WEKKERRADIO MET TIJDPROJECTIE

Productbeoordelingen

89,99 €

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
22

4.3 gebaseerd op 22 klantbeoordelingen

10
10
1
0
1
Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Prima wekkerradio.

ICF-C1PJ 08/09/2014 door Jan H (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Sony ICF-C1PJ. Sinds een paar weken ben ik in het bezit van deze wekkerradio, met twee alarmen en weekeindfunctie. Het ontwerp is mooi, strak, en met een heldere (in stappen instelbare), display. Op deze display wordt ook de tijd van de alarminstellingen weergegeven, en waarmee, en ook op welke dag je gewekt wordt. Tevens is deze wekkerradio voorzien van een projector, met draaibare projectie op plafond of wand. De rode cijfers geven een rustig en scherp beeld in het donker, en verlichten op geen enkele wijze de slaapkamer. Alleen schakelt deze projector zich na 16 uur automatisch uit. Waarom, is mij volstrekt onduidelijk. Nu moet men elke avond de projectie weer inschakelen. Over de plaatsing van de verschillende toetsen is beter nagedacht. Aan de achterzijde die maar eenmalig, of weinig gebruikt worden, en aan de boven- en linkerzijde de overige. Waarbij opgemerkt dat de toets om het alarm(en) definitief uit te schakelen verzonken is aangebracht. Men moet dan ook redelijk wakker zijn voor de definitieve uitschakeling van het alarm. Wat het risico van verslapen dan ook aanmerkelijk verminderd. Ook heeft deze wekkerradio (zoals zo vele) een snooze functie. Echter bij elke activering wordt de functie met tien minuten extra verlengt. Dus nog even lekker een tweede keer snooze betekent geen 10, maar 20 minuten snooze. Niet echt over nagedacht dus. Dan is de radio digitaal uitgevoerd en heeft een goed geluid, zeker gezien de afmetingen van de wekkerradio. Als laatste nog even de gebruiksaanwijzing. Deze bestaat uit een groot iet wat onhandelbaar vel met kleine lettertjes, en moet toch beter kunnen lijkt mij. Eindcijfer 8,5. Pluspunten. Heldere instelbare display met veel info. Scherpe projectie op plafond of wand. Alarmen met weekeindfunctie. Plaatsing van bedieningstoetsen. Digitale radio. Noodvoeding. Minpunten. Automatische uitschakeling projectie. Oplopende snooze tijd. Gebruiksaanwijzing. Jan H. Alphen aan den Rijn

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Voldoet goed, met belangrijk minpunt

ICF-C1PJ 18/02/2020 door Erik4444 (Nederland)

Ben er niet tevreden over omdat de projector uit gaat na 16 uur. Dit staat nergens in de product beschrijving, maar is wel ontzettend vervelend, omdat ik hem nu iedere dag moet aanzetten. (Staat in de handleiding ergens verstopt onder een sterretje)

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

22 klantbeoordelingen

0

Sony - Wekkerradio met tijdprojector

ICF-C1PJ 18/11/2023 door Wakkerworden52 (Nederland)

De projector is superhandig, die zou ik niet meer willen missen! Er zijn maar twee grote nadelen: 1. De projector gaat automatisch na 16 uur uit. Dit kun je niet zelf aanpassen naar 24 aan, dus elke avond moet je hem weer aanzetten. Balen. Had ik dit eerder geweten, dan had ik hem niet gekocht! 2. De lichtsterkte van de projector kun je niet aanpassen, dat is jammer.

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van SONY
20/11/2023

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je bedanken voor je feedback om hier in de toekomst op te letten.
Wij hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling.
Voor verdere ondersteuning kan je contact met ons opnemen door middel van de onderstaande link.
https://t.ly/UzZo-

Groeten,
Dalia @Sony support

0

Leuk hebbe dingetje

ICF-C1PJ 19/04/2022 door pa3eia (Nederland)

Speciaal aangeschaft om de tijd op het plafond weer te geven. Helaas moet de beam elke avond worden geactiveerd.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi ontwerp

ICF-C1PJ 05/10/2020 door Jo1585 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand ontvangen, ben zeer tevreden. Met de gebruikshandleiding makkelijk in te stellen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voldoet goed, met belangrijk minpunt

ICF-C1PJ 18/02/2020 door Erik4444 (Nederland)

Ben er niet tevreden over omdat de projector uit gaat na 16 uur. Dit staat nergens in de product beschrijving, maar is wel ontzettend vervelend, omdat ik hem nu iedere dag moet aanzetten. (Staat in de handleiding ergens verstopt onder een sterretje)

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

prima

ICF-C1PJ 19/12/2018 door vanwim (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima apparaat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gemakkelijk instelbaar

ICF-C1PJ 15/12/2018 door AMLFV (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

2 aparte wektijden - werkweek versus weekend automatische zoekfunctie voor een radiozender geluidsweergave OK

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig minimalistisch design

ICF-C1PJ 06/06/2018 door dertyt (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Gebruiksvriendelijk toestel. Een pluspunt is het uur die je 's nachts kan laten verschijnen op een muur.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

topkwaliteit van Sony

ICF-C1PJ 17/02/2018 door StijnB (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

gewoon insteken en het werkt meteen, alles is duidelijk zonder de handleiding te lezen, geluid is helder en voldoende luid voor een wekkerradio

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooie vormgeving

ICF-C1PJ 18/12/2017 door Boude (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik kreeg dit als cadeau. Vooral die tijdprojector is heel handig als je 's nachts even wilt zien hoe laat het is.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Na 1 jaar al kapot

ICF-C1PJ 25/07/2017 door Bas11 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na een jaar al kapot voor iets dat gewoon stil staat. Gewoon een slecht product.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

1

0

zeer goede kwaliteit,klaar en duidelijk

ICF-C1PJ 03/10/2016 door Chiel s (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

goede ervaring met deze wekkerradio en ga er nog 1 bij kopen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede wekerradio met pima geluid en bedieningsgema

ICF-C1PJ 16/07/2016 door Bert R (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben zeer tevreden met deze wekkerradio, die ik vorige maand heb gekocht.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Makkelijk te bedienen!

ICF-C1PJ 05/05/2016 door Bendruif (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand aangeschaft, nu een week of 2 in gebruik, super blij mee. Geen probleken en makkelijk te hanteren en te bedienen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer tevreden

ICF-C1PJ 01/04/2016  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Tot mijn verbazing was het zeer eenvoudig om dit toestel de eerste maal in werking te stellen. Stopcontact verbinden en de tijd was ingesteld (nog juist ook). Verder de bijgevoegde handleiding gevolgd en zonder problemen alles ingesteld. Alles bij elkaar ongeveer een half uur bezig geweest lezen inbegrepen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Zeer goede klankkwaliteit

ICF-C1PJ 21/12/2015 door WilliamG (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu reeds 3 weken gekocht en zeer tevreden met het toestel. Het instellen gaat vlot en eenvoudig. Het uur wordt automatisch ingesteld. Enkel indien nodig een andere tijdzone instellen. Het instellen van de twee alarmen gaat ook vlot. Enigzins anders dan bij andere klokradio's. Lichtsterkte display kan aangepast worden, is zeer handig. Aan te bevelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nagenoeg perfect

ICF-C1PJ 09/09/2015 door Numiah (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu twee weken in gebruik. Helder display, gemakkelijke intiutieve bediening. Projectiefunctie is handig evenals het volledig dimbare display. Radioontvangst is uitmuntend.. Jammer dat je tweemaal op de volumeknop moet drukken om één positie lager te kunnen. Sleep toets activeert niet de radio. Snooze toets schakelt niet de radio uit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Alleskunner

ICF-C1PJ 25/05/2015 door ghengel (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Als wekker prima. Maar hoewel dat het primaire doel is sta je versteld van de overige mogelijkheden; makkelijk radiozenders zoeken met goede ontvangst, met de sleeptimer inslapen met zender A (bijv. radio4) en wakker worden met zender B (bijv.RTVOost), klok al van te voren af fabriek ingesteld, lichtsterkte instelbaar, met klokprojectie op de muur ook zonder bril te zien hoe laat het is,ingebouwde USB-lader voor je mobiel,enz. Teveel om op te noemen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed

ICF-C1PJ 28/04/2015 door wil72 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

voldoet aan verwachting goed product aanrader projectie ok

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

éénvoud in een kubus !

ICF-C1PJ 24/04/2015 door Koen01 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mijn jongste zoon is over de klok aan het leren daarom wilde hij zo graag een wekkerradio zoals zijn oudere broer ! Hij heeft deze voor zijn verjaardag gekregen en kan er prima mee om, alles is zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk !

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Klein, compact en gebruiksvriendelijk

ICF-C1PJ 23/03/2015 door Selcuk (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mijn eerste wekkerradio, ben helemaal fan van Sony

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer handig in gebruik en aflezing

ICF-C1PJ 02/03/2015 door Anthurium (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit toestel nu een paar weken in gebruik en ben er heel tevreden mee. De projectie functie op het plafond is heel makkelijk in te stellen en is handig voor mezelf en partner om beiden het uur op een eenvoudige manier af te lezen. De projectie geeft geen verdere storende verlichting in de kamer.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima wekkerradio.

ICF-C1PJ 08/09/2014 door Jan H (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Sony ICF-C1PJ. Sinds een paar weken ben ik in het bezit van deze wekkerradio, met twee alarmen en weekeindfunctie. Het ontwerp is mooi, strak, en met een heldere (in stappen instelbare), display. Op deze display wordt ook de tijd van de alarminstellingen weergegeven, en waarmee, en ook op welke dag je gewekt wordt. Tevens is deze wekkerradio voorzien van een projector, met draaibare projectie op plafond of wand. De rode cijfers geven een rustig en scherp beeld in het donker, en verlichten op geen enkele wijze de slaapkamer. Alleen schakelt deze projector zich na 16 uur automatisch uit. Waarom, is mij volstrekt onduidelijk. Nu moet men elke avond de projectie weer inschakelen. Over de plaatsing van de verschillende toetsen is beter nagedacht. Aan de achterzijde die maar eenmalig, of weinig gebruikt worden, en aan de boven- en linkerzijde de overige. Waarbij opgemerkt dat de toets om het alarm(en) definitief uit te schakelen verzonken is aangebracht. Men moet dan ook redelijk wakker zijn voor de definitieve uitschakeling van het alarm. Wat het risico van verslapen dan ook aanmerkelijk verminderd. Ook heeft deze wekkerradio (zoals zo vele) een snooze functie. Echter bij elke activering wordt de functie met tien minuten extra verlengt. Dus nog even lekker een tweede keer snooze betekent geen 10, maar 20 minuten snooze. Niet echt over nagedacht dus. Dan is de radio digitaal uitgevoerd en heeft een goed geluid, zeker gezien de afmetingen van de wekkerradio. Als laatste nog even de gebruiksaanwijzing. Deze bestaat uit een groot iet wat onhandelbaar vel met kleine lettertjes, en moet toch beter kunnen lijkt mij. Eindcijfer 8,5. Pluspunten. Heldere instelbare display met veel info. Scherpe projectie op plafond of wand. Alarmen met weekeindfunctie. Plaatsing van bedieningstoetsen. Digitale radio. Noodvoeding. Minpunten. Automatische uitschakeling projectie. Oplopende snooze tijd. Gebruiksaanwijzing. Jan H. Alphen aan den Rijn

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0