Sony's A95L TV's zijn nu uitgerust met PS Remote Play

Nieuwe Android TV-app voor PS Remote Play nu beschikbaar

65_A95L_blk_dark_sil_edge2edge_cw.jpg

Sony heeft aangekondigd dat de PS Remote Play-functie, ontwikkeld door Sony Interactive Entertainment (SIE), nu beschikbaar is op de BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED TV's met de nieuwe PS Remote Play-app voor Android TV. ​

Een van de meest opmerkelijke aspecten van PS Remote Play is de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot gameplay vanaf je PS5®- en PS4™-console. Ongeacht je locatie, zolang je een compatibel apparaat of de A95L TV hebt aangesloten op een snelle internetverbinding, kun je de kracht van je PlayStation aanboren en genieten van je favoriete PS5 en PS4 games die op je console zijn geïnstalleerd. Er gaat een wereld van mogelijkheden open, zodat gamers toegang hebben tot hun consoles en hun avonturen kunnen voortzetten, zelfs als ze niet thuis zijn.

Met Sony's A95L TV's kunnen gamers dankzij PS Remote Play moeiteloos schakelen tussen apparaten en hun game hervatten waar ze gebleven waren, zodat ze ononderbroken kunnen genieten.

De BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED TV is een van de eerste Android TV's die gebruik maakt van de PS Remote Play-functie en wordt een toegangspoort tot een buitengewone gamereis met de kracht van PS Remote Play. Dompel jezelf onder in adembenemende graphics, boeiende gameplay en levendig geluid op het uitgestrekte, oogverblindende QD-OLED-scherm.

De A95L heeft de bijgewerkte Cognitive Processor XRTM met de gloednieuwe XR Clear Image-technologie, die ruisonderdrukking en helderheid bij beweging verbetert, onscherpte vermindert en scènes creëert die barsten van de actie. ​

Daarnaast biedt de A95L Acoustic Center Sync, waarmee het audiosysteem van de tv wordt gesynchroniseerd met het middenkanaal van een compatibele soundbar van Sony, zodat deze de middenluidspreker wordt voor de ultieme, meeslepende thuiservaring. Voor consumenten die op zoek zijn naar een nog boeiendere geluidservaring, werkt elk model ook samen met Sony soundbars om 360 Spatial Sound Mapping te bieden, waarmee fantoomluidsprekers en optimalisatie van het geluidsveld worden gegenereerd. De TV is voorzien van Acoustic Surface Audio+™ met actuatoren die trillen om geluid van het hele scherm te produceren, perfect passend bij wat er op het scherm te zien is.

Met de A95L-serie kunnen gamers hun PlayStation® 5-games naar een hoger niveau tillen met exclusieve functies, zoals Auto HDR Tone Mapping en Auto Genre Picture Mode, voor een geoptimaliseerde beeldkwaliteit tijdens het gamen en streamen. Andere functies zijn onder andere een gebruiksvriendelijk gamemenu waar gamers hun instellingen kunnen aanpassen aan hun voorkeuren, zoals het in- of uitschakelen van VRR of bewegingsonscherpte met snelle toegang. In het gamemenu kunnen gebruikers ook de helderheid in donkere gebieden verhogen om objecten en tegenstanders gemakkelijk te kunnen zien met de Black Equalizer en kunnen ze gemakkelijk richten op hun tegenstanders met zes soorten vizier. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de grootte van het scherm aan te passen met de functie Schermgrootte om geconcentreerd te gamen met een kleiner, gefocust scherm.

Ga voor meer informatie over PS Remote Play naar https://www.playstation.com/en-gb/remote-play/

Ga voor meer informatie over Sony's A95L-televisies naar

https://www.sony.nl/bravia/products/a95l-series

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.