Toepassingen en software

Onze software, apps en diensten stimuleren uw creativiteit

Imaging Edge

Imaging Edge

Creëer betere foto's met het Imaging Edge-softwarepakket. De beste beeldkwaliteit uit RAW-bestanden van Sony en efficiënter beheer van producties. 'Remote' voor het beheren en bekijken van opnamen, direct op het scherm van uw pc; 'Edit' verandert RAW-gegevens in hoogwaardige foto's voor levering; en de 'Viewer' is voor opnamen vooraf bekijken, beoordelen en uit grote bibliotheken selecteren.

Afstandsbediening

Afstandsbediening

Verbeter uw nauwkeurigheid, snelheid en comfort tijdens opnamen met krachtige Live View-tracking en camera-instellingen op het grote scherm van uw pc.

Viewer

Viewer

Blader snel door grote hoeveelheden beelden om uw beste opnamen te selecteren, organiseren en beoordelen.

Bewerken

Bewerken

Verfijn en ontwikkel RAW-beelden van Sony met deze tool, geoptimaliseerd om de best mogelijke beeldkwaliteit te leveren.

IPTC

IPTC-metadata vooraf instellen

Creëer en exporteer IPTC-metadata voor de α9, zodat u automatisch uw beelden tijdens de opname kunt taggen met copyrightgegevens en andere belangrijke informatie.

Capture One voor Sony

Capture One voor Sony

Capture One Express (voor Sony) is gratis, bekroonde bewerkingssoftware voor RAW-verwerking en eenvoudig bestandsbeheer, met krachtige tools. Capture One Pro (voor Sony) is te koop voor meer bewerkingsfuncties en opnamemogelijkheden met pc-aansluiting.

PlayMemories

Andere nuttige software

Action Cam-logo

Action Cam Movie Creator

Maak en deel geweldige actiefilmpjes met deze gratis software. Met functies als slowmotion, gebruik van GPS-gegevens en bewerken met meerdere camera's bent u zelf de ster van uw meesterwerk.

Logo muziekvideorecorder

MVR studio

Gebruik 'MVR studio' om eenvoudig audio- en video-opnamen van de HDR-MV1-muziekvideorecorder te importeren en bewerken. Voeg audio-effecten toe, bewerk de geluidsgolven, en deel het resultaat meteen op YouTube.