MP3-SPELERS

ZX500 Walkman® ZX-serie

NW-ZX507

Afbeelding van ZX500 Walkman® ZX-serie

830,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van ZX500 Walkman® ZX-serie
Afbeeldingen van ZX500 Walkman® ZX-serie
Afbeeldingen van ZX500 Walkman® ZX-serie
Afbeeldingen van ZX500 Walkman® ZX-serie
Afbeeldingen van ZX500 Walkman® ZX-serie
Afbeeldingen van ZX500 Walkman® ZX-serie
Afbeeldingen van ZX500 Walkman® ZX-serie

Kenmerken

Elke noot zoals de artiest het bedoeld heeft

Haal meer uit uw digitale muziekcollectie met hi-res audio. Door digitale audio vast te leggen en te reproduceren met een hogere bitsnelheid en frequentie dan op een cd (24-bits/192 kHz en hoger), klinkt hi-res audio meer als de originele studio-opname.

Oorspronkelijke DSD met 11,2 MHz / PCM 384 kHz

Fantastische kwaliteit met oorspronkelijke DSD van 11,2 MHz bij gebruik van een gebalanceerde hoofdtelefoon, en ondersteuning voor PCM 384 kHz/32-bits.

S-Master HX™

De digitale S-Master HX™-versterker vermindert vervorming en ruis over een groot frequentiebereik voor rijk en vol geluid.

DSEE HX™

De audio-opschaling wordt nog verder verbeterd door onze DSEE HX™-processor, die instrumenten, stemmen en muziekgenres kan herkennen. Door deze muzikale kenmerken en de relatieve energie van de audio te identificeren, kan de processor de audio die tijdens de digitale compressie verloren is gegaan, nauwkeurig reconstrueren voor een volledige geluidservaring, zelfs bij gecomprimeerde indelingen. De DSEE HX-processor werkt zelfs wanneer u muziek streamt.

NFC™ One-touch en Bluetooth® bieden directe connectiviteit

Met NFC- (Near Field Communication) en Bluetooth®-technologie krijgt u snel en gemakkelijk toegang tot uw muziek. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen uw NW-ZX500-serie te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar om te streamen. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth en u bent er helemaal klaar voor. Compatibiliteit met LDAC en aptX™ HD-audio is mogelijk.

Draadloze hi-res audio

Stream muziek in hi-res audiokwaliteit dankzij LDAC, onze premium draadloze codec. Dankzij een bitsnelheid die drie keer zo hoog is als die van standaard BLUETOOTH®-technologie kunt u optimaal genieten van al uw muziek.

Gebalanceerde uitvoer

Een gebalanceerde connector met een doorsnede van 4,4 mm scheidt de kanalen voor links en rechts, voor minder ruis en helderder geluid.

Frame van gewalst aluminium

Een stevig frame van gewalst aluminium biedt krachtige weerstand tegen elektrische ruis, zodat de NW-ZX500 een helder en krachtig basgeluid levert.

Gewalst koperen blok

Binnen in de compacte behuizing van de Walkman zijn de componenten gemonteerd op een gewalst koperen blok. Vergeleken met eerdere modellen is het blok groter, wat resulteert in verminderde weerstand en verbeterde elektrische aarding voor het digitale gedeelte. Hierdoor is het geluid van de NW-ZX500 nog helderder.

Speciaal ontwikkelde FT CAP

De speciaal ontwikkelde FT CP (high polymer capacitor) is gepersonaliseerd voor Sony en afgestemd door technici van Sony, met als resultaat een versterkte stroomvoorziening naar de versterker voor een gebalanceerde uitvoer. Dit zorgt dat de NW-ZX500 indrukwekkend geluid van zang en instrumenten laat horen, plus een krachtig basgeluid.

Geavanceerde soldeer met goud

Het uitzonderlijke geleidingsvermogen van goud reduceert signaalverlies tot het absolute minimum. Hoogwaardige, loodvrije soldeer met een kleine hoeveelheid goud sluit het circuit van de NW-ZX500 aan op de batterij en zorgt voor helderder geluid en zang.

Kristaloscillator

Twee compacte kristaloscillatoren voor laagfasige ruis zorgen voor nauwkeurige klokstabiliteit bij veelvouden van samplesnelheden van 44,1 kHz en 48 kHz. Met dubbele kristaloscillatoren is de NW-ZX500 in staat geluidskwaliteit met een goede signaal/ruis-verhouding te leveren.

POSCAP voor verbeterde prestaties bij laagweergave

In de NW-ZX500 zijn POSCAP-condensatoren gebruikt om de voeding van de versterker krachtiger te maken in het geval van ongebalanceerde uitvoer en voor prestatieverbetering bij lage tonen, om zo een indrukwekkende luisterervaring te creëren.

Elektrische dubbellaagse condensator

Een elektrische dubbellaagse condensator is toegepast als belangrijkste stroombron voor de aanvoer van voeding vanaf de batterij. De condensator is in staat om direct grote hoeveelheden voeding te leveren, waardoor signalen nauwkeurig worden uitgevoerd zonder dat de spanning plotseling wegvalt. Het resultaat is een helder, krachtig basgeluid.

Geoptimaliseerde printplaatlay-out

Door de scheiding van het audioblok (rood gemarkeerd) en het voedings-/digitale blok (blauw) is de printplaatlay-out geoptimaliseerd voor geluidskwaliteit die niet wordt beïnvloed door digitale ruis.

Filmcondensatoren

Hoogwaardige filmcondensatoren leveren spanning met een lineaire respons bij alle frequenties, wat resulteert in minder vervorming en ruis.

Vinyl Processor

Geef de warmte en de eigenschappen van vinyl terug aan uw digitale nummers en geniet opnieuw van de melodieuze rijkheid en dynamiek van uw favoriete albums. Geniet van de subtiele weergave van de lage resonantiefrequentie, de weerstand van de toonarm en de oppervlakteruis voor een authentieke luisterervaring.

Wi-Fi-compatibel voor direct downloaden en streamen

De NW-ZX500 wordt ondersteund door Android™ en is Wi-Fi-compatibel om u nog meer manieren te bieden om naar uw muziek te luisteren. Geniet van uw favoriete streaming- en muziekapps op uw Walkman of maak verbinding met een pc voor toegang tot uw muziekcollectie.

Ondersteund door Android™

De NW-ZX500 wordt ondersteund door Android™, zodat u gemakkelijk eindeloos veel media-apps en muziekdiensten kunt gebruiken.

USB Type-C™-poort

De NW-ZX500 heeft een USB Type-C™-poort voor eenvoudige connectiviteit met een groot aantal apparaten.

Compact en handig formaat

De NW-ZX500 Walkman bied geluid van hoge kwaliteit in een compact apparaat, zodat u uw favoriete muziek overal mee naartoe kunt nemen. 

Gebruikersinterface met cassettebandje

De NW-ZX500 beschikt over een speciale gebruikersinterface en screensaver met het beeld van een cassettebandje. Het beeld van het cassettebandje dat op het scherm van uw Walkman® verschijnt, hangt af van de codec van de muziek waarnaar u luistert.

Batterijlevensduur van 20 uur

Speel tot wel 20 uur lang mp3's af met 128 kbps.

Een groter aanraakscherm voor eenvoudige bediening

Het 3,6-inch (9,1 cm) aanraakscherm van de NW-ZX500 is 16 procent breder dan het aanraakscherm van zijn voorganger de NW-ZX300. Uw muziek beheren en ervan genieten was nog nooit zo eenvoudig.

Uitbreidbare opslag voor eindeloze afspeellijsten

Naast het geïntegreerde geheugen van 64 GB is er ook ruimte voor een microSD-kaart, zodat u onderweg zelfs de grootste muziekcollecties kunt meenemen.

Eersteklas ontwerp

De afwerking van hoogwaardig aluminium zorgt dat het ontwerp van de gebogen behuizing van de NW-ZX500 comfortabel in uw handpalm ligt en gemakkelijk in uw zak glijdt.

Intuïtieve bedieningsknoppen aan de zijkant

Eenvoudige bediening met handig paneel aan de zijkant voor afspelen/pauzeren, muziekselectie veranderen en volumeregeling.

Walkman 40th Anniversary

Dit jaar bestaat de Walkman® 40 jaar. De eerste Walkman TPS-L2 werd in 1979 geïntroduceerd en groeide uit tot een icoon van design en techniek. De manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderde voorgoed. Voor het eerst konden we genieten van onze favoriete nummers, albums en artiesten in geluid van hoge kwaliteit, altijd en overal, en sindsdien zijn we dat blijven doen.

Lees meer over de geschiedenis van de Walkman®

Specificaties
De NW-ZX500 is compatibel met hi-res audio en nauwkeurig ontworpen om echt authentiek geluid vanaf veel verschillende muziekbronnen af te spelen. Met Android™ en Wi-Fi kunt u genieten van uw favoriete streaming- en muziekapps op uw Walkman, of maak verbinding met een pc voor toegang tot uw muziekcollectie. Naar uw favoriete nummers luisteren was nog nooit zo eenvoudig.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Digitale S-Master HX™-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • DSEE HX™-opschalen herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Gebalanceerde uitvoer van 4,4 φ voor minder ruis en een helderder geluid

  • Gebruik Wi-Fi om muziek te streamen en te downloaden met uw favoriete Android™-apps

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu