Artikel-ID : 00160248 / Laatst gewijzigd : 27/06/2019

Antwoorden op vragen met betrekking tot dvd-audio voor Blu-ray Disc-spelers (UHP-H1)

Lees de volgende vragen en antwoorden.

V1: Wat is de verborgen groep met dvd-audio? (Bonusgroepen)?

A1: Op sommige dvd-schijven met audio zijn bonusmuzieknummers opgenomen die niet worden vermeld op de hoes.
    Meestal wordt een verborgen groep (bonusgroep) aan het einde van een schijf opgenomen en kunt u deze afspelen door een 4-cijferig wachtwoord in te voeren. Volg de instructies bij de schijf voor informatie over het wachtwoord.

V2: Hoe kan ik de verborgen groep met dvd-audio (bonusgroep) activeren?

A2: U kunt Group Search (Groep zoeken) gebruiken om de verborgen groep (bonusgroep) af te spelen.
    Hier volgen de instructies:

1. Druk op de knop Option op de afstandsbediening terwijl de dvd-schijf met audio wordt afgespeeld.
    2. Kies Group Search (Groep zoeken).
    3. Kies Hidden Group (Bonus Group) (Verborgen groep (Bonusgroep)).
    4. Wanneer u wordt gevraagd het wachtwoord in te voeren, typt u het 4-cijferige wachtwoord van de verborgen groep (bonusgroep).

Q3: Waar vind ik het wachtwoord voor de dvd met audio?

A3: Volg de aanwijzingen op de schijf.

V4: Waarom kan ik het geluid van de dvd met audio niet horen nadat ik verbinding heb gemaakt met Bluetooth?

A4: Digital Rights Management staat het afspelen van een dvd met audio via een Bluetooth-apparaat niet toe.