Android 14 biedt Video Creator & Bokeh-modus voor de Xperia 1 V

Met de Android 14-software-update voor de Xperia 1 V komen spannende functies van de Xperia 5 V ook naar de Xperia 1 V.

Xperia 1 V_situation_2.jpg

Na de succesvolle integratie met de Xperia 5 V zal de verbeterde bokeh-modus nu dus ook beschikbaar zijn voor de Xperia 1 V. Samen met de onlangs uitgebrachte update voor Video Creators bieden we onze klanten nog meer creatieve functionaliteiten; de daadwerkelijke timing van de softwarerelease is afhankelijk van de regio en markt.

De nieuwe verbeterde bokeh-modus belooft portretfoto's dichter bij de kwaliteit van professionele camera's te brengen. Deze functie levert beelden van hoge kwaliteit met de mogelijkheid om de focus op de achtergrond te verminderen om objecten op de voorgrond te benadrukken, wat een artistiek effect oplevert. De Bokeh-modus is ook beschikbaar op lenzen van 24 mm en 48 mm. ​

Video Creator is een applicatie waarmee snel en eenvoudig korte video's met geavanceerde bewerkingsfuncties kunnen worden gemaakt. Dit is vooral handig bij het maken van videocontent voor op social media. Met de toevoeging van de app kunnen gebruikers een reeks korte clips samenstellen met de mogelijkheid om muziek en effecten toe te voegen met Auto Edit, om een indrukwekkende eindcut te maken in minder dan een minuut.

 

Wil je meer weten over deze app, check dan de onderstaande video:

Xperia 5 V | Video Creator | Tutorial video – quick & easy video creation - YouTube

*Android 14 beschikbaarheid voor Xperia 1 V zal per land variëren

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.