabiel geluid en een stevige bas.

Geavanceerde soldeer met goud voor een helderder geluid

Het uitstekende geleidingsvermogen van goud reduceert signaalverlies tot het absolute minimum. Hoogwaardige, loodvrije soldeer met een kleine hoeveelheid goud sluit het circuit van de NW-A50 aan op de batterij en zorgt voor helderder geluid en zang. 

Soldeer met goud
Vergulde printplaat
VERGULDE PRINTPLAAT
Contactveren
contactveren
Vergulde printplaat en contactveren voor lage impedantie

De printplaat en contactveren van de NW-A50, waarmee de printplaat met het gewalst aluminium frame wordt verbonden, zijn beide verguld. Het resultaat is een krachtige bas en heldere middentonen.

Stijlvolle vormgeving, vernieuwde knoppen

De NW-A50 is ergonomisch en heeft een premium, gebogen behuizing die in uw handpalm past. Met de intuïtieve knoppen aan de zijkant kunt u eenvoudig uw muziek bedienen. De knoppen voor afspelen/pauze, muziekselectie en volume op het zijpaneel kunnen eenvoudig worden bediend, zelfs alleen op gevoel. 

Oude ontwerp van de knoppen
VORIG ONTWERP
Nieuwe behuizing en ontwerp van de knoppen
NIEUWE BEHUIZING EN KNOPPEN
Pictogram LDAC BLUETOOTH®
Beter streamen via BLUETOOTH® 

Met LDAC™ wordt een conventionele BLUETOOTH®-verbinding gebruikt, maar de max. gegevensoverdracht kan oplopen tot 990 kbps. Dat is ca. 3x zoveel als bij andere audioprofielen. Dit leidt tot een betere draadloze luisterervaring dicht bij de bedoeling van de artiest. Volledige verbinding met aptX™ HD audio met firmware-update.

Wireless Noise Cancelling onderdrukt externe geluiden

Wilt u alleen zijn met uw muziek? Activeer Wireless Noise Cancelling en de compatibele IER-NW500N/NE-hoofdtelefoon werkt samen met de NW-A50-serie om extern geluid te onderdrukken. 

In de Omgevingsgeluidsmodus kunt u belangrijke geluiden horen

Als u de compatibele IER-NW500N/NE-hoofdtelefoon gebruikt, kunt u de Omgevingsgeluidsmodus inschakelen om tegelijkertijd uw muziek en geluiden van buitenaf te horen.

USB DAC-functie
Muziek die u vanaf uw computer afspeelt, klinkt nog beter met USB-DAC 

Gebruik uw NW-A50-serie als USB-DAC (digitaal-analoogconverteerder) met een pc of Mac. Wanneer de Walkman is aangesloten en geactiveerd via de meegeleverde USB-kabel, vervangt die de reguliere geluidsprocessor van uw computer met zijn eigen, verfijnde hardwareprocessor. 

Pictogram LDAC
BLUETOOTH®-ontvangermodus geeft uw smartphonemuziek een boost

Geef uw muziek een boost door te streamen via de NW-A50 met Bluetooth® en een smartphoneverbinding. Uw favoriete nummers klinken nog beter dankzij het opschalen van S-Master HX en DSEE HX, evenals de lp-processor en equalizer.

Specificaties en kenmerken

Til uw muziek naar een hoger niveau met het ongelofelijke geluid van hi-res audio en kleuren die bij u passen. De NW-A50 is gemaakt met de grootste zorg en met hoogwaardige onderdelen, zoals een robuust frame van gewalst aluminium en loodvrije, vergulde soldeer op de printplaat voor een kristalhelder geluid. Verbeterde DSEE HX herstelt gecomprimeerde geluidsbestanden. U kunt streamen via BLUETOOTH® met LDAC om de details in elk nummer te behouden.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Digitale S-Master HX™-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • De op kunstmatige intelligentie (AI) gebaseerde DSEE HX-technologie analyseert songtype en reconstrueert gecomprimeerde audiobestanden

  • BLUETOOTH®-technologie met LDAC om de draadloze geluidskwaliteit te behouden

  • BLUETOOTH®-ontvangerfunctie

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers