4 modellen en prijzen weergeven

4 modellen en prijzen verbergen

32 GB

QD-G32E

Prijs niet beschikbaar

64 GB

QD-G64E

Prijs niet beschikbaar

128 GB

QD-G128E

Prijs niet beschikbaar

256GB

QD-G256E

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van XQD-G-geheugenkaart
Afbeeldingen van XQD-G-geheugenkaart
Afbeeldingen van XQD-G-geheugenkaart
Afbeeldingen van XQD-G-geheugenkaart

Kenmerken

Haal alles uit burstopnamen

Dankzij de extreem hoge schrijfsnelheid zijn XQD-geheugenkaarten van Sony uit de G-serie uitstekend geschikt voor continue burstopnamen in RAW met hoogwaardige DSLR's, waarmee u tot 200 RAW-beelden kunt vastleggen. Dat zijn anderhalf keer zoveel opnamen per burst als met CompactFlash®-kaarten.

Leg meer beslissende momenten vast 

XQD-geheugenkaarten van Sony uit de G-serie zijn ontworpen om de sluitersnelheid bij te houden om de geheugenbuffer snel te legen. U kunt meer beslissende momenten vastleggen en continu fotograferen, zelfs met hoogwaardige DSLR's.

Betrouwbare opslag van 4K-video-opnamen

De unieke controller van Sony zorgt voor stabiele 4K-video-opnamen dankzij 2-weg communicatie om problemen met gegevensopslag bij compatibele camera's te omzeilen. Een kaart van 128 GB biedt ongeveer 100 minuten aan 4K XAVC-S-opnamen (150 Mbps) met een 4K-camera zoals de FDR-AX1 van Sony.

Zeer robuuste behuizing

De unieke technologieën van Sony maken de behuizing sterker voor langdurige prestaties. Inspringende contactpinnen worden beschermd tegen schade, stof en elektrostatische schokken voor betrouwbare prestaties in moeilijke omstandigheden.

Snelle gegevensoverdracht naar pc

De XQD/SD-kaartlezer en USB-adapters van Sony passen het beste bij kaarten uit de XQD G-serie en verminderen de duur van het maken van gegevensback-ups aanzienlijk voor een efficiëntere workflow. Gegevensoverdracht gaat twee keer zo snel als bij CompactFlash®-kaarten.

Meer informatie over de XQD USB-adapter en XQD/SD-kaartadapter

File Rescue-software

Soms gaat er iets mis en worden gegevens zoals foto's en bestanden beschadigd of gaan ze verloren. File Rescue van Sony is een krachtig, gebruiksvriendelijk programma voor het herstellen van beschadigde en verloren gegevens. Door middel van een geavanceerd algoritme kan File Rescue van Sony meer RAW-, MOV- en 4K XAVC-S-videobestanden herstellen die zijn gemaakt met apparaten van zowel Sony als Nikon. Het programma kan gratis worden gedownload door klanten die een geheugenkaart hebben aangeschaft

File Rescue downloaden

Ontworpen voor professionals

De XQD-geheugenkaarten van Sony zijn schok-, magneet- en breekbestendig en antistatisch, en leveren zelfs volledige prestaties bij extreme temperaturen, en indien blootgesteld aan intens UV-licht en röntgenstralen. XQD-kaarten van Sony zijn ontworpen voor langdurig professioneel gebruik en zijn getest op betrouwbare opslag, waar u ook opnamen wilt maken.

Specificaties
De zeer hoge lees- en schrijfsnelheid van deze professionele geheugenkaart verbetert de mogelijkheden met hoogwaardige high-definition DSLR's en 4K-camera's.
  • Haal alles uit burstopnamen

  • Leg meer beslissende momenten vast

  • Betrouwbare opslag van 4K-video-opnamen

  • Snelle gegevensoverdracht naar pc

  • Zeer robuuste behuizing

Overdrachtsnelheid (lezen)
440 MB/s
Overdrachtsnelheid (schrijven)
400 MB/s
Interface
ExpressCard/34 PCI Express Gen. 2, USB 3.1 Gen. 1 (SuperSpeed USB)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu