GEHEUGENKAARTEN, FLASHSTATIONS EN SSD/HDD

G-Serie CFast 2.0-geheugenkaart

G SERIES CFAST 2.0 MEMORY CARD

Afbeelding van G-Serie CFast 2.0-geheugenkaart

3 modellen en prijzen weergeven

3 modellen en prijzen verbergen

32 GB

CAT-G32

Prijs niet beschikbaar

64 GB

CAT-G64

Prijs niet beschikbaar

128 GB

CAT-G128

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van G-Serie CFast 2.0-geheugenkaart
Afbeeldingen van G-Serie CFast 2.0-geheugenkaart
Afbeeldingen van G-Serie CFast 2.0-geheugenkaart
Afbeeldingen van G-Serie CFast 2.0-geheugenkaart

Kenmerken

De ideale CFast-kaart voor professionele camera's

Als uw professionele of prosumer-camera CFast-compatibel is, kunt u op deze CFast-kaart vertrouwen voor optimale prestaties voor het maken en delen van opnamen.

Ongelooflijk hoge schrijfsnelheid

Een schrijfsnelheid tot 510 MB/s zorgt ervoor dat dit de perfecte keuze is voor continue burstopnamen in RAW met compatibele camera's.

Betrouwbare weergave van 4K-video in bioscoopkwaliteit

Met Video Performance Guarantee-130 (VPG130)-ondersteuning, met een minimale schrijfsnelheid van 130 MB/s, bent u verzekerd van stabiele video-opnamen van bioscoopkwaliteit.

Ontworpen voor professionals

CFast-geheugenkaarten van Sony zijn schokbestendig, antistatisch en breekbestendig, en leveren zelfs onder extreme omstandigheden uitstekende prestaties. CFast-kaarten van Sony zijn ontworpen voor langdurig professioneel gebruik en zijn getest op betrouwbare opslag, waar u ook opnamen wilt maken.

Toonaangevende leessnelheid 

Een leessnelheid tot 530 MB/s zorgt ervoor dat zelfs grote bestanden zoals 4K-video's of een grote hoeveelheid hi-res beelden in enkele seconden kunnen worden overgedragen.

File Rescue-software

Soms gaat er iets mis en worden gegevens zoals foto's en bestanden beschadigd of gaan ze verloren. File Rescue van Sony is een krachtig, gebruiksvriendelijk programma voor het herstellen van beschadigde en verloren gegevens, en het is eenvoudig in gebruik. Door middel van een geavanceerd algoritme kan File Rescue van Sony meer RAW- en MOV-bestanden herstellen die zijn gemaakt met apparaten van Canon. Het programma kan gratis worden gedownload door klanten die een geheugenkaart hebben aangeschaft.

Specificaties
De Sony CFast 2.0 G-Serie-geheugenkaart biedt snelheid en vermogen voor professionals en prosumers. Fotograferen, uitzenden of bioscoop: met de topschrijfsnelheid tot 510 MB/s kunt u continue burstopnamen in RAW maken en de topleessnelheid tot 530 MB/s biedt snelle overdracht van grote bestanden zoals 4K-video's. VPG130-ondersteuning bij een minimale schrijfsnelheid van 130 MB/s zorgt voor video van bioscoopkwaliteit. De opslagcapaciteit varieert van 32 GB tot 128 GB.
  • Superhoge schrijfsnelheid tot 510 MB/s, ideaal voor continue burstopnamen in RAW met compatibele camera's

  • Overdrachtsnelheid tot 530 MB/s ondersteunt de overdracht van grote bestanden zoals 4K-video's of hi-res foto's

  • Ontwikkeld voor video-opnamen van bioscoopkwaliteit met een minimale schrijfsnelheid van 130 MB/s (VPG130)

  • Verkrijgbaar met 32, 64 en 128 GB

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu