NW-WM1Z

Genot in puur detail

Luister naar een symfonie van detail met de Signature Series Walkman®; een combinatie van geavanceerde geluidstechnologie, prachtig vormgegeven, hoogwaardige materialen en toonaangevende functionaliteit.  

PREMIUM

WM1Z Walkman® Signature Series

NW-WM1Z
Afbeelding van WM1Z Walkman® Signature Series

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

256 GB

NW-WM1Z

Prijs niet beschikbaar

Signature Series

One Signature Sound

Maak de stap van geluid met hoge resolutie dat u kunt horen, naar geluid dat u kunt voelen.

Puur geluid, hoogwaardige onderdelen

Ontdek de functionele schoonheid van zuurstofvrij koper

De NW-WM1Z is volledig omsloten door een chassis van hoogwaardig verguld, zuurstofvrij koper. Het koper wordt veelvuldig gebruikt voor de productie van instrumenten en geeft de speler zijn unieke natuurlijke, akoestische geluid. Dankzij het geleidend vermogen en de zuivere sterkte van het materiaal levert de Walkman® ongeëvenaarde geluidsprestaties.

Kabels met 4 draden
Geavanceerd kabelontwerp

De KIMBER KABLE®-kabels met vier draden zijn handgemaakt volgens geavanceerde vlechttechnieken. Hierdoor kunnen ze probleemloos de volle kracht van de muziek aan en leveren ze de best mogelijke geluidsprestaties.

FT Cap
Gestroomlijnd en krachtig

De speciaal ontwikkelde FT CAP (high polymer capacitor) reguleert de toestroom van energie en optimaliseert die voor onmiddellijke, heldere kracht wanneer dat nodig is.  

Fine Sound Register
Betrouwbare circuits

De op het oppervlak gemonteerde Fine Sound Register zorgt voor een gelijkmatige, effectieve verdeling van energie over de circuitonderdelen, voor een consistente geluidskwaliteit.

Ontdek de NW-WM1Z

Leer meer over de technologie en inspiratie achter onze meest geavanceerde Walkman®. 

Audio met hoge resolutie
Zet geluid in zijn element

Weergave van elke noot zoals de artiest het heeft bedoeld in hi-res audio

Met hi-res audio geniet u van de kleinste nuances in geluid van studiokwaliteit waaraan cd's niet kunnen tippen. Elk onderdeel, van het signaal tot de speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat u het gevoel krijgt dat de artiest recht voor u staat. Hi-res audiobestanden gebruiken meestal een hoge samplefrequentie van 96 kHz of 192 kHz bij 24-bits.

Een revolutie in authentieke geluidskwaliteit

Bij de ontwikkeling van de gedetailleerde akoestische eigenschappen en de natuurlijke geluidskwaliteit van de NW-WM1Z konden onze ingenieurs putten uit een schat aan ervaring op het gebied van digitale-versterkertechnologie. Dit leverde een unieke en bijzonder aangename luisterervaring op.

S-Master HX
Natuurgetrouwe geluidsweergave

De nieuwe S-Master™ HX digitale-versterkertechnologie, onafhankelijk ontwikkeld voor Walkman®, is nu compatibel met oorspronkelijke DSD, gebalanceerde indelingen, en indelingen met een hoog uitgangsvermogen. De technologie vermindert vervorming en ruis over een groot frequentiebereik, voor een rijk en vol geluid. 

DSD-indeling
Laat niets verloren gaan

De NW-WM1Z ondersteunt oorspronkelijke DSD-audiobestanden (Direct Stream Digital) uit de eerste fases van het productieproces. Dit houdt in dat deze bestanden alle oorspronkelijke gegevens van de originele opname bevatten.

Aansluiting van 4,4 mm
De nieuwe standaard in kracht

De Walkman® heeft een enkele gebalanceerde stekker, ontworpen voor de nieuwe gebalanceerde aansluitkabel van 4,4 mm dik. Hierin worden het linker en rechter geluidssignaal gescheiden. Dit minimaliseert het signaaloverdrachtsverlies en de lagere geluidskwaliteit die daar het gevolg van is. 

Houd het gevoel vast

U hoort elke noot en nuance met DSEE HX

Beleef thuis het concertgevoel en luister naar uw muziek zoals de artiest het heeft bedoeld, in kwaliteit die hi-res audio benadert. DSEE HX™ is een optimalisatietechnologie die uw muziek analyseert en op basis van een algoritme ontbrekende gegevens aanvult, zodat de kwaliteit bijna hi-res audio wordt. Kies uit 4 extra modi en haal het beste uit uw muziek naar boven.

DC-fase-gelijkrichter
DC-fase-gelijkrichter

Pure geluidsoverdracht

Onze effectieve DC-fase-gelijkrichter repliceert een grote verscheidenheid aan kenmerkende geluiden. Door de toepassing van digitale signaalverwerking worden de fasekenmerken van verschillende typen analoge versterkers geëvenaard, om een zuiverder analoog geluid te benaderen. Kies uit zes instellingen voor de fasekenmerken.

Ontworpen voor het leven

Bediening van de NW-WM1Z Walkman® wordt snel een tweede natuur dankzij de intuïtieve functionaliteit en kenmerken die zijn geoptimaliseerd voor levensechte omstandigheden. 

Batterij
Tot 30 uur afspeeltijd

Je muziek houdt het net zo lang vol als jij. Speel tot 30 uur non-stop hi-res audio af (FLAC 96 kHz/24-bits) en 33 uur mp3 (128 kbps).

Geheugen
Maar liefst 256 GB intern geheugen

De NW-WM1Z beschikt over 256 GB ingebouwd geheugen voor je bestanden, zodat je nooit zonder muziek zit.

Gevoelig aanraakscherm
Gevoelig aanraakscherm

Het volledig responsieve aanraakscherm van 10,2 cm (4 inch) en het klassieke design van de interface zijn afgestemd op de behoeften van de meest gepassioneerde muziekliefhebbers.

Intuïtieve knop aan de zijkant
Intuïtieve knop aan de zijkant

Eenvoudige, bijna instinctieve bediening met een knop aan de zijkant zodat je makkelijk bij je muziek kunt.

Uitbreidbaar geheugen
Uitbreidbaar geheugen

Nooit meer te weinig ruimte voor je muziekbibliotheek. Sla bestanden met de hoogste kwaliteit op met de microSD-sleuf.

LDAC
Ontdek verbeterde Bluetooth® met LDAC

LDAC is een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth® draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat 3x zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC een optimale draadloze luisterervaring voor al uw muziek.

Ontdek de Signature Series

Ga voor niets minder dan overweldigende audio met het volledige assortiment Signature Series-producten, waarmee u kunt genieten van de ultieme geluidskwaliteit die elke voorstelling te boven gaat.

Specificaties en kenmerken

Deze eersteklas Walkman® is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en beschikt over de nieuwste technologie voor een ongekende geluidskwaliteit.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Ondersteuning van oorspronkelijke-DSD-bestanden (Direct Stream Digital)

  • DSEE HX schaalt muziek op naar hi-res kwaliteit

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Capaciteit van 256 GB (tot 1600 hi-res audionummers)

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu