Ga voor diepe bass met EXTRA BASS van Sony

Ontdek het geheim achter het spectaculaire geluid van EXTRA BASS van Sony

Als u de muziekwereld de laatste tijd een beetje in de gaten houdt, dan weet u dat topnummers meestal één ding gemeen hebben: het draait allemaal om dat basgeluid. Fans van EDM (en Meghan Trainor) weten er alles van. Volgens een rapport uit 2016 van International Music Summit, is de elektronische dancemuziekindustrie nu 7,1 miljard dollar waard, 60 procent meer dan drie jaar geleden.

Als nummers zoals 'Don't Let Me Down' van The Chainsmokers, 'This Is What You Came For' van Calvin Harris en 'Never Be Like You' van Flume het thema van uw afspeellijsten vormen, dan vindt u de EXTRA BASS-speakers en -hoofdtelefoons van Sony gegarandeerd geweldig. Of u nu naast het zwembad zit te luisteren, een ongepland feestje bij u thuis geeft of een persoonlijke jamsessie neerzet, de EXTRA BASS-technologie geeft in elke situatie het juiste basgeluid weer. Lees verder voor informatie over de EXTRA BASS-technologie van Sony en vind uit welke EXTRA BASS-speakers en -hoofdtelefoons het beste aansluiten bij uw lifestyle. 

De kracht achter EXTRA BASS van Sony

De Electro Bass Booster-technologie van de EXTRA BASS-hoofdtelefoons en -speakers van Sony zorgt voor duidelijke baslijnen waarbij niemand stil kan blijven zitten. De Electro Bass Booster-knop is speciaal gemaakt voor iedereen die van dansen houdt en letterlijk de muziek wil voelen. Deze geluidsverbeteraar met batterijvoeding versterkt de lage tonen digitaal en levert het diepe, krachtige geluid en ritmische gevoel waar liefhebbers van lage tonen van dromen. U kunt de knop in- of uitschakelen, zodat het geluid aansluit bij de stemming en de soundtrack van de luisteraar. 

Elke speaker en hoofdtelefoon is ontwikkeld met de EXTRA BASS-functie in gedachten en zo gemaakt dat de luisteraars precies zoveel bas kunnen horen en voelen als ze willen. Of u de bastonen in uw eentje, met vrienden of onderweg wilt laten knallen, er is altijd een EXTRA BASS-audioapparaat dat bij u past. 

GTK-XB7 EXTRA BASS-speaker van Sony

Overal geluid zoals in clubs

Feestbeest of dj in wording? U zit altijd goed met de GTK-XB7-speaker met EXTRA BASS van Sony. Dankzij de handgreep en het gestroomlijnde box-ontwerp van dit Bluetooth®-speakersysteem met kleurrijke ledverlichting neemt u de danceparty overal mee naar toe. Het enige wat u nodig hebt is inspiratie. Stel deze speaker op waar en wanneer u dit wilt, horizontaal of verticaal; een ingebouwde sensor schakelt automatische de juiste tweeters in. Begin meteen met het streamen van uw afspeellijst dankzij de One-touch connection via NFC of Bluetooth® . 

En u verhoogt de feeststemming door de verlichting te dimmen, de speakerverlichting met de beat te synchroniseren, strobe-flitslichten in te schakelen of de Sony | Music Center-app te gebruiken om dj-effecten aan de muzieksamenstelling toe te voegen. Met de Sony | Music Center-app kunt u muziek samenstellen en mengen zonder dat u gebonden bent aan de dj-box. U kunt lichtpatronen wijzigen, grappige effecten toevoegen en het volgende nummer starten vanaf uw smartphone.

Als u voor serieus volume wilt gaan, voegt u nog meer speakers toe met Party Chain. Activeer simpelweg de GTK-XB7 EXTRA BASS-speaker van Sony als 'Party Host' en synchroniseer muziek naar alle andere speakers die u aan de keten toevoegt. 

De draagbare SRS-XB3 EXTRA BASS-speaker van Sony

Maak een spetterende indruk 

Bent u altijd onderweg en op zoek naar een speaker die makkelijk draagbaar is? Probeer de compacte SRS-XB3 EXTRA BASS-speaker met Bluetooth®. Deze kleine maar krachtige speaker is gemaakt met basgeluid in gedachten. De nieuwe speakereenheid van 48 mm met volledig bereik bevat een krachtige, geïntegreerde magneet en een diafragma met lange rand voor weergave van de diepste bastonen. En dankzij de grote geluidsdruk van het lichte diafragma schitteren de midden- en hoge tonen in uw muzieknummers en krijgt het basgeluid extra pit. 

Deze EXTRA BASS-speaker van Sony is perfect voor een feestje aan het water. Dankzij de waterbestendige technologie kunt u onbezorgd naar muziek luisteren bij het zwembad, op het strand of aan een meer en lekker van de zon genieten. En mocht het dagje aan het water uitlopen tot na zonsondergang, dan is dat nog geen probleem: het batterijvermogen van deze draadloze speaker gaat urenlang mee. De extra lange batterijlevensduur van 24 uur zorgt ervoor dat u dag en nacht kunt feesten.

De MDR-XB650BT EXTRA BASS-hoofdtelefoon van Sony 

Geef een solo-danceparty  

Geniet u het liefst in uw eentje van stevige, diepe beats? Probeer dan de pasvorm en het geluid van de MDR-XB650BT EXTRA BASS-hoofdtelefoon. Deze hoofdtelefoon is ontwikkeld met optimalisatie van de lage tonen in gedachten en heeft zachte oorkussens met een bijna luchtdichte afdichting voor een directe transmissie van het basgeluid. De stabiele pasvorm van de verstelbare hoofdband minimaliseert de trillingen die ontstaan door de krachtige, diepe tonen. De MDR-XB650BT-hoofdtelefoon is ook perfect als u veel onderweg bent; dankzij de draaiende oorschelpen kunt u de hoofdtelefoon gemakkelijk opbergen in de koffers of tassen. Neem de danceparty met u mee, of u nu reist per auto, vliegtuig of bus. 

U hoeft nooit bang te zijn dat het geluid vervormt als u de volumeknop opendraait. Deze draadloze EXTRA BASS-hoofdtelefoon van Sony bevat een lichte, dynamische neodymium driver van 30 mm en een zeer gevoelig diafragma, zodat u de beat zo hard kunt afspelen als u wilt en toch van kristalhelder en nauwkeurig geluid kunt blijven genieten. 

Laat het feest knallen 

Ongeacht welke EXTRA BASS-speaker of -hoofdtelefoon van Sony het beste bij uw lifestyle past; u geniet van hetzelfde krachtige, diepe en ritmische basgeluid waarnaar u altijd hebt gezocht. Alle EXTRA BASS-audioproducten zijn draagbaar, dus u kunt het feest overal mee naartoe nemen. Wacht op de beat drop en het feest kan beginnen. 

Muziek en leven: trends en nieuws voor muziekliefhebbers.