Toepassingen en software

Onze software, apps en diensten stimuleren uw creativiteit

Imaging Edge Mobile

Imaging Edge Mobile

Mobiele toepassing

Met deze veelzijdige mobiele toepassing kunt u alle foto's automatisch overdragen tijdens het fotograferen via Wi-Fi® en delen via SNS, een 4K-film van camera naar mobiel sturen, het camerabeeld live op uw mobiele telefoon bekijken en locatiegegevens aan beeldbestanden toevoegen.

Remote/Viewer/Edit

Remote/Viewer/Edit

Desktoptoepassingen

Perfectioneer uw fotografie met Imaging Edge-desktoptoepassingen. Gebruik 'Remote' om live-opnamen te maken via uw pc, 'Viewer' om snel foto's te beoordelen en te selecteren uit grote beeldbibliotheken; en 'Edit' om RAW-gegevens te ontwikkelen tot hoogwaardige foto's. Haal het beste uit Sony RAW-bestanden en beheer uw producties op efficiëntere wijze.

IPTC

IPTC-metadata vooraf instellen

Creëer en exporteer IPTC-metadata voor de α9, zodat u automatisch uw beelden tijdens de opname kunt taggen met copyrightgegevens en andere belangrijke informatie.

Capture One voor Sony

Capture One voor Sony

Capture One Express (voor Sony) is gratis, bekroonde bewerkingssoftware voor RAW-verwerking en eenvoudig bestandsbeheer, met krachtige tools. Capture One Pro (voor Sony) is te koop voor meer bewerkingsfuncties en opnamemogelijkheden met pc-aansluiting.

PlayMemories

Andere nuttige software

Action Cam-logo

Action Cam Movie Creator

Maak en deel geweldige actiefilmpjes met deze gratis software. Met functies als slowmotion, gebruik van GPS-gegevens en bewerken met meerdere camera's bent u zelf de ster van uw meesterwerk.

Logo muziekvideorecorder

MVR studio

Gebruik 'MVR studio' om eenvoudig audio- en video-opnamen van de HDR-MV1-muziekvideorecorder te importeren en bewerken. Voeg audio-effecten toe, bewerk de geluidsgolven, en deel het resultaat meteen op YouTube.