Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

11.998,99 €

Afbeeldingen van FE 400 mm F2.8 GM OSS
Afbeeldingen van FE 400 mm F2.8 GM OSS
Afbeeldingen van FE 400 mm F2.8 GM OSS
Afbeeldingen van FE 400 mm F2.8 GM OSS
Afbeeldingen van FE 400 mm F2.8 GM OSS
Video: FE 400 mm F2.8 GM OSS — productfuncties
G Master
Meer informatie over de G Master-lens
Innovatieve G Master F2.8-supertelefoto

De meest geavanceerde lenstechnologieën van Sony zijn royaal toegepast in deze supertelelens met groot diafragma, wat heeft geleid tot een ongekende snelheid, uitstekende G Master-resolutie en -bokeh, professionele bediening en grote betrouwbaarheid. Daarnaast is de SEL400F28GM een opmerkelijk lichte supertelelens, voor ongekende vrijheid bij opnamen vanuit de hand.

Fotogalerij FE 400 mm F2.8 GM OSS
Snelheid die cameraprestaties maximaliseert
Snelheid die cameraprestaties maximaliseert

Nieuwe lineaire XD-motoren zijn krachtiger dan conventionele soorten, waardoor bewegende onderwerpen met huidige en toekomstige camera's tot wel 5x beter gevolgd kunnen worden. Twee van deze nieuwe motoren en de nieuwe algoritmes zorgen dat de grote scherpstelgroep van de lens sneller en nauwkeuriger dan ooit functioneert. Je kunt de snelheid van geavanceerde camera's ten volle benutten wanneer je sportacties of natuuronderwerpen wilt vastleggen.

Ongelofelijke G Master-resolutie en -bokeh
Ongelofelijke G Master-resolutie en -bokeh

De extreem hoge eisen aan het ontwerp zorgen voor een geweldige resolutie tot aan de beeldrand. De drie fluorietelementen zorgen voor minimale chromatische aberratie. Tijdens het ontwerp- en productieproces is sferische aberratie aangepakt voor optimale bokeh. Optionele 1.4x en 2.0x teleconverters worden ondersteund en zorgen zelfs bij 800 mm voor een uitstekende resolutie en optimaal contrast.

De lichtste ter wereld: slechts 2895 gram
Opmerkelijk licht: slechts 2895 gram (102,2 oz)

Een innovatief optisch ontwerp met drie fluorietelementen en een verminderd aantal elementen voor in de lenscilinder, zorgt voor een laag gewicht van 2895 gram. Ook componenten van een duurzame magnesium legering verminderen het gewicht. Optimale draagbaarheid, gebruiksgemak en een ideale balans zorgen voor een soepele en eenvoudige bediening, zowel met als zonder handstatief.

Illustratie met beschrijving van stof- en vochtbestendig ontwerp
Duurzaam en betrouwbaar onder de zwaarste omstandigheden

Dankzij het stof- en vochtbestendige ontwerp kun je de lens buiten in de zwaarste omstandigheden gebruiken. De magnesium legering voor de buitenkant van de lenscilinder, de statiefbevestiging en componenten in de cilinder houdt het gewicht beperkt en is toch zeer duurzaam. Het voorste lenselement is voorzien van een fluorcoating, zodat je vuil en vingerafdrukken makkelijk kunt wegvegen.

Functies voor professionele fotografie
Functies voor professionele fotografie

Met volledige DMF kun je makkelijk handmatig scherpstellen door de scherpstelring te draaien, zelfs in de AF-C-modus. Optische beeldstabilisatie is ingebouwd en het geavanceerde algoritme van Mode 3 zorgt voor optimale stabilisatie bij sportacties en maakt framen ook gemakkelijker. De vier scherpstelvergrendelingsknoppen en de scherpstelring voor MF met lineaire respons vergroten de veelzijdigheid.

Lensconfiguratie
Lensconfiguratie

G Master-lenzen tillen weergave en detaillering naar voorheen onmogelijke hoogten met een verbluffende mix van zeer hoge resolutie en zacht overvloeiende achtergrond-bokeh.

[1] Fluorietlens [2] ED-glas 

Modulation Transfer Function van SEL400F28GM
MTF-grafiek

MTF (Modulation Transfer Function) geeft aan hoe goed een lens fijne details kan reproduceren, gemeten als mate van contrast bij lijnen die dicht op elkaar liggen.

[1] Contrast (%) [2] Afstand vanaf optisch midden van de lens (mm) [3] Max. diafragma [4] F8-diafragma [5] Ruimt. frequentie [6] 10 lijnparen/mm [7] 30 lijnparen/mm [8] R: Radiale waarden T: Tangentiale waarden

Close-up-foto van de FX6 die gebruikt wordt om te filmen
Voordelen van het schieten van video's met de lenzen van Sony

Ontdek de vier unieke voordelen die Sony’s E-mount lens biedt bij video-opnamen. Gebruik Sony’s camera's en lenzen om video's te maken en ga net dat stapje verder.

Lensbediening

1. Scherpstelring / 2. Functiering / 3. Statiefbevestigingsring / 4. Scherpstelvergrendeling / 5. Houder insteekfilter / 6. Oogje voor riem / 7. Statiefbevestigingsring met klikkeuzeschakelaar / 8. Beveiligingssleuf (voor een beveiligingskabel) 

Lensbediening

1. Scherpstelmodusschakelaar / 2. Volledige DMF-schakelaar / 3. Scherpstelbegrenzer / 4. Keuzeschakelaar van de functiering / 5. SET-knop / 6. Schakelaar bewegingscompensatie / 7. Schakelaar bewegingscompensatiemodus/ 8. BEEP-schakelaar

Compatibel met FE 400 mm F2.8 GM OSS

Klik op de onderstaande koppeling voor compatibiliteitsgegevens voor lens en camera.

Sommige camera's vereisen mogelijk eerst een software-update voordat u alle functies kunt gebruiken.

Specificaties en kenmerken

  • Hoogwaardige G Master-supertelelens met groot diafragma

  • De pas ontwikkelde XD (extreem dynamisch) lineaire motor zorgt voor extreem snel, precies en stil scherpstellen

  • Fantastische resolutie dankzij drie fluorietlenzen

  • De nano AR-coating van Sony vermindert schittering en spiegeling

  • Volledige DMF en andere functies voorzien in de behoeften van professionals

Minimale scherpstelafstand:
2,7 m (8,86 ft)
Maximale vergrotingsverhouding (x)
0,16
Filterdiameter (mm)
40,5 (insteekmodel)
Gewicht
2895 g (102,2 oz.)

Inhoud van de verpakking

Kap (model): ALC-SH155, Lensdop voor voorop: Meegeleverd, Lensdop voor achterop: ALC-R1EM, Harde hoes, Lensdopbandje, Draagriem voor tas

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers