SPORT EN ACTIEF

WS610 Walkman® WS-serie

NWZ-WS610 Series
Afbeelding van WS610 Walkman® WS-serie

greenblueblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

4 GB

NWZ-WS613

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van WS610 Walkman® WS-serie
Afbeeldingen van WS610 Walkman® WS-serie
Afbeeldingen van WS610 Walkman® WS-serie
Afbeeldingen van WS610 Walkman® WS-serie
Afbeeldingen van WS610 Walkman® WS-serie
Afbeeldingen van WS610 Walkman® WS-serie
Draag het. Ga los.

Waterbestendige alles-in-één Walkman® met NFC en draadloze Bluetooth®.

Train hard zonder onderbrekingen. De WS610 waterdichte mp3-speler begeleid u in het zwembad en op de renbaan. Deze sport mp3-speler met Bluetooth laat u draadloos muziek streamen. NFC en Bluetooth®-connectiviteit zorgen voor luistergemak, zodat u zich volledig op uw sport kunt richten.

Opslagruimte van 16 GB
Sla tot wel 1000 nummers op

Uw muziek is klaar om te gaan wanneer u dat wilt. Drag & drop uw muziek van uw pc of Mac® naar uw Walkman® voordat u gaat sporten.

NFC en Bluetooth®
NFC en draadloze Bluetooth®-technologie

Raak de NWZ-WS610 aan met uw NFC-Android-telefoon om direct verbinding te maken en stream muziek draadloos via Bluetooth®. Met een iOS-apparaat kunt u handmatig verbinding maken via draadloze Bluetooth®-technologie.

Waterbestendig tot 2 meter diepte
Waterbestendig ontwerp

Luister terwijl u aan het zwemmen bent met een alles-in-één waterbestendige headset die tot wel 2 meter diep onder water kan.

Waag de sprong

Waterbestendig, voor zwemmen en sporten in zoet water

Duik het water in met uw favoriete muziek. Deze waterbestendige headset kan worden ondergedompeld in water tot een diepte van wel 2 meter, dus u kunt rustig naar uw muziek luisteren terwijl u baantjes trekt.

Afstandsbediening
Schakelen met uw vinger

Houd controle en blijf in beweging met deze compacte, spatbestendige afstandsbediening. Bevestig deze aan uw vinger of aan een polsband om gemakkelijk van nummer te wisselen tijdens het sporten: ongeacht de weersomstandigheden.

Draagbaar ontwerp
Bewegingsvrijheid

Draadloos en draagbaar: deze alles-in-één headset is gemaakt om met u mee te bewegen. Vergeet verstrengelde kabels en richt u op het neerzetten van de beste prestatie.

Goed aansluitende hoofdband
Blijft goed zitten

De lichtgewicht, goed aansluitende hoofdband is ontworpen om strak aan te sluiten en goed op z'n plaats te blijven, zelfs als u met een zware workout bezig bent.

Luister zoals u dat wilt

Krijg de flexibiliteit die u nodig hebt om u echt in het zweet te werken. Speel mp3's af, stream nummers draadloos vanaf uw smartphone of mix app-updates met uw muziek - de keuze is aan u.

Handsfree bellen
Mis geen enkele oproep

Neem handsfree oproepen aan met de ingebouwde microfoon en Bluetooth®-verbinding. Druk op de toets PLAY/PAUSE om de oproep aan te nemen of houd de knop twee seconden ingedrukt om een gesprek te weigeren.

USB-station
Slepen en neerzetten

U kunt eenvoudig mp3-bestanden overzetten naar uw Walkman®: plaats de headset in het meegeleverde USB-station en sluit deze aan op uw pc of Mac® om uw favoriete nummers naar het apparaat te slepen.

Ingebouwde Walkman®
Walkman

Met 16 GB aan ingebouwde opslagcapaciteit kunt u de Walkman® volladen met uw favoriete afspeellijsten voor tijdens het sporten.

SoundMix-functie
SoundMix

Mix uw muziek en apps naadloos: SoundMix verlaagt automatisch het volume van uw muziek zodat u meldingen van uw apps kunt horen en sms-berichten hardop kunt laten voorlezen.

Waterbestendige oordopjes
Verwisselbare oordopjes

Ga naar het zwembad en bevestig zwemoordopjes (rechts in het diagram afgebeeld). In tegenstelling tot standaard oordopjes is elk oordopje bedekt met een dun membraan om waterschade te voorkomen.

Ingebouwde bediening
Afspelen en overslaan

Dankzij de ingebouwde bediening kunt u eenvoudig schakelen tussen afspeellijsten en nummers in willekeurige volgorde afspelen terwijl u luistert in de Walkman®-modus.

Al uw muziek bij elkaar

Met de Sony | Music Center-app beheert u eenvoudig en intuïtief uw luisterervaring. Installeer de app op uw mobiele telefoon voor volledige controle over uw muziek en apparaatinstellingen — allemaal met één app.

Snel opladen
Snel opladen

Na drie minuten opladen kunt u wel een uur van uw muziek genieten. Laad hem op terwijl u zich klaarmaakt voor het sporten.

Specificaties en kenmerken

Train hard zonder onderbrekingen. De waterbestendige Walkman® van de NWZ-WS610-serie is voorzien van een lichtgewicht, goed aansluitende hoofdband die stevig vast blijft zitten, of je nu in het zwembad of op de baan bent. NFC en Bluetooth®-connectiviteit1 zorgen voor luistergemak, zodat je je volledig op je sport kunt richten.
  • Opslagcapaciteit van 4 GB voor circa 4000 nummers 

  • Waterbestendig ontwerp voor zorgeloos gebruik

  • Snel opladen in 3 minuten voor 60 minuten speeltijd 

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-touch/draadloze Bluetooth®-audiostreaming

  • Rechtstreeks streamen en bedienen vanaf je smartphone met Sony | Music Center

Grootte geheugen:
Tot 4 GB
BATTERIJDUUR — CONTINU MUZIEK AFSPELEN (MET MUZIEK-APP)
7 uur
Gewicht
37 g
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers