Artikel-ID : 00077716 / Laatst gewijzigd : 14/04/2014

Kan ik de camera op een tv aansluiten om foto's te bekijken?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Er zijn verschillende manieren om foto's van de camera te bekijken op de tv, afhankelijk van de functies van beide apparaten. Raadpleeg je handleiding voor de ondersteunde functies.

Als de tv een USB-ingang heeft die apparaten voor massaopslag ondersteunt, kun je met de meegeleverde USB-kabel de camera aansluiten op de tv en je foto's bekijken. In dat geval wordt de mediaspeler van de tv gebruikt.

Als de tv een HDMI-ingang heeft, kun je de foto's weergeven door de camera aan te sluiten met een HDMI-kabel (afzonderlijk verkocht). In dat geval wordt de camera gebruikt als mediaspeler.

BELANGRIJK: Nadat je de camera met een HDMI-kabel hebt aangesloten op de tv, controleer je of de tv is ingesteld op de juiste HDMI-ingang om het signaal van de camera te ontvangen. Raadpleeg indien nodig de handleiding van je tv voor meer informatie.

Als je camera en je tv Bravia Sync (of een andere CEC-aansluiting) ondersteunen, kun je gemakkelijk door je foto's navigeren met de afstandsbediening van je tv. De opties en functies kunnen verschillen volgens het type aansluiting.

OPMERKINGEN:

• Het lcd-scherm van de camera wordt uitgeschakeld zodra de camera is aangesloten op de tv.
  • Met de Adobe® RGB-kleurruimte opgenomen foto's zullen met een lage kleurverzadiging verschijnen als de tv de Adobe RGB-standaard niet ondersteunt.

Oudere DSLR-modellen (DSLR-A100, DSLR-A200, DSLR-A300, DSLR-A350) hebben een analoge composietingang voor het bekijken van afbeeldingen op de tv (composietkabel meegeleverd). DSLR-A700, DSLR-A850, DSLR-A900 hebben zowel een HDMI- als een composietingang.