WS410 WALKMAN® WS-SERIE

Productbeoordelingen

Verkrijgbaar vanaf

109,99 €

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
35

4.3 gebaseerd op 35 klantbeoordelingen

19
11
4
0
1
Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

35 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Vierde MP3 van Sony

4 GB 16/07/2022 door RIKVD (België)

Dit is mijn vierde MP3. Prima toestel om mee te zwemmen maar gaat steeds stuk, gelukkig is mijn laatste stuk gegaan binnen de garantie waardoor ik nu mits een kleine opleg de oudste versie NW-WS413 heb aangeschaft. Hopelijk doet deze het wat langer. Ik zwem steeds met de gesloten oordopjes dus daar ligt het zeker niet aan.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bevalt goed

4 GB 03/08/2021 door Amy7 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Voordelen: -Waterdicht (werk vaak in de regen als postbezorgster). -Soepel materiaal. -Groot geheugen. Nadelen: -Geluid van dit dure toestel is minder warm/mooi dan die van mijn goedkope koptelefoon van € 9,99. -Shuffle speelt regelmatig dezelfde tracks. -Ook met het buitenmicrofoontje aan hoor/versta ik de mensen niet.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

onbruikbaar door veel te stil volume

8 GB 11/04/2021 door danhac (België)

Onduidelijke handleiding. Krijg het volume niet hoger. In zwembad onbruikbaar.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitstekend

4 GB 11/04/2021 door Radjdoelarie14 (Nederland)

In december gekocht en wij zijn er tevreden mee. Prima

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastisch onderwater geluid

4 GB 10/04/2021 door Falkefalkefalke (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Supertevreden. Het is mijn derde onderwater-mp3 en hij steekt er met kop en schouders bovenuit. Heel handig in gebruik, gemakkelijke bediening 'op de tast' tijdens het zwemmen en als allerbelangrijkste: supergoed geluid onderwater. Aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zit comfortabel en geweldige klank

4 GB 10/07/2020 door Essep20 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Lang getwijfeld om dit product te kopen maar nog geen moment spijt van gehad. Heel eenvoudig om liedjes op over te zetten, dan wat memoriseren waar welk knopje voor dient en je bent vertrokken. Zitten heel comfortabel, zeker met de verschillende meegeleverde formaten van dopjes. De geluidskwaliteit is boven verwachting, heel mooie volle klanken, goede bass. Je kan kiezen om omgevingsgeluiden toe te laten in 3 verschillende standen of om ze volledig te dempen. Kortom, een topproduct als je wilt sporten met muziek zonder dat je je smartphone moet meezeulen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eindelijk probleemloos luisteren tijdens het sport

4 GB 24/06/2020 door Erik68 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb meerdere Bluetooth oortjes geprobeerd en ze zijn zonder uitzondering retour gegaan. Met deze oortjes ben ik definitief verlost van slechte Bluetooth verbindingen, kwetsbare draadjes en dat soort ongein. Ik heb net voor het eerst weer eens lekker aan de gewichten gehangen met behoorlijke muziek op mijn kop. De kwaliteit van het geluid is prima en de oortjes zitten stevig en comfortabel. Ze steken wel flink uit waardoor de beanie die ik graag draag een beetje raar zit. Ook is het maar goed dat ik een kale kop heb want het draadje tussen de oordopjes is enigszins kort. Voor mij perfect maar als je nog een behoorlijke bos haar hebt dan kan dat problemen geven. Ik ben in ieder geval helemaal tevreden en kijk nu al uit naar de volgende training.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geheugen mocht wel wat groter zijn

4 GB 13/06/2020 door P1955 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer handig en compact. Wel wat werk om alles geïnstalleerd te krijgen. Wel prima geluidskwaliteit. Omgevinsgeluiden toelaten werkt perfect

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel praktisch

4 GB 14/04/2020 door Hilde8800 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na jaren mrt een gewone clip-on mp3 speler met hoofdtelefoon gelopen te hebben is dit een ongelofelijke verbetering. Geen draden meer naar van je heup naar je hoofd, gemakkelijke bediening na enige gewenning, mooie klank en pluspunt is dat je achteropkomend verkeer en de conversatie hoort als je met 2 loopt. Een topper! Heel licht om te dragen en blijft goed op de juiste plaats zitten aan de oren. Nog niet gebruikt om te zwemmen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

werkt goed

4 GB 08/03/2020 door angelique020977 (Nederland)

goede kwaliteit en zeer makkelijk in gebruik......

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nieuw model NW-WS414 valt tegen bij het zwemmen!

8 GB 23/01/2020 door RIKVD (België)

Ik ben reeds in het bezit van een oude Sony Walkman NWZ-W2736 en ik kocht een nieuwer model NW-WS414 aan. Helaas tijdens het zwemmen kraakt het toestel telkens wanneer ik onder water ga. Doordopjes al eens gewijzigd maar niets helpt dus gebruik ik mijn oude Sony Walkman maar tijdens het zwemmen. Sony heeft ook geen dubbel gelaagde oordopjes zodat deze beter in het oor passen tijdens het zwemmen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid tijdens het zwemmen.

8 GB 28/11/2019 door Pieter100 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik had een tijd getwijfeld om deze mp3 speler te kopen vanwege een recensie dat het geluid te zacht zou zijn tijdens het zwemmen. Dit is niet zo; het geluid is prima ook qua volume. Ook tijdens borsrcrawl

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed produkt

4 GB 31/07/2019 door Leovan (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een fijne walkman die goed blijft zitten met daarbij een geweldig geluid en met de bijzonder eigenschap dat je zelf het omgevingsgeluid kunt bijstellen voor je eigen veiligheid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fijne headset

8 GB 12/06/2019 door Kimmm (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

gebruiksvriendelijk, tot nu toe 6x gebruikt bij hardlopen en nog niet opnieuw op hoeven laden. Verkeer is met de verschillende omgevingsgeluidmodi echt heel goed te horen. Knopjes uitvogelen is even een dingetje, maar ook goed te doen. Waterbestendigheid nog niet getest. Jammer dat er alleen mp3's op afgespeeld kunnen worden, maar dit was bekend bij aankoop dus een acceptabel minpunttje

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ideaal om te lopen

4 GB 10/03/2019 door Duffyken82 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Blijft goed zitten, kan tegen regen en is super om te gebruiken bij buitensporten. Makkelijke bediening.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Had er meer van verwacht

8 GB 06/02/2019 door JBteH (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na enkele maanden gebruik zijn dit de bevindingen: Goed geluid en gebruiksgemak. Tegenvallende accuduur en opladen via netstroom gaat niet goed, onhandig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig product

4 GB 05/11/2018 door Willem1950 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben er zeer tevreden mee, voldoet aan al mijn verwachtingen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

In 1 woord: Fantastisch

8 GB 26/10/2018 door donzuro (Nederland)

Ik ben erg tevreden met mijn product. Eigenlijk ben ik tevreden met al mijn Sony producten. Net een Sony Smart TV gekocht, omdat ik veel vertrouwen in jullie producten en service heb.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn apparaat, maar na een poosje werkt hij niet m

8 GB 19/10/2018 door Nookielit (Nederland)

Ondanks dat ik het goed oplaad, werkt de aanknop niet meer. De bediening werkt super fijn en is heel duidelijk, geen gedoe met losse snoertjes. Super fijn. Het geluid zou van mij een stuk harder mogen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
22/10/2018

Goedemiddag,
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de bediening en het ontwerp van de walkman. U geeft aan dat de aan-knop niet naar behoren functioneert. Graag willen we u verzoeken om de walkman terug te stellen naar de fabrieksinstellingen: https://bit.ly/2Pd48OS
Indien het bovenstaande geen oplossing heeft geboden willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice: https://bit.ly/2D0wE0D
Met vriendelijke groet,
Willem

0

Goed product

4 GB 13/05/2018 door Tereze (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb het product gekocht om te zwemmen; dat doe ik twee keer per week gedurende een half uur. Ik zwem daarbij onder water en het product doet precies wat het belooft. In het begin was het even zoeken om de juiste instelling te vinden maar nu werkt alles perfect.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Walkman

4 GB 12/05/2018  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Handig voor in de tuin, misschien ook voor op het werk, accuduur is ook lekker lang.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte muziek zonder last van draden

8 GB 27/01/2018 door Bennie13 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heerlijke comfortabele muziekdrager voor tijdens het hardlopen met goede geluidskwaliteit en genoeg regelmogelijkheden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

8 GB 06/01/2018 door Belle1001 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Blijft uitstekend zitten tijdens het sporten. Functie om omgevingsgeluid aan of af te zetten is ook makkelijk. Zelfs met omgevingsgeluid aan hoor je uw muziek prima.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ideel voor bij het sporten.

4 GB 09/08/2017 door ksirejac (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Intuïtief, gemakkelijk te bedienen en om muziek over te laden, ergonomisch ideaal voor bij het sporten, toffe set van kleuren...

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mp3 voor zwemmers

4 GB 25/07/2017 door Creuswo (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit toestel 2weken geleden gekocht Prijs kwaliteit prima toestel

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super

4 GB 24/06/2017 door Harlyd (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb hem pas gekocht nadat mijn vorig toestel een fabrieksfoutje had ,ben deze keer super content

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een leuke kwaliteits walkman om te sporten

4 GB 06/05/2017 door jopage (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit product alreeds enkele maanden ,het werkt uitstekend, zowel de app als de walkman, ik ben zeer tevreden over...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende Walkman!

4 GB 14/04/2017 door NiKvV (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze Walkman gekocht vanwege het design, géén losse draden, kan tegen water: prima voor in de sportschool!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superlichte sport mp3 speler

8 GB 30/03/2017 door DannyV264 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Draadloos en gebruiksgemak, ik gebruik iTunes en het uploaden van nummers is toch wat complex. De bedieningen zijn goed te gebruiken met lichte handschoenen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

Heel leuk bij het zwemmen

4 GB 22/08/2016 door JanS2 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Al enkele keren gebruikt bij het zwemmen, baantjes trekken. De eentonigheid is weg, met plezier doe ik er nog wat baantjes bij omdat het net een leuk liedje is ;-).

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Gewoon een uitstekend en weldoordacht toestelletje

8 GB 19/08/2016 door Furioso (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb zowat drie maanden die Walkman in gebruik. De beste MP3-speler die ik ooit heb gekocht voor het sporten (vooral stappen & joggen). De twee inschakelbare micro's om spraak en andere externe geluiden te horen zonder de muziek af te zetten zijn een groot pluspunt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede pasvorm.

4 GB 23/07/2016 door Zebilon (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze nu twee ingebruik. Het is een hele fijne mp3 heel gebruiksvriendelijk en batterij blijft lang op sterkte.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super handig

8 GB 20/06/2016  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Maakt het zwemmen en baantjes trekken des te leuker !

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Top sporthoofdtelefoon met mp3 speler

8 GB 13/06/2016 door HarmC (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Super apparaatje om met te hardlopen! Blijft prima in je oren zitten, hoe hard je ook loopt of op en neer gaat. Zit comfortabel en is licht. Goed en helder geluid en gemakkelijk te bedienen onder het lopen. Wel heel even wennen als je nog nooit in-ears het gedragen: je 'hoort' dan namelijk wel de stappen die je zet. Maar dat went snel. Heerlijk genieten van muziek onder het rennen zo!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitermate geschikt om mee te zwemmen

4 GB 23/05/2016 door deepblueocean (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Sinds een maand in mijn bezit omdat ik tijdens het zwemmen (m.n. crawlen) het prettig vindt om een muziekje te horen. Enige minpuntje is dat je het geluid behoorlijk luid moet zetten wil je de muziek nog horen, maar dat heeft ook te maken (denk ik) doorrdat in de dopjes die in je oren zitten geen gaatje zit omdat ie anders volloopt. Dit dempt het geluid. Ook tijdens het zwemmen in zee, voldoen ze goed en blijft de set prima zitten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0