Verkrijgbaar vanaf

90,00 €

(inclusief btw)
30

4.3 gebaseerd op 30 klantbeoordelingen

15
11
3
1
0
Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Mooi geluid

8 GB 26/11/2018 door EEEEMM (Nederland)

Goed product, mooie kleur, lekker licht, prima geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Teleurstellend

8 GB 19/03/2019 door Renilde (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit toestel vorige maand gekocht. Miskoop. Niet handig in gebruik, klank niet optimaal. Kan niet ingesteld worden in Nederlandse taal.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

30 klantbeoordelingen

3 Modellen

Modellen

0

redelijke mp3 speler

8 GB 16/08/2021 door muziekfriek (Nederland)

ik heb hem gekocht omreden dat Sony een goed merk is.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Doet uitstekend zijn taak!!

4 GB 06/08/2021  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

+ Goede prijs/kwaliteits verhouding + goede sound + een aanrader!!

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

werkt prima en simpel

4 GB 23/07/2021 door Annie95 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

gekregen voor verjaardag en ben er erg tevreden mee software voor pc niet altijd gebruikersvriendelijk

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend toestelletje

4 GB 24/06/2021 door Grompy56 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Degelijk aanvoelend toestel, intuïtieve bediening, meer dan degelijke klankkwaliteit indien gebruikt met goede headset of earplugs.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat het moet zijn

8 GB 08/07/2020 door Lbackaert (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

met dit product heb ik wat ik zocht prijselijk, goede kwaliteit en gemakkelijk te bedienen. De blokkeerknop vind ik echt praktisch. en de werktijd vind ik ook ruim voldoende

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Service
13/07/2020

Beste, bedankt voor uw reactie.

We zijn blij dat u geniet van de beeldkwaliteit van uw toestel

.Sony Customer Service

0

Fantastisch apparaat.

4 GB 02/07/2020 door Jan Egmont (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De bediening is heel duidelijk en eenvoudig. Mooie muziek kwaliteit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Even wennen daarna handig in gebruik

4 GB 04/05/2020 door Grutto (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb het samen gekocht met een koptelefoon en voor de prijs van iets meer dan Euro 100,= vind ik het een geslaagde aankoop!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie muziekspeler, maar onbruikbaar

8 GB 27/04/2020 door Debby 76 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Helaas niet kunnen gebruiken. Ik heb blijkbaar het bijgeleverde kabeltje met de verpakking weggegooid :(

Vormgeving

Uitstekend

0

2

0

geweldig product

4 GB 10/04/2020 door russel80 (Nederland)

net binnen heel snel muziek erop gezet ben nu aan het luisteren geweldig

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Walkman mp3

8 GB 14/03/2020 door Jack01 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb een MP3 speler gekocht om mijn mobiel minder te belasten en heb gekozen voor een Sony Walkman. Heb tot nu toe geen enkele problemen. Speelt mijn favoriete muziek goed. Een aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

handig

8 GB 01/03/2020 door thomasdw (België)

het apparaat is handig om overal mee naartoe te nemen dit vooral met de lange accu duur

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima apparaat

8 GB 05/02/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima apparaat. Voldoet geheel aan mijn wensen. Minpunt zijn de "oortjes". Ze passen niet goed in mijn oorschelpen, en vallen er dus meteen uit. Veel beter zou het zijn om de NW-E394 uit te rusten met een koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Algemeen zeer goed

4 GB 05/01/2020 door Sabjem (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb er nu een paar weken eentje en ben tevreden over de mogelijkheden, enkel mis ik de mogelijkheid om nummers,,of herhalingen in elkaar te laten overvloeien zónder pauze. Verder ok.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig

4 GB 11/12/2019 door Christof012 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben er te vrede mee, handig compact ligt goed in de hand weegt niet veel.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

makkelijk en stevig

4 GB 28/11/2019  (Nederland)

bij CONRAD NEDERLAND GEKOCHT. helaas niet hebbende de Nederlandse taal op mp speler.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Handige MP 3 speler, goede geluidskwaliteit

8 GB 18/09/2019 door Corrie63 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Muziek downloaden gaat snel, handige bedieningsknoppen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig

4 GB 08/06/2019 door sara10 (België)

Ik luister elke dag!!! Super leuk!!! En mooi!!!!!!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Valt tegen

8 GB 17/05/2019 door Gel 73 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik moet het apparaat via een sony music centrum gebruiken. Gedoe! Als ik dat van te voren geweten had, had ik het niet gekocht. Het apparaat is inmiddels op een onbegrijpelijke taal over gegaan. Brrr........ Verder werkt het goed.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

Reactie van Customer Support
20/05/2019

Goedemorgen,

Vervelend om te horen de taal van de NW-E394 niet meer juist staat ingesteld. Via de onderstaande link kunt u vinden waar u de taal kan instellen.

De weergavetaal selecteren: https://helpguide.sony.net/dmp/nwe390/v1/nl/contents/TP0000893428.html

Indien het niet lukt om een nieuwe taal te selecteren willen wij u adviseren om de walkman terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Resetten naar de fabrieksinstellingen: https://helpguide.sony.net/dmp/nwe390/v1/nl/contents/TP0000879402.html

Indien u nog verdere vragen heeft willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html.

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Degelijke radio en mp3 speler

8 GB 01/05/2019 door Sjaqie (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Gekocht ter vervanging van mij oude Sony. Dit model heeft wat minder mogelijkheden maar geluid MP3 en FM zijn prima. De accuduur valt er tegen is zeker geen 35 uur !

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooie vormgeving

4 GB 21/03/2019 door donzuro (Nederland)

Ik gebruik het dagelijks met veel plezier. Muziek is belangrijk voor mij.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Teleurstellend

8 GB 19/03/2019 door Renilde (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit toestel vorige maand gekocht. Miskoop. Niet handig in gebruik, klank niet optimaal. Kan niet ingesteld worden in Nederlandse taal.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

Mooi geluid

8 GB 26/11/2018 door EEEEMM (Nederland)

Goed product, mooie kleur, lekker licht, prima geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Geweldige walkman

8 GB 25/11/2018 door Rebri (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Onlangs aangeschaft voor gebruik tijdens sporten, zeer goed geluid met makkelijke bediening en slotknop. Geen enkel probleem om vol met muziek te zetten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goed product maar wel duur

8 GB 24/11/2018 door jojo014 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is een fijn apparaat. De geluidskwaliteit is redelijk. Het apparaat is eenvoudig te bedienen. Helaas zit er geen duidelijke gebruiksaanwijzing bij, die moet je van internet halen. Hij speelt maar een liedje af of je moet een afspeellijst maken. Dat staat trouwens nergens. Om een afspeellijst te maken, heb je een pc nodig omdat dit via een te downloaden programma moet. Het is geen goedkoop apparaat maar ik had weinig keus omdat het een garantiekwestie was. Het vorige apparaat (van Philips) was defect en kon niet meer geleverd worden (uit productie). De verkoper kon alleen maar dit apparaat als voordeligste alternatief aanbieden.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

gewoon goed

8 GB 09/11/2018 door yuri1952 (Nederland)

is een makkelijk en goed product, simpel muziek toevoegen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

SUPER

8 GB 20/07/2018 door RIKIRIK (België)

VANDAAG GEKOCHT AL VEEL MUZIEK OP GEZET KLANK IS ZEER GOED

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Aanrader zeker voor oud en jong

8 GB 19/12/2017 door kisvis (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vederlicht en een heel goed apparaat. Makkelijk te bedienen. Ik mis een knijpding voor de oordopjes

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prettige bediening, goede geluidskwaliteit.

8 GB 13/12/2017 door HenkR (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een prettig apparaat, makkelijk te bedienen. De scherpte van het beeldschermpje kan mijns inziens beter.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

valt goed mee

8 GB 18/05/2017 door jolien (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

valt goed mee in handeling. geluid kan beter scherm mag groter

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Tevreden

8 GB 01/10/2016 door Htba (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De eerste verloren, dus weer een Sony Walkman gekocht.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0