Breng mobiel gamen naar het volgende level met Xperia

Xperia is ontwikkeld samen met pro-spelers en op maat gemaakt voor mobiel gamen. De smartphone heeft talloze functies die u een voorsprong geven op de concurrentie en waarmee u gameplay kunt livestreamen.

Officiële smartphonepartner voor wereldwijde toernooien in 2022

Als onderdeel van de samenwerking zal Sony zijn ultramoderne Xperia-modellen leveren aan professionele teams die tegen elkaar strijden tijdens de grootste wereldwijde PUBG MOBILE eSports-toernooien.

Geniet van immersieve gameplay met Identity V op Xperia 1 III

Wat maakt de Xperia 1 III het perfecte apparaat om Identity V op te spelen? Ontdek het in deze video…


©Jocker Studio of NewEase. Alle rechten voorbehouden.
 

Ontworpen om u een stapje voor te houden

Elk stukje visuele of audio-informatie over uw tegenstander is van cruciaal belang, met name in first-person shooter (FPS)-games. Wat dat betreft biedt de Xperia 1 III u meer dan ooit tevoren. Om aan de eisen van professionele gamers te voldoen, hebben we ons zowel gericht op de kwaliteit van beeld en geluid als op de mogelijkheid om deze aan te passen. Op die manier kunt u dus uw gameplay verbeteren en meer overwinningen behalen. 

Achter de schermen

Bekijk hoe de ingenieurs gebruikmaakten van de kennis en expertise van professionele spelers voor het creëren van een uitzonderlijke game-ervaring.

Technologie die is ontwikkeld in samenwerking met professionele gamers
Samengestelde afbeelding van een lid van het pro-gamingteam SCARZ en een close-up van gameplay op een Xperia-telefoon
De kleur en helderheid aanpassen om als eerste de vijand te ontwaren

De overwinning wordt alleen behaald als u de tegenstander vindt voordat hij u vindt. Daarom kunt op de Xperia 1 III scherminstellingen zoals de helderheidsbalans aanpassen om vijanden en objecten zichtbaar te maken die anders verborgen zouden blijven in donkere scènes. Daarnaast is het mogelijk de kleur en helderheid van tevoren in te stellen voor specifieke spelniveaus of om eenvoudiger kaarten te kunnen lezen in uitdagende omgevingen.

Aanpasbare audio helpt u uw tegenstanders te slim af te zijn

Voor gamen geldt dat wat u hoort net zo belangrijk is als wat u ziet. Met de audio-equalizer op Xperia kunt u ruis minimaliseren zodat u alles hoort wat belangrijk is — zoals voetstappen van een tegenstander die dichterbij komt of een pin die uit een granaat wordt getrokken. Met een verbeterde voicechatfunctie kunt u beter communiceren met uw team. 

Samengestelde afbeelding van een lid van het pro-gamingteam SCARZ en een close-up van de gebruikersinterface van de audio-equalizer op een Xperia-telefoon
Afbeelding van een robot die vingerbewegingen repliceert op het gamescherm van een Xperia 1 III
Elke aanraking laten tellen

We hebben de vingerbewegingen van professionele gamers vastgelegd en deze door een robot laten reproduceren, zodat we de aanraakreactie hierop konden afstemmen. Hierdoor biedt de Xperia een uitzonderlijke aanraaksnelheid en nauwkeurigheid met een aanraak-scansnelheid van 240 Hz voor een precieze controle.

Livestream gameplay van professionele kwaliteit rechtstreeks vanaf uw Xperia

Live streamen via uw pc

Als u mobiel gamen via uw pc wilt livestreamen, is Gameverbetering op Xperia de perfecte oplossing.

Gecentraliseerde audio 

Door alle geluiden te mixen, inclusief uw stem, de stemmen van andere spelers en achtergrondmuziek, maakt Gameverbetering het gemakkelijker dan ooit om live te streamen via een pc-verbinding.

Gameverbetering geeft u het voordeel

Gameverbetering is uw controlecentrum voor gamen, waar u functies en instellingen kunt aanpassen voor de perfecte gamingervaring. Bekijk de video hieronder voor meer informatie.

Screenshot van autoracespel met menu met aangepaste instellingen voor schermverversingssnelheid, aanraakreactiesnelheid en aanraaktracking
Aangepaste instellingen

Verbeter uw prestaties en aanraakreactie, snelheid en framesnelheid voor verbeterde gameplay. Of kies voor de batterijlevensduur-modus om ervoor te zorgen dat uw gametijd zo lang mogelijk duurt.

Beeldkwaliteitsinstellingen

Van kleur tot witbalans, pas de instellingen voor de beeldkwaliteit aan, zodat u de actie duidelijker ziet en uw tegenstanders beter kunt spotten. Daarnaast is het comfortabeler voor uw ogen, zodat u langer kunt spelen.

Screenshot van autoracespel met instellingenmenu voor beeldkwaliteit
Screenshot van autoracespel met instellingen voor audio-equalizer
Audio-equalizer

Met de geluidsequalizer kunt u de geluidsniveaus aanpassen om belangrijke geluiden te versterken, zoals voetstappen van vijanden of het kenmerkende geluid van een bepaald wapen, zodat u uw tegenstanders altijd een stap voor blijft. 

Focusinstellingen

Kies de Wedstrijdmodus om meldingen, inkomende gesprekken en andere mogelijke afleidingen uit te schakelen, zodat u zich volledig op uw gameplay kunt richten.

Screenshot van een autoracespel met het menu Focusinstellingen
Screenshot van een autoracespel met menuoverlay met instellingen voor het terugspoelen van de tijd
R.T. record

Wat u ook aan het spelen bent, R.T. opnemen (Rewind time record) neemt automatisch 30 seconden aan beeldmateriaal van het spel vooraf op. U kunt dus eenvoudig terugspoelen en belangrijke momenten vastleggen, zoals gewonnen wedstrijden, en deze beelden vervolgens online delen.

Burstopnamen

Wilt u een screenshot maken van een belangrijk moment of een gedenkwaardige overwinning? De Xperia 1 III kan tot 600 beelden in 30 seconden vastleggen, dus het is heel eenvoudig.

Overwinningsscherm van een motorracespel met opties voor het maken van screenshots
Screenshot van een autoracespel met menuoverlay met instellingen voor opnamekwaliteit
Opnemen met hoge framesnelheid

Nu kunt u uw winnende momenten in al hun glorie herbeleven dankzij hoogwaardige opnamen tot 120 fps.

Heat Suppression Power Control

Als u een oplaadkabel gebruikt tijdens het gamen, zorgt de Heat Suppression Power Control ervoor dat de systemen van de smartphone rechtstreeks van stroom worden voorzien in plaats van dat de batterij wordt opgeladen. Dit vermindert de thermische stress, waardoor de gamingprestaties behouden blijven en uw batterij langer gezond blijft.

[A] UIT = hoge temperatuur [B] AAN = lage temperatuur

Twee telefoons, één met een oranje systeemscherm, één met een groen systeemscherm