Uitrusting voor het gamen

Uitrusting voor het gamen

Uitrusting voor het gamen
Afbeelding van het VALORANT-team van Fnatic tegen een donkere achtergrond met het Fnatic-logo op de voorgrond Afbeelding van het VALORANT-team van Fnatic tegen een donkere achtergrond met het Fnatic-logo op de voorgrond

Gemaakt voor de overwinning. Aangeraden door Fnatic.

De fantastische gameprestaties van Fnatic komen samen met de technologische innovatie van INZONE. Onze teams werkten samen om de INZONE Buds en de INZONE H5 te produceren en beide producten worden warm aanbevolen door de beroepsgamers van Fnatic. INZONE is niet alleen gemaakt om gamers de technologie te bieden waarmee ze hun tegenstanders een stapje voor blijven, maar ook om de gamecultuur wereldwijd te laten groeien. Daarom is Fnatic de perfecte partner voor INZONE Gaming Gear Development.

5 dozen met verschillende Fnatic-statistieken erop, waaronder het aantal jaren actief en het aantal professionele gamers, games, kampioenschappen en fans

Fnatic: een e-sportpionier

Fnatic is in 2004 in Londen opgericht en is een van de succesvolste e-sportmerken aller tijde. Fnatic heeft meer tier 1-gamingtoernooien gewonnen dan ieder ander team op aarde. De teams van Fnatic zitten onder meer in Londen, Berlijn en Tokio en worden op de voet gevolgd door meer dan 30 miljoen fans. We zijn ontzettend trots te mogen samenwerken met een wereldwijd toonaangevende, records verpulverende club die zo beeldbepalend is voor het huidige e-sporttijdperk.

Collageafbeelding met professionele VALORANT-spelers van Fnatic die met het INZONE-productieteam van Sony samenwerken

Een niet te kloppen combo

Fnatic werkte samen met onze ingenieurs en productplanners en leverde een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het INZONE-assortiment. De professionele VALORANT- en Apex Legends-spelers van Fnatic hebben de INZONE-producten getest tijdens de ontwikkeling en feedback gegeven op allerlei aspecten: bijvoorbeeld de geluidskwaliteit, het draagcomfort, de batterijduur en de latentie. De Fnatic-leden hebben bevestigd dat het eindresultaat hun favoriete gaminggear is. 

Gedragen door de beste

Zie welke modellen de professionele VALORANT-spelers van Fnatic kiezen.

De keuze van Boaster
INZONE Buds

Profielfoto van Boaster die witte INZONE Buds in zijn oren steekt

De keuze van Chronicle
INZONE Buds

Profielfoto van Chronicle die zwarte INZONE Buds draagt en er met zijn linkerhand naar wijst

De keuze van Derke
INZONE H5 en INZONE Buds

Profielfoto van Derke die een zwarte INZONE H5-koptelefoon draagt

De keuze van Alfajer
INZONE Buds en de INZONE H9

Profielfoto van Alfajer die witte INZONE Buds draagt

De keuze van Leo
INZONE H5

Profielfoto van Leo die een zwarte INZONE H5-koptelefoon draagt

INTO YOUR ZONE

Speel met verscherpte zintuigen. Met onze INZONE-gamingheadsets geniet je van een duidelijker geluid en kun je sneller reageren, voor een ongeëvenaarde game-ervaring.
Afbeelding van een witte INZONE-koptelefoon tegen een achtergrond met een blauw-paars kleurverloop