GEHEUGENKAARTEN

CEB-G-serie geheugenkaart CFexpress Type B

CFEXPRESS TYPE B MEMORY CARD

Afbeelding van CEB-G-serie geheugenkaart CFexpress Type B

3 modellen en prijzen weergeven

3 modellen en prijzen verbergen

128 GB

CEB-G128

Prijs niet beschikbaar

256 GB

CEB-G256

Prijs niet beschikbaar

512 GB

CEB-G512

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van CEB-G-serie geheugenkaart CFexpress Type B
Afbeeldingen van CEB-G-serie geheugenkaart CFexpress Type B
Afbeeldingen van CEB-G-serie geheugenkaart CFexpress Type B

Ongekend snel, wat u ook kiest

Ga voor snelheid met de nieuwe CFexpress-geheugenkaart

Met een onvoorstelbare leessnelheid van 1700 MB/s en schrijfsnelheid van 1480 MB/s is deze geheugenkaart klaar voor de hoogwaardige camera's en camcorders van de toekomst. De Sony CFexpress-geheugenkaart is ontwikkeld voor professionele en amateurfotografen en- filmers die op zoek zijn naar ongeëvenaarde snelheid en uitzonderlijke betrouwbaarheid. 

Cameraman die snel bewegende actie filmt

Adembenemend snel

Burstopnamen met hoge resolutie met een full-frame DSLR of systeemcamera, video's met hoge bitsnelheid met een professionele camcorder: deze kaart is snel genoeg voor alle actie, ook voor de hoge snelheid van de hoogwaardige camera's en camcorders van de toekomst.

CFexpress-kaart in zware omgeving

Ongelofelijk sterk

Krachtig ontworpen, tot drie keer sterker dan de CFexpress-standaard voor buigen en getest op stijfheid tot een kracht van 70 Newton. Omdat de kaarten bestand zijn tegen vallen tot 5 meter, extreme temperaturen, röntgenstraling, elektrostatische en intensieve uv-straling, zijn ze geschikt voor de meest zware omstandigheden.

Sneller en productiever

De CFexpress-geheugenkaarten, ontwikkeld op basis van de XQD®- en CFAST®-standaarden, bieden professionals een wereld aan mogelijkheden: sneller en productiever werken dankzij het vermogen om bestanden met hoge resolutie supersnel vast te leggen in een compact maar toch robuust ontwerp. Zo houdt u meer tijd over voor creatieve taken.

Burstopnamen van hoge resolutie vastleggen

Razendsnel fotograferen

Dankzij een schrijfsnelheid van 1480 MB/s is dit een van de snelste geheugenkaarten die er is. De kaart is ideaal voor het vastleggen van continue RAW-beelden van snelbewegende onderwerpen, zoals motoren en dieren.

Videobeelden met hoge bitsnelheid vastleggen

Hoogwaardige videografie

CFexpress maakt het stabiel vastleggen van video's met hoge bitsnelheid mogelijk, met 4K-resolutie en hoger. Dat maakt de kaart een perfecte match voor hoogwaardige camcorders.

Supersnel gegevens overdragen van een camcorder naar een pc met de kaart

Superefficiënte workflow

Geniet van een snellere overdracht en back-up van grote bestanden zoals foto's met hoge resolutie of video's met hoge bitsnelheid naar pc's met de geoptimaliseerde MRW-G1-kaartlezer. Zo houdt u meer tijd over om uw beelden te retoucheren en bewerken.

Ga voor snelheid met de CFexpress-kaartlezer

Ga voor snelheid met de CFexpress-kaartlezer

De optionele MRW-G1-kaartlezer is geoptimaliseerd voor Sony CFexpress-geheugenkaarten, voor gegevensoverdracht via een USB-interface voor supersnelle back-ups en efficiënter werken. Compact, gemakkelijk mee te nemen en geschikt voor CFexpress TypeB- en XQD G-geheugenkaarten van Sony, en voor M-serie geheugenkaarten.

Sterk, betrouwbaar, veelzijdig.

Neem de CFexpress-geheugenkaart mee naar sportwedstrijden, shoots op locatie of natuurexpedities. De kaart is ontwikkeld voor professioneel gebruik in de zwaarste omstandigheden, van besneeuwde bergen tot kurkdroge woestijnen, zodat u probleemloos kunt filmen, wisselen en opslaan.

Cameraman aan het werk in zware omstandigheden

Gemaakt voor de ruigste locaties

De sterke CFexpress-geheugenkaarten zijn meer dan drie keer sterker dan de CFexpress-standaard voor buigen en zijn getest tot een kracht van 70 Newton. Ook kunnen ze een val van maximaal 5 meter doorstaan.

CFexpress-kaarten werken in de zwaarste omstandigheden

Voor de zwaarste omstandigheden

U kunt erop vertrouwen dat de CFexpress-geheugenkaarten probleemloos blijven werken in extreme temperaturen, bij röntgenstraling, bij elektrostatische lading en in zonlicht met hoge uv-straling.

Media Scan Utility scant en controleert het geheugen

Scant en controleert het geheugen

Na verloop van tijd slijt het flash-geheugen en worden gegevens niet meer opgeslagen. Media Scan Utility scant automatisch uw CFexpress-geheugenkaart op slijtage, zodat u tijdig actie kunt ondernemen. U hebt de kaartlezer MRW-G1 nodig om Sony Cfexpress Type B-geheugenkaarten te scannen.

Herstelt verloren bestanden

Zelfs als het misgaat, kunt u onze herstelsoftware voor geheugenkaarten downloaden. De software herstelt per ongeluk verwijderde bestanden en corrupte foto's en video's met de meest gangbare indelingen.

File Rescue herstelt verloren bestanden
Specificaties en kenmerken
Extreem snel en betrouwbaar voor professionals die de beste prestaties onder de meest extreme omstandigheden nodig hebben. Deze nieuwe generatie CFexpress-geheugenkaarten beschermt opnamen en verbetert de workflow van fotografen, videografen en hobbyisten.
  • Ultrahoge schrijfsnelheid tot 1480 MB/s voor het maken van burstopnamen en opnamen in hoge resolutie

  • Een verbeterde workflow dankzij de extreem hoge leessnelheid tot 1700 MB/s

  • TOUGH-specificatie voor zware omstandigheden

  • Het scanhulpprogramma houdt de staat en de opslaglimiet van uw kaart in de gaten

  • File Rescue voor geheugenkaarten kan worden gedownload

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu