Artikel-ID : 00153095 / Laatst gewijzigd : 08/08/2016

Veelgestelde vragen over het gebruik van SongPal Link met een Blu-ray Disc-speler

Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen (FAQ) over de functie SongPal™ Link met een Blu-ray Disc®-speler.

Vragen

Antwoorden

Wat is de DMS-functie van een Blu-ray Disc-speler? De DMS-functie is de digitale mediaserverfunctie die de audio-cd- en USB-muziekinhoud via een netwerk verstuurt.
    Moet een Blu-ray Disc-speler worden ingesteld om de DMS-functie te kunnen gebruiken? Ja, de netwerkinstellingen van de Blu-ray Disc-speler moeten worden geconfigureerd. Met uw mobiele apparaat dat de SongPal-app bevat, kunt u de speler instellen voor gebruik van de DMS-functie.
    Kan een Blu-ray Disc-speler worden gebruikt als DMS voor een apparaat dat compatibel is met een thuisnetwerk?

Alleen SongPal Link is getest voor gebruik met de DMS-functie van de Blu-ray Disc-speler. De werking wordt niet gegarandeerd wanneer de speler wordt gebruikt als DMS voor een apparaat dat compatibel is met een thuisnetwerk.

Moet de stroom van de Blu-ray Disc-speler worden ingeschakeld wanneer de DMS-functie wordt gebruikt?

Ja, de stroomtoevoer van de speler moet zijn ingeschakeld.

Kan de speler tegelijk audiobestanden versturen naar meer dan één apparaat?

Nee, u kunt audiobestanden versturen naar slechts één apparaat.

Welke codecs worden ondersteund?

Voor meer informatie over de ondersteunde codecs, raadpleegt u de afspeelbare bestandstypes in de gebruiksaanwijzing.

OPMERKING: DMP (Digital media player codec) of DMR (Digital mobile radio codec) wordt niet ondersteund.

Kunnen MP4- en 3GP-geluidsbestanden worden verstuurd?

Nee, dit is niet mogelijk.

Kunnen video- en fotobestanden worden verstuurd?

Nee, dat is niet mogelijk. Er kunnen uitsluitend geluidsbestanden worden verstuurd.

Wat voor soort discs kunnen worden verstuurd?

Alleen CD-DA-discs kunnen worden verstuurd. BD-, dvd- en datadiscs worden niet ondersteund.

Fout: de server kan niet worden gevonden.

Om de fout herstellen, controleert u de controllernaam en toegangsrechten in de productnaamlijst in Home Network Access Control (Toegangsregeling voor thuisnetwerk). Als er meerdere apparaten op hetzelfde netwerk zitten, is het maximale aantal geregistreerde apparaten mogelijk overschreden. Doorloop de onderstaande stappen om de productlijst te bekijken.

1. Druk op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop HOME.
    2. Selecteer Setup (Instellingen).
    3. Selecteer Home Network Access Control (Toegangsregeling voor thuisnetwerk) in de categorie Network Settings (Netwerkinstellingen).
    4. Controleer of de naam van de aangesloten controller wordt weergegeven en toegangsrechten heeft.

Ik kan het apparaat niet vanuit SongPal bedienen.

Gebruik uw Blu-ray Disc-speler met versie M33.R.0300 of hoger en de meest recente versie van SongPal.

Doorloop de onderstaande stappen om de softwareversie van uw Blu-ray Disc-speler te controleren.

1. Druk op de bijgeleverde afstandsbediening op de knop HOME.
    2. Selecteer Setup (Instellingen).
    3. Selecteer System Settings (Systeeminstellingen).
    4. Selecteer System Information (Systeemgegevens).

Er is een afzonderlijk artikel over het bijwerken van de software van een Blu-ray Disc-speler beschikbaar.

Het versturen van het audiobestand is onderbroken of niet gestart.

Zorg ervoor dat de volgende functies van de speler niet worden bediend: afspelen, instellingen, Bluetooth®-uitvoer en scherm spiegelen.

Het geluid wordt onderbroken.

Dit kan zich soms voordoen wanneer de bitsnelheid van het geluidsbestand hoog is of als de netwerkomgeving slecht is.