Artikel-ID : 00096751 / Laatst gewijzigd : 30/11/2017

Wat is de SimulView-functie?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De SimulView-technologie is ontworpen om het spelen van games met twee spelers op de tv te verbeteren. Wanneer je de SimulView-functie gebruikt, zal de tv twee verschillende (2D) Full HD-beelden weergeven op één enkel scherm. Doorgaans worden games met twee spelers gespeeld in het split-screen formaat, maar met deze unieke twee-speler functie kan elke speler nu genieten van zijn eigen beeld op het volledige scherm.

Er zijn steeds meer SimulView-games beschikbaar voor PlayStation 3 (PS3).

Afbeelding

De vereisten voor het gebruik van de SimulView-functie zijn:

• Een SimulView-compatibele 3D-tv met 3D-bril.
  • Een PlayStation 3 (met firmwareversie 3.10 of later) die is aangesloten op de tv met een HDMI-kabel.
  • Een videogame die de SimulView-functie ondersteunt.