Artikel-ID : 00081941 / Laatst gewijzigd : 07/06/2018

Wat is Wi-Fi Direct?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Met Wi-Fi Direct kun je muziek, foto's en video's van een laptop, tablet of mobiele telefoon direct afspelen op een compatibele tv zonder dat je een verbinding met een thuisnetwerk nodig hebt. Kabels, een draadloos toegangspunt of een draadloze netwerkrouter zijn niet vereist.

Controleer of je apparaat Wi-Fi Direct ondersteunt. Of controleer de productspecificaties op onze ondersteuningswebsite of in de instructiehandleiding.

Ontdek hoe je je laptop, tablet of mobiele telefoon op een BRAVIA TV kunt aansluiten via WiFi Direct.

Houd rekening met het volgende:

• TV, laptop, tablet en mobiele telefoon vereisen mogelijk de laatste firmware-update om de Wi-Fi Direct-functie te activeren.
  • Sommige functies zijn misschien niet beschikbaar, afhankelijk van het gebruikte product of je regio/land.