X-serie, een nieuwe speakerreeks

LIVE LIFE LOUD

Draai de volumeknop van het leven volledig open. Nodig uw vrienden uit, zet de muziek hard en dans de hele nacht door op een helder en rijk geluid. Met onze speakers uit de nieuwe X-serie haalt u alles uit elk moment, heeft u altijd de juiste muziek voor feestjes die u nooit meer zult vergeten en leeft u uw leven zo luid als maar kan.

Tijd om te genieten

Muziek moet gedeeld worden en met de X-serie kunt u uw muziek delen met meer mensen dan ooit. Al onze speakers uit de X-serie zijn speciaal ontworpen voor een krachtig, ruimtelijk geluid, ongeacht of u binnen- of buitenshuis muziek luistert, alleen of met een groep. De enige vraag is dus: waar wilt u heen?

 Alles wat u wilt

U wilt één speaker die geschikt is voor alle locaties waar u muziek wilt luisteren en al uw stemmingen. Met de X-serie kunt u kiezen voor een speaker die perfect bij uw stijl past, met een breed scala aan opties voor geluidskwaliteit, draagbaarheid, duurzaamheid en verlichting.

Innovatieve technologie voor een rijk geluid

We blijven continu innoveren en de X-serie is geen uitzondering op de regel. De X-Balanced Speaker Unit biedt een unieke manier om een krachtig, ruimtelijk geluid te creëren voor een prettigere luisterervaring. Zodra u op play drukt, hoort u het verschil bij elke beat.

Groter bereik, betere baslijnen

Een non-circulair diafragma maximaliseert ten opzichte van een conventioneel circulair diafragma het speakerbereik en verbetert de geluidsdruk voor een indrukwekkender geluid, een diepere bas en minder driverafwijkingen voor minder vervorming en heldere stemmen. Kies voor het allerbeste. Pak uw speaker uit de X-serie voor het beste geluid.