Op zoek naar perfectie

De NW-ZX100-serie Walkman® voor hi-res audio is zorgvuldig ontworpen met eersteklas circuits, een verfijnde aluminium behuizing en ruisonderdrukking. U kunt zich volledig op de muziek richten.

128 GB

NW-ZX100HN

700,00 €

(inclusief btw)

Niets dan muziek

Alle aandacht voor muziek met de unieke hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Ga nog meer op in de muziek met de meegeleverde, exclusieve hoofdtelefoon uit de NW-ZX100-serie. Ruisonderdrukking blokkeert vervelende geluiden van buiten. U bent één met uw muziek.

Nauwkeurig ontworpen voor superieur geluid

Voor de printplaten van Sony zijn diverse eersteklas componenten gekozen zodat ze voor de beste draagbare audio-ervaring zorgen.

Stevig en robuust

Een bijzonder stevig frame beschermt de printplaten en zorgt dat verschuivingen en trillingen van buitenaf geen ongewenste ruis en vervorming veroorzaken.

Hoogwaardig, loodvrij soldeer

Hoogwaardige soldeer voor een zuiverder signaal

We hebben ons eigen hoogwaardige soldeer ontwikkeld dat ruis vermindert. Hierdoor wordt de geluidsresolutie over het gehele frequentiebereik verbeterd.

Laag-diëlektrische plaat

Lage diëlektrische plaat vloeiendere audio

De laag-diëlektrische plaat isoleert de printplaat, waardoor elektromagnetische interferentie wordt beperkt voor een vloeiender geluid. De plaat gaat tevens energieverlies tegen waardoor de algemene systeemefficiëntie wordt verbeterd.

Muziek klonk onderweg nog nooit zo goed

De NW-ZX100-series combineert verschillende krachtige, hoogwaardige audiotechnologieën. Of u nu via hoofdtelefoon of speakers luistert, uw muziek wordt vol details afgespeeld.

Audio met Hoge Resolutie

Haal het beste uit elk nummer

Geniet van de subtielste nuances van geluid van studiokwaliteit met hi-res audio en geavanceerde digitale opschalingstechnologie.

Hoe audio met hoge resolutie werkt

Audio met hoge resolutie verwijst naar een reeks digitale processen waarbij de codering en het afspelen van muziek met hogere samplesnelheden plaatsvindt dan bij cd's.

Audio met Hoge Resolutie

3,2x zo veel verzonden gegevens

DSEE HX

DSEE HX

Hoor wat u vroeger niet hoorde. DSEE HX schaalt uw bestaande muziek op naar een audiokwaliteit die hoge resolutie benadert.

S-MASTER HX

S-Master HX

De S-Master HX digitale versterker zorgt voor minder vervorming en ruis over een groot frequentiebereik.

Direct Stream Digital

DSD

Luister naar heldere, hi-res audio van studiokwaliteit met de volledige DSD-audiocodec.

Bluetooth-streaming op zijn best

Dankzij LDAC, onze eersteklas draadloze codec, is uw gestreamde muziek van geweldige kwaliteit. Met een bitsnelheid die 3 keer zo snel is als normale Bluetooth® wordt elk nummer een echte belevenis.

Onbeperkt luisteren

Met een geheugen dat kan worden uitgebreid tot 128 GB en de langste batterijlevensduur ooit in een Walkman®-model kunt u nog langer van uw muziek genieten.

Meer ruimte voor uw muziek

De extra geheugenkaartsleuf van de NW-ZX100-serie geeft u de mogelijkheid om een microSD-kaart te plaatsen zodat u nooit zonder muziek zit.

Tot 128 GB extra

Verdubbel uw opslagruimte met een microSD-kaart

microSD-kaart
Langere levensduur van de batterij

Geniet van meer afspeeltijd

Breng meer tijd door met muziek. Geniet van 70 uur afspeeltijd dankzij de aanzienlijk verbeterde batterijlevensduur van de NW-ZX100-serie.

Speel verschillende bestandsindelingen af

The NW-ZX100-serie ondersteunt veel verschillende bestandstypen, zowel gecomprimeerd als ongecomprimeerd. Er zijn dus geen beperkingen als u uw ideale afspeellijst gaat samenstellen.

Ondersteuning voor veel codecs
Specificaties en kenmerken
De NW-ZX100-serie Walkman® voor hi-res audio is zorgvuldig ontworpen met eersteklas circuits, een verfijnde aluminium behuizing en Wireless Noise Cancelling. U kunt zich volledig op de muziek richten.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Opschalen met DSEE HX herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Uitbreidbare capaciteit van 128 GB

  • Bevat hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling

Grootte geheugen:
128 GB
Beeldformaat (inch)
3 inch (7,6 cm)
Schermresolutie
400 x 240 (WQVGA)
Batterijlevensd. - continu muziek afsp.
45 uur (hi-res audio), 70 uur (mp3)
Gewicht
145 g
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers