Artikel-ID : 00104887 / Laatst gewijzigd : 27/09/2018

Is het mogelijk om een draagbare harde schijf te gebruiken in combinatie met de autoradio?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Het is mogelijk om een draagbare harde schijf (HDD, hard disk drive) te gebruiken als de bestandssystemen van de HDD en het model autoradio met elkaar overeenkomen.

Het bestandssysteem voor de autoradio-ontvanger is identiek aan het systeem dat door het besturingssysteem Windows (FAT16, FAT32) wordt gebruikt, voor MSC (mass storage class). Het is niet compatibel met andere bestandssystemen.

OPMERKINGEN:
  • Het is mogelijk om een USB-stick aan te sluiten, mits deze is geformatteerd met het juiste bestandssysteem.
  • Het is mogelijk om een draagbaar USB-opslagmedium, met een HDD met roterende schijf, aan te sluiten die van stroom wordt voorzien via een secundaire bron (wisselstroom of gelijkstroom)
  • Het is echter nietmogelijk om een draagbare HDD met roterende schijf aan te sluiten die via USB van stroom wordt voorzien, omdat de USB-poort van de autoradio niet genoeg spanning kan leveren om de HDD van stroom te voorzien.