Artikel-ID : 00122812 / Laatst gewijzigd : 14/08/2015

3D-videobeelden bekijken op een 3D-tv die is aangesloten op een audio-ontvanger of thuisbioscoopsysteem.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Als u een HDMI-kabel gebruikt die geen High Speed HDMI-kabel is, kan het 3D-signaal niet naar het 3D-apparaat worden gestuurd.

1. Gebruik een High Speed HDMI-kabel en sluit daarmee een 3D-compatibel afspeelapparaat (Blu-ray Disc-speler, decoder, satellietontvanger, enzovoort) aan op een 3D-compatibele A/V-stereo-ontvanger of een thuisbioscoopsysteem.
  2. Gebruik een andere High Speed HDMI-kabel en sluit daarmee de 3D-compatibele A/V-ontvanger of het thuisbioscoopsysteem aan op de 3D-tv.

OPMERKING: De systeemsoftware (firmware) van de 3D-compatibele A/V-ontvanger of het thuisbioscoopsysteem van Sony moet mogelijk worden bijgewerkt om 3D te kunnen ondersteunen.

Bij A/V-ontvangers of thuisbioscoopsystemen die niet compatibel zijn met 3D, sluit u het 3D-compatibele afspeelapparaat aan op de 3D-tv met een High Speed HDMI-kabel. Sluit vervolgens de A/V-ontvanger of het thuisbioscoopsysteem aan op de tv met behulp van een afzonderlijke audioverbinding.