Artikel-ID : 00108370 / Laatst gewijzigd : 04/03/2015

Kunnen afbeeldingen op een geheugenkaart worden weergegeven via een Blu-ray Disc®-speler (BD)?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Om via een BD-speler afbeeldingen weer te geven die op een geheugenkaart zijn opgeslagen, moet de geheugenkaart in uw camera worden geplaatst en moet de camera op de BD-speler worden aangesloten met een USB-kabel

Ga daarvoor als volgt te werk:

1. Plaats de geheugenkaart met afbeeldingen in uw camera.
  2. Zet de camera aan.
  3. Sluit de USB-kabel van de camera aan op de USB-aansluiting van de BD-speler.
  4. Zet de BD-speler aan.
  5. Zet de tv aan.
  6. Kies op de tv de ingang die u gebruikt om films vanaf de BD-speler te kijken.
  7. Gebruik de afstandsbediening van de BD-speler om de USB-ingangsaansluiting te selecteren om de afbeeldingen van de camera te bekijken.

OPMERKING: Films via een BD-speler afspelen die zijn opgenomen in de MP4-indeling, wordt niet ondersteund Om MP4-films af te spelen, sluit u de camera rechtstreeks op de tv aan met behulp van de HDMI®-aansluiting, multiterminalaansluiting of audio/videokabelaansluiting (A/V) en stelt u de tv in op de juiste ingang.