WALKMAN® MET HI-RES AUDIO

Volledige specificaties en kenmerken

NW-ZX100 Series

700,00 €

(inclusief btw)

Afmetingen en gewicht

Afmetingen (B x H x D)
5,4 x 12 x 1,5 cm
Gewicht
145 g

Vermogen

Batterijlevensd. - continu muziek afsp.
45 uur (hi-res audio), 70 uur (mp3)
Laadtijd batterij (volledig opl.)
5 uur

Opslagmedium

Grootte geheugen:
128 GB

Afspelen & weergeven

Dynamische normalisatie
ja
Clear Bass
ja
DSEE HX
ja
Schermresolutie
400 x 240 (WQVGA)
Schermtype
TFT-kleurenscherm met witte led-achtergrondverlichting
Beeldformaat (inch)
3 inch (7,6 cm)
Mp3
JA
WMA (DRM)
JA
AAC-LC (niet-DRM)
JA
Lineair PCM
JA
Geluidseffecten
ClearAudio+, Clear Bass, Clear Phase, Clear Stereo, DSEE HX, Dynamic Normalizer, Equalizer (5-bands), VPT (Studio/Club/Concert Hall/Matrix)
Audioweergave
AAC, AIFF, DSD, FLAC, HE-AAC, Lineaire PCM, mp3, WMA

Voetnoten

Digitale ruisonderdrukking
Selecteer NC-omgeving: volledig automatische AINC, bus/trein, vliegtuig, kantoor

Connectiviteit

AANSLUITINGEN
High Speed USB (USB 2.0), microSD, MicroSDHC, microSDXC, Stereoministekker, WM-POORT
USB-aansluiting
High Speed USB (USB 2.0-compatibel)
Draadloze mogelijkheden
Bluetooth®, NFC

Netwerkconnectiviteit

WM-POORT
22-pins

Inhoud van de verpakking

  • USB-kabel
  • Opstartgids
  • Handleiding
  • Afstandsstuk (voor draagbare versterker)
  • Hoofdtelefoon (1) MDR-NW750N of MDR-NW750NE
  • Oordopjes (1 set)
  • Clip (voor hoofdtelefoon)
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van Walkman® met hi-res audio

Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid

Haal alles uit uw digitale muziek met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitsnelheid van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

Bij een hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling komt uw muziek op de eerste plaats

De NW-ZX100-serie bevat exclusieve hoofdtelefoons met Wireless Noise Cancelling , waarmee u de geluiden van de wereld om u heen neutraliseert. Kies uit verschillende instellingen afhankelijk van uw omgeving en geniet van een overweldigende luisterervaring terwijl de Wireless Noise Cancelling omgevingsgeluid buitensluit.

Afbeelding van Walkman® met hi-res audio

Eersteklas onderdelen voor een eersteklas geluid

De NW-ZX100 heeft vernieuwde circuits voor optimale helderheld en geluidskwaliteit. Het uiterst stevige frame zorgt samen met de verbeterde impedantie van de verbinding en een lage diëlektrische plaat voor een adembenemende, draagbare audio-ervaring.

Afbeelding van Walkman® met hi-res audio

DSD (Direct Stream Digital) afspelen voor hi-res audio

Geniet van geluid van studiokwaliteit dankzij de DSD-audiocodec (Direct Stream Digital) — speciaal ontworpen voor hi-res audio. Deze 1-bits indeling maakt gebruik van een stroom 1en en 0en van zeer hoge frequentie om audiogolven te vormen met een hogere resolutie dan conventionele codecs. Het resultaat is een helderdere en scherpere audiokwaliteit met hoge resolutie.

Afbeelding van Walkman® met hi-res audio

Digitale S-Master HX-versterker: ultieme sonische zuiverheid

Geniet van de beste hi-res audio-ervaring met de digitale S-Master HX-versterker. Met een vereenvoudigd, volledig digitaal signaalpad reproduceert de S-Master HX de subtiele details en het brede frequentiebereik waar hi-res indelingen om vragen. In tegenstelling tot conventionele versterkers behoudt deze het digitale signaal tot vlak voor de speakeruitgang, waardoor vervorming wordt tegengegaan. Voor hi-res audio zoals de artiest het bedoelde.

Afbeelding van Walkman® met hi-res audio

DSEE HX herstelt uw muziekbestanden

Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX bouwt voort op onze eigen DSEE-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit.

Afbeelding van Walkman® met hi-res audio

Uitbreidbare opslag voor eindeloze afspeellijsten

Naast het uitgebreide geheugen van 128 GB op de NW-ZX100-serie, is er ook ruimte voor een microSD-kaart, zodat u onderweg zelfs de grootste muziekcollecties kunt meenemen.

Afbeelding van Walkman® met hi-res audio

Verbeterde batterijlevensduur voor langer luisterplezier

Nooit meer zonder stroom als u onderweg bent. De NW-ZX100 kan tot wel 70 uur lang mee in de mp3-modus of tot wel 45 uur met FLAC afspelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over laders wanneer u op pad bent.

Afbeelding van Walkman® met hi-res audio

Meerdere muziekindelingen

De NW-ZX100-serie ondersteunt zowel hi-res audio-indelingen als andere populaire indelingen zoals mp3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-ACC, FLAC en ALAC.

Afbeelding van Walkman® met hi-res audio

NFC One-Touch voor directe connectiviteit

Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen even uw compatibele NFC-apparaten tegen de N-markering op de behuizing te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziek via Bluetooth®. Geen NFC? Geen probleem. U kunt nog altijd handmatig verbinding maken met Bluetooth® via het menu met instellingen van uw apparaat.

Afbeelding van Walkman® met hi-res audio

Bluetooth®-streaming van superieure kwaliteit: LDAC

De Bluetooth® LDAC-codec van Sony tilt uw gestreamde muziek naar een hoger niveau. De codec ondersteunt een tot drie keer hogere bitsnelheid dan standaard Bluetooth®-streaming. Samplesnelheden van 96 kHz en efficiëntere codering zorgen voor geluid van cd-kwaliteit.