WEKKERRADIO

Productbeoordelingen

40,00 €

(inclusief btw)
11

3.9 gebaseerd op 11 klantbeoordelingen

4
5
0
1
1
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Meest handig (positief)
0

Zeer eenvoudig in gebruik

ICF-C1T 27/09/2014 door eric50

Dit produkt werd een maand geleden gekocht, tot volledige tevredenheid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

Meest handig (kritisch)
0

Automatische tijdsinstelling werkt niet

ICF-C1T 17/04/2019 door Gizmo1979

De wekkerradio zou via DAB de tijd zelf moeten instellen, maar dat werkt niet. Sterker nog. De wekker blijft consequent 17 minuten te laat afgesteld staan. Ik heb bewust een merk en goede beoordeling gezocht, maar ben teleurgesteld.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

11 klantbeoordelingen

0

Automatische tijdsinstelling werkt niet

ICF-C1T 17/04/2019 door Gizmo1979

De wekkerradio zou via DAB de tijd zelf moeten instellen, maar dat werkt niet. Sterker nog. De wekker blijft consequent 17 minuten te laat afgesteld staan. Ik heb bewust een merk en goede beoordeling gezocht, maar ben teleurgesteld.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

0

Practisch en makkelijke bediening

ICF-C1T 26/03/2019 door Aad 46

Ben zeer te spreken over deze wekker radio en ook over het dessin komt het heel goed over.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele fijne wekker!

ICF-C1T 06/02/2019 door JohannaJessica

Ik heb deze wekker als cadeau gekregen. Ik ben er zeer tevreden mee! Allereerst vind ik het heel fijn dat je het scherm kunt dempen, zo is er geen vervelend licht in de slaapkamer. Ten tweede is de buzzer heel fijn, begint zacht en is 'soft'. Geen heftige buzzer waar je direct wakker van schrikt. Het is een simpele, zeer gebruiksvriendelijke wekker.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Strakke wekker

ICF-C1T 27/10/2017 door Mart van D

2 alarmen, leuk design. Jammer dat de zomertijd een week te vroeg is (ja, de datum staat goed :-)

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooie uitstraling en vormgeving van de wekkerradio

ICF-C1T 03/02/2017 door Opa Tippy

Alleen de wekker geeft heel zacht het alarm weer, radio is goed van kwaliteit. Zou graag willen dat hier wat aangedaan kan worden ?

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima weksysteem

ICF-C1T 13/09/2016 door pedrovl

Uitstekend apparaat, werkt prima. Twee afzonderlijke wektijden zijn heel handig, vooral omdat je ook per wekker kan kiezen voor radio of buzzer. Beschaafd buzzer geluid, absoluut niet storend of met schrikeffect... begint zachtjes en langzaam. Alles vrij makkelijk in te stellen. Eigenlijk heeft het maar een klein minpuntje: verlichting is net niet genoeg te dimmen; de laagste stand is nog net te licht. Zou helemaal goed zijn als de verlichting nog donkerder te dimmen is ... of er een kleur keuze zou zijn (misschien groen, rood of blauw)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima wekkerradio

ICF-C1T 14/04/2016 door Myriam63

Vorige maand gekocht en heel tevreden met deze nieuwe klokradio

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

handige klokradio

ICF-C1T 11/11/2015 door dirkvo

doet alles voor wat ik het nodig heb, de draaiknop voor de selectie kan gemakkelijk verdraaid worden zonder dat je het weet. Hierdoor als je moet opstaan zal je niets horen. Voor de rest geen probleem.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn

ICF-C1T 11/09/2015 door JDHvelp

Alles is goed maar wel jammer dat de wekker kapot hard afgaat en niet gelijkelijk

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Radio is goed, bedieningsknoppen zijn zeer slecht

ICF-C1T 18/01/2015 door Overslapen

Pro: Deze wekkerradio is makkelijk en snel te installeren en geeft een goed geluid. De digitale aflezing kan je dimmen zodat deze tijdens de nacht niet hinderlijk zijn. Contra: De kanaalzoeker en volume knop staan op een zeer ongelukkige plaats! Als je 's morgens met een slaapkop de muziek afdrukt, dan is er een zeer grote kans dat je per toeval tegen de kanaalzoeker of volume knop duwt. Hierdoor is de kans groot dat je de volgende dag niet gewekt wordt en mooi te laat op je werk bent! Oplossing: maak dat de kanaalzoeker en volume knop vergrendelbaar zijn of minder snel ongewild te bedienen zijn. Hopelijk wordt hier ooit rekening mee gehouden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

6

12

0

Zeer eenvoudig in gebruik

ICF-C1T 27/09/2014 door eric50

Dit produkt werd een maand geleden gekocht, tot volledige tevredenheid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0