Artikel-ID : 00085205 / Laatst gewijzigd : 27/12/2017

Hoe kan ik de software van mijn Blu-ray Disc-speler updaten?

Volg de onderstaande stappen om de software te updaten.

1. Selecteer op het menu Home het pictogram Setup met de pijl naar links of de pijl naar rechts.
    2. Selecteer Software Update (Software-update) met de pijl omhoog of de pijl omlaag.
    3. Druk op ENTER.
    4. Selecteer de updatemethode die je wilt gebruiken.
    • Update via Internet (Update via het internet) is aanbevolen als de Blu-ray Disc-speler met een stabiel netwerk is verbonden.
    • Update via USB Memory (Update via USB-geheugen) is aanbevolen als er geen internetverbinding beschikbaar is.

OPMERKING: Je moet het bestand met de software-update eerst downloaden en op een compatibel USB-toestel opslaan voor je de update met deze methode kunt uitvoeren.